VPN-teollisuuden tumma puoli – Onko kaikkiin VPN-verkkoihin luotettava?

Käyttäjille VPN on heidän pelastajansa kaikenlaisilta online-uhkilta, mutta ovatko kaikki sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi vai pelataanko he pelin sääntöjä vastaan? Anna minun käydä läpi kaikki sellaiset epäilyttävät VPN-palvelut, jotka hälyttivät minua ja pakottivat minua kirjoittamaan tämän viestin VPN-teollisuuden pimeälle puolelle!

Prologi:

Teknologian on aina ollut tarkoitus olla ihmiskunnan alistunut sivupiste, joka auttaa sen pyrkimyksiä kasvaa ja hyödyntää potentiaaliaan entisestään. Mutta mitä useimmat ihmiset eivät tajua usein, on se, että tekniikka on pohjimmiltaan kaksiteräinen miekka, joka voi tuoda meille yhtä paljon haittaa ja tuhoa kuin se voi tehdä elämästämme paremman.

Einsteinin ja hänen ajatuskokeilunsa ei koskaan ollut tarkoitettu johtamaan meitä atomipommin kehittämiseen, joka on tuhoisin fyysinen ase, joka koskaan keksitty, mutta tässä me olemme tänään’maailmaan, miettiä miten voimme lopettaa tämän uhan. Mutta sellaiset havainnot kumarsivat vain meitä, kun käytimme niitä kahdessa japanilaisessa kaupungissa, joissa on edelleen arvet, jotka he saivat taivaalta sateista tulipalloista..

Ja huolimatta sellaisista kokemuksista historian aikana, emme ole silti huomanneet ja tehneet muutoksia, kuinka voimme entistä aktiivisemmin valvoa tuhojen kulkua hyödyksi luotujen työkalujen avulla.

Mutta riippumatta siitä, kuinka voimakkaat ydinpommit ovat ja kuinka näyttävästi kauhistuttava ajatus yhdestä räjähtävästä on edelleen, näiden joukkotuhoaseiden aiheuttamat vahingot ovat rajoitettu tiettyyn maantieteelliseen rajaan. Mutta ihminen on hauska olento, koska se ei koskaan lakkaa hämmästtelemästä sitä, miten se voi jatkaa luomalla asioita, jotka saattavat näyttää hyödyllisiltä ja hyvänlaatuisilta, mutta jotkut kaikkein rikollisimmista mielissämme käyttävät niitä ihmisten itsensä vahingoittamiseen..

Internet, kun tarkastelet sitä ensin, näyttää täydelliseltä unelta. Paikka, josta pääset kaikkeen. Keskustelemalla ystävien kanssa tietoon siitä, kuka voitti Ugandan vaalit ja tarkistamalla Applen osakekurssin Wall Streetillä viimeisimmän kellon ostamiseen Amazonista, Internet on tavallisen ihmisen lopullinen voima.

Mutta mitä useimmat ihmiset eivät’Internetissä on ymmärrettävä, että heidän näennäisesti vaaraton toiminta saattaa laskeutua heihin vakavissa vaikeuksissa, jos he eivät pysty pysymään suojassa.

VPN: t ja niiden rooli käyttäjien suojelemisessa:

Internet-toimintasi on kultakaivos ihmisille, joilla on tarpeeksi kiinnostusta, jos he voivat turvata pääsyn Internetiin.

Hakkerit voivat haastaa melko hyvää moolahia vain liu'uttamalla tietopaketteisi ja tietämällä arkaluontoisia taloudellisia tietoja, kuten luottokorttitietoja, PayPal-tilin valtakirjoja jne..

Internet-palveluntarjoajasi voi tarkistaa tietopaketit saadaksesi käsiksi henkilökohtaiset Internet-selailutapasi ja myydä tiedot sitten mainostajille.

Jopa hallitus ei ole kaukana tässä, sillä niiden joukossa on ollut monia tapauksia, joissa ne toteuttavat laajoja valvontaohjelmia kansalaisten tietojen keräämiseksi keinona hallita heitä.

Ainoa asia, joka on Internet-tietosuojamme ja näiden tietoturvaajien välillä, on VPN.

VPN tai virtuaalinen yksityinen verkko on työkalu, jonka ensisijaisena tavoitteena on suojata meitä julkisessa Internetissä laajentamalla turvallinen pilvi Internet-yhteyksillemme yhdistämällä tietoturvatekniikoita, kuten sotilaallista salausta ja yksityisyyden etiikkaa, kuten nimenomainen nollalokeja koskeva käytäntö.

Aktivoimalla VPN-verkon Internet-yhteytesi kautta, voit piilottaa online-identiteettisi ja varmistaa, että tietojasi ja Internet-toimiasi ei sekoiteta, mutta niin on todella?

Ei aivan ja niin’s Koska VPN-teollisuuteen liittyy viime vuosina suuri kokemus, voin viranomaisten kanssa sanoa, että tällä toimialalla on ehdottomasti tumma puoli, josta useimmat käyttäjät eivät tiedä.

Ja tässä määrittelevässä blogissa pyrin tuomaan esiin tämän VPN-teollisuuden näkymättömän näkökohdan laajemman yleisön edessä, jotta he voisivat ymmärtää, missä määrin rikolliset ja muut yhteisöt ovat tunkeutuneet tähän alaan ja työskentelevät ja tarjoavat teollisuuden palveluita, palvelevat mielenkiintoisesti kurja tarkoituksia.

HoneyTrap VPN: t:

VPN-verkot ovat toimialoittain’valta, erittäin luotettava käyttäjille. Tämä muistuttaa sinua nähdessäsi joitain vartijoita talosi sivukävelyllä. Et halua’t epäillään heidän olevan vaarallisia, mutta tuntevat olonsa turvallisemmiksi.

Mutta voi’Onko kyse siitä, että rikollinen piiloutuu heidän keskuuteensa, jonka tarkoituksena ei ole suojella vaan vahingoittaa sillä aseella? Ehdottomasti mahdollista, mutta suurin osa meistä ei’t ajatella tällä tavalla’Näiden HoneyTrap VPN: ien suurin puolustus toimii vapaasti teollisuudessa.

Mutta mikä on HoneyTrap VPN? Luoin tämän nimen, kun näin saman elokuvan vuonna 2014. Elokuva itsessään toteutettiin lempeästi, mutta se teki erittäin tärkeän, mutta usein sivuutetun ajankäsityksen, joka houkuttelee ihmisiä näennäisesti vaarattomiin, jopa hyödyllisiä asioita, vain harhauttaa niitä myöhemmin.

HoneyTrap VPN: t toimivat samanlaisessa oletuksessa. Käyttäjät menevät usein VPN-verkkoihin saadakseen lisää yksityisyyttä Internet-yhteyksiensä kautta tai saavuttaakseen muita tavoitteita, kuten geo-rajoitettujen verkkosivustojen lukituksen poistaminen ja suojatun Torrentin tukeminen. Ja kouluttamattomalle silmälle, monet siellä olevista VPN-sivustoista saattavat antaa tuntea tarjoavansa palvelua kuin mikään muu.

Täynnä markkinointikykyistä kieltä, näyttäviä hinnasuunnitelmia, hienoja malleja ja logoja. Nämä VPN-verkkosivustot näyttävät tavallisilta VPN-palveluntarjoajilta, jotka ovat siellä tarjotaksesi sinulle pääsyn Internetiin turvallisemmalla tavalla. Mutta ne ovat todellisia hunajaloukkuja siinä mielessä, että houkuttelevat ihmisiä VPT-palvelun tarjoamisen verukkeella, mutta tekevät yleensä joitain epäeettisiä toimia, jotka voivat vahingoittaa käyttäjää erittäin suuresti.

Epäeettinen toiminta sisältää tietojen louhinnan ihmisten seurannan avulla’harjoittaa toimintaa verkossa, istuttaa seurantakoodeja laitteisiinsa, käyttää laitettasi solmuna suuremmassa bitcoin-louhintajärjestelmässä jne..

Tiesin oikein melko tietämättä tämän ongelman laajuudesta, kunnes latasin näennäisen vaarattoman VPN Android -sovelluksen EasyVPN-nimisen palvelun avulla. Olen arvioija, joten minun on testattava asiat ennen kuin pääsen alas kirjoittamaan siitä. EasyVPN oli tehtäväluettelossani, koska uskoin, että en ollut antanut Android VPN -sovelluksille kohtuullista osuutta arvosteluista, joten koettelemus alkoi.

helppo vpn-hunajaloukku

Tämä toiminta, jota nautin niin usein samanlaisista VPN-palveluista, maksoi minulle niin pahasti, että en pystynyt käyttämään Samsung S5 -puhelinta 2 minuuttia suoraan. Hämmentäviä ponnahdusikkunoita lähinnä ulkomaisista porno-sivustoista tuli jatkuvasti esiin ja jos lenkkeillä liian nopeasti matkapuhelimellani, minulla olisi laite ripustettuna.

helppo vpn android-sovellus

Sitten sain huomata, että tämä sovellus on saastunut, ja ennen kuin tein oman tutkimukseni, menin verkkoon ja tarkistin, oliko VPN-sovellus tosiasiallisesti kaikki tämä vai jokin muu sovellus. Mutta epäilykseni ovat totta, kun näin tutkimuksen, joka oli merkinnyt tämän sovelluksen Play Kaupan toiseksi eniten haittaohjelmia tartuttavaksi VPN-sovellukseksi.

android-sovellus

Mutta se ei ole vain harvinainen yksi tai kaksi VPN-palveluntarjoajaa, jotka tekevät tämän, vaan pikemminkin päinvastoin, koska useimpien VPN-palveluntarjoajien on ilmoitettu olevan HoneyTraps.

Ongelman laajuus:

Facebook. Tämä nimi kuulostaa tutulta’t se? Ja miksi sen pitäisi olla niin. Loppujen lopuksi tällä palvelulla on yli 2 miljardia käyttäjää maailmanlaajuisesti, mikä tarkoittaa, että jos Facebook olisi maa, se olisi maailma’Vähiten miljardin ihmisen väkilukuisimmassa maassa.

Ja kaikki tietävät, että Facebook on massiivinen palvelu ja jos se tekee jotain, niin se ei ole merkityksetöntä. Whatsapp-yrityskaupasta Cambridge Analytica -skandaaliin saakka Facebook on johtanut datan tärkeyden herättämiseen kaikenlaisissa tarkoituksissa.

Mutta tietävätkö monet ihmiset, että Facebookilla on oma VPN? Kyllä se’totta. Onavo-niminen VPN-palvelu on Facebookin omistuksessa ja hallinnassa sen hankkimisesta lähtien 2013.

Onavo Facebookista

Facebook ei kuitenkaan ollut niin onnistunut yrittäessään kaivata käyttäjille vieläkin monimutkaisempia tietoja tämän VPN-palvelun kautta ja että’lähinnä yksityisyysasiantuntijoiden ja valtuutettujen VPN-käyttäjien valppauden takia, jotka eivät sitä tehneet’Anna Facebookin jatkaa piilotettua toimintaa Onavon kanssa.

Palvelusta on sittemmin tullut surullinen, juuri tämän yhdistyksen takia, ja Facebook on lopettanut sen käytön. Tulevaisuudessa ei tule edes päivityksiä. Verkkosivusto on kuitenkin edelleen elossa ja potkaistaan. Joten, Facebook ei ole uudistunut tällä tiellä minun tietoni, mutta koko fiaskon takia, se ei tee niin “Todella Facebook-asteikko”.

Mutta tämä tuo meidät takaisin erittäin vakavaan toteutumiseen, ja jos Facebook, joka menestyy ja selviää myymällä käyttäjätietoja, on osoittanut niin suurta kiinnostusta VPN-areenalla, niin kuinka moni muu vastaava yritystalo käyttää VPN-palveluita, on kukaan’arvaa.

Facebookilla ei ole mitään yhteyttä tietosuoja-alaan, mutta vaikka sillä oli kiinnostustakin tällä areenalla, se olisi voinut käyttää massiivista alustaansa markkinoida Onavoa ja tehdä siitä parhaan VPN-palvelun kilpaillakseen teollisuuden suurten peruukkien kuten ExpressVPN ja NordVPN kanssa..

Sen sijaan Facebook ei tehnyt’Se ei edes ilmoita yhtä älykkäästi, että sillä on sellainen palvelu, kuin mitä sen olisi pitänyt tehdä eikä tehdä’t edes anna mitään huomionarvoista selitystä, miksi se on toiminut sellaisessa riippumattomassa verkkotunnuksessa. Voimme ymmärtää Facebookia’Sosiaalisen mediapalvelun, kuten Instagram ja Whatsapp, ja jopa AI- ja Virtual Reality -hautomoiden hankinta, vaikka VPN: llä olisi toimintaa, edes ilmoittamatta siitä herätti monia kulmakarvoja, etenkin minun.

Onavo’Tietosuojakäytäntö on siinä, missä todellinen ongelma on

“Käytämme saamiamme tietoja palveluiden käyttämiseen ja parantamiseen, uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, sovellusten ja muiden sovelluksidemme käytön analysointiin laitteellasi, mainonnan ja siihen liittyvien toimintojen tukemiseen sekä muihin tarkoituksiin.”

Tietosuojakäytäntö Onavo

Selvästi sanottu “Lokiton nollakäytäntö” on VPN-teollisuuden Pyhä Graali. Mutta näyttää siltä, ​​että tuuli puhaltaa väärään suuntaan Onavolla.

Sen tietosuojakäytäntö, jonka pitäisi itse asiassa olla otsikko “Tietojen käyttö ja luvat” Policy, toteaa käyttävänsä tietoja palvelustaan “Paranna palveluita” ja “Kehitä uusia tuotteita ja palveluita”. Ja koska Onavon omistaa Facebook, tämä tarkoittaa, että Onavo on täydellinen personifikaatio “HoneyTrap”, jossa VPN: ää käytetään julkisivuna Facebookin valloittamiseen’tiedon louhinnan tavoitteet.

Mutta Facebook ei ole tällä hetkellä ainoa suuri yritysvoimala, joka tarjoaa VPN-palvelua. Muut suuret yritykset tarjoavat myös VPN-palvelujaan, mutta nämä palvelut ovat varjoisia, koska niitä ei käytetä’t kertoa kuinka he suojelevat käyttäjää. Palvelimien määrää, salausastetta jne. Ei mainita, ja ainoa asia, jota ne näyttävät edistävän täällä, on VPN-palvelunsa..

VPNHub, suojaa yksityisyyttäsi tai kanavoi sinua kohti tulosta?

PornHub on maailmankuulu pornosivusto, ehkä yksi maailman suurimmista ja tarjoaa palveluaan sekä ilmaisen että premium-version..

Ensi silmäyksellä palvelussa ei näytä olevan mitään vikaa. VPNHub näyttää tavalliselta vanhalta VPN-palvelultasi, jolla on ilmaiset ja premium-versiot, aivan kuten muut vastaavat VPN-palvelut esimerkiksi Zenmate. Mutta jos tarkastellaan sitä lähemmin, asiat alkavat näyttää hieman varjoisilta.

vpnhub

MindGeek, yksi maailman’Suurimmat pornografisten sivustojen omistajat omistavat myös Pornhubin.

Mindgeek

Tämä yritys tuki Ison-Britannian hallituksen vuoden 2017 digitaalitaloutta koskevaa lakia, joka sisältää säännöksen, jonka mukaan käyttäjien on tuotettava viralliset asiakirjat, kuten heidän hallintotunnuksensa, voidakseen päästä Pornsitesiin kuten Pornhub.

Se jopa kehitti nimeltään työkalun “AgeID” jonka avulla käyttäjät voivat läpäistä tämän ikävakuutusprosessin saumattomasti, mutta vasta pienten kustannusten maksamisen jälkeen.

ageid-työkalu

Jos kuitenkin haluat ohittaa tämän rajoituksen, voit tietysti tehdä sen VPN: llä. Se’s suoraviivainen prosessi. Yhdistä palvelimeen Ison-Britannian ulkopuolella ja nauti pääsy aikuisten verkkosivustoille Isossa-Britanniassa.

Ja siksi on luonnollista, että PornHub esitteli VPNHubin pyrkimyksenä varmistaa, että käyttäjät tulevat heidän luokseen kaiken. MindGeek toimii nyt ikävakuutuksesta näiden ikävakuutusjärjestelmien ohittamiseen.

VPNHub on ilmainen ja se toimii täydellisesti MindGeekin omistamilla aikuissivustoilla, koska suurin osa niistä on ilmaisia. Tämän VPN: n ilmaisessa versiossa on kuitenkin häiritseviä mainoksia, jotka katoavat vain, jos ostat tämän VPN: n premium-version..

Okei, tämä kaikki vaikuttaa melko hämmentävältä, miksi MindGeek tukee ensin laskua ikävakuuttamiseksi, sitten menee eteenpäin ja luo työkalun, joka auttaa laskutusta, ja sitten luo taas VPN: n ohittaakseen kyseisen laskun lisäksi myös AgeID: n työkalu?

Tässä on eturistiriita tässä VPN: ssä, täydellinen HoneyTrap, tapa houkutella käyttäjiä VPN-palveluunsa luomalla kokonainen suppilo, joka helpottaa muunnoksia.

VPN-verkkojen tarkoituksena on suojata verkkotunnuksen käyttäjiä digitaalialueen olemassa olevilta uhilta, eikä luoda ensin uhaa itse ja sitten tarjota VPN ratkaisuna siihen. Minusta se’muistuttaa ensin tulipalon luomista ja sen jälkeen myös palonkestävien pukujen myyntiä sen lisäksi, missä tuli syttyy.

Mutta juuri tämän blogin tarkoitus on saada käyttäjät ymmärtämään, että kasvava Internet-sensuuri ja -hallinta saavat yhä useammat ihmiset siirtymään VPN-verkkojen käyttöön, mikä tekee tästä erittäin tuottoisaa teollisuutta, johon nämä isowigit ovat mielellään velvollisia ottaa suuri osuus pois.

Ilmaisten palvelujen ansa:

VPN: n ylläpitäminen ja ylläpitäminen on melko pääomaa vaativaa’s koska VPN: t eivät ole tavallisia teknisiä työkaluja. Ne on rakennettu erittäin hienostuneelle infrastruktuurille, joka sisältää integroidun palvelinverkon maailmanlaajuisesti, salaus- ja salauksenpurkulaitteet, protokollatuen ja paljon muuta. Niiden kaikkien ylläpitäminen ja ylläpitäminen on melko kallista, siksi suurin osa VPN-palveluntarjoajista tarjoaa palvelujaan eri hinnoitteluohjelmille.

Joten jos VPN-palveluntarjoaja tarjoaa palvelujaan ilmaiseksi, niin se ansaitsee ehdottomasti rahaa jostakin, mikä on ehkä vaarallisin asia, jota käyttäjien tulisi aina ajatella ennen tilaamistaan ​​tällaiseen palveluun..

Nämä epäilyttävät ilmaiset VPN-palveluntarjoajat harhaan ja houkuttelevat käyttäjiä melko helposti. Loppujen lopuksi kuka ei’t kuin ilmainen palvelu. Ja nämä epäilyttävät tarjoajat pelaavat tällä tarkalla käyttäjän psyykellä.

Näiden ilmaisten VPN-palveluiden on ansaittava rahaa jostakin, joten jos et tarjoa palveluitaan hintaan, mitkä vaihtoehdot heille jäävät?

Monet, mutta ne kaikki ovat uskomattoman ongelmallisia. Nämä menetelmät sisältävät seurantakoodien lisäämisen käyttäjän laitteisiin, käyttäjän toimintalokien pitämisen ja myymisen sitten mainostajille, käyttäjän laitteiden muuntamisen solmuiksi muun muassa suuremman bottiverkon tukemiseksi.

Opasteissani olen aina estänyt ihmisiä tilaamasta näitä epäilyttäviä ilmaisia ​​VPN-verkkoja, koska ensinnäkin he eivät’t edes suorittaa tai tarjota 10% maksettujen vastineidensa toiminnallisuudesta ja rakeisuudesta.

Ilmaiset VPN: t eivät voi ohittaa kehittyneempiä, maantieteellisesti rajoitettuja sivustoja, kuten Netflix USA, eivätkä ne tarjoa minkäänlaista nopeaa nopeutta puhuaksesi muutamista heidän puutteistaan..

On olemassa hyvin vanha sanonta “Jos saat jotain ilmaiseksi, niin olet tuote” eikä missään tapauksessa tämä ilmene enemmän kuin ilmaisten VPN-palveluiden maailmassa.

Google Play - epäilyttävien ilmaisten VPN-sovellusten koti:

Jotta jokainen huijaus tai epäilyttävä yritys menestyisi, se tarvitsee ensinnäkin naamiointia ja toiseksi se tarvitsee paikan tai alustan, jolla se voi levittää lonkeroitaan pitkälle ja leveälle. Ja ilmaisille VPN-sovelluksille ei ole täydellisempi paikka ylläpitää itseään kuin Google Play Kauppa.

Android-käyttöjärjestelmä on älypuhelimissa eniten käytetty käyttöjärjestelmä maailmanlaajuisesti, joten on luonnollista, että Google Play Kaupan suosio, joka on Android’Virallinen sovelluskauppa on uskomattoman laajalle levinnyt. Mutta suosio tai tavoittavuus ei koskaan takaa, että alusta on turvallinen käyttäjille.

Google Play Store on kuuluisa kaikenlaisten epäilyttävien, haittaohjelmien saastuttamien sovellusten ylläpidosta. Sen sovellusten lataamista ja ylläpitämistä koskeva järjestelmä on melko rento verrattuna tiukempiin kilpailijoihin, eli iTunes-kauppaan, eli iOS-käyttäjien viralliseen sovelluskauppaan..

Suorita haku vain “VPN” Google Play Kaupassa ja törmää tuhansille VPN-Android-sovelluksille, joista suurimmalla osalla ei ole muuta alkuperä kuin Android-sovelluksena toimiminen.

Tässä on kuvakaappaus hausta, jonka suoritin avainsanan sovelluskaupassa “ExpressVPN”

Express VPN-hakutulos

expressvpn hakutulos google

expressvpn hakutulos google play

Äärimmäisistä nimistä, joilla ei ole yhteyttä VPN: ään’toimii kuten “Jooga VPN” ja Mango VPN” VPN-verkkoihin kuvakkeilla, jotka osoittavat ihmisiä intiimeissä kohtauksissa, Android-sovelluksista ei ole pulaa ilmaisissa VPN: issä, jos lähdet etsimään niitä.

Mutta antaa kaivaa vähän syvemmälle ja antaa minun käydä läpi asioita, jotka sinä ja muut pahaa ajattelemattomat käyttäjät saattavat unohtaa näissä näennäisesti huomaamatta olevissa Android VPN Free -sovelluksissa.

Jos haet Google App Storesta Android VPN -sovelluksia, on suuri mahdollisuus, että törmäät yhden nimeltään palvelun yli “GO VPN Proxy Master-Free · rajoittamaton”. Se on kerännyt yli puoli miljoonaa latausta ja sen vaikuttava luokitus on 4.5.

GOVPN Androidilla

Ja kaikki mitä tämän sovelluksen suorittamiseen tarvitaan, on vain ladata ja asentaa se, ei käyttäjän vahvistusta, ei salasanoja, ei tilin määrityksiä, ei mitään. Se on ilmainen ja helppo, mutta onko se turvallinen.

Ei aivan.

Sovelluskaupassa on joitain häikäiseviä yksityiskohtia tämän sovelluksen alkuperästä ja sen takana olevasta yrityksestä, jonka käyttäjät voivat ohittaa melko helposti, kunhan kaikki lukevat tietosuojakäytännön tai käyvät perusteellisesti selville, ketkä tämän sovelluksen takana olevat kehittäjät todella ovat ovat? oikea?

No, en ole yksi niistä ja yksityisyyden friikiksi, menen yleensä syvälle ja yritän selvittää, mikä juuri tällaisen hämmästyttävän, vaivaton palvelun motiivina on..

Jos katsot sen kehittäjiä, sanotaan, että sen on kehittänyt VPNMaster-tiimi, joka kuulostaa melko aitolta. Ensinnäkin annetaan kuitenkin syventyä sellaisiin käyttöoikeuksiin, joita se vaatii Android-laitteella suorittamiseen.

siirry vpn-tallennustilaan

Ensinnäkin se tarvitsee luvan, jotta et vain lukeisi laitteen sisältöä’tallennustilaa, mutta myös valta “Muokkaa tai poista” sen sisältö. Jos se ei ole’t häiritsevä, en siis’t tiedä mikä on. Jos et vieläkään ole selvä, tämä tarkoittaa, että sovellus voi poistaa mitä tahansa laitteestasi’tallennustilaa, josta se haluaa, tai jopa estää sen toimimasta kokonaan. Olipa kyse valokuvatiedoista vai videotiedostoistasi, tämä sovellus voi poistaa ne ja muokata niitä haluamallaan tavalla.

GOVPN-laitteen tiedot

Lisäksi se vaatii myös luvan “Yhdistä ja irrota Wi-Fi”, mikä tarkoittaa, että vaikka et’Jos haluat, että laitteesi on jonkin aikaa Internetissä, tämä sovellus voi kytkeä sen päälle tahtoasi milloin tahansa.

VPNMaster

Sovelluksella on pääsy myös sinun “arkaluontoiset lokitiedot” joka maallikko’S termi tarkoittaa, että se voi seurata toimintaasi verkossa. Mutta ei ole’t on mitä VPN on tarkalleen suojaamaan sinua seuraamasta toimintaa verkossa? Ei tälle VPN: lle. Käyttäjät don’t yleensä käyvät läpi nämä oikeudet melko usein ja usein merkitsevät ne sopimaan, edes ymmärtämättä, missä määrin he vaarantavat oman yksityisyytensä ja mobiilitietoturvan.

Mutta miksi sovellus tekisi niin? Hyvin vastaus tähän löytyy tämän sovelluksen sivun alaosasta Google Playssa. Vieritä tietosuojakäytäntöjen päälle ja siirrä kohdistin sen päälle. Näet, että tämän sovelluksen tietosuojakäytäntö ohjaa sinut sivulle, joka tunnetaan nimellä “TalkingData”.

Talking Data

ei ollut’t tämän sovelluksen, jonka on kehittänyt joku nimeltään VPNMaster? Ei, se on vain temppu sovellussivulle, jotta sovellus näyttää ja tuntuu autenttisemmalta kuin se todellisuudessa on.

Niille teistä don’Tiedän, TalkingData on kiinalainen kaivosyritys. Yllättynyt? Don’t, koska useimmilla Google Playssa olevilla Android-sovelluksilla on tällainen epäilyttävä alkuperä ja raapin juuri tätä pintaa, jotta voisit ymmärtää tarkalleen kuinka vaarallisia nämä ns. “Ilmainen VPN” sovellukset voivat olla käyttäjän yksityisyyttä.

Palattuaan takaisin tietosuojakäytäntöön, joka on yksi huonoimmista tietosuojakäytännöistä, joita olen koskaan tavannut VPN: n suhteen, mainitaan, että sillä on “poikkeukset” siitä, kuinka se voi käyttää tietojasi, ja kyllä, joka sisältää poikkeuksia esimerkiksi tapauksiin “Suoraan liittyvä kansalliseen turvallisuuteen ja maanpuolustusturvallisuuteen” ja varten “Suoraan liittyy rikostutkintaan, syytteeseenpanoon, oikeudenkäyntiin ja tuomioiden täytäntöönpanoon”.

poikkeukset

No, tämä on loppujen lopuksi kiinalainen yritys, joka toimii maassa, jossa hallitus on kaikissa asioissa perimmäinen viranomainen. Kiina on tunnettu siitä, että se harjoittaa tiukkaa valvontaa ja sensuuria Internetissä ja sen käyttäjillä. Jos siellä toimii yritys, joka toimii tiedon louhintatoiminnassa, käyttää VPN-palvelua, sitä on ehdottomasti vältettävä..

Ei VPN’t olemassa?

Mutta huijaukset, yhteydet, epäilykset eivät ole’t päättyy tähän, sillä asiat voivat mennä vielä pidemmälle tällä alalla.

Jotta voisimme tarjota sinulle ohimennen viittauksen tämän artikkelin loppuun, siellä oli jonkin aikaa sitten VPN-palvelu, joka toimi nimellä “Oma turvallinen VPN”.

Tällaisella vaarattomalla näköisellä nimellä tämä palvelu oli suurin huijaus, mitä teollisuudessa on koskaan ollut, koska VPN: ää ei ollut todellisuudessa, vaan vain palvelua, jota käytettiin niin, että ihmiset voisivat maksaa heille palvelusta, jota ei koskaan ollut..

Tämä palvelu oli niin vastenmielinen, että se epäonnistui’edes välttää käyttämästä suosittujen palvelujen ja tuotemerkkien nimiä allekirjoittajana sähköpostissaan. Yksi tällaisista sähköposteista sisälsi Tunnelbear-nimen, joka on yksi harvinaisimmista ilmaisista VPN-palveluista, joita voidaan pitää erittäin luotettavina.

Tunnelbear ryhtyi pikaisiin toimenpiteisiin MySafeVPN: ää vastaan ​​ja tweettoi, että palvelun on lopetettava ja pidättävä käyttämästä nimensä nimeä. Voi odottaa Tunnelbearilta kovaa oikeudellista toimintaa..

Tunnelinbaari-twiitti

Mutta MySafeVPN ei käyttänyt vain Tunnelbear-tekniikkaa’Se käytti sähköpostissaan erittäin suositun streaming-palvelun Plex nimeä yrittääkseen purkaa palvelun suosion ja käyttää uskottavuuttaan houkutellakseen yhä useampia käyttäjiä ostamaan VPN: n.

Tässä on esimerkki sähköpostista tästä huijauspalvelusta. Tuhansia tällaisia ​​sähköposteja lähetettiin käyttäjille sisältäen muiden VPN: ään ja streaming-verkkotunnukseen liittyvien suosittujen palveluiden nimet.

Plex-sähköposti

johtopäätös:

Vuonna 2018 VPN-teollisuuden kokonaismarkkinat olivat 20,6 miljardia dollaria, jonka odotetaan kasvavan mahtavaan 35,73 miljardiin dollariin vuoteen 2022 mennessä, joka on seuraavan viiden vuoden aikana. Tämä merkitsee, että ala kasvaa voimakkaasti ja että käyttäjät ovat tietoisempia VPN: n käytön eduista nimettömyysnsä suojaamiseksi verkossa.

vpn-teollisuuden koko

Mutta tämä uskomaton kasvu teollisuudessa houkuttelee myös huijareita ja epäilyttäviä palveluita tarjoavia palveluita, jotka ovat täällä ottamassa osansa tästä erittäin tuottoisasta piirakasta. Eikä pelkästään VPN-verkkojen myynnistä, tästä kasvusta ja toisin sanoen massiivisista tietoagglomeraatioista, joita käyttäjät voivat huijata asettamalla hunajaloukut VPN-palvelujen muodossa, on vielä yksi tuottoisa pudotus..

Ainoa keino siitä on ilmoittaa käyttäjälle siitä, kuinka hän voi tunnistaa tällaiset huijaukset ja pysyä niistä poissa, koska kukaan ei voi estää huijareita ja epäilyttäviä tarjoajia pelaamasta peliä, koska loppujen lopuksi kuinka vaikea on rakentaa verkkosivustolla tai käynnistä sähköpostimarkkinointikampanja?

Käyttäjien valaistamiseksi suurimman roolin saavat parhaimmat VPN-palveluntarjoajat itse. Niiden palvelujen kuten NordVPN, ExpressVPN, PureVPN, Torguard, PIA, VyprVPN, Tunnelbear, jotka hallitsevat VPN-teollisuuden juurikaan, on kokoonnuttava yhteen suojelemaan käyttäjiä tältä uhkalta, joka voi vahingoittaa heitä loputtomiin..

Tämä oli pieni panokseni tähän pyrkimykseen, ja uskon, että vielä enemmän yksityisyyden harrastajia ja teollisuuden aktivisteja tulee esiin tulevina aikoina pelaamaan rooliaan paljastamalla kyseenalaisia ​​ja varjoisia VPN-palveluita, jotta käyttäjät voivat pysyä turvassa huijauksilta, jotka voivat vahingoittaa he ovat taloudellisesti ja yksityisyyden kannalta viisaita, mistä tämän teollisuuden pitäisi lopultakin olla kyse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me