Parhaat torrent-sivustot ja 100% toimivat vaihtoehdot murtuneisiin sivustoihin

Internet-lakien tiukentuessa päivä päivältä P2P / Torrenting-sivustoja vastaan ​​on tapahtunut vakava torjunta. Tekijänoikeusrikkomusten metsästäjät yrittävät parhaimmillaan sulkea suositut sivustot kuten “kickasstorrents” ja TPB. Suurin osa torrentien kuuluisista kohteista on suljettu. KAT, kuten nimensä tavoin, kuitenkin potkaisee heidän ** -luokkaansa melko metsäisesti ja ilmestyy uusille verkkotunnuksille - joka kerta, kun yksi poistetaan!

KAT Torrents lopetettiin, kun Apple Inc. teki valituksen omistajalleen Artem Vaulinille. Häntä syytettiin yli miljardin dollarin arvoisen laittoman sisällön jakelusta Chicagossa sijaitsevan palvelimen kautta. Apple vaati Artem Vaulinia’s Kanadan ISP (joka isännöi KAT: ta’s Chicago server) luovuttaa iTunes-musiikkialbumin ladanneen käyttäjän henkilökohtaiset tiedot. Siitä lähtien lukuisia “klooni” verkkosivustot ovat ottaneet haltuunsa Internetin. Mutta nämä sivustot ovat maantieteellisesti rajoitettuja suurimmissa osissa maailmaa, mikä saattaa edellyttää yhteyden muodostamista toimivan VPN: n kautta torrentien lataamiseksi.

Monet tässä oppaassa tai muualla luetellut torrent-sivustot estetään alueellasi. Päästäkseen näihin torrent-sivustoihin, Surfshark VPN on hyödyllinen rajoittamattomilla moniyhteyksillä, yksityisellä DNS-vuodolla, tappajaominaisuudella vain 1,99 dollaria kuukaudessa. Käytä Surfshark30 päivän rahat takaisin -takuua.

Tässä on joitain parhaista torrent-sivustoista

1.      ylimääräinen ryöppy

Torrent-verkkosivustot joutuvat usein ärsyttävien tekijänoikeusrikkomuslakien uhreiksi, mikä johtaa sellaisten osumaympäristöjen estämiseen, kuten ExtraTorrent. Torrentz-vaihtoehto käynnistyi kuitenkin nopeasti jopa sammuttamisen jälkeen toisella verkkotunnuksella. Ennen kuin kukaan pystyi arvaamaan, sivusto on jo luonut vakaan käyttäjäkunnan, jossa monet lataavat / jakavat torrentteja säännöllisesti. Se on koti suosituille ETTV- ja ETRG-julkaisuryhmille, joten voit käyttää sitä HD-elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun milloin tahansa sekä ladata ohjelmia, musiikkia, asiakirjoja, animea jne..

ylimääräinen torrentti

2. RARBG

Vuonna 2008 perustettu Bulgarian-tracker-verkkosivusto RARBG on nyt vahva Torrent-vaihtoehto, joka on onnistunut tuottamaan valtavan fani-kannan maailmanlaajuisesti. Se ilmestyi myös vuoden 2015 kymmeneen parhaaseen sivustoon, ja monet käyttivät verkkosivustoa P2P / Torrenting-ohjelmiin monenlaisella sisällöllä. Jos yllä olevat ratkaisut sulkeutuvat, RARBG on hyvä valinta ladata kaikkea kirjoja, sarjakuvia, TV-ohjelmia, ohjelmistoja, pelejä, elokuvia ja musiikkia. Voit jopa rekisteröityä ja tulla osaksi RARBG-yhteisöä.

rarbg

3. 1337X

Torrent-vaihtoehdoissa käytettävissä olevissa valinnoissa ei ole rajoituksia. 1337x on toinen esimerkki osuman torrent-verkkosivustolta, joka jatkaa matkalla takaisin Internetiin huolimatta siitä, että se on estetty hakukoneilta. Sivusto toimii nyt uudella verkkotunnuksella, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia torrenttien lataamisesta / jakamisesta. Helppokäyttöisen ja yksinkertaisen sivumallin ansiosta torrentien etsiminen on pala kakkua. Tämän seurauksena verkkosivusto on saanut melko suosiota torrent-ystävien keskuudessa.

1337x

4. Popcorn Aika

Popcorn-aika on numero yksi ratkaisusi elokuvien / TV-ohjelmien torrenttien lataamiseen, samalla kun käyttäjät voivat suoratoistaa sisältöä samanaikaisesti. Se on monialustainen ilmainen BitTorrent-ohjelmisto, joka käyttää mediasoitinta useiden torrent-verkkosivustojen sisällön ajamiseen. Alustan käyttöliittymä on poikkeuksellisen siisti ja puhdas. Elokuvat ja TV-ohjelmat on sijoitettu pikkukuviin ja elokuvien nimikkeisiin samalla tavalla kuin Netflix.

popcorn-aika

5. Lime Torrentit

LimeTorrents on jälleen yksi torrent-verkkosivusto, joka tuottaa aaltoja torrentin alueella viime aikoina. Useiden kriitikkojen mukaan se näyttää LimeWire-kopiosta, mutta tarjoaa yksinkertaisemman houkuttelevan käyttöliittymän & verkkosivuilla navigointi. Torrentilla on asianmukaiset tilastot, jotka tarjoavat siemeniä, ikäisensä, terveyttä ja lataa tilastoja reaaliajassa.

Lime Torrentit seuraavat samanlaista käyttöliittymää kuin KickAssTorrents, mukaan lukien luokiteltu haku, nopea selausvalikko ja hyvin tuttu trendi-luettelo kotisivulla, kuten KAT. Verkkosivusto tarjoaa myös omistetun trendisivun, loistavan UKK: n, uusimmat torrent-uutiset, hakupilvitoiminnon ja yksinoikeuden osion torrent-asiakkaille..

lime torrentit

6. EZTV

Jos olet todellinen kausi osoittaa fanaatikko, EZTV on paikka sinulle. EZTV on äskettäinen lisä romahtaviin verkkosivustoihin, jotka tarjoavat valtavan tv-ohjelmien kirjaston, jonka avulla voit löytää suosikki TV-ohjelmia päivittäin. Verkkosivusto tarjoaa paitsi korkealaatuisia torrentteja, joissa on huomattavia siemeniä, myös suosittelee tietosuojatyökalujen käyttöä rikkomusilmoitusten välttämiseksi & oikeustoimet.

eztv

EZTV tarjoaa jäsenille myös luokiteltua luetteloa vuodenaikojen näyttelyistä, omistettu foorumi, hyvin hoidettuja usein kysyttyjä kysymyksiä ja valtava torrent-siementen yhteisö & Leechers. Torrenttien saatavuus on erittäin hyvä, sillä siemeniä on saatavana useimpiin näyttelyihin plus torrentit ovat aina erittäin terveellisiä.

7. Torrent-reaktori

Ei ole vertailukelpoista nyt, että KickAssTorrents, ExtraTorrent ja TPB ovat kaikki kiellettyjä. Torrent-reaktori on ihanteellinen paikka löytää uusimmat ja trendikkääimmät terveelliset torrentit. Torrent Reactor on loistava lähde elokuvien ja TV-ohjelmien lataamiseen, mutta varo mainosohjelmia & vakoiluohjelma.

8. Torrent-projekti

torrent-projekti

Torrent-projekti on melko uusi indeksointipalvelu, mutta tämä aloittelija ei ole täällä asettumaan pieniin liigaihin. Torrent-projektista on tuottanut valtava 9,8 miljoonan torrentin kirjasto, ja siitä on nopeasti tullut kateellisuus tekijänoikeuksien suhteen. TorrentProject ei isännöi torrentteja omista palvelimistaan, vaan toimii kuin hakukone, joka kysyy tuloksia muilta torrent-indeksointipalveluilta, kuten TPB, KAT, SumoTorrents, Torrent Reactor ja muut. Sijoitus numero 8 parhaiden torrentivaihtoehtojen luettelossamme.

Pirate Bay -peilit / vaihtoehdot

merirosvo lahti peili

Jos TPB.org-pääsivusto on alhaalla, voit aina luottaa kloonidomeeneihin torrentien lataamisessa. Vaikka jotkut saattavat aiheuttaa pieniä ongelmia ja latautua uskomattoman hitaasti, useimmat niistä tarjoavat saman yhteensopivuuden ja toiminnallisuuden kuin alkuperäinen sivusto. Jos haluat aloittaa P2P / Torrenting-sovelluksen käytön heti, tässä on luettelo parhaista Pirate Bay-klooneista ja peilisivustoista:

 1. ThePirateBayOnline
 2. Thepiratebay.asia
 3. Thepiratebay.fun
 4. Thepiraybay.co.in
 5. Thepiratebay.wtf
 6. Thepiratebay.pet
 7. Thepiratebay.rocks

KickassTorrents-vaihtoehdot

Tässä on joitain vaihtoehtoisia sivustoja KAT: lle:

 1. Kickasstorrent.to
 2. Tor-cr.org
 3. kat.am
 4. Kat.li (alias Kat.how)
 5. katcr.co
 6. kickass.cd

Paras ExtraTorrent-vaihtoehto

 1. isoHunt
 2. Rarbg
 3. 1337x
 4. YTS (Lataa torrentit vain 720p ja 1080p)
 5. Zooqle
 6. EZTV
 7. Torrent-reaktori
 8. Torrent-projekti
 9. Pirate Bay

Parhaat TorrentHound-vaihtoehdot

 • PopCorn-aika
 • TorLock
 • Seedpeer
 • Torrents.Me
 • Nyaa.Si
 • LimeTorrents
 • RuTracker
 • Torrentz2
 • Zooqle
 • isoHunts

Parhaat NYAA-vaihtoehdot katsella Animea

Legendaarinen NYAA-torrent-verkkosivusto poistettiin 1. toukokuuta 2017 mennessä, kun hän oli aloittanut 7-vuotisen taistelun japanilaisten tekijänoikeuspellien kanssa. NYAA oli keskeinen BitTorrent-keskus Kaakkois-Aasian viihdettä varten, ensisijaisesti Anime & Etelä-Korean elokuvat

Paras NYAA-vaihtoehtojen luettelo

 1. Horriblesubs.info
 2. Pantsu NYAA
 3. Shanaproject.com
 4. TheHylia.com
 5. RUTracker
 6. Anime-jakaminen
 7. Tokio Toshokan

Paras Torrent-sivustot

Neit ladata ilmaisia ​​pelejä suosikki torrentisivustoltasi? Vaikka joudut ehkä joutumaan käymään läpi hieman vaivaa “asennus”, Koska olet menossa merirosvoun sen sijaan, että ostaisit, ylimääräinen työ on sen arvoista lopussa. Joten, ilman enempää, tässä on luettelo parhaista torrentisivustoista:

 1. GazelleGames
 2. Lataa pelit Torrentit
 3. ISO-metsästys
 4. SeedPeer
 5. PCGames-Download
 6. TorrentsGames
 7. TorrentBees
 8. CroTorrents
 9. Pelit Torrentit
 10. TorrentSnack-pelit
 11. Pelien valtameri
 12. FitGirl pakataan

VPN Online -sovelluksen tärkeys

Niille teistä, jotka arvailevat, kuinka FBI onnistui saamaan käsiinsä planeetan halutuimpia ja salamyhkäisimpiä ihmisiä, saatat löytää tämän mielenkiintoisen. KickassTorrentsin omistaja ja ylläpitäjä Artem Vaulin teki yksinkertaisen IHMISVIRHEEN! Hän teki pienen oston Apple iTunesista IP-osoitteella, jota käytettiin verkkosivustonsa hallinnassa, ja hän oli listautunut Facebookiin.

Tietämättä hän tiennyt, tämä yksi virhe lopulta johtaa hänen koko elämäänsä, kun Internet-palveluntarjoaja ja Facebook vahvistivat FBI: n IP-osoitteeseen linkitetyt henkilökohtaiset tiedot. Pian hänet syytettiin neljästä Yhdysvaltain rikossyytteestä rahanpesusta ja elokuvien ja musiikin laittomasta levittämisestä miljardin dollarin arvosta, mikä ei sisällä mainostuloista saatuja kymmeniä ja miljoonia.

Vaikka Vaulin on tällä hetkellä vankilassa, vaikeiden vuosien jälkeen (vapautettuna 108 000 dollarin takuita vastaan), hän ei pysty koskaan poistumaan maasta. Kaikki tämä voitaisiin välttää, jos vain Vaulin olisi ajatellut käyttää VPN-palvelua peittääkseen IP-osoitteensa ja päästäkseen eroon epäilyttävistä FBI-tutkijoista. Jos tämä ei todista, kuinka tärkeitä VPN: t ovat torrentia varten, emme tiedä mitä tulee!

Monet tässä oppaassa tai muualla luetellut torrent-sivustot estetään alueellasi. Päästäkseen näihin torrent-sivustoihin, Surfshark VPN on hyödyllinen rajoittamattomilla moniyhteyksillä, yksityisellä DNS-vuodolla, tappajaominaisuudella vain 1,99 dollaria kuukaudessa. Käytä Surfshark30 päivän rahat takaisin -takuua.

johtopäätös:

Torrentin avulla voit käyttää vaadittuja mediatiedostoja, jotka palvelevat melkein kaikkia tyylilajeja elokuvista peleihin ja ohjelmistoista musiikkiin, joten’On välttämätöntä, että sen sijaan, että vältät tätä toimintaa kokonaan joidenkin arvokkaiden Torrenting-sivustojen, kuten Torrenthound, sulkemisen takia, tiedät enemmän näiden sivustojen parhaista vaihtoehdoista, jotta Torrenting-pelisi pysyisi vahvempana kuin koskaan.!

Tämä opas käsitteli parhaita Torrenthound-vaihtoehtoja ja koostui parhaista niistä satojen joukossa, joita siellä on. Pidä kuitenkin mielessä kaksi asiaa, ensinnäkin, että tarvitset ehdottomasti omaa VPN-suojausta suojaamiseksi samalla Torrenting-toiminnolla ja toiseksi, että Torrenting on hiukan erilainen jokaisella laitteella ja voit nähdä tämän selvästi Torrentin käyttö iOS -oppaassa, joten yritä olla enemmän käyttöjärjestelmäkohtaisia ​​parhaiden tulosten saamiseksi.

Jos sinulla on ollut ongelmia jollain tässä luetelluista vaihtoehdoista, mainitse se alla olevassa kommenttiketjussa, velvoittaisin mielelläni vaihtamaan oppaan ongelman pätevyyden tarkistamisen jälkeen. Antaa’S pyrkii rakentamaan Torrentingin tehokkaamman, turvallisemman, luotettavamman ja laillisemman maailman.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me