Paras VPN ohittaa 13 artikla / Meme-kielto EU: ssa

Hallitukset yleensä ymmärtävät sen väärin nykyään, vaikka he yrittäisivät tehdä oikein. Facebookiin liittyvän Cambridge Analytica -skandaalin esiintymisen jälkeen alkanut toteutusaalto sai monet poliitikot ymmärtämään kyberturvallisuuden merkityksen nykypäivänä.’erittäin digitalisoitu maailma.

Tämän piti olla hyvä asia ja asiat etenivät oikeaan suuntaan uusien GDPR-lakien ja kaikkien kanssa, mutta kuten aina, poliitikot johtavat usein enemmän ongelmiin kuin tuovat helpotusta.

Äskettäin EU hyväksyi tekijänoikeuksia digitaalisilla yhtenäismarkkinoilla koskevan Euroopan unionin direktiivin. Lainsäädännön tavoitteena on pääasiassa hihnan sijoittaminen Internetissä jaettavalle sisällölle. Se ei ehkä kuulosta ongelmalliselta, mutta tarkempi tarkastelu sen alaosista, kuten 11 ja 13 artiklasta, voi kertoa sinulle, kuinka paljon tämä laki vaikuttaa ilmaiseen Internetiin.

Alkaen siitä, että online-sivustoista tehdään vastuu suodattaa kaiken sivustonsa tekijänoikeuksilla suojattu sisältö tai maksaa siitä, mikä merkitsee tehokkaasti meemien kaltaisten päätösten loppumista, jolloin Google-uutisten kaltaiset aggregaattorisivustot joutuvat maksamaan uutissivun lähteet..

Tämän lain hienommat näkökohdat kertovat meille jopa, että tämä uusi direktiivi voi vaikuttaa myös niin nautinnollisiin asioihin kuin urheiluottelujen kuvan lähettäminen sosiaaliseen mediaan jopa gif-tiedostoihin näissä hyvin kilpailuissa ilman asianmukaista hyväksyntää ja palkkaa.

Jos tämä laki tulee voimaan, mikä vaikuttaa todennäköisimmältä mahdollisuudelta EU: n jäsenille annettavalle 2 vuoden ajanjaksolle lain täytäntöönpanemiseksi, se voi olla täydellinen katastrofi kaikille EU: ssa asuville Internetin käyttäjille.

Ei meemiä, ei urheilutapahtumakuvia, ei uutisia, ei mitään! Internet voi menestyä täysin seuraavien kahden vuoden aikana EU: ssa, mutta voit silti välttää tämän direktiivin vaikutusta VPN-verkon avulla!

Kuten aina, VPN: t ovat täydellinen työkalu ohittaa uusi hyökkäys ilmaiseen Internetiin. Käyttäjä voi vain kirjautua VPN-verkkoon, valita palvelimen EU: n ulkopuolelta ja jatkaa asioita, kuten tavallisesti, neutraloida direktiivejä tai niiden laillisuuksia vaikutuksesta häneen.

Kuinka valita VPN tälle direktiiville?

Vaikka parhaat VPN: t valitaan asetettujen kriteerien avulla, parhaiden valitseminen tähän tehtävään edellyttää, että sinun on mukautettava tavallista kriteeriluetteloa hiukan ja tehtävä siitä enemmän, oikein sanottuna. “EU-erityinen”.

Tässä on tärkeimmät tekijät, jotka sinun on harkittava ennen kuin valitset meme VPN: n ohittaaksesi tämän direktiivin vaikutukset EU: ssa asettaessaan:

Turvallinen toimivalta

VPN-tuomioilla on enemmän merkitystä kuin koskaan. Yleensä lainkäyttöalueilla on merkitystä VPN: ien tapauksessa, koska monet maat eivät’tillä ei ole tietoystävällisiä lakeja tai ne ovat osa liittoutumia.

Vaikka nämä kaksi kriteeriä pidetään paikkansa, kolmas on lisättävä tähän sekoitukseen. Sen lisäksi, että tarkistat nämä kaksi, sinun on myös varmistettava, että VPN’Lainkäyttöalue ei kuulu missään EU-maassa.

Tarjoaako se palvelimia EU: n ulkopuolella??

Sinun on myös tarkistettava, tarjoaako VPN riittävästi palvelimia EU: n ulkopuolella, jotta olemassa olevat rajoitukset voidaan tehokkaasti ohittaa.

VPN-alalla suurin osa palveluntarjoajista tarjoaa suuren osan palvelimistaan ​​Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, koska suurin osa VPN-käyttäjistä asuu näillä alueilla. Monet huipputarjoajat tarjoavat kuitenkin tarpeeksi palvelimia näiden alueiden ulkopuolella, jotta valitsesi olisi helpompaa tehdä.

Nopea

VPN: t kärsivät nopeuden menetyksestä raskaan salauksen ja kaikkien niiden protokollien takia, jotka tekevät yhteytesi läpi.

Mutta nopeuden menetystä ei pitäisi’t olla liian korkea tai se pilaa koko kokemuksen. Tässä tapauksessa EU: n käyttäjät muodostavat yhteyden palvelimiin, jotka sijaitsevat kauempana sijainnistaan, ts. EU: n ulkopuolelta, joten he tarvitsevat paremmin toimivia nopeimpia VPN-verkkoja tarjotakseen heille riittävän hyvän Internet-käyttökokemuksen.

Dedikoidut IP-osoitteet

Tätä on vähän vaikea ymmärtää, mutta se on ehkä tärkein tässä yhteydessä. Palvelimet ovat hyviä ja niitä voidaan käyttää ohittamaan direktiivin uudet rajoitukset, mutta omistetut IP-palvelimet ovat tässä tarkoituksessa paljon enemmän. Tämä johtuu siitä, että omistettu IP on paljon yksilöllisempi kuin palvelin, jota monet käyttäjät jakavat.

Perinteiset VPN-palvelimet määrittävät sinulle usein erilaisia ​​IP-osoitteita joka kerta, kun muodostat yhteyden niihin, mikä voi aiheuttaa paljon konflikteja sosiaalisen median sivustojesi kanssa, jopa johtaa tilisi käytöstä poistamiseen..

Tämän lisäksi se’on vähemmän todennäköistä, että sosiaalisen median alustot ja muut sivustot havaitsevat omistetun IP: n, mikä helpottaa toiminnan jatkamista verkossa.

Muut tekijät ovat tärkeitä, kuten VPN: n tarjoamien sovellusten määrä, ilmainen kokeilukäytäntö, hyvitysjakso jne., Mutta jos palveluntarjoaja voi valita kaikki nämä yllä mainitut vaatimukset, niin se’on täydellinen tapa käydä niille EU: n käyttäjille, jotka don’Uusi direktiivi ei halua vaikuttaa asiaan.

Paras VPN ohittaa EU: n’s Uusi direktiivi

VPN-teollisuus on täynnä VPN-verkkoja. Satoja heistä on olemassa ja suurimman osan ajasta he kaikki tuntevat tarjoavansa täsmälleen samat ominaisuudet, suorituskyvyn ja luotettavuuden.

VPN-arvioijina tiedämme, että tämä ei ole’t totta, koska jokainen VPN ei ole sama kuin toinen, eikä kukaan niistä sovellu jokaiseen tehtävään.

Erityisiä asioita tai vaatimuksia varten, kuten tapaus liittyy EU: n ongelmaan’s Uusi direktiivi, erityiset VPN: t on poimittava, jotka pystyvät käsittelemään työtä täydellisesti ja tarjoamaan kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Tässä on valintani, että kolme parasta VPN-verkkoa ohittaa EU-direktiivin / 13 artiklan asetukset:

PureVPN

Paras VPN ohittaa 13 artikla / Meme-kielto EU: ssaTämä Hongkongissa sijaitseva ja yli 2000 palvelinta tarjoava VPN on kenties paras valinta palveluntarjoajana.

Se tarjoaa omistettuja IP-osoitteita 8 eri paikassa, suurin osa niistä EU: n ulkopuolella, jolloin käyttäjät voivat helposti ohittaa direktiivin mukaiset rajoitukset mistä tahansa alueen alueesta nopealla, tasaisella nopeudella..

PureVPN tarjoaa myös laajan joukon sovelluksia, joten jos haluat katsella YouTubea Android-puhelimellasi tai lähettää memejä Facebookissa Windows-laitteen kautta, tarjoajan omistettu sovellus palvelee ja on käytettävissä kaikilla suosituilla ja jopa joillakin niche-alustoilla..

Vaikea turvallisuus armeijan luokan salauksen muodossa, OpenVPN-protokollan tuki, tappava kytkin ja nolla IP-vuoto, tekee käyttäjästä nimettömän ja suojaa sitä kaikilta hyökkäyksiltä tai yhteyden vakoilulta. Ehdottoman välttämätöntä tässä tapauksessa, jossa EU / jäsenvaltiot yrittävät tarkkailla ja rajoittaa monia muutoksia Internetissä.

Chat-tuki on myös melko hyvä, joten voit siirtyä ohi sovellusten asennus- ja asennusprosessin tai jopa omistetun IP: n.

Ainoa haittapuoli siinä on, että sen omistama IP on saatavana vain lisäosana, jolla on tavanomaiset hinnoittelusuunnitelmansa lisäksi 1,99 dollaria kuukaudessa. Mutta yleensä, PureVPN’S hinnasuunnitelmat ovat melko edullisia, ja sillä on jopa useita tarjouksia, jotka ovat käynnissä vuoden aikana, joten sen ei pitäisi olla’t ole paljon ongelma käyttäjille.

Plussat

 1. Omistettu IP saatavana muualla kuin EU: ssa
 2. Toimipaikka on Hongkongissa
 3. Useita asiakassovelluksia
 4. Paljon palvelimia EU: n ulkopuolella
 5. Lokiton nollapolitiikka, chat-tuki ja vakaa nopeus

Haittoja

 1. Dedikoidut IP-osoitteet ovat saatavana vain lisäyksenä tavanomaisten hinnasuunnitelmien kanssa, ei erikseen

Surfshark

Paras VPN ohittaa 13 artikla / Meme-kielto EU: ssaSiitä huolimatta, että sinulla ei ole erillisiä IP-osoitteita, tämä palveluntarjoaja on edelleen yksi parhaimmista vaihtoehdoista VPN: nä EU: n direktiivikysymysten ohittamiseen.

Surfshark sijaitsee Britannian Neitsytsaaret, uskomattoman turvallinen sijainti, jossa ei ole suuria tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Vaikuttaa siltä, ​​että tämä paikka on Ison-Britannian lakien ja siten myös EU: n lakien alainen, mutta BVI ei’t toimivat näiden lakien nojalla, vaikka ovatkin valtakunnan pääosastoja.

Sen palvelinpuistossa, vaikka se on rajoitettu 800 palvelimeen, joka on paljon pienempi kuin joissain muissa palveluntarjoajissa, on tarpeeksi palvelimia Euroopan ulkopuolella, jotta voidaan varmistaa, että voit aina liittää itsesi IP: hen EU: n ulkopuolella ilman suurta huolta.

Paras osa Surfsharkista on sen helppo käyttö. Sen sovellukset ovat vain yhden napsautuksen rajapintoja, joissa yhteyden muodostaminen edellyttää yksinkertaista napsautusta. Surfshark on täydellinen aloittelijoille, mitä tässä nimenomaisessa numerossa on paljon.

Surfshark tarjoaa kaikki huipputurvallisuusominaisuudet, kuten särkymätöntä armeijan luokan salausta ja tappaa -kytkimen, sekä niche-suojaustoiminnot, kuten adblocker, joten läpäisemätön luottamus siihen, että suojaat viranomaisiasi, jos ohitat EU-direktiivin ja nauttia rajoitetut toiminnot, kuten meme-ing.

Hinnat ovat erittäin kohtuuhintaisia, ehkä halvin vpn parhaiden tarjoajien joukossa, jos pidämme sen parasta suunnitelmaa, ts. 2 vuoden sopimusta. Kauppa maksaa sinulle vain 1,99 dollaria / kuukausi, mikä on erittäin halpaa ottaen huomioon ominaisuudet ja suorituskyky, joihin pääset kuten chat-tuki, Firestick-sovellus muun muassa.

Plussat

 1. 800 palvelinta, joista monet EU: n ulkopuolella
 2. Suojattu, nolla kirjautumiskäytäntö
 3. Helppo käyttää ja asentaa
 4. Tarjotaan useita asiakassovelluksia
 5. Chat-tuki on riittävä
 6. Keskimääräistä suuremmat nopeudet alhaisilla pinginopeuksilla
 7. Halvat hinnasuunnitelmat

Haittoja

 1. EU: n direktiivin ohittamiseen ei tarjota omaa IP-osoitetta

ExpressVPN

Paras VPN ohittaa 13 artikla / Meme-kielto EU: ssaMuissa tapauksissa tämä VPN olisi ollut parhaimmillaan, mutta koska omistettu IP-ominaisuus puuttuu ja koska se on erittäin hinnoiteltu, se’s kolmanneksi paras VPN-verkko EU-direktiivin ohittamisesta.

ExpressVPN on alan paras VPN nopeuksien, suorituskyvyn, luotettavuuden, turvallisuuden ja eheyden suhteen. Sen nollalokkipolitiikka on nyt validoitu useita kertoja, etenkin Venäjän Turkin-suurlähettilään tapauksessa.

IP-vuotoista ei ole koskaan ilmoitettu, ja sen suojausominaisuudet ovat alan parhaiden standardien mukaiset.

Siinä on VPN-verkkojen joukosta monimuotoisin vianetsintäkirjasto, opetusvideoita ja se auttaa oppaita melkein jokaisessa VPN-liittyviin aiheisiin aina VPN: n asettamisesta reitittimessä nopeuden lisäämiseen protokollan vaihtamisen avulla.

Nopeuden menetys on yleensä alle 20%, mikä tekee uskomattomasta selaamisesta ja suoratoistosta.

Sijaitsee BVI: ssä, kuten Surfshark, ExpressVPN’Lainkäyttöalue tekee siitä erityisen turvallisen kaikille niille, jotka haluavat ohittaa äskettäin EU: ssa hyväksytyn uuden tukahduttamisdirektiivin.

Ainoa tärkeä kysymys sillä on korkea hintalappu, koska se on vähintään 3-4 kertaa kalliimpi verrattuna muihin tämän luettelon VPN: iin. Paras suunnitelma maksaa sinulle 8,32 dollaria / kuukausi.

Plussat

 1. Alan paras tukivarasto
 2. Nopein nopeus kaukopalvelimelle
 3. Ei sillä’t pitää lokit
 4. DNS- tai WebRTC-vuotoja ei ole tallennettu
 5. Perustuu BVI: hen

Haittoja

 1. Kallis hinnasuunnitelmat
 2. Ei erillisiä IP-osoitteita

Vain VPN-voittaja’t Tee, jos todella haluat ohittaa EU: n direktiivin vaikutukset

VPN on epäilemättä välttämätöntä EU: n kiellon ohittamiseksi, sillä voitti IP: täsi viettämättä EU: n ulkopuolelta, voitit’t voida mennä ohi tehostetun Internet-liikenteen seurannan, joka seuraa useita Internetin toimintoja, direktiivin mukaisten asetusten mukaisesti.

Sinun on myös käytettävä VPN: ää useiden sivustojen lukituksen estämiseen, jotka ehdottomasti tukkeutuvat, kun direktiivi tulee lailliseksi, sitovaksi lakiksi, kuten Google News.

On kuitenkin monia muita asioita, joihin sinun on oltava varovainen, jos aiot tosissaan ohittaa kiellon, nauttia ilmaisesta internetistä ja olla oikeudellisten seikkojen ulkopuolella, kun sitä teet:

 1. Jos jatkat tavallisten sosiaalisen median tiliesi käyttöä jopa VPN: n käytön aikana, viranomaiset ja sivustot saavat sinut kiinni yrittäessäsi tehdä tavaroita, jotka’s ei ole sallittua direktiivin mukaisesti. Tämä johtuu siitä, että VPN-verkkojen on tarkoitus piilottaa henkilöllisyytesi verkossa, ja jos käytät oikeita tilejäsi, altistat itsesi maailmalle. Tämä on täydellistä tyhmyyttä’siksi suosittelen luomaan uusia tilejä kaikille sellaisille sosiaalisille sivustoille ja jatkamaan rajoitettua toimintaa.
 2. Lisäsuojausta varten suosittelen, että käytät Tor-verkkoa myös VPN: n kytkemisen jälkeen. Tämän on oltava erityisen varma ja pitää yksityisyytesi ajan tasalla

johtopäätös

Sinä pystyt’Toivon vain taikuutta vastoin uutta EU-direktiiviä tai mitä tahansa sen alalakeja, kuten 13 artiklaa. Niistä tulee pian osa lakia ja osaa todellisuutta, joten sinun on opittava, kuinka ohittaa ne, joihin ne vaikuttavat. yhteyden luominen IP: hen EU: n ulkopuolella eli luotettavan VPN-palvelun kautta.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me