NordVPN UK – 545 palvelinta Yhdistyneelle kuningaskunnalle vain 3,49 dollaria / kuukausi

Koska NordVPN: stä on tullut ensisijainen valinta useimmille käyttäjille, jotka haluavat vastaanottaa yksityisyyttä verkossa, se on yleensä ensimmäinen vaihtoehto, kun kyse on palvelujen lukituksen poistamisesta, NordVPN-torrentin harjoittamisesta ja laittoman sisällön virtauttamisesta verkossa. Tämä pätee erityisesti Yhdistyneen kuningaskunnan käyttäjiin, jotka haluavat kokea Internetin ilman sensuuria tai seurantaa pitämällä henkilöllisyytensä turvassa hakkereilta. Yritätkö selvittää, onko NordVPN UK käyttö hyvä vaihtoehto? Jatka tämän oppaan lukemista aluekohtaisia ​​tietoja varten. Tutustu tähän NordVPN-arvosteluun saadaksesi täydellisen yleiskuvan palveluntarjoajasta!


NordVPN UK -katsaus

Internetin sensuurista on tullut kasvava ongelma Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun hallitus asettaa erilaisia ​​lakeja, jotka kriminalisoivat tietyn tyyppisen materiaalin julkaisemisen tai hallussapidon. Näitä ovat lapsipornografiat, terroristiin yllyttäminen, tekijänoikeuslakien rikkominen tai Englannin kunnianloukkauslaki. Sellaisenaan hallitus asettaa pakollisen valvonnan kansalaisilleen.

Tämä tarkoittaa, että kaikki verkossa tekemäsi tiedot tallennetaan / kirjataan ja tarkistetaan säännöllisesti valtion virastojen ja tekijänoikeusrikkomusten metsästäjien toimesta. Vain sellaisen palvelun käyttäminen, kuten NordVPN, voi tarjota täydellisen suojan tiedonkeruuyritysten kiinnostuneilta silmiltä yhdessä paikallisten Internet-palveluntarjoajien kanssa. Palveluntarjoaja tarjoaa yli 545 Yhdistyneen kuningaskunnan palvelinta maassa laajasta 5150+ palvelimen luettelosta 62 maassa.

NordVPN UK

Se auttaa käyttäjiä pysymään nimettöminä käyttäessään palveluita Isossa-Britanniassa, mutta auttaa myös maan ulkopuolella sijaitsevia estämään aluekohtaisten palveluiden, kuten Amazon Instant Video, BBC iPlayer, ITV Hub, TVCatchup, Channel 4oD, All4, Channel5, Now TV, STV Player, UKTV Play, Sky Go, BT Sports, Premier Play, Sky Sports, TuneIn, Absolute Radio ja Eurosport Player.

Parasta kaikessa: palveluntarjoaja tarjoaa suositellun palvelinasivun myös Ison-Britannian käyttäjille. Kun vierität linkkiä alaspäin, huomaat “Säädä palvelinasetukset” valikko. Valitse vain Iso-Britannia ja valitse sitten palvelintyyppi. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: DoubleVPN, Standard VPN, Dedicated IP, Obfusposed ja P2P. Kolmas valikko mahdollistaa VPN-protokollien määrittämisen. Vaihtoehtoja ovat OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2 / IPSec, HTTP-välityspalvelin (SSL), HTTP CyberSec -välityspalvelin (SSL), PPTP ja L2TP / IPSec.

NordVPN UK -katsaus

Syitä NordVPN: n käyttöön Iso-Britanniassa

Sen lisäksi, että vältetään hallituksen valvontaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, NordVPN: n käyttöön on paljon muita syitä. Se on yksi suurimmista VPN-luetteloista, ja se on täydellinen ratkaisu viihteen hyödyntämiseen kaikkialta maailmasta, miinus vaivaa sisältörajoitukset. Samalla se pitää sinut poissa laillisista vaivoista harjoittaa toimintaa, joka saattaa olla ristiriidassa Yhdistyneen kuningaskunnan Internet-politiikan kanssa. Muita syitä NordVPN: n käyttöön Isossa-Britanniassa ovat:

  1. Ohita Internet-sensuuri - Jos asut Ison-Britannian ulkopuolella, mutta sinun on katsottava tiettyä maan ohjelmaa, elokuvaa / urheilutapahtumaa, joudut kohtaamaan maantieteelliset rajoitukset. Nämä estävät sinua pääsemästä verkkosivustoon tai tiettyyn sisältöön. Käyttämällä NordVPN: tä ja muodostamalla yhteyden Ison-Britannian palvelimeen, voit helposti ohittaa Internet-sensuurin ja maantieteelliset rajoitukset.
  2. Pysy turvassa missä tahansa - Mistä tahansa käyn Iso-Britanniassa, voit aina löytää hyviä baareja, ravintoloita ja kahviloita, joissa voit rentoutua, kun teet töitäsi tai vain selaat Facebookissa. Vaikka julkisen Wi-Fi-yhteyden käytöstä ei ole haittaa, asettat itsellesi tietojenkalastelu-, henkilöllisyysvarkaus-, puhelinseuranta- ja muut uhat. VPN-verkot pitävät henkilöllisyytesi piilotettuna ja IP-salattuna jatkuvasti.
  3. Suojattu useita laitteita - NordVPN tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää yhtä tilausta viidessä eri laitteessa pitämään henkilöllisyytesi nimettömänä missä tahansa. Palveluntarjoaja tarjoaa jopa räätälöityjä Flash-reitittimiä, joilla on oma NordVPN-sovellus. Voit saada heidät luomaan vahvan VPN-yhteyden koko kotitalouteen. Palvelimia voidaan muuttaa reitittimen valikosta.
  4. Jaa suuret tiedostot turvallisesti - Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia siitä, että VPN-verkot todella edustavat virtuaalisia yksityisiä verkkoja. Tämä tarkoittaa, että voit tosiasiallisesti käyttää niitä varten erillisen verkon luomiseen, joka on käytettävissä vain sinulle, tai hyväksytystä luettelosta henkilöistä. Tämä mahdollistaa tietojen helpon jakamisen / siirtämisen tavalla, joka pitää kaiken tiedon yksityisenä ja turvallisena aina.

NordVPN UK - 545 palvelinta Yhdistyneelle kuningaskunnalle vain 3,49 dollaria / kuukausi

NordVPN UK Hinta

NordVPN-käyttäjien on maksettava vain 11,95 dollaria kuukaudessa, mikä on melko kallista. Voit kuitenkin aina mennä parempiin suunnitelmiin. Parasta vastinetta varten voit jopa valita yhden vuoden suunnitelman, joka antaa massiivisen 41%: n alennuksen.

NordVPN tarjoaa jopa kuponkikoodeja, jotka antavat mahdollisuuden hyödyntää entistä parempia tarjouksia kirjautuessaan palveluntarjoajan kanssa.

Tämä alentaa kustannukset 3,49 dollariin kuukaudessa. joka on $ 125.64 joka 36 kuukausi! Lyhyesti sanottuna saat yhden markkinoiden halvimmista VPN-hinnoista tunnetusta palvelusta, joka perustuu Panamassa (yksi turvallisimmista paikoista maailmassa) 2-hyvän koko vuoden ajan. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on päästä sisään “2ysecurity” kun kirjaudut sisään tai napsauta vain “lunasta kuponki” nappi punaisella.

NordVPN UK Hinta

NordVPN UK -palvelimet

Kuten aiemmin mainittiin, NordVPN tarjoaa valtavan tietokannan 530 palvelimesta Isossa-Britanniassa. Nämä numerot ovat verrattavissa joidenkin palveluntarjoajien, kuten Surfshark, VyprVPN ja Ivacy, VPN-verkkoihin. Sinun ei siis tarvitse huolehtia palvelimen kuormitusongelmista. Itse asiassa voit ostaa jopa omistetun IP-osoitteen NordVPN: ltä, jos haluat pysyä täysin nimettömänä VoD-palveluiden lukituksen poistamiseksi. Tietoturvan kannalta selaimesta ei löytynyt testissä julkisia tai WebRTC-vuotoja.

NordVPN UK -palvelimet

Suoritimme myös täydellisen yksityisyyden suojauksen DNS-vuototestin tarkistaaksemme, onko tietojesi saatavuus paikallisille Internet-palveluntarjoajille saatavissa tai tavoitettavissa. Kuten alla olevista tuloksista näet, Yhdysvaltain viralliselle sijainnillemme Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, ei ole merkkejä. DNS-testi osoitti, että olimme yhteydessä yhteen IP: ään M247 LTD London Infrastruktuurilta!

Kuinka voin peruuttaa tilauksen NordVPN: stä

Käyttäjille, jotka ovat edelleen epävarmoja NordVPN: n käytöstä Isossa-Britanniassa, pyrimme hävittämään kaikki epäilyksesi täydellisellä yksityisyysanalyysillä IPLeak.net-sivustolta. Kuten alla voit nähdä, olemme yhteydessä Internetiin palvelimeen Isossa-Britanniassa ja testin suorittamisen jälkeen VPN onnistui piilottamaan todellisen sijaintimme Yhdysvalloissa. Julkinen IP on Yhdistyneestä kuningaskunnasta, samoin kuin IPv4 ja DNS-osoitteet, jotka osoittavat, että olemme yhteydessä Internetiin yhteen palvelimeen.

Mitä satamaa NordVPN käyttää

NordVPN UK - 545 palvelinta Yhdistyneelle kuningaskunnalle vain 3,49 dollaria / kuukausi

NordVPN UK Free Trial

NordVPN kuuluu harvoihin markkinoilla, joka tarjoaa molemmat: rahat takaisin -takuun ja ilmaisen kokeilun. Entinen kestää 30 päivää ja jälkimmäinen 7 päivää, jonka aikana saat pääsyn NordVPN: n kaikkiin ominaisuuksiin, joihin sisältyy pääsy kaikkien laitteiden / alustojen natiivissovelluksiin, 5150 palvelinta 62+ -maassa ja muiden työkalujen, kuten DoubleVPN, DNS-vuodonsuojaus, jaettu tunnelointi, tappajakytkin ja paljon muuta.

NordVPN UK Free Trial

NordVPN UK Netflix

  1. Tilaa sopiva suunnitelma budjetti- ja tietosuojavaatimuksesi perusteella.
  2. Lataa aloittamiseksi laitteellesi / alustallesi sopiva NordVPN Netflix -sovellus.
  3. Asenna ohjelmisto ja kirjoita käyttäjänimi ja salasana NordVPN-tilillesi.
  4. Käynnistä NordVPN-sovellus ja muodosta yhteys Ison-Britannian palvelimeen Netflix-yhteyden luomiseksi.
  5. Valitse Dedicated IP -vaihtoehto, jos olet ostanut staattisen tiedon Netflix UK: lle.
  6. Nauti valtavan listan 442 televisio-ohjelmasta ja 1586 elokuvasta suoratoistosta!

NordVPN UK Netflix

NordVPN UK - 545 palvelinta Yhdistyneelle kuningaskunnalle vain 3,49 dollaria / kuukausi

NordVPN UK UKK

Kun kyse on NordVPN: n käytöstä Isossa-Britanniassa tai palveluntarjoajan määrittämisestä maalle, käyttäjillä voi olla monia kysymyksiä. Alla korostamme joitain yleisimpiä, joita meiltä kysytään:

Kuinka voin peruuttaa tilauksen NordVPN: stä?

Kirjaudu tiliisi kirjoittamalla käyttäjänimesi ja salasanasi NordVPN-verkkosivustolle. Klikkaa “Tilini” välilehti ja sitten “maksut” vaihtoehto. Lyö “Peruuta tilaus” -painike (luettelon alaosassa). Kun olet valmis, valitse peruutuksen syy ja napsauta sitten “jatkaa” painiketta. Viimeisenä voit vahvistaa toistuvan tilauksen peruutuksen napsauttamalla keltaista painiketta!

Mitä satamaa NordVPN käyttää?

Portti, jonka NordVPN valitsee palvelinyhteydeksi, riippuu valitsemastasi protokollasta. Jos esimerkiksi valitset OpenVPN: n, voit käyttää molempia: TCP- ja UDP-portteja. Ne tukevat vahvempia salaus salauksia ja algoritmeja, antavat käyttäjille 24/7 suojauksen AES-256-CBC: n kautta 2048-bittisellä DH-avaimella. Jos haluat torrentin, katso SOCKS5 Proxy -oppaasta lisätietoja suositeltavista porteista, jotta saat nopeampia nopeuksia.

Asioiden kääriminen

Viime kädessä meillä ei ollut mitään ongelmia käytettäessä NordVPN UK -palvelimia VoD-palvelujen vapauttamiseen tai jopa P2P / Torrenting-ohjelmiin osallistumiseen. Jopa vuotokokeita suoritettaessa ei ollut merkkejä todellisesta Yhdysvaltojen sijainnistasi. Edustajamme Isossa-Britanniassa antoivat meille myös hyviä arvosteluja palvelusta maassa sanomalla, että he pystyivät estämään ulkomaisten palveluiden, kuten American Netflix, käytön helposti käyttämällä NordVPN: ää!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me