NordVPN syytetään kiristyksestä, TorGuard nostaa kanteen

Ah, keskustelin vain toisena päivänä kollegani kanssa siitä, kuinka “rauhoittaa”, kaikki on ollut VPN-teollisuudessa viime aikoina. Luulen, että puhuin liian pian, koska asiat ovat kääntyneet luonnonvaraiseen suuntaan!

TorGuard ilmoitti äskettäin Twitterissä asteestaan ​​haastaa NordVPN ja kanadalainen verkkosuunnittelutoimisto C-Seven Media, Inc.

TorGuard jätti liitteenä olevan valituksen NordVPN: tä vastaan ​​Floridan keskialueella viime perjantaina.https: //t.co/7rK4Qdbrz4

- TorGuard (@TorGuard) 27. toukokuuta 2019

Voit lukea Floridan käräjäoikeudessa nostetun oikeusjutun kokonaisen kopion, jossa TorGuard väittää NordVPN: ää ja C-Seven Mediaa vastaan ​​kolmesta syystä:

  1. FLORIDA-TIETOKONEEN VÄLITTÄMISEN JA TIETOJEN KERÄMISEN LAIN (“CADRA”)
  2. FLORIDAN YKSINKERTAISEN KAUPPASALASTEEN RIKKAMINEN (“FUTSA”)
  3. TORTIOINEN HÄIRIÖ SORGUARDIN KANSSA’LIIKETOIMINNASUHTEET

Joten miksi Floridassa sijaitseva yhdysvaltalainen TorGuard haastaa Panaman-pohjaisen NordVPN: n, on hiljattain sidottu harhaanjohtavaan ilmoitukseen ja “epärehellisin keinoin” 735 000 IP: n rekisteröiminen ARIN: lta Micfon kautta?

Yhteenveto oikeusjutusta

Tämän Tom Sparkin videon tulisi antaa yhteenveto koko fiaskosta, mutta jos tarvitset silti nopeaa taustaa, olen koonnut lyhyen luettelon tapahtumista, kuten oikeudenkäynnissä korostettiin:

  1. “tuntematon henkilö ilmestyi kutsuttamatta työntekijään’henkilökohtainen asuinpaikka, jossa pyydetään puhumaan VPN-teollisuudesta.”
  2. TorGuardin työntekijä sai myös sähköpostit henkilökohtaiselle tilille “tuntematon henkilö” kilpailevan VPN-palveluntarjoajan.
  3. Sanottu henkilö myöhemmin paljastettiin olevan kotoisin NordVPN: stä käyttämällä laillista [@] nordvpn.com-sähköpostitunnusta, jolla paljastui, että hänellä on “TorGuard’luottamuksellisia ja liikesalaisuuksia koskevia tietoja”.
  4. Yhdysvaltalainen toimittaja väitti, että Nordilla on suhteita tai hallitsee C-Seven Mediaa (aiemmin TorGuardin palveluntarjoaja, joka sai pääsyn “yksityiset tiedot”.
  5. TorGuard väitetään kiristävän NordVPN: n poistamaan negatiiviset YouTube-viestit Torin tytäryrityksestä (Tom Spark Reviews), muuten ne vuotavat salaiset tiedot.
  6. C-7: n ja TorGuardin tekemisen jälkeen’suhde, NordVPN ja C-Seven Media järjestivät DDoS-hyökkäyksiä. Yksi niistä toteutettiin 23. marraskuuta 2018, maanantaina..
  7. TorGuard hakee kieltoa ja oikeudenmukaista korvausta, vahingonkorvauksia “yli 75 000 dollaria”, kaikkien menetettyjen voittojen palauttaminen” näiden DDoS-hyökkäysten valossa.

NordVPN: n virallinen vastaus oikeusjuttuun

Luettuani oikeusjuttua otin heti yhteyttä NordVPN: ään kommentoidakseen väitteitä, ja he ohjasivat minua tapauksen blogiin..

NordVPN väittää, että kaikki alkoi sen jälkeen, kun he löysivät TorGuard-palvelinmääritystiedoston ja päättivät analysoida sitä, mikä johti piraattiavaimien löytämiseen, joukko infrastruktuurista IP-osoitetta, mukaan lukien heidän todennuspalvelimiensa IPS ja vastaavat resurssit.

Edelleen analysoimalla havaittiin, että palvelin ei ollut suojattu ja että se sisälsi arkaluontoisia tietoja, jotka väärissä käsissä voivat aiheuttaa merkittäviä vahinkoja TorGuardille ja heidän asiakkailleen. Täällä NordVPN päätti ottaa yhteyttä TorGuardiin’s CTO, Keith Murray.

Hän sisällytti välittömästi TorGuardin’Toimitusjohtaja Benjamin Van Pelt keskusteluun ja NordVPN toimitti asianomaisen palvelimen IP: n kysymättä mitään vastineeksi, jotta TorGuard voisi korjata heidän haavoittuvuutensa.

Meillä on edelleen vaikeuksia kääriä päämme seuraavaan tapahtuvan ympärille. Saimme maanantaina 27. toukokuuta tietoja Losey PLLC -nimisen lakiasiaintoimiston meille nostamasta oikeusjutusta. TorGuard syytti meitä ja (todennäköisesti vahingossa) jotakin etuyhteydetöntä kanadalaista web-suunnitteluyritystä heidän suunnittelemisestaan, hakkereista heidän palvelimilleen, DDoS-hyökkäyksen käynnistämisestä heitä vastaan ​​mustana perjantaina ja pelotellakseen fyysisesti joku - ja tämä on voimakkaasti lyhennetty versio.

Pyrimme tekemään oikean asian oikealla tavalla ja kilpailemaan rehellisesti vahingoittamatta alaa, minkä vuoksi reaktio oli meille niin järkyttynyt. Siirrymme heti torjumaan TorGuardin’s laimea oikeusjuttu, mutta niin kauan kuin me’Aiheesta: väärien ja haitallisten oikeusjuttujen tekeminen ja väärien ja harhaanjohtavien tietojen julkaiseminen on vastoin lakia. Siksi me nostamme oman kanteen kunnianloukkausten ja kunnianloukkausten perusteella.

Onko TorGuard vain castperspersions NordVPN: ssä?

Totta puhuen, on vaikea tietää kuka’s oikealla eikä ole. VPN-teollisuus on kasvussa päivä päivältä, etenkin aikana, jolloin hallitukset pyrkivät lisää hallintaa, määräämällä lakeja tietojen säilyttämisestä ja joukkovalvonnasta..

Sinänsä palveluntarjoajien välillä odotetaan vain kovaa kilpailua, ja tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun todistamme, että erilaiset VPN-palveluntarjoajat hyökkäävät avoimesti toisiaan vastaan ​​sekä tuomioistuimessa että verkossa. Muista tuo skandaali, johon osallistui ProtonVPN ja PIA?

NordVPN mainittiin myös siinä tapauksessa, että se oli sidoksissa CloudVPN-yhtiöön (kotipaikka USA), jolla on yhteydet liettualaiseen Tesonet-yhtiöön. Myöhemmin paljastettiin, että CloudVPN on vain Nordin maksuprosessori, koska Panamassa toimiminen vaikeuttaa liiketoimia.

Panamanlainen palveluntarjoaja vierailee säännöllisesti VPN-teollisuuden uutisosastossa selvittääkseen palveluaan koskevia erilaisia ​​syytöksiä (Hola VPN: ää koskeva oikeudenkäynti), kun todellisuudessa harvoin voi löytää kuluttajia, joilla on huono kokemus tuotteesta ja sen ominaisuuksista.

TorGuard on niiden joukossa, jotka osallistuvat toimintaan, missä heidän tytäryhtiönsä “Tom Spark arvosteluja & mielipiteitä |”, kritisoi usein Nordia, vaikka kaikilla on omituinen tausta. On väitetty, että tämä Tom Spark -kaveri on sama Kevin Wadala ja Corelio Guardez -niminen henkilö, joka mainostaa TorGuardia mutta hajoaa Nordia!

Tunnen sen myös’On tärkeää mainita tässä, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun TorGuardia syytetään turvallisuusvirheistä. Vuonna 2015 kilpailija VPN.ac syytti tarjoajaa selaimessaan ja välityspalvelussaan toteutetun selaimen suunnittelun ja sovellusliittymän kopioimisesta turvattomasti.

NordVPN-vs-TorGueard

Katso VPN.AC: n blogissaan löytämiä haavoittuvuuksia:

Torguard tallentaa käyttöoikeustiedot selkeästi; XORing-todistus suojataan sitä vakoiluohjelmilta, jotka etsivät kaikkialta selkeitä tekstejä;
Toistaminen: lisää joitain käyttöoikeustietoja ja tallenna ne > napsauta laajennusta hiiren oikealla painikkeella > Tarkista ponnahdusikkuna > voimavarat > Paikallinen varasto

Torguard saa ajan tasalla olevan luettelon välityspalvelinyhdyskäytävistä HTTP: n kautta (taas selkeä teksti); saamme ne HTTPS: n kautta (A + Qualysissa / peilatut tulokset): Torguardilta’s background.js, meidän background.js;
Palvelimen IP-osoitteiden tarjoamisen HTTP: n kautta on selvä riski, että ne voidaan helposti kaapata MitM-hyökkäyksessä;

Torguard’s HTTPS-välityspalvelin on erittäin epävarma: käyttää epävarmoja salauksia, kuten RC4, tukee SSL 3: ta, on alttiina POODLE-hyökkäykselle, ei’t tarjoamaan välitysalaisuutta. Saa häpeällisen arvosanan C Qualys-testissä. Tulospeili 1, peili 2 (nähdäksesi alkuperäisen tuloksen). Ja tämä on tulos / peili (FS käytössä, ei heikkoja salauksia, tuki vain TLS 1.1 ja 1.2);

Asioiden kääriminen

On vaikea päättää, kuka tässä oikein on väärässä. Vain AIKA ja oikeusjutun tuomio määräävät, mikä todella meni ja miten maksaa kuka kunnianloukkauksesta lol.

Ainoa asia, josta olen pettynyt, on teollisuuden kilpailijoiden tarkasteleminen niin pienellä taktiikalla niin julkisella tavalla, että poistetaan asiakkaiden vähäinen luottamus VPN: iin..

Lopeta tämä mutaheitto ja myrkylliset hyökkäykset! Teidän pitäisi olla liittymässä käsiin yrittääksesi lisätä tietoisuutta joukkovalvonnasta ja tietojen säilyttämisestä, jotka ovat suuremmat ongelmat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me