Kuinka avata Kodi UK: sta ja kuinka seurata Englannin jalkapallon live-suoratoistoja

Kodi on ollut koti valtavaan viihdekanavien kirjastoon, joka sisältää elokuvia, TV-ohjelmia, dokumentteja, animaatioita & sarjakuvia, ja tietysti kaikkia’suosikkiurheilulajeja. Kodille on olemassa suuri joukko virallisia ja epävirallisia urheilun suoratoistolisäosia, mukaan lukien kriketti, jalkapallo, yleisurheilu, amerikkalainen jalkapallo, jääkiekko, UFC, ja lista jatkuu. Tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseemme siitä, kuinka Kodi estetään Isossa-Britanniassa, jotta voit seurata suosikkijalkapallo-otteluitasi live-tilassa. Käytä Paras VPN ja paras VPN-tiedosto kodille varmistaaksesi kaikki streamisi.

Kodi-laatikot kielletty Isossa-Britanniassa

Yhdistyneestä kuningaskunnasta tulee ensimmäinen maa, joka kieltää virallisesti Fully Loaded Kodi -laatikot, jotka on ennalta määritetty Englannin valioliigan suoratoistokanavilla. 65-vuotiaalle Malcolm Mayesille annettiin 6. maaliskuuta 2017 rangaistus 250 000 puntaa kokonaan konfiguroitujen Kodi-laatikoiden myynnistä 1 000 punnalla.

Tekijänoikeuksien haltijat BTSport, Sky Sports ja Virgin Media ovat myös saaneet laillisen hyväksynnän vaatia palvelimien estämistä, joita käytetään ilmaiseksi virallisten Premier League -virtojen lähettämiseen.

kodi-laatikot kielletty Yhdistyneessä kuningaskunnassa - näkemyksemme

Kuinka avata Kodi ja estää rajojen ulkopuolisia lisäosia Iso-Britanniassa

Varoitus! Don’Älä asenna lisäosia ennen Kodi VPN -oppaamme lukemista
Kodi on ollut tiukassa tarkastuksessa. Viranomaiset ovat kuuma heidän häntänsä metsästää Kodi-käyttäjiä. Tutustu parhaaseen Kodin VPN-tietokantaan saadaksesi selville miten pysyä nimettömänä. Opi kuinka avata parhaiden Kodi-lisäysten estäminen ja suojaamaan yksityisyyttäsi tekijänoikeuksien haltijoilta.

Kuinka avata kodi UK

Ennen kuin alamme kertoa sinulle, kuinka pääset tärkeimpiin suoratoistokanaviin seuraamaan Jalkapallo liigaotteluita, anna’Selvitä vain jotain, pidä sitä tosiaikaisena tositarkkailuna, Kodi ei ole kielletty Isossa-Britanniassa. Kodi-laatikot, joihin on ladattu ennalta määritettyjä parhaita Kodi-lisäosia, on nyt kielletty myyntiä, koska ne mukanaan mojova sakko.

Voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset melkein hetkessä ja poistaa Kodin eston riippuen laitteestasi, jolla se on’on hieman erilainen suoratoistolaatikoille Tämän taitava hackin avulla voit piilottaa IP-osoitteesi minkä tahansa muun naapurimaassa sijaitsevan Euroopan maan IP-osoitteellasi (Koska olet Yhdistyneen kuningaskunnan asukas ja olet poistunut maasta) ja päästä käsiksi rajojen ulkopuolella oleviin Kodi-kanaviin Mediakeskus. Olemme tarkistaneet yli viisi nopeaa VPN-palvelua, joista voit valita. Tässä on luettelo viidestä parhaasta, ja lisää löytyy verkkosivustoltamme.’s Kodi VPN -arvostelut -osa:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Kuinka avata Kodi-kiellettyjen kanavien lukitus Windowsissa Iso-Britanniassa

Kodi Windows -käyttäjät’Yhdistyneessä kuningaskunnassa pidetään itseään onnellisimpana, koska käyttöjärjestelmälle on enemmän tukea kuin millään muulla laitteella. Kodi Windows -käyttöjärjestelmässä voit estää kodin estämällä:

 1. Käynnistä VPN-palvelusi
 2. Yhdistä palvelimeen Luxemburgissa, Alankomaissa jne.
 3. Käynnistä Kodi
 4. Siirry haluamaasi lisäosaan ja aloita Major Football League -otteluiden suoratoisto!

Kuinka avata Kodi-ruutujen kiellettyjen kanavien estäminen Isossa-Britanniassa reitittimen avulla

Rajoituksen poistaminen jalkapallovirtojen kanavista Kodi Boxesissa Isossa-Britanniassa edellyttää, että VPN-palvelu määritetään reitittimessä. Muista koskaan asettaa VPN: ää palveluntarjoajan reitittimelle (normaalisti ei’t sallia sinulle). Voit seurata VPN: n asettamista reitittimellemme tässä oppaassa (muista käyttää palvelinta Ison-Britannian lähellä, harkitse yhtä seuraavasta: Luxemburg, Norja, Ruotsi, Saksa, Alankomaat).

Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka kodi estetään Isossa-Britanniassa, lähetä meille reitittimen merkki & mallia ja yritämme tarjota sinulle täydellisen asennusoppaan.

Kun olet määrittänyt VPN: n reitittimessä, käynnistä se sitten uudelleen:

 1. Käynnistä Kodi
 2. Siirry videoihin
 3. Suoratoista suosikki jalkapallo-streaming-kanavasi Iso-Britanniassa ilman suuria ongelmia!

Miksi Kodi EPL -kanavat SkyTV: n estämät IPTV-virrat

Laajojen kiistojen jälkeen Sky Sports kutsui sitä virallisesti ja sai laillisen hyväksynnän kieltää kaikki palvelimet, joita käytetään ilmaiseksi EPL-otteluiden IPTV-streamien toimittamiseen. Aiemmin Sky kykeni kieltämään yhden palvelimen kerrallaan, mikä antoi lähetystoiminnan harjoittajalle mahdollisuuden liikkua. toiselle palvelimelle ja aloita suoratoisto uudelleen.

Miksi Kodi kanavoi SkyTV: n estämät IPTV-virrat

Tällä kertaa EPL: n virallinen kumppani ja EPL: n tekijänoikeuksien haltija’Verkkovirta on ottanut asiat vakavasti. Yhdistyneen kuningaskunnan tuomioistuin on jatkuvasti rikkonut tekijänoikeuksiaan kieltämällä myynnin & Käytä täysin ladattuja Kodi-laatikoita, joissa on valmiiksi määritetyt kanavat käyttövalmiiksi kytkemällä vain televisio.

Miksi Kodi Football Channelin IPTV-virrat estää BT Infinity

BTSport on myös virallinen kumppani & Englannin valioliigan tekijänoikeuksien haltija yhdessä SkySportsin kanssa. BTSport kieltää myös kaikki palvelimet, joita käytetään lähettämiseen kaikille asiakkaille, jotka käyttävät heidän BT Infinity -laajakaistapalvelua. Koska kaikki BT Infinity -käyttäjät ovat Ison-Britannian IP-osoitteissa, heidän toimintaa seurataan ja kun he käyttävät Kodi EPL: n suoratoistoa, Internet-palveluntarjoaja estää pääsyä palvelimelle.

Bodi-äärettömyyden ja rangaistuksen sakkojen estämät Kodi-kanavat

Pähkinänkuoressa

Toivottavasti sait nämä suuret suoratoistokanavat UK-jalkapallon katsomiseen vapautettuna piiloutumalla toisen IP-osoitteen taakse. Vain siinä tapauksessa, ettei sitä käynyt’työskentelemme puolestasi, kerro meille ja teemme parhaamme murskataksesi nämä maantieteelliset rajoitukset ja estääksesi Kodin estämisen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Jos pidit artikkelista, paina yhtä sosiaalista painiketta ja jaa se nyt. Auta kaikkia ystäviäsi estämään suosikki jalkapallovirtojensa Kodilla ja nauti peleistäsi rajoittamattomasti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me