Ivacy lämmittää – palaa huhuihin läpinäkyvyyden avulla!

He sanovat: taistele tulesta tulella. Kohdata vastustajasi / huono-taitajat samanlaisilla aseilla ja taktiikoilla. Ivacy on kuitenkin eri mieltä siitä, että huhujen hämärä tuli sammutetaan ämpäriin täynnä vettä!


Palveluntarjoaja on jo vuosien ajan vastannut syytöksistä ja omituisista päätelmistä oletetusta yhteydestä kilpailijapalveluun, PureVPN: ään. Joten Las Vegasissa vuonna 2019 pidettävään West Affiliate -huippukokoukseen Ivacy päätti ottaa polttavia kysymyksiä yhdistyksestä, jatkaa.

Ivacyn PR-päälliköltä kysytään suhteesta PureVPN: ään “vilpitön” naurahti väittäessään, että PureVPN oli vain pieni sidosryhmä, rajattu yhteiseen infrastruktuuriin. Miksi? Tärkeimpänä tarkoituksena on auttaa käyttäjiä ylläpitämään nimettömänään verkossa.

Erilaiset julkisesti tunnistettavat digitaaliset jalanjäljet ​​ovat OEM-kumppanin nimissä, koska ne ovat yksi harvoista tarjoajista, joiden identiteetti on jo julkisesti tiedossa. Tämä tehdään sekä käyttäjien että korkean profiilin sijoittajien yksityisyyden, nimettömyyden ja hyvinvoinnin kannalta, mikä on yleinen käytäntö VPN-teollisuudessa, ja me kunnioitamme sitä. Tällä nimettömällä on ollut tärkeä rooli käyttäjien pitämisessä’ yksityisyyttä tinkimätöntä yli kymmenen vuoden ajan.

Frank toisti useita kertoja, että Ivacy on itsenäinen kokonaisuus ja että he ovat julkaissut tämän myytin “epäilyttävä” kuuluminen PureVPN: ään useita kertoja aiemmin.

Rehellisesti, en syytä yksityisyyden suojan yksityishenkilöitä vaatien selkeämpää vastausta. VPN-ala on täynnä epärehellisyyttä ja salaisuuksia, jotka liittyvät kasvottomiin toimitusjohtajiin, tietosuojakäytäntöihin, kirjaamiseen tai tietyn palveluntarjoajan todelliseen sijaintiin.

Puhumattakaan, jotkut ilmaiset VPN-huijaukset ovat menneet jopa niin pitkälle, että ne ovat muodostaneet kumppanuuksia tiedon kaivostoimistojen kanssa. Se on liukas rinte, joka luottaa VPN-palveluun, mutta samalla ihmettelen, mitä sillä on vaikutusta “Uskon puute” tietosuojatyökaluissa johtaisi meitä.

Voin turhautua turmeltumattomuuteen ja tylsyyteen heidän vastauksissaan, kun kaikki mitä he yrittävät tehdä on valmistaa tietä käyttäjilleen maksimaalisen nimettömyyden saamiseksi verkossa.

Kukaan ei haluaisi kaikkien ponnistelujensa tuhlautuvan, vain typeräjen huhujen takia. Kaikkien VPN-teollisuudeni vuosien aikana voin myös turvallisesti sanoa, että tämä on saattanut alkaa temppuna kilpailijoilta, jotka haluavat mainita, että niillä on myös samanlaisia ​​kuulumisia.

minä’Sanon tämän lopullisesti: Ivacy on itsenäisesti rekisteröity yhteisö, jolla on omat kauppiaat, pankkitilit, kumppanit ja oikeudellisesti sitovat sopimukset. Ivacy’Itsenäisesti toimivat ja kehitetyt sovellukset, taustaohjelmat, laskutus, lakisopimukset ja kumppanuudet ovat osoitus tästä. Heidän panoksensa ovat vain vähäisiä. Mitä enemmän haluatte Ivacylta?

Palveluntarjoaja vastasi jopa johtoa koskeviin kyselyihin väittäen, että koska ne ovat osakeyhtiö, heillä ei ole oikeudellista velvoitetta paljastaa Ivacy-järjestelmän takana olevia todellisia omistajia.

Sellaisenaan he eivät ole kiinnostuneita avaamaan sijoitussalkunsa kaikille nähdä, koska siihen sisältyy suoraan julkisesti tunnistettavien tietojen paljastaminen, mikä saattaa vaarantaa käyttäjän yksityisyyden.

Nimettömyyden suhteen Frank paljasti myös, että Ivacy oli yksi ensimmäisistä VPN: istä “tukea läpinäkyvyyden ajatusta paitsi noudattamalla GDPR-vaatimuksia tai kuulumalla Yhdysvaltain kyberturvallisuusliittoon, mutta myös tukemalla läpinäkyvien tuoteoperaatioiden käsitettä”.

Ivacy VPN: n taustalla on auttaa käyttäjiä selviämään esteistä, jotka rajoittavat heitä pyrkimään täydelliseen Internet-vapauteen. Miksi ei puhuta heidän asioistaan? Voin käydä koko päivän keskustellessaan miksi ja kuka, mutta onko se koskaan estänyt meitä antamasta lupauksen täydellisestä nimettömyydestä? Sanon tämän vain nykyisille ja potentiaalisille käyttäjillemme: Ivacy ylläpitää luottamustasi hinnalla millä hyvänsä ja pysyy ensisijaisena tietosuojakumppanina kirjeessä ja hengessä..

Asioiden kääriminen

Rehellisesti sanottuna, Ivacyn antamat vastaukset ovat uskomattoman vaikuttuneita, etenkin aikana, jolloin VPN-ala on täynnä salaisuutta ja mysteeriä.

Singaporessa toimiva palveluntarjoaja, joka piilottaa toiminnan läpinäkyvyyttä, on ehdottomasti tunnustusta arvoinen, ja haluaisin muiden palvelujen tekevän saman.

“Ei mitään, mutta rohkeat ansaitsevat messut” ja Ivacy-ohjelmien avaaminen sen yhdistyksistä, hallinnosta ja taloudellisista asioista osoittaa, että voit luottaa heihin pitämään sinut nimettömänä verkossa.

Heille asiakkaat ovat organisaationsa tärkein voimavara, ja vastaamalla kyselyihin sen sijaan, että he jättäisivät huomioimatta, vain vahvistaa tämän väitteen..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me