FRITZ! -Ruutu VPN

FRITZ! -Ruutu on pohjimmiltaan reititin. Saksassa se’Saksan laajimmin käytetty DSL-kuluttajalaite, jolla on tällä hetkellä yli 68%: n markkinaosuus.

Reitittimen perustoiminnot on tarjota Internet-yhteydet koti- tai toimistoverkon eri laitteisiin. Voit jopa asettaa heidän kanssaan julkisia Wifi-yhteyspisteitä.

Mutta koska verkkoturvallisuudesta on tullut valtava huolenaihe nykyään, Frtizbox VPN -verkosta on tullut erittäin tärkeä.

VPN-verkot tarjoavat suojattuja, salattuja yhteyksiä lähettämiisi ja vastaanottamiisi Internet-tietoihin, mikä mahdollistaa täydellisen yksityisyyden online-maailmassa..

Asentamalla FRITZ! -Ruudun VPN: n laivalle, voit varmistaa, että kaikki tähän reitittimeen kytketyt laitteet saavat tämän suojatun yhteyden automaattisesti.

VPN FRITZ! -Laatikolla - protokollayhteensopivuus & Yleiskatsaus

FRITZ! Box-VPN toimii vain IPSec-protokollan kanssa, joten sinun on hankittava VPN, joka tarjoaa tämän protokollan ja pystyy käyttämään vakaita verkkoja sen alla.

IPSeciä käytetään IP-verkoihin, kun sinun on tehtävä suojattua viestintää niiden yli. Toisin kuin SSH, joka luo avaimia yhteyksien luomiseen palvelimeen, IPSec käyttää pisteiden välisiä yhteyksiä.

IPSec-tilat

Tämä protokolla sopii parhaiten ympäristöihin, joissa sinun on luotava pysyvät yhteydet, joita et halua’t tarvitse muuttaa aina silloin tällöin.

Yksi VPN-ohjelmisto voi perustaa tunnelin turvallisesti tähän.

IPSec voi hallita jopa 8 yhteyttä yhdellä kertaa, mikä on hienoa, jos sinulla on monipuolinen verkko.

Miksi VPN: n käyttäminen FRITZ! -Ruudun kanssa on hyödyllistä?

FRITZ! -Ruudun VPN-asetusten määrittäminen voi olla vaikeaa donoreille’t ei ole paljon teknistä tietoa, koska VPN: n asettaminen reitittimelle tai DSL-laitteelle on monimutkainen prosessi.

Lisäksi VPN: n asettaminen Android- tai Windows-kaltaisille laitteille on suhteellisen helppoa, koska sinulla on VPN-sovelluksia, jotka voit ladata ja käyttää helposti ilman suurta asennusprosessia.

Fritzbox! reititin

Mutta kohtaat tässä huomattavan haitan, koska VPN yhden laitteen asennuksessa erillisen sovelluksen kautta suojaa vain kyseisen laitteen.

Tämän lisäksi voit helposti poistaa samanaikaisten yhteyksien rajan, jonka VPN-palveluntarjoajasi tarjoaa, määrittämällä VPN eri laitteille erikseen.

Asettamalla FRITZ! -Ruutu! VPN-asiakas, voit laajentaa VPN-suojauksen kaikille laitteille.

Lisää etuja FRITZ! Box VPN -sovelluksen käytöstä on, että et voi vain yhdistää laitteita, vaan myös verkkoja, jolloin voit työskennellä turvallisesti erillisillä kanavilla olevalla datalla helposti ja turvallisesti.

Tämä on hyödyllistä etenkin silloin, kun sinulla on pieni yritys, jolla ei ole varaa suuren mittakaavan VPN-profiileihin yhteyden muodostamiseksi eri virtojen kautta lähteviin resursseihin.

Kun lisäät VPN FRITZ! -Ruutua, sinun on varmistettava, että salasanallasi on vahvuus, koska se on ainoa haavoittuvuus, jota kuka tahansa voi käyttää hyväkseen, koska muu tietoturva on melko kestävää.

FRITZ! -Ruutu VPN toimii vain IPSec-protokollan kanssa, joka ei ehkä ole yhtä turvallinen kuin OpenVPN, mutta se ei myöskään ole haavoittuvainen ja voi taata täydellisesti turvalliset yhteydet reitittimen ja VPN-palvelimien välillä..

Jos aloitat todennuksen, jota suositellaan, sinulla on vaihtoehdot DES- tai TripleDES-salaus, mutta suosittelemme käyttämään jälkimmäistä. Se saattaa olla hitaampi, koska salaus on raskaasti kuormitettu, mutta se on’s ei ole helposti läpäisevä.

Paras FrtizBox-VPN!

Jotta VPN, joka soveltuu tarpeeksi toimimaan FrtizBoxin kanssa, se on ollut peliturvallisuutensa ja suorituskykynsä lisäksi.

VPN: n pitäisi pystyä tukemaan reitittimiä luonnollisesti ja tarjoamaan helppoja asennusoppaita sekä live-chat-apua, jotta käyttäjä voi siirtyä VPN: n kanssa FrtizBoxiin.

Nopeuksien on oltava myös yhdenmukaisia, koska FrtizBox-reitittimiä käytetään usein useissa laitteissa ja pienissä toimistotiloissa, joissa mikä tahansa viive aiheuttaa järjestelmän tehottomuutta.

Olisi erittäin sopivaa sinulle, jos saisit parhaan suorituskyvyn VPN: n Saksassa saadaksesi parhaat ja vakaimmat nopeudet.

Mutta mikä tärkeintä, VPN: n tulisi olla IPSec, koska FRITZ! -Ruudun reitittimet tukevat vain tätä protokollaa.

Joten näiden ja muiden tekijöiden analysoinnin jälkeen keksin nämä tarjoajat parhaaksi FRITZ! -Ruudun VPN: ksi vuonna 2019:

ExpressVPN FRITZ! -Laatikkona! VPN: Erittäin suositeltava!

Tämä on suositelluin VPN-virta FRITZ! -Laatikkoon, sillä ExpressVPN tarjoaa parhaan suorituskyvyn, nopeudet ja turvallisuuden erinomaisen yhteensopivuuden kanssa tällaisten omistettujen reitittimien kanssa..

ExpressVPN: llä on tällä hetkellä yli 3000 palvelimesta koostuva verkkopuisto, joka antaa FRITZ! -Laatikon käyttäjille kokea nolla pullonkauloja ja nopeaa nopeutta ilman viiveitä.

ExpressVPN FrtizBoxille!

Sillä on paras live chat-tuki koko teollisuudessa ja sen avulla voit asentaa FritxBoxin IPsec-tuetulla protokollalla missä tahansa AVM: n tarjoamassa reitittimen versiossa..

FRITZ! Box’s TripeDES-salaus on onnistuneesti hyvin ExpressVPN: n omaa’s AES-256-armeijan luokan salaus, mikä vahvistaa entisestään koko verkon turvallisuutta.

Se on sitoutunut nollalokkipolitiikkaan varmistaa, että mitään FRITZ! -Laatikon VPN: n läpi kulkevaa työtilaasi ei tallenneta koskaan.

ExpressVPN’Paras suunnitelma maksaa sinulle 8,32 dollaria / kuukausi, mikä on korkea, mutta kun otetaan huomioon se, että et’Haluatko tehdä kompromisseja kaikista suorituskyvyn tai turvallisuuden näkökohdista kallista ja tärkeää reititintäsi varten, tämä kauppa näyttää hallittavalta.

Surfshark FRITZ! -Ruudussa VPN:

Tämä uusi palveluntarjoaja voi osoittautua loistavaksi FRITZ! -Ruudun VPN: ksi, koska jos etsit kohtuuhintaista VPN: ää tarjoamaan vakaata palvelua reitittimellesi, Surfshark on se, jonka sinun tulee tilata..

Surfshark tarjoaa vain 1,99 dollaria / kuukausi parhaan suunnitelmansa mukaan kaikista tärkeistä ominaisuuksista, joita vaaditaan sopivan Frtizbox VPN: n luomiseksi..

Surfshark VPN FrtizBoxille!

Ensinnäkin se tarjoaa armeijan luokan salaus- ja IPSec-protokollatukea, joka mahdollistaa maksimaalisen yhteensopivuuden FrtixBox-reitittimillä.

Sen kevyt palvelu voi olla täydellinen FRITZ! Box VPN -sovellukselle Windowsille, koska sen nopea ja vakaa nopeus voi erittäin helposti täydentää etäkäyttöyhteyden hallintaa.

Surfshark’Suoran chatin tuki tarjoaa kaikki tiedot FRITZ! -ruudun VPN-asetusten syöttökenttien täyttämistä varten sekä asennusapua tarvittaessa..

Kasvavalla 800+ palvelinverkolla voit olla varma luotettavasta VPN-pääsystä ilman viiveitä pienissä toimistoverkoissa, jotka käyttävät FRITZ! -Ruutua..

FRITZ! -Ruudun VPN-yhteensopivuus kaikille suosituille laitteille & OS

Haluatpa FRITZ! -Ruudun VPN: n Androidille tai iOS: lle, voit tehdä sen helposti, koska reititin tukee tällaisia ​​yhteyksiä.

FRITZ! -Ruudun VPN for Windows on kuitenkin parhaiten tuettu kaikkien laitteiden joukossa, koska tällä AVM-reitittimellä on erityisiä pääsytyökaluja, jotka voivat etäyhteyden avulla aloittaa, määrittää ja hallita yhteyksiä.

Macilla ei kuitenkaan ole sellaista laitetta, joten tarvitset ulkoisen työkalun, joka auttaa pääsemään liikkeelle. Paras suositeltava työkalu FRITZ! -Ruudun VPN-palvelun asettamiseen Macissa on VPN-aputyökalu, jonka voit ostaa helposti Applelta’viralliset sovelluskaupat.

VPN-palveluntarjoajasi voi myös ohjata sinua asennusprosessissa, jos se tarjoaa live-chat-tukea.

VPN: n asentaminen FRITZ! -Laatikkoon

FRITZ! -Ruudussa on monia erilaisia ​​reitittimen muunnelmia, joten ei ole mahdollista tarjota opasta VPN: n asettamiseksi jokaiselle, koska jokaiselle niistä on erillinen ja ainutlaatuinen asennusprosessi..

FRITZ! -Laatikko 7590 on kuitenkin helpoin asentaa VPN: n päälle, koska siinä on huomattava Easy Connect -ominaisuus. Muut don’Minulla ei ole sellaista ominaisuutta kuin FRITZ! box 7540, joka on AVM: n toinen parhaiten suorittava reitittimen muunnelma.

Saanen opastaa sinua VPN: n asettamisen asennusprosessissa FRITZ! -Laatikossa 7590 hyvin yksinkertaisessa vaihe vaiheessa:

 • Kerran sinä’olet kirjautunut sisään FRITZ! -laatikkotilillesi, Siirry Osakkeet > VPN > Lisää VPN-yhteys
 • Napsauta nyt “Kytke tämä FRITZ! -Ruutu yrityksen VPN-verkkoon “
 • Napsauta sitten” Seuraava “
 • Nyt sinun on täytettävä tärkeät tietokentät VPN-palvelusi tarjoamista tiedoista
 • Ensimmäisessä kentässä “VPN-käyttäjänimi”, sinun on annettava nimesi
 • Sitten kentälle “VPN-salasana” luo turvallinen salasana’Sitä ei ole helppo arvioida.
 • Tukeeko VPN XAUTH -sovellusta vai ei, vain VPN-järjestelmänvalvoja voi vahvistaa. Periaatteessa sanottuna, voit pitää tätä versiona IPSec-protokollasta. Nyt, ennen vaihtoehdon aktivointia, sinun on annettava VPN-palvelusi käyttäjätiedot. Syötä ne ja jatka eteenpäin.
 • Seuraavaksi sinun on annettava palvelimen täydellinen kiinteä IP-osoite VPN-verkosta, johon haluat muodostaa yhteyden. Tätä kenttää kutsutaan “Internet-osoite”
 • Anna nyt VPN: n IP-verkko. VPN-järjestelmänvalvoja voi kertoa tämän sinulle.
 • Sama pätee kentälle, jonka otsikko on “Aliverkon peite”. Tämän antaa myös VPN-järjestelmänvalvoja.
 • Huomaa, että et voi jatkaa eteenpäin täyttämättä kaikkia näitä tietoja oikein
 • Nyt näet vaihtoehdon, jonka otsikko on “Pidä VPN-yhteys pysyvästi”. Napsauta sitä aktivoidaksesi sen. Jos et’t aktivoidaksesi tämän vaihtoehdon, VPN-yhteytesi poistetaan käytöstä, kun reititin ei näe verkon tunnin toimintaa. Tämän vaihtoehdon ottaminen käyttöön varmistaa, että vaikka yhteys epäonnistuisi, reititin yhdistää sen automaattisesti itse.
 • Jatka jäljellä olevien merkintöjen valtuuttamista napsauttamalla “kunnossa”

johtopäätös

FRITZ! -Laatikon käyttäjille VPN: t voivat toimia moniin tarkoituksiin, lukuun ottamatta tietoturvaa ja yksityisyyttä, jota laajennetaan verkon suojaamiseksi. Kaikkialla maailmassa käyttäjät ottavat käyttöön VPN-verkot streaming-sivustojen ja Torrentin estämiseksi turvallisesti. Myös FRITZ! -Laatikon käyttäjät voivat tehdä samoin.

ExpressVPN on paras FRITZ! -Laatikon VPN tällä hetkellä 8,32 dollaria / kk, koska se tarjoaa parhaan yhteensopivuuden ja vakauden melkein kaikkien AVM: n tarjoamien FRITZ! -Laatikoiden kanssa..

Tämä VPN voi vahvistaa kokemuksiasi FRITZ! -Laatikostasi ja parantaa sen käytettävyyttä entistä paremmin ja turvallisemmin, joten asenna nyt ja takaa itsellesi kaikki nämä kerätyt edut mahdollisimman pian..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me