7 parasta tomaattireititintä vuonna 2020

Nykyään yleisimmät reitittimien valmistajat käyttävät laitteita virta-ohjelmistollaan (pysyvä ohjelmisto, joka on sisäänrakennettu reitittimien luku-muistiin), mikä antaa reitittimille yleisen toiminnallisuuden. Joskus nämä laiteohjelmistot voivat osoittautua melko riittämättömiksi käyttäjille’ erilaisten asetusten määrittäminen, yksi yleisimmistä mahdollisuuksista asentaa parhaat VPN-palvelut reitittimille.

Fifa Worldcup -uutiset

Huomautus! Enemmän & Lisää tietoturvaongelmia, jotka nousevat päivittäin, VPN on pakollinen laitteiden suojaamiseksi, kun ne ovat yhteydessä Internetiin. Suosittelemme, että määrität VPN-tomaatin reitittimelle Internet-yhteyden salaamiseksi turvallista selaamista varten.

Hanki VPN nyt

Mikä on Tomato Router -ohjelmisto?

Tomato on avoimen lähdekoodin HyperWRT-pohjainen, Linux-käyttöinen firmware, joka on suunniteltu reitittimille Broadcom-piirisarjoilla. Pitkän edunvalikoimansa joukossa Tomato-reitittimen laiteohjelma käyttää Ajaxia (joukko Web-kehitysmenetelmiä), jonka avulla verkkosivut voidaan ladata helpommin & nopeammin lataamatta sivua uudestaan ​​ja uudestaan. Kehittäjät ovat kiittäneet tomaattireitittimen tekniikkaa kahdella erittäin näkyvällä modifilla Tomato by Shibby ja Advanced Tomato, jotka ovat kuuluisia helppokäyttöisyydestään.

8 syytä käyttää tomaattireitittimen laiteohjelmistoa

Yleisesti ottaen tiivistäisin 5 syytä käyttää Tomato-yhteensopivia reitittimiä, mutta sinun olisi parempi kuulla se asiantuntijoilta, kuten FlashRoutersilta:

Vain siinä tapauksessa, että meillä on kanssakäyttäjiä, jotka eivät ole tekniikkaa, tässä on joitain tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka ovat helppoja ymmärtää tomaattipohjaisen reitittimen käytön lisäetuja:

 1. Advanced QoS (Service Quality) -kaistanleveyden hallinta

Erinomainen vaihtoehto suoratoisto-faneille määrittääksesi kaistanleveyden, joka allokoidaan eri sovelluksille ja verkkosivustoille, kuten Netflix, HBO Now, YouTube jne..

     2. Liikennetilastot käyttäjän tai IP-osoitteen mukaan

Erinomainen ominaisuus erityisesti toimistoasetuksiin, jonka avulla järjestelmänvalvoja voi saada yksityiskohtaisia ​​tilastoja kaikista Tomato-reitittimeen kytketyistä käyttäjistä / laitteista.

     3. OpenVPN, PPTP, & L2TP VPN -määritykset

Loistava ominaisuus kotona & toimistopohjaiset VPN-käyttäjät, jotka mahdollistavat helpon konfiguroinnin VPN-ohjelmistojen käytön sijasta. Tämä mahdollistaa kaikkien online-laitteiden suojaamisen joutumatta asentamaan monimutkaisia ​​tai viallisia VPN-sovelluksia suoraan niihin. Erityisen hyvä vanhemmille laitteille, jotka eivät toimi’t ei ole VPN-toimintoja.

     4. Advanced USB-tuki

Tomaattireitittimen ohjelmisto myös avaa pääsyn laitteisiin, jotka haluat liittää reitittimeen, kuten tulostimiin, 4G MIFI -laitteisiin, verkon kiintolevyihin jne..

      5. Käyttäjäystävällinen Ajax-pohjainen käyttöliittymä

Ajax-pohjainen käyttöliittymä nopeuttaa Web-selaamista automaattisesti ja lyhentää raskaiden verkkosivujen latausaikoja, joissa on paljon medioita ja Adobe Flash -elementtejä.

      6. Dynaamisen DNS-palvelun asennus

Vain siinä tapauksessa, että haluat asettaa SmartDNS-palvelun poistamaan VoD-palveluiden tai muiden verkkosivustojen estäminen hidastamatta Internettiä, kuten VPN: n tapauksessa, Tomato-reitittimen firmware tarjoaa sinulle yksinoikeuden tehdä tämä.

      7. Kaistanleveystilastot

Toinen yksinomainen vaihtoehto erityisesti työasetuksille, joissa järjestelmänvalvoja (t) voivat tarkkailla kaistanleveyden yksityiskohtaisia ​​tilastoja käyttäjän ja koko verkon välillä.

      8. Integroitu BitTorrent

Kyllä, Tomato-reitittimen ohjelmistoon on sisäänrakennettu BitTorrent-asiakas. Sen avulla voit hallita kaistanleveyttä, torrenteja ja muita uskomattomia ominaisuuksia nopeuttaaksesi latauksia. Siellä on myös Tor-asiakas, joten voit reitittää liikennettä eri solmujen läpi sen sijaan, että lähettäisit todellisia tietojasi Internetissä.

Saat lisätietoja ja tomaattireitittimen muista monista eduista lukemalla myös viralliset Tomato-, Advanced Tomato- ja Tomato by Shibby -sivut..

7 parasta tomaatin reitittimen mallia kotiisi & Työ

Tomato-ohjelmisto on yhteensopiva valtavan joukon reitittimien kanssa, kuten ASUS, NetGear, LinkSys, HP, D-Link, Huawei, Tenda, ZTE ja muut. Best Tomato -reitittimen monipuolisuuden takia se on erinomainen valinta molemmissa kotona & työasetukset.

Alla on yhteenveto kolmesta parhaasta tomaattireitittimestä, jotka sinun tulisi harkita, sekä luettelon neljästä muusta tomaattireitittimen vaihtoehdosta tarkistaaksesi, etsitkö jotain äärimmäistä:

Paras paras tomaattireititin: ASUS RT-N66U kaksikaistainen langaton-N900

Suosituin tomaattiyhteensopiva reititin, Asus RT-N66U on valmistajan vanhempi malli. Se on kuitenkin suosittu, koska se on jatkuvasti yhteensopiva kaikkien Tomato-ohjelmistoversioiden kanssa. RT-N66U on yhteensopiva molempien kanssa Shibbyn tomaatti & Kehittynyt tomaatti modit, jolloin voit valita siihen ohjelmiston.

paras tomaattireititin

Vaikka RT-N66U on kaksikaistainen reititin, siihen ei ole sisäänrakennettua modeemia. Tämä tarkoittaa, että sinun on kytkettävä se Internet-palveluntarjoajaan’s modeemi kaapelilla. RTG-N66U tarjoaa 5 GHz: n taajuudella suuren valikoiman ja nopeutta. Muista, että nopeus on rajoitettu enintään 450 Mbps: iin reitittimessä. Reititin tarjoaa myös tiedonsiirtoon vain 802.11b-, 802.11g- ja 802.11n-tukea, joten jos haluat nopeamman 802.11ac-standardin, siirry todennäköisesti uuden mallin kanssa.

4 gigabitin Ethernet-porttien lisäksi RT-N66U tarjoaa kaksi USB-porttia tulostimen kytkemistä varten verkkoon, 4G-modeemin nopeampaa yhteyden muodostamista varten, verkon kiintolevyn tai USB-aseman median jakamiseksi verkkoon. Reitittimen muoto on ohut ja tyylikäs, joten se voitti’t kiinni ja sen kolme antennia voidaan poistaa, jos et halua’t tarvitse niitä.

Lisämääritykset:

Reititin tukee FTP-, HHTP-, BitTorrent-, P2P-asiakasohjelmia ja NZB: tä, mutta ei lataa tiedostoja verkkosivustoilta, jotka vaativat todennusta CNetissä olevien erilaisten käyttäjän arvostelujen mukaan. Reitittimen lisäasetukset ovat melko yksityiskohtaisia, jos et’t asentaa Tomato-laiteohjelmistoa. Voit määrittää VPN: n, priorisoida QoS-paketit, käyttää muokattavaa palomuuria ja saada tukea myös IPv6-yhteyksille. CNet’RT-N66U: n kokonaisharjaaminen on seuraava:

RT-N66U: n kantama-alueella on kuitenkin joitain ongelmia, kun siirryt jopa 25 metrin tiedonsiirtonopeuteen. Tätä on havaittu sekä 2,4 GHz: n että 5 GHz: n radiotaajuuksilla. Voit tutustua erilaisiin RT-N66U tarjouksiin verkossa alkaen $ 85,99 Amazonissa.

Toinen paras tomaattireititinTenda W1801R / W1800R langaton AC1750

W1801R (alias W1800R) on vintage-reitittimen muotoilu, joka on muodostettu verkkoteknologian edelläkävijä Tendalta. Älä kuitenkaan pudota sen pienen fyysisen ulkonäön vuoksi, koska W1081R on peto ja yksi parhaimmista tomaattien kanssa yhteensopivista reitittimistä, joita kotona voi käyttää. Ohjaaja on erittäin luotettava 600MHz CPU, reititin on kaksikaistainen (2,4 GHz) & 5 GHz) -laite, joka on yhteensopiva molempien Shibbyn kanssa & Kehittyneet tomaatti-modit.

paras tomaattireititin tenda

Koska yllä oleva kuva osoittaa, W1801R on loistava valinta käyttäjille, jotka haluavat median jakamisen kotiverkon kautta sisäänrakennetun DLNA-ominaisuuden avulla. Tenda’s W1801R on loistava valinta kotikäyttäjille, jotka haluavat suoratoistaa teräväpiirtovideoita & suora TV ja peli verkossa. Kaksi USB-porttia tarjoaa myös mahdollisuuden liittää kiintolevyjä ja tulostimia jakaa verkon kautta. Kun nikktech testasi 15 metrin etäisyydellä, suurin langaton keskimääräinen nopeus rekisteröitiin välillä 60 Mbit / s & 75 Mbit / s.

Lisämääritykset:

Kaksitaajuusominaisuuden lisäksi W1801R pystyy palvelemaan 802.11 a / b / g- ja n-yhteensopivia laitteita, joten riippumatta vanhasta tai uudesta tekniikasta, laitteesi saavat tiedonsiirrot erotuksetta. Kolmen voimakkaan antennin avulla W1801R on ihanteellinen suuriin koteihin, joissa on vähintään 5 käyttäjää. Suurin sallittu nopeus on tallennettu jopa 1300 Mbit / s: iin, mikä on melko loistava kotikäyttäjille.

Sisäänrakennettu Tenda-ohjelmisto on naurettava ja on iso valinta laitteelle. Siksi tarvitaan tomaattireitittimen ohjelmistoa W1801R: ssä. Koska laite käyttää amerikkalaista piirisarjaa, se palaa oletusasetukseen Yhdysvalloissa, rajoittamalla käyttämäsi langattomien kanavien määrän 11: een. Voit määrittää VPN: n helposti, jakaa verkkolaitteita ja saada enemmän toimintoja W1801R: n Tomato-laiteohjelmiston avulla..

Tenda W1801R on loistava vaihtoehto kotikäyttäjille ja niille, joilla on pienempi budjetti laadukkaalle reitittimelle. Hinnansa takia W1081R on loistava korvike kalliille reitittimille, jotka maksavat sinulle välillä 60 dollaria ja 100 dollaria (riippuen mistä ostat).

Kolmas paras tomaattireititin: NETGEAR Nighthawk AC1900 - R7000

R7000 Nighthawk on legenda Tomato-reitittimen laiteohjelmiston käyttäjille. Se on Tomato-yhteensopiva reitittimen valmistaja, mutta tämä pieni asia voi näyttää nopeuden merkityksen. Voimanlähteenä a ‘kaksoisydin 1000 MHz prosessori, 128 Gt flash-muistia varastointi ja 256 Mt DDR-muistia. Tämä on todella tehokas reititin pieniin toimistoasetuksiin ja jopa 1000 neliömetrin kotiasetuksiin (vahvistaneet useat kotikäyttäjien arvostelut Amazonissa) & muut sivustot).

paras tomaattireititinverkko

Vuonna 2014 NightHawkR7000 oli nopein valmistajan 802.11ac-reititin. Siihen saakka, R8000 NightHawk -mallin julkaisu ilmestyi. Älä epäile, R7000 on kallis tekniikan pala. Se on kuitenkin paljon tehokkaampi toimittaa enemmän kuin sen rahallinen arvo on noin $ 150- $ 200 listattu Amazonissa. Yhteensopiva molempien kanssa shibby &Kehittynyt tomaatti modit, se oli ensimmäinen tomaattireititin, jota testattiin nopeimmalla VPN-palvelullani kotiverkoni yli.

R7000-virkamies tukee Tomato-reitittimen ohjelmistoja, se tarjoaa myös tukea OpenVPN: lle ja Applelle’s Time Machine -varmuustekniikka. R7000 on valtava laite, mutta tämä on tarpeen lisätoimintojen saavuttamiseksi. Sen 3 erinomaista antennia, kuten Ron Wesley sanoisi olevan “verinen loistava!”.   Se on valmiiksi määritetty (oletusasetus on jo muodostettu pariksi automaattisesti olemassa olevaan verkkoon) oletusnimen kanssa & laitteen salasana.

Lisämääritykset:

R7000: tä ohjaa nyt NetGear Genie -käyttöliittymä, joka tekee asennuksen &kokoonpano on erittäin helppoa jopa Tomato-reitittimen ohjelmistopäivityksen avulla. T7-firmware-ohjelmiston uudelleenkäynnistyksen yhteydessä R7000 antaa sinun kirjoittaa oman arvion reitittimestä. Rakastat kykyä hallita nopeutta eri sovelluksissa, portin edelleenlähetysominaisuudet ja VPN-asetukset & hallinta, DLNA, etäkäyttö ja paljon muuta.

NetGear’s R7000 on upotettu Broadcom BCM4709 Wi-Fi-siru antaa sen käyttää valmistajaa’Suojattu TurboQAM-tekniikka. Tämä tarkoittaa, että R7000 antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia nopeammasta yhteydestä, mukaan lukien kaikki WIFI-siirtostandardit (802.11ac / n) ja radiotaajuuksista (2,4 GHz tai 5 GHz) riippumatta. TurboQAM sallii kaikkien 2,4 GHz: n lähetysten saavuttaa 200 Mbit / s siirron 150Mbps: n sijasta, mikä tarkoittaa, että se toimii salamannopeasti jopa vanhemmissa mobiililaitteissa & USB-verkon dongit.

Vaikka olenkin lisännyt sen kolmanneksi, se on suositeltava Tomato-yhteensopiva reititin. Tämä johtuu suuresta kokemuksestani laitteella. Aikaisempi taloni oli yli 1800 neliöjalkaa ja sillä oli 7 käyttäjää kytkettynä 12 laitteen kautta. Saisin yleensä keskimääräisen nopeuden 24 MBPS 22 huoneen etäisyydeltä huoneeseeni. Välillä oli myös seinä (laajakaistayhteytini oli 30 Mt).

Neljäs paras tomaattireititin: ASUS RT-AC3200 Wireless-AC3200

 1. Hinta: Alkaen 150 dollaria &$ 180
 2. bändit: Kaksois (2,4 GHz) & 5 GHz-kanavat) 802.11ac / n-WIFI-protokollan kanssa
 3. USB-portit: Kaksi USB 3.0 -porttia
 4. Muut uskomattomat ominaisuudet
 5. Broadcom Turbo QAM -teknologia 33% parempaa nopeutta
 6. Dual Core 1GHz CPU 128MB RAM-muistilla
 7. Palkkien muotoilu + WIFI-alueen laajennustekniikka
 8. Sisäänrakennettu monivaiheinen A.I. Suojaustekniikka Trends Microltä
 9. Sisäinen ASUSWRT-käyttöliittymä

paras tomaatti langaton reititin

    Viides paras tomaattireititin: Netgear R8000

 1. Hinta: Alkaen 259 dollaria&$ 400
 2. bändit: Tri (yksi 2,4 GHz &kaksi 5 GHz: n kanavaa) 802.11ac WIFI -yhteensopivuuden kanssa
 3. USB-portit: Yksi USB 2.0 & yksi USB 3.0 -portti
 4. RAM / ROM: 256/128
 5. Muut uskomattomat ominaisuudet
 6. Dual Core 1GHz -suoritin
 7. BeamForming + -alueenlaajennustekniikka
 8. NetGear Genie -käyttöliittymä

netgear r800 tomaatti reititin

    Kuudes paras tomaattireititin: D-Link DIR-868L

 1. Hinta: Alkaen 100 dollaria&$ 190
 2. bändit: Kaksois (2,4 GHz) &5 GHz-kanavat) 802.11a / b / g / n / ac WIFI -yhteensopivuuden kanssa
 3. USB-portit: Yksi USB 3.0 -portti
 4. RAM / ROM: 256/128
 5. Muut uskomattomat ominaisuudet
 6. Dual Core 1GHz -suoritin
 7. BeamForming + -alueenlaajennustekniikka
 8. Wi-Fi Multimedia (WMM) -tuki
 9. Sisäänrakennettu VPN-tuki

paras tomaattireitittimen d-linkki

    Seitsemäs paras tomaattireititin: Linksys EA6900

 1. Hinta: Alkaen 120 dollaria & $ 150
 2. bändit: Kaksois (2,4 GHz) & 5 GHz-kanavat) 802.11a / b / g / n / ac WIFI -yhteensopivuuden kanssa
 3. USB-portit: Yksi USB 2.0 & Yksi USB 3.0 -portti
 4. RAM / ROM: 256/128
 5. Muut uskomattomat ominaisuudet
 6. Dual Core 800MHz CPU
 7. BeamForming + -alueenlaajennustekniikka
 8. DLNAcertified
 9. Sisäänrakennettu Broadcom TurboQAM -tekniikka
 10. Wi-Fi Multimedia (WMM) -tuki
 11. Tunnettu ylikuumenemisesta, häiriö pilvitoiminnossa, epävakaa 5 GHz: n vastaanotto ja erittäin kallis

Pähkinänkuoressa

Olen yrittänyt parhaani mukaan pitää yhteenvedot mahdollisimman helposti ymmärrettävinä maallikkolaiselle lukijalle. Toivon, että tämä opas antaa paremman kuvan tietyn reitittimen tuotemerkin ja mallin käytöstä. Jos pidit minun paras tomaattireitittimien luettelo, anna meille huutaa alla. Lisäksi, jos sinusta tuntuu, että kaipaan hyvää vaihtoehtoa, ilmoita minulle siitä, ja annan sen luetteloon ASAP.

Muista jakaa ja tilata. Nähdään pian viileämmillä teknisillä arvosteluilla & blogit.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me