5 parasta Kodi-nahkaa, jotka kokeillaan vuonna 2020 Kryptonille ja FireStickille

Kodista on nopeasti tullut rakastettu online-suoratoisto-ohjelmisto “johtoleikkurit” & “napanuorat”. Siellä on niin paljon, että voit tehdä yli Kodi XBMC: n, mukaan lukien katsella videoita, kuunnella musiikkia, käyttää erilaisia ​​ohjelmia, katsella valokuvien diaesityksiä ja jopa mukauttaa Kodi -sovellusta parhaiden mediakeskusten käytettävissä olevien nahkojen kanssa. Joten aloitin tehtävän löytää parhaat Kodi-nahat Kryptonille vuonna 2018.

Varoitus! Don’Älä asenna lisäosia ennen Kodi VPN -oppaamme lukemista
Kodi on ollut tiukassa tarkastuksessa. Viranomaiset ovat kuuma heidän häntänsä metsästää Kodi-käyttäjiä. Tutustu parhaaseen Kodin VPN-tietokantaan saadaksesi selville miten pysyä nimettömänä. Opi kuinka avata parhaiden Kodi-lisäysten estäminen ja suojaamaan yksityisyyttäsi tekijänoikeuksien haltijoilta.

Parhaat Kodi Krypton -nahat

Kryptonin oletussuistoalue oli yksi parhaimmista muutoksista, jonka kehittäjät tekivät ohjelmistoon, mutta käyttäjät’ yleensä vaaditaan muiden nahkojen käyttöä Kodi Kryptonissa muokkaamalla muita näyttöominaisuuksia. Antaa’Aloita 2017 parhaan kodi krypton-version 17 nahkojen laskemisella:

1) Aeon Nox 5: Redux - paras Kodi Kryptonin iho

Mahdollisesti yksi houkuttelevimmista & mielestäni parhaat Kodi Krypton -nahat “Aeon Nox 5: Redux”tarjoavat hienoja visuaalisia muutoksia Kodissa. Voit muokata parhaiden Kodi-lisäosien suunnittelunäkymää ja muuttaa myös kaikkien erilaisten lisäosien taustoja. Ihoa on saatavana kolmella väriteemalla, mukaan lukien oletuksena Metallinen teema, punainen & Harmaa teema ja oranssi teema.

aeon nox parhaat kodi krypton nahat

Aeon Nox 5: n houkuttelevin ominaisuus, jota ehdottomasti rakastat, on muuttuvat ikkunanäkymät, jotka voit määrittää lisäosillesi. Voit myös määrittää jokaiselle eri sivulle oman yksilöllisen näkymän, esimerkiksi voin määrittää eri näkymän jokaiselle Exodus-luokalle ja alaluokkasivulle.

aeon nox kodi krypton version 17 iho

Kuinka asentaa Aeon Nox 5: Redux Kodi Krypton -versioon 17

  1. Siirry aloitusnäytöltä järjestelmä >Käyttöliittymä >klikkaus Iho
  2. Napsauta Hanki lisää >vierittää &löytö Aeon 5 Nox: Redux, napsauta sitten sitä
  3. Anna Kodi asentaa uuden ihon, kun se on valmis, se kysyy “Jos haluat pitää tämän muutoksen”, napsauta Kyllä
  4. Sinulla pitäisi nyt olla Aeon 5 Nox Kodillasi

2) Metropolis Kodi Krypton Skin

Toinen parhaiten arvioidut Kodi Krypton -nahat on silmäkarkki Metropolis-iho, joka on saatavana myös Kodi-lisävaraston kautta ja voidaan asentaa Järjestelmä-valikosta. Metropoliksella on kaunis muotoilu, johon on ladattu medioita tekstin muodossa, parhaat kuvat ja kuvakkeet jokaiselle ominaisuudelle. Se muuttaa Kodi Kryptonin ulkoasua täysin verrattuna kaikkiin muihin parhaisiin Kodi krypton-nahkoihin. Metropolis tarjoaa fuusion retroa & modernit elementit antavat sille houkuttelevamman ilmeen kuin homogeenisimmät Kodi krypton-nahat, jotka on rakennettu yhtymäkohdan tai suistoalueen teemojen yli.

metropolis kodi krypton iho

Metropolis-iho tarjoaa loistavan sekoituksen yksinkertaisia ​​kuvakkeita sopivilla kuvilla ja houkuttelevilla fonteilla. Metropolis-iho esittelee erinomaisia ​​visualisointeja, kun käytät mediaasi video-, musiikki- ja ohjelmalisäkkeissä. Jokainen mediaelementti näytetään omilla IMDB-luokitusilla, tiivistelmällä ja katseluohjelmilla. Löydät myös kuvaus asetuksista ja järjestelmävalikosta.

Metropolis kodi krypton version 17 iho

Suunniteltu hienovaraisesti & yksinkertaisuus mielessä, Metropolis on luultavasti paras iho Kodi Krypton -käyttäjille’ jotka haluavat helpon navigoinnin, mutta animoidun käyttöliittymän. Voit vaihtaa välillä 7 erilaista houkuttelevaa teemaa Metropolis-iholla ja todella hienoja kuvakkeita & kuvavälilehdet ovat täysin taikuutta. Kaunis käyttöliittymän lisäksi Metropolis antaa sinun mukauttaa paljon ominaisuuksia, kuten lisäkuvia, julistefanisteja, galleriakuvia ja muuttaa näkymää erilaisista Kodi-valikoista.’s käyttöliittymä.

metropolin vakioasetus

3) AMBER Kodi Krypton Skin

Kodi Kryptonin meripihkanvärinen iho on massiivinen hengenveto suositun mediakeskuksen mobiiliversioon. Yhteensopiva Kodi-versioiden Gotham ja uudemman kanssa, Amber-iho on erinomainen tyylin ja nopeuden synergia. Kevyt iho tarjoaa poikkeuksellisen mukautettavan helppokäyttöisten valikoidensa avulla, ja tarjoaa teemoja neljässä eri värissä, oletusmaalaistyylinen muotoilu on suosikkini.

keltainen kodi krypton iho

Amber-ihon suurin etu on kosketusnäyttölaitteisiin verrattuna, ja jos olet käyttänyt Kryptonia matkapuhelimella, suostut siihen, & painikkeet ovat vain valitettavia. Amber antaa Kryptonille (erityisen mobiili) tyylikkään ilmeen lajittelun lisäksi, joka kosketusnäytön vierityksen ja napauttamisen helpottamisen helpottaa.

keltainen kodi krypton versio 17 iho

4) Unity Kodi Krypton Skin

Googlen inspiroima’s Materiaalisuunnittelu, Unity näyttää paljon Android-puhelimesi näytöltä Kodilta. Tyylikkäät valikot ja erinomaiset valikkomuutokset laskevat ihon Kodi Kryptonin 5 parhaan nahan joukkoon. Ykseys on yksinkertaisesti ainutlaatuinen, eikä se muistuta muita Kodi krypton-nahkoja.

yhtenäisyys kodi krypton iho

Se’Se on loistava käyttöliittymä Android-käyttäjille, jotka käyttävät Kodia Android-laitteissa. Lisäksi voit mukauttaa taustoja, kuvakkeita, ikkunoiden näyttöjä ja valikoita. Yksinkertaisten fonttien käyttäminen Unity skin tarjoaa Kodi-mediasoittimellesi selkeämmän ja elävämmän ilmeen. Heti kun muutat suistosta, huomaat, että Unity tekee työpöydästä tilavan

unity kodi krypton version 17 iho

yhtenäisyys kodi krypton tausta

5) Jäljittele Kodi Krypton Skin

Mimic on toinen suistoista inspiroitu iho, jolla on suurempia fontteja ja näyttökuvakkeita. Mimic on loistava teema Kodi Android -käyttäjille ja niille, jotka rakastavat suurempia näyttöteemoja. Jäljitelmä tekee kosketuslaitteilla liikkumisen helpommaksi ja nopeammaksi ilman väärien napsautusten tekemistä. Toinen loistava näkökohta, jonka huomasin, oli, että jäljittelevä iho on paljon nopeampaa kuin Estuary tai Confluence. Näyttöjen läpi liu'uttaminen on paljon nestettä, jonka huomaat.
matkia kodi krypton ihoa

Pidän myös yksinkertaisista kuvakkeista ja kuvakkeiden järjestelyistä eri valikoissa. Jokainen asetusvalikon kuvake näyttää vaihtoehdon alla olevat alavalikot, kuten alla olevista kuvakaappauksista voi nähdä. Selaamalla lisäosia, kuvakkeen mukana tulee lyhyt kuvaus lisäosasta & nimi. minä’Minusta on todella vaikuttunut Mimic’Android-puhelimen nestemäinen käyttöliittymä, vieritys on parempi ja näen kuvakkeet selvästi kerran.

matkia kodi krypton version 17 ihoa

Kodi Krypton Skins -latauslinkit

Aeon Nox 5: Kodi Krypton Skin -linkki

Metropolis Kodi Krypton Skin -linkki

Amber Kodi Krypton Skin -linkki

Unity Kodi Krypton Skin -linkki

Mimic Kodi Krypton Skin -linkki

5 parasta Kodi-nahkaa Firestickille

Avoimen lähdekoodin luonteensa ansiosta Kodi osoittautuu erittäin muokattavaksi. Massiivisella lisäosien / velhojen kokoelmalla voit räätälöidä mediasoittimen tarpeidesi mukaan. Voit jopa ladata ja asentaa Best Kodi kryptonin “nahat”, jotka vaihtavat kryptonin fontit, näkymät ja värit ylöspäin, jotta saadaan aikaan ainutlaatuinen ja poikkeuksellinen ulkonäkö.

Nyt äskettäin julkaistun Amazon Fire TV 4K: n myötä myös Kodi-palokorvakkeiden saatavuus on lisääntynyt. Paremmalla laitteistolla ja tekniikalla AFTV: llä on kyky urheilla graafisesti intensiivisiä teemoja - joutumatta vaahtoamaan. Joten ilman enempää, katsotaanpa alla olevia Firestickin parhaita XBMC-nahkoja:

1. Läpinäkyvyys Amazon Fire TV Skin

Tuuletintaiteellinen iho, jonka päätavoite on edistää läpinäkyvyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Tämä iho jäljittelee aiempien XBMC-teemojen tyyliä ja näyttää suuria kuvia tyylikkäistä mediasoittolaitteista ja moderneista olohuoneista. Siinä on jopa pystysuora valikkojärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää omia fanejaan. Tämä vaihtoehto sopii parhaiten niille Amazon Fire TV -käyttäjille, jotka rakastavat taidetta ja kuvittelevat näyttöä.

Parhaat Kodi-nahat Firestickille

Sen lisäksi, että Transparency tukee lisäominaisuuksia mediakokoelmiesi ulkonäön mukauttamiseksi ja tiedostojen useiden kuvien näyttämiseksi, se tukee myös kaikkia Kodi-ominaisuuksia. Kehittäjä on jo määrittänyt valmiiksi ja sisällyttänyt kaikki ohjelmiston tarjoamat palvelut.

Läpinäkyvyys Amazon Fire TV Skin

2. Titan Amazon Fire TV -kuori

AFTTV: n Titan-iho on tarkoitettu niille, jotka vaativat välitöntä pääsyä mediasisältöönsä. Se virtaviivaistaa koko ohjelmistonäkymää ja edistää vähemmän hämmentynyttä asetusta - pienempien asetusten ja mukautuksien ansiosta. Titan näyttää samanlaiselta kuin Windows 10, ylpeileen laatoitetulla lohkolla.

Titan Amazon Fire TV -kuori

Oletusasetuksissa iholla on vain aloitusnäytössä kuvakkeet, jotka on jaoteltu kahteen riviin. Yksi näyttää asetukset, lisäosat ja YouTube ja toinen näyttää mediakirjastoissasi. Näytön alaosassa on virtapainike samalla tavalla kuin älypuhelimet.

Titan Amazon Fire TV -kuori 2017

3. Nebula Amazon Fire TV -kuori

Jos etsit vaalea-aiheista Kodi-ihoa Fire TV: stä, Nebula on ehdottomasti oikea vaihtoehto. Tämä merkittävä ja poikkeuksellinen teema tukee PlexBMC: tä ja tarjoaa mahdollisuuden luoda mukautettuja pikakuvakkeita, lisätä upeita taidetta ja tarjota todellisen elokuvateatterikokemuksen. Siinä on helppokäyttöinen ja ymmärrettävä käyttöliittymä - miniatyyrikuvien käytön ansiosta jokaisessa valinnassa / luokassa / asetuksessa.

Nebula Amazon Fire TV -kuori

Ulkonäkö on uskomattoman houkutteleva. Yksinkertaisen luokittelun ja näyttövaihtoehtojen ansiosta hyvän elokuvan tai TV-ohjelman katseleminen on erittäin helppoa. Tämä iho tukee myös ylimääräisiä widgettejä, Live TV / PVR, kosketustuki, VideoExtras, TvTunes ja cdArt.

Nebula Amazon Fire TV Skin 2017

4. Arktinen: Zephyr Skin Amazon Fire TV: lle

Tämä Kodi-iho Fire TV: lle on uskomatonta. Se on kolmas arktisen teeman toisto jurialmunkeyltä. Ihastuneella siistillä ja puhtaisilla valikkojärjestelmillä, joissa on intuitiivinen ja reagoiva tunnelma, iho sopii parhaiten Amazon Fire TV: lle. Tarjoaa melko siistit ja helppokäyttöiset valitukset. Mediasisällötiedot sijaitsevat näytön alareunassa.

Arktinen: Zephyr Skin Amazon Fire TV: lle

Voit käyttää heti satoja elokuvia ja TV-ohjelmia yhdellä rivillä ilman, että navigoit sisällön läpi. Aivan kuten muutkin Amazon-kodi-nahat, se ei tue pöytätietokoneita ja kehottaa käyttäjiä käyttämään AFTV-kaukosäädintä. Ympäröivän pilvityylisen taustan ansiosta tämä iho näyttää ainutlaatuiselta muihin verrattuna.

Arktinen: Zephyr Skin Amazon Fire TV 2017: lle

5. Hitlerin fTV-iho

Jättäen parhaan viimeiseksi, hitsaajan fTV Skin on yksi Firestickin merkittävimmistä Kodi-nahoista. Se erottuu muiden vaihtoehtojen joukosta tekemällä Kodi näyttämään täsmälleen Fire TV -liittymältä! Jos katsot alla olevaa kuvakaappausta, AFTV: n erottelu on vaikeaa’s rajapinta ihon kanssa.

Sinulla on nopea pääsy suosikkeihin usein käytettyihin lisäosiin. Yksinkertaisten hallintalaitteiden ansiosta voit myös saada välittömän pääsyn televisio-ohjelmiin, sovelluksiin, valokuvia, videoita ja musiikkia. Kudos hitsaajaksi, jotta AFTV: n yksityiskohdat kootaan täydellisesti pieniin vivahteisiin saakka.

fTV Skin kirjoittanut Hitcher

Hyödyntää ihoa’Täysin potentiaalisesti, tarvitset kaukosäätimen, jossa on vakiopainikkeet (valikko, kelaus taaksepäin, eteenpäin, pikakelaus, pysäytys, tauko, toisto, valinta ja reittiohjeet). Se ei tue kosketus- tai hiiren syöttöä. Vieraita kieliä ei myöskään ole tällä hetkellä saatavana.

fTV Skin kirjoittanut Hitcher 2017

Parhaat Kodi Firestick -nahat Lataa-linkit

  1. Läpinäkyvyysluokan latauslinkki
  2. Titan Skin -latauslinkki
  3. Nebula ihon latauslinkki
  4. Arktinen: Zephyr Skin -linkki
  5. fTV Skin - Hitcherin latauslinkki

Nähdään pian

Toivottavasti nautit Kodi Kryptonin parhaiden nahkojen laskemisesta. Lisää uskomattomia Kodi-lisäosia, oppaita, paras iptv kodi-temppuja ja -vinkkejä vieraile pian pian uudelleen. Jos pidät Kryptonin parhaiden Kodi-nahkojen laskemisesta, muista tykkää ja jakaa artikkeli.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Acestream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me