100 parasta Kodi-lisäystä elokuviin ja live-TV-ohjelmiin (testattu ja vahvistettu luettelo vuodelle 2023)

Etsitkö vuoden 2023 parasta Kodi-lisäysluetteloa? Jos niin, niin olet oikeassa paikassa. Tiedämme käyttäjien epätoivo, kun kyse on oikeiden lisäosien asentamisesta.

Tästä syystä olemme luoneet lopullisen oppaan suosituimmista Kodi-lisäosista, joka tarjoaa parhaan suoratoistosisällön (elokuvat, sarjakuvat, musiikki, TV-ohjelmat, urheilu, dokumentit).

Jotta Kodi ja sen lisäosat voitaisiin hyödyntää kokonaan, tarvitset luotettavan VPN-palvelun, joka suojaa sinua tekijänoikeusrikkomusten metsästäjiltä piratisoidun sisällön virtauttamisessa..

Tässä on muutamia edullisia vaihtoehtoja, joista suosittelen parhaimpana PureVPN: ää, koska se alkaa vähintään 1,99 dollaria kuukaudessa. yhden vuoden suunnitelmalla tarjoamalla monipuolisen palvelun.

Asiantuntijat ja harrastajat suosittelevat luotettavan VPN-palvelun käyttämistä laittoman sisällön virtaamiseksi Kodissa. Se auttaa pysymään turvassa ja nimettömänä DMCA-ilmoituksista, kun taas käyttää tekijänoikeuksien alaista materiaalia pitämällä toimintasi piilossa.
.Suojaa Kodi-toimintasi! &# 55357;&# 56832;

Contents

100% toimivat parhaat Kodi-lisäosat vuodelle 2023

 1. Luettelo parhaista kodi-lisäosista vuodelle 2023
 2. Parhaat Kodi-lisäosat elokuviin
 3. Parhaat urheiluun tarkoitetut Kodi-lisäosat
 4. Parhaat Kodi-lisäosat live-TV-ohjelmiin
 5. Parhaat Kodi-laajennukset / lisäosat videoille
 6. Firestickin parhaat Kodi-lisäosat
 7. PPV: n parhaat Kodi-lisäosat
 8. Suosittu musiikki Kodi-lisäosat
 9. Parhaat Android Kodi -lisäosat
 10. Kunto- ja terveysharjoituksen Kodi-lisäysluettelo
 11. Suosituimmat maantieteellisesti rajoitetut lisäykset
 12. Paras sää Kodi Addons

Lista päivitetään päivittäin, joten voit korvata vanhentuneet laajennukset uusimmilla. Kun aloitat näiden lisäosien käytön, takaamme, että elokuva- / viihdekokemuksesi saavuttaa kokonaan uuden tason. Joten katsomme 100 parasta Kodi-lisäosaa, jotka sinun tulee ehdottomasti asentaa, ilman enempää!

Parhaat Kodi-lisäosat vuodelle 2023

Useita luokkia Kodi-lisäosia on paljon. Mutta autamme sinua löytämään parhaan kodi-lisäosan.

* Alla on lueteltu Kodi-lisäosat, jotka on testattu perusteellisesti ja toimivat täydellisesti vuodeksi 2023.

 1. liitto
 2. maastamuutto
 3. SportsDevil
 4. Ccloud TV
 5. Neptunuksen nousu
 6. Genesis Reborn
 7. Gurzil
 8. Istukka
 9. tunkeutuminen
 10. poseidon

Uudet Kodi-lisäosat

Kodi nauttii valtavasta johtoleikkurien ja kehittäjien seuraamisesta, mikä on johtanut sen valtavaan maineeseen ilmaisen viihteen maailmassa. Sellaisenaan on monia uusia lisäosia, jotka tekevät jatkuvasti tiensä markkinoille, mutta valtavan määrän vuoksi – jotkut, jotka todella erottuvat – saattavat jäädä sivuun. Tämän valossa olemme luoneet luettelon kaikista viimeaikaisista Kodi-lisäosista. Toivomme saavasi löytää jotain, joka parhaiten sopii viihdetarpeisiisi ja -vaatimuksiisi. Adios!

Näyttää liikkeen

Aivan uusi Shows Motion on luotettava ja helppokäyttöinen lisäosa kaikkiin viihdetarpeisiisi. Se tarjoaa kaiken klassikoista uusimpiin julkaisuihin, joista voit nauttia. Parasta kaikessa: saat laadukkaita suoratoistoja, jotka mahdollistavat katselun isoilla näytöillä. Samanaikaisesti voit löytää jopa teattereissa edelleen saatavilla olevien elokuvien keskinkertaisia ​​linkkejä, mikä varmistaa, että pystyt seuraamaan ystäviäsi ja perheenjäseniäsi osumajulkaisuissa. Voit ladata lisäosan Pure Repositorystä, joka on saatavana kuuluisan BLAMOn sisällä: http://repo.mrblamo.xyz

uudet kodi-lisäosat

Mediaset 

Kuinka lisätä video mediaset addon on kodi

Kuinka lisätä Video Mediaset Kodiin 4 vaiheessa

Asenna Mediaset XBMC: hen seuraavasti:

 1. Napsauta aloitusnäytössä Lisäosat>Lisäselainikoni >Asenna fromZip-tiedostosta.
 2. Valitse Mediaset-laajennuksen zip-tiedosto (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. Saat vahvistuksen, että Video Mediaset on asennettu onnistuneesti.
 4. Video Mediasetin pitäisi nyt olla Video Lisäosat -osiossa.

Suosittelen toisen menetelmän käyttämistä ja Android Abarepositoryn käyttämättä jättämistä, koska siinä on useita toiminnallisuusongelmia. Yritin myös asentaa sen kautta, mutta lopulta kohtasi ongelmia Mediasetin asentamisessa.

Itsetön valaistu

Altruisticin Selfless Lit on uusi Kodi-laajennus, joka osoittautuu uskomattoman hyödylliseksi, etenkin kun on kyse suosikkisisällön katsomisesta. Lisäosaa avaessasi on kolme luokkaa: Elokuvat, TV-ohjelmat ja Live TV. Kun olet valinnut luokan, saat lukuisia ehdotuksia alaluokkien muodossa, mikä helpottaa etsimäsi löytämistä. Siellä on jopa hakuominaisuus, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden navigoinnin aikana. Voit ladata lisäosan Bookmark Lite -varastosta: http://bliss-tv.com/lite/

SelfLess Lit Kodi -lisäosa

TV-kuningas

Toinen lisäys elokuva- / TV-ohjelmien lisäosien luetteloon, upouusi TV King by on loistava vaihtoehto pääsyyn valtavaan tietokantaan kaikkien genren nimikkeitä. Lisäosa erottaa itsensä kilpailusta lisäämällä ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat jopa nähdä elokuvia, jotka ovat äskettäin saatavilla teattereissa. Onnekkäina päivinä saatat jopa löytää HD-cam-tulosteen. Muiden julkaisujen suhteen voit olla varma, että löydät valikoiman ominaisuuksia, kuten 420p, 720p ja 1080p. Voit ladata lisäosan TV King -varastoista: http://tvking.online/repo.

TV King kodi -lisäosa

Phoenix Reborn IPTV

Ensi silmäyksellä saatat ajatella Phoenix Reborn -lisäosaa parannettuna versiona samannimiselle osumahaarukalle. Tätä ei pidä sekoittaa aikaisempiin versioihin, koska tämä laajennus on puhtaasti omistettu IPTV-virtojen tarjoamiseksi. Kehittäjä on yrittänyt kovasti saada sen näyttämään täsmälleen kuten Phoenix, ainoa asia: sen kielenä on kroatia. Kanavavalinta helpottaa kuitenkin navigointia. Voit ladata lisäosan Tojelako Reposta.

Phoenix Reborn IPTV: n lisäosa

Nevena Cinema

Toinen luotettava ja helppokäyttöinen lisäosa uusien laajennusten luettelossa. Nevena Cinema sopii täydellisesti ilmaisten elokuvien, TV-ohjelmien, Live TV: n, Live Sportsin ja jopa Kids Boxsetin katseluun. Siinä on hakuominaisuus, jonka avulla voit löytää elokuvia ja TV-ohjelmia näyttelijöiden ja näyttelijöiden nimien perusteella. Siellä on jopa toinen osio nimeltään 24/7, josta voit löytää videoita eri tyylilajeista: mukaan lukien animaatio, kauhu, toiminta, komedia ja luettelo jatkuu. Löydät lisäosan Tojelako Reposta täältä: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Nevena-elokuvan kodi-lisäosa

Uranus

Blaran arkistossa saatavana oleva Uranus voi kuulostaa hiukan sopimattomalta (tai ehkä vain meiltä, ​​haha), mutta se on epäilemättä saanut maineensa yhtenä Kodin uusimmista lisäosista. Mikä erottaa laajennuksen kilpailusta, on sen kyky antaa käyttäjille Trakt-kirjautumisvaihtoehto. Premium-Trakt-tilisi lisääminen tarjoaa entistä monipuolisempaa saatavissa olevaa sisältöä ja parempaa videolaatua ilman puskurointi- / suoratoisto-ongelmia.

Uranus kodi addon

Exodus ITA

Samoin kuin Phoenix Reborn IPTV, Exodus ITA: lla ei ole linkkejä alkuperäiseen haarukkaan, mutta se voidaan merkitä luotettavaksi kopioksi. Ainoa ero, että elokuvien ja TV-ohjelmien lisäksi voit myös nauttia live-televisiosta. Lisäosa on kuitenkin saatavana vain italian kielellä, mikä voi vaikeuttaa asioita, jos et ole äidinkielenään puhuja. Jos haluat muuttaa asetuksia, napsauta lisäosaa hiiren kakkospainikkeella, siirry asetuksiin ja kohtaan “yleinen” välilehti, siirrä kieli englanniksi. Voit ladata lisäosan .zip-tiedoston täältä: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi -lisäosa

Urheilumatriisi

Jos etsit uutta Sports-lisäosaa, sinun kannattaa kokeilla tätä. Lisäosa on todella merkittävä, ja tarjoaa sileän suunnittelun ja yksinkertaisen ulkoasun, joka jopa luettelee PPV-tapahtumat, joista voit nauttia. Niihin kuuluvat paini, nyrkkeily, UFC, jalkapallo ja monet muut live -tapahtumat. Jos sinulla on AceStream asennettuna, voit jopa lisätä lähteitä monille urheilukanaville. Lisäosan lataamiseksi sinun on asennettava Blamosta löytyvä Pure Repo: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix-kodi-lisäosa

Global Tec AIO

Global Tec ALO on yksi parhaimmista monipuolisista Kodi-lisäosista, joka on vasta äskettäin tullut tiensä laajennusten markkinoilla. Valittavana on seitsemän kategoriaa, joihin kuuluvat komedia, Kids Hub, 24/7 Live TV, Musiikki, Anime, Dokumentit, TV-ohjelmat, Elokuvat ja paljon muuta. Kun kaikki muu epäonnistuu, tarkista Global Tec nähdäksesi suosikkisisältösi. Voit asentaa lisäosan Star Trec Repo -sovelluksesta, joka löytyy GenTecistä: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Global Tec AIz kodi -lisäosa

Pelkkä urheilu

Yksinkertainen mutta erittäin hyödyllinen luominen urheilutarpeisiisi vastaamiseksi, Just Sports Kodi -apuohjelma tarjoaa varsin mukavasti viihdyttää suosikkikanavasi, olipa kyse sitten jalkapallo, paini, kilpa, nyrkkeily tai muu. Itse asiassa lisäosan avaamisen yhteydessä sinun on valittava kahdesta vaihtoehdosta: OneClick ja Multilink. Entinen tuo parhaan mahdollisuuden Sport TV -kanaviin, kun taas jälkimmäinen antaa sinulle koko luettelon kanavista ympäri maailmaa. Voit ladata lisäosan UKodi1 Reposta.

Just Sports kodi -lisäosa

firecat

Uusi lisäys elokuva- / TV-ohjelmien lisäosien luetteloon, uusi Firecat-lisäosa on loistava valinta viihdetarpeisiisi. Sen lisäksi, että toimitat sinulle HD-videoita musiikkivideoista, dokumenttiohjelmia, TV-ohjelmia, elokuvia, sinulla on jopa Live TV -osasto, joka varmistaa, että et unohda suosikkitodellisuus-TV-jaksojasi ja aamutelevisiota. Jos haluat ladata lisäosan, asenna UKodi1-arkisto tai hanki .zip-tiedostot suoraan täältä: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat kodi -lisäosa

vuosikerta

Aivan kuten nimensä, Vintage on tyylikäs lisäosa, joka vie ylimääräisen kilometrin tarjoamalla jotain vanhoille ja aloittelijoille. Laajennus antaa käyttäjille pääsyn elokuviin, TV-ohjelmiin, chat-ohjelmiin ja peliohjelmiin aina 1930-luvulta vuoteen 2023. Parasta kaikessa: saat erinomaisen laadun suoratoistoja, jotka tekevät koko elokuvien katselukokemuksesta entistäkin upeamman . Asenna lisäosa ladataksesi lisäosa “Minun Razerini” Repo: http://myrazer.me/repo/

Vintage-kodi-lisäosa

Kopioitu Anime

Kaikille anime-ystäville, jotka eivät löydä kunniallista lähdettä suosikkianimaatioelokuvien / TV-ohjelmien tai mangamuokkausten katseluun – kannattaa tutustua Dubbed Anime -sivustoon. Sivusto on omistettu tarjoamaan kaiken animeen liittyvän sisällön. Voit löytää suosikkisi lajityypin, hakuominaisuuden tai uusimpien jaksojen perusteella. Saatavana on myös luokkia eri genreinä. Voit asentaa lisäosan Blamo-arkistosta.

Jäljennetty Anime kodi addon

Uusinta’s R meitä

Vaikka uusi lisäosa, Replay’s R USA on onnistunut saavuttamaan melko hypeen markkinoilla, etenkin viime kuukausina – UFC-hulluuden, Common Wealth Games, WrestleMania 34 ja tietenkin nyt FIFA: n ansiosta. Tämän lisäosan avulla voit olla varma, että löydät live-lähetyksiä kaikista urheilulajeista, sekä voimassa olevat / toimivat linkit toistoihin ja kohokohtiin. Jos haluat asentaa lisäosan, sinun on ladattava GenTec Repo: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Toistaa R Us kodi addon

Kansituoli

Kudos joillekin näistä Kolin ulkopuolisista kehittäjistä Kodilla valitsemalla historiaan surkeimmat, mutta houkuttelevat nimet. Tarkoitan, mitä siinä tapahtuu? Kansituoli? Haha kuulostaa hilpeältä, mutta on oikeastaan ​​aika hyödyllinen. Lisäosa on tehokas monipuolinen kaikkiin viihdetarpeisiisi elokuvista, TV-ohjelmista, urheilusta, Live TV: stä, podcastista, peleistä ja muusta. Se tarjoaa jopa joitain huomattavia laatuvirtoja katsojille, jotka lisäävät sen samankaltaisuutta. Voit ladata lisäosan Mr. and Mrs Smith Repo -sivulta: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Lepotuoli kodi addon

Kratos

Toinen hieno lisäosa suosikkielokuvien / TV-ohjelmien katseluun, Kratos saattaa ottaa nimensä mytologisesta hahmosta, joka tunnetaan myös nimellä “Sparta-aave”, mutta se on itse asiassa melko kevytmielinen ja maanläheinen, auttaen meitä käyttäviä napanuoran katkaisijoita löytämään suosikkisisällömme – miinus vaivaa ja vaivaa. Parasta kaikessa: lisäosalla on jopa “valokeila” -kategoria, joka sisältää uusimmat elokuvat, jotka ovat trendikkäitä ympäri maailmaa. Voit ladata lisäosan UKodi1-arkistosta.

Kratos-kodi-lisäosa

Mad House -klassikot

Kuten nimestä voi päätellä, Mad House Classics on omistautunut elokuvien ja TV-ohjelmien tuottamiseen esi-isiemme aikakaudelle. Se on täydellinen valinta meille tuhansien vuosien sukupolvelle, jotka etsivät kiehtovaa sisältöä 50-90-luvulta. Jakaen samanlaisia ​​piirteitä Vintage-lisäosaan, Mad House Classics toimii hyvänä vaihtoehtona sisälläsi olevalle vanhemmalle, jäähyväisesti kaikkiin teollisuuden tänään näkemiin CGI-efekteihin. Asenna Mad House Repo -sovellus saadaksesi lisäosa: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Classics -sarjan lisäys

Parhaat Kodi-lisäosat elokuviin

Jos olet introvertti, joka rakastaa binge-elokuvien katselemista vapaa-ajallasi, Kodin täytyy ehdottomasti tuntua olevan siunaus. Ladattavat kolmansien osapuolien laajennukset antavat pääsyn valtavaan sisältötietokantaan, mikä varmistaa, että et menetä viimeisimpiä julkaisuja, klassisia elokuvia ja kokonaisia ​​franchising-ohjelmia. Lisätietoja löytyy parhaista alla olevista elokuvien Kodi-lisäosista elokuvista:

Asiantuntijat ja harrastajat suosittelevat parhaan Kodi VPN -palvelun käyttöä streamissa Kodissa. VPN auttaa pysymään turvassa ja nimettömänä DMCA-ilmoituksista ja muista tekijänoikeuslakeista pääsyn yhteydessä tekijänoikeuksien alaiseen materiaaliin. Hanki Kodi VPN

Netflix-lisäosa

Nauti NetfliXBMC: n käytöstä Kodi LEIA: ssa

 1. Avaa Kodi LEIA -sovellus ja napsauta “vaihde” ikoni.
 2. Napsauta asetusluettelosta “Tiedostonhallinta”.
 3. Vieritä alas ja valitse “Lisää lähde”.
 4. Kaksoisnapsauta “Ei mitään” ja kirjoita https://www.alelec.net/kodi URL-palkkiin.
 5. Anna medialähteelle nimi (ts. Alelec Repo) ja napsauta “kunnossa”.
 6. Palaa Kodi-päävalikkoon ja valitse “Lisäosia”.
 7. Napsauta vasemmassa yläkulmassa “Paketti” symboli.
 8. Vieritä alas ja valitse “Asenna ZIP-tiedostosta”.
 9. Napsauta aiemmin lisäämääsi medialähdettä: Alelec Repo.
 10. Vieritä alas ja valitse “repository.alelec.zip” tiedosto.
 11. Palaa edelliseen valikkoon ja valitse “Asenna arkistosta”.
 12. Valitse Alelec Kodi Repo.
 13. Mene “Video-lisäosat”.
 14. valita “NetfliXBMC”.
 15. Lyö “Asentaa” nappi.
 16. Nauti NetfliXBMC: n käytöstä Kodi LEIA: ssa.

Istukka

Vahva korvaava Exodus-, Covenant-, Elysium- ja Genesis-haaruille. Placenta on osa samaa työtä, ylpeileen samalla suunnittelulla ja näkymillä. Vaikka lisäosa on uusi, se on jo kehittänyt vahvan maineen saumattoman suoratoiston ja korkealaatuisten elokuva- / TV-ohjelmaluettelon ansiosta. Sinulla on jopa hakuominaisuus, jolla pääset käsiksi suosikkeihisi heti. Voit saada laajennuksen Blamon arkistosta: http://repo.mrblamo.xyz/

Placenta kodi -lisäosa

UniverseHD

Samoin kuin muissa luettelossa olevissa lisäosissa, UniverseHD-lisäosa onnistuu tarjoamaan melko luotettavan laajennuksen HD-elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun. Ainoa ero on, että se laajentaa nimiketietokannansa Bollywood-elokuviin. Samanaikaisesti sinulla on ylimääräinen 3D-elokuvien luokka, jota voit pelata, jos sinulla on 3D-tuettu televisio ja joitain laseja. Lisäosien asentaminen ei edellytä rakettitietämystä, ja ne löytyvät Universumista (Galaxy Repository): http://Universe.worldkodi.com/

Universe HD kodi -lisäosa

Oculus

Oculus-lisäosa ei ehkä ole houkutteleva ensi silmäyksellä, mutta aivan kuten monet muutkin laajennukset, siinä käytetään samaa näkymää ja muotoilua, ja taustalla on houkutteleva kuva. Se tarjoaa käyttäjille valtavan luettelon elokuvista ja TV-ohjelmista, joita voit katsella viihdeaikojesi pidentämiseksi ja varmistaa, että viikonloput eivät koskaan tule tylsiksi. Osastot jaetaan suosituimpiin ja parhaiten arvioituihin osiin. Lisäosan asentamiseen joudutaan käyttämään tavaramerkkivarastoa: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Kultakausi

Golden Age, joka on samanlainen kuin Vintage- ja Mad House Classics, on omistettu tuomaan sinulle klassisia elokuvia monista eri kategorioista, mukaan lukien kauhu, draama, komedia, seikkailu, toiminta, thrilleri ja niin paljon muuta. Löydät jopa 1920-luvun alkupuolelta peräisin olevat otsikot, joiden videolaatu on hyvä (tietenkin mustavalkoinen). Laajennuksen lataaminen on myös suhteellisen helppoa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on ladata nollatoleranssitietovarasto tältä URL-osoitteelta: http://repozip.zerotolerance.gq/

Kultaisen ajan kodin lisäys

lunastus

Lunastus on ollut jo lisä aikaa markkinoilla jo jonkin aikaa. Laajennuksen kehittäjät ovat kuitenkin äskettäin ottaneet käyttöön uuden päivityksen, joka on edelleen parantanut lisäosan elokuvien katselukokemusta, minkä vuoksi mainitseminen on välttämätöntä. Uusista HD-laadun julkaisuista 4K- ja 3D-laatuisiksi nimikkeiksi sinulla on kaikki käytettävissä olevat elokuvat ja TV-ohjelmat. Voit ladata lisäosan Bucky Media Reposta: http://buckymedia.ru/redaddon/

Lunastus kodi addon

Digibox

Digi Box saattaa kuulostaa jotain sarjakuvasta Digimon, mutta se on todellisuudessa vain yksi yleinen elokuvien ja TV-ohjelmien lisäosa, joka tarjoaa sinulle paljon mediasisältöä katsellaksesi vapaasti ja kätevästi. Kuten muutkin laajennukset, sinulla on mahdollisuus valita monista tyylilajeista.

DigiBox-kodi-lisäosa

maastamuutto

Exodus on loistava valinta elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun. Siinä on houkutteleva käyttöliittymä, joka korreloi Netflixin kanssa. Voit hakea elokuvista useilla hakutermeillä. Jos sinulla on vaikeuksia lisäosan asentamisessa tai virhe ei näy, lue opas täältä.

Parhaat Kodi-lisäosat elokuviin

Päivitä 2023: Fusionin ja Colossalin kaltaisten suosituimpien mediavarastojen sulkemisen jälkeen on ollut paljon tapauksia, joissa tietyt lisäosat siirtyvät muihin resursseihin. Vaikka Exodus on virallisesti suljettu, monet käyttäjät voivat silti nauttia lisäosan käytöstä “Kodi Israel Repo”.

  Parhaat torrent-sivustot ja 100% toimivat vaihtoehdot murtuneisiin sivustoihin

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjoittaa seuraava medialähde http://kdil.co/repo/. Tunnustettu “Kodi Israel”, arkistossa on uusin versio Exodus-lisäosasta, sekä valtava luettelo muita laajennuksia. Tämä varmistaa, että et kohtaa ongelmia asennuksen aikana.

1Channel

1Channel on parhaiden Kodi-lisäosien joukossa jännittävien elokuvien / TV-ohjelmien katseluun. Sen avulla käyttäjät voivat jopa kuunnella musiikkia ylpeilemällä valtavan kirjaston, joka koostuu vanhoista / uusista kuuluisista kappaleista. Asenna Kodi Israel -varasto ja etsi lisäosa “PrimeWire”.

1kanavainen kodi-lisäosa

liitto

Alkuperäinen yleissopimus on suljettu, mikä oli vaihtoehto Exodus-lisäosalle, mutta tarkka vaihtoehto on saatavana. Se on haarukan täydellinen kopio, joka tarjoaa vaivatonta ratkaisua live-kanavien, TV-ohjelmien ja elokuvien katseluun uudelleen. Laajennus oli aiemmin saatavana Colossus Repolla. Kun se on sammutettu, voit nyt asentaa sen Kodi Israelista.

Liiton kodi-lisäosa

Lataa FANTASTIC-lisäosa (joka on osa Covenantia) Firestick Plusman Reposta seuraavien vaiheiden avulla:

 1. Tuoda markkinoille Kodi Krypton -sovellus ja mennä että “asetukset”
 2. Vaihtoehtojen luettelosta, klikkaus päällä “Tiedostonhallinta”
 3. vierittää alas ja klikkaus päällä “Add-Source” vaihtoehto
 4. valita “Ei mitään” ja tulla sisään: http://fspmkodi.com
 5. Nimi medialähde “Firestick Plusman” ja paina OK
 6. Päävalikosta, mennä lisäosiin ja klikkaus päällä “Paketti” symboli
 7. valita  “Asenna zip-tiedostosta” vaihtoehto ja klikkaus sivustossa Firestick Plusman
 8. Uusi ikkuna aukeaa. Klikkaus päällä “repository.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. Odota arkiston asentamiseksi onnistuneesti ja palaamiseksi “Asenna arkistosta” valikko
 10. löytö FANTASTIC video-lisäosien luokassa ja Lehdistö asennuspainike
 11. Nauttia katsella jälleen ilmaisia ​​elokuvia / TV-ohjelmia!

GURZIL

Tämä uusi lisäosa on saatavana Smash-arkistossa. Se on vaihtoehto Exodus-laajennukselle, toinen Covenant-lisäosalle. Sillä on valtava luettelo elokuvia ja TV-ohjelmia, joita voi suoratoistaa. Se tarjoaa saman ulkoasun kuin Exodus vain muutamalla pienellä variaatiolla ja tyylimuutoksella. Linkit streamille ovat myös varsin hyvät. Ne toimivat hyvin ja pysyvät johdonmukaisina sisällön toimittamisessa.

GURZIL-kodi-lisäosa

maastamuutto

exodus kodi katosi

 1. Avaa Kodi ja klikkaus päällä “vaihde” -kuvake navigoidaksesi asetuksiin.
 2. Valitse kokoonpanoasetusten luettelosta “Tiedostonhallinta”.
 3. vierittää alas vasempaan sarakkeeseen ja klikkaus päällä “Lisää lähde” vaihtoehto.
 4. Tuplaklikkaus ei mitään, kirjoita medialähteen URL-osoite, ts. http://kdil.co/repo
 5. Nimi medialähde “Kodi Israel” ja osuma OK-painiketta.
 6. Palata päävalikkoon ja navigoida että “Lisäosia”.  Klikkaus päällä “Paketti” -symboli sivun vasemmassa yläkulmassa.
 7. Vaihtoehtojen luettelosta, navigoida että “Asenna ZIP-tiedostosta”.
 8. löytö aiemmin lisäämäsi medialähde, ts. Kodi Israel.
 9. Klikkaus OK-painike päällä “Kodil.zip” arkiston asennusprosessin aloittamiseksi.
 10. Odota lataus- ja asennusprosessin loppuun saattamiseksi. Näet ilmoituksen.
 11. Navigoida että “Asenna arkistosta” valikko ja klikkaus Kodi Israel -varasto.
 12. Pää että “Video-lisäosat” jakso.
 13. vierittää alas, kunnes löydät “maastamuutto” lisäosan.
 14. Lehdistö asennuspainike.
 15. Odota “Lisäosa on asennettu” ilmoitus.
 16. Voit nyt käyttää “maastamuutto” Videolisäosat-luokasta!

suolat

Suoratoista kaikki lähteet (lyhennettynä SALTS) on luotettava Kodi-lisäosa, jonka avulla käyttäjät voivat suoratoistaa valtavasta elokuvien / TV-ohjelmien tietokannasta. Käyttäjät, joilla on maksettu Trakt-tili, voivat jopa päästä laajempaan tyylilajiin. Vaikka se ei ole välttämätöntä, synkronointi Trakt-sovelluksen kanssa antaa sinulle paljon parempia katseluvaihtoehtoja. Voit asentaa laajennuksen Kodi Israel -varastosta.

suolat kodi addon

Bennu

Jos etsit kiinteää korvaavaa Phoenix-lisäosaa, Bennu ei ole parempi vaihtoehto. Se on uusi iteraatio sulkemislaajennukselle, joka yhdistää satojen eri isäntien linkit tuottamaan laadukasta sisältöä käyttäjille. Voit jopa saada pääsyn joihinkin virallisiin Live TV -kanaviin, joita on laillista katsoa, ​​jos tilauksesi on käytettävissä. Laajennus on saatavana Super-, Kodi Israel- ja Colossus -varastoissa.

bennu kodi addon

MetalliQ

Noobs and Nerds -varastossa saatavana oleva MetalliQ on suositeltavampi valinta huijareiden katsojille ja elokuvien harrastajille. Laajennuksessa on vaikuttava mediakirjasto, joka isännöi klassikoita, katsotuimpia, suosituimpia, uusimpia ja parhaan ajan elokuvia. Tämän lisäksi lisäosa myöntää pääsyn jopa televisio-ohjelmiin ja musiikkiin parhaan viihteen tarjoamiseksi.

MetalliQ-kodi-lisäosa

Fantastinen

Kun Bennu, Colossus, Exodus ja Covenant, kuten osuma-lisäosat, suljetaan ja ilmestyy jatkuvasti, lähes kaikki Kodisfäärissä ovat alkaneet paniikkia. Jos jokin edellä mainituista lakkaa toimimasta uudelleen, käytettävissä on erittäin kelvollinen ja hämmästyttävä korvaaja. Lataa FANTASTIC-lisäosa (joka on tärkeä osa Covenantia) Firestick Plusman Reposta.

Parhaat Kodi-lisäosat live-TV: lle

Jos hyppyt johtoa katkaisevalla vankkavaunulla, sinun täytyy miettiä: “Kuinka katsella Live TV: tä ilman kaapelia?” Älä pelkää, että television tilauksen lopettaminen ei tarkoita sitä, että luopuisi TV-viihteen eduista. Tässä on joitain parhaista Kodi-lisäosista, jotka voit asentaa nauttiaksesi TV: stä:

USTVNow

USTVNow tarjoaa korkeatasoista viihdepalvelua. Se tarjoaa vähemmän kanavia teräväpiirtona. Aloittaaksesi sinun on tilattava USTVNow’n virallisilta verkkosivuilta. Lue tämä opas asennusohjeista ja siitä, kuinka katsella USTVNow: ta. Uusimmat lataukset ovat osoitteessa http://kdil.co/repo.

parhaat kodi-lisäosat live-tv: lle

Radix

Radix Repossa saatavana oleva lisäosa on monipuolinen sisältö. Sen lisäksi, että pääset käsiksi valtavaan elokuvien / TV-ohjelmien luetteloon, sinulla on mahdollisuus käyttää reaaliaikaisia ​​uutisia ja viihdettä. Tämä tarkoittaa, että voit unohtaa suosikkiurheilutapahtumiesi puuttumisen, koska sinulla on jopa pääsy BBC: n, NBC: n, CBC: n ja kaikkien kuuluisten lähetystoiminnan harjoittajien tietoihin..

radix kodi addon

cCloud TV

CCloud-TV-lisäosa on epäilemättä paras valinta useimmille käyttäjille, jotka haluavat nauttia LIVE-televisiosta alustalla. Se tarjoaa uutisia, urheilua, tapahtumia ja valtavan kokoelman kanavia ympäri maailmaa, jotta voit nauttia. Voit ladata uusimman version Kodi Israel -sovelluksesta.

Tiesitkö, että voit kiinni koko EPL Live -palvelun cCloud TV Kodissa ilman mitään vaivaa?

cCloud TV: n lisäosat

CNN 

Jos et halua koskaan ohittaa yhtä lähetystä enää koskaan, lue tämä opas oppiaksesi katsomaan CNN: tä Kodilla.

 1. nuolla “vaihde” Asetusvalikkoon siirtymisen symboli.
 2. valita “Tiedostonhallinta” valintaluettelosta.
 3. Klikkaa “Lisää lähde”.
 4. Kirjoita http://www.goodfellasteam.com/Repository URL-palkkiin ja nimeä medialähde “GoodFellas”.
 5. Palaa aloitusnäyttöön > Lisäosia > Pakkauksen symboli.
 6. Valitse “Asenna zip-tiedostosta” kieleke.
 7. Etsi ja valitse GoodFellas-medialähde.
 8. Kaksoisnapsauta repository.goodfellas.zip-tiedostoa
 9. Palaa edelliselle sivulle ja valitse “Asenna arkistosta”.
 10. Lataa ja asenna Goodfellas 2.0 videolisäosa-arkistosta.
 11. Kun olet asentanut, avaa Goodfellas 2.0 ja valitse USA-kanavat.
 12. Vieritä alas ja valitse CNN HD.
 13. Nauti CNN: n katselusta live-tilassa Kodi V17: llä (Krypton)!

Halow Live TV

Tämä mega-Kodi-lisäosa on onnistunut saamaan aikaan melko maineen verkossa, koska se antaa ihmisille katsella Live-TV: tä ympäri maailmaa useissa kategorioissa. Halowin kehittäjät ovat myös erittäin aktiivisia Twitterissä, joka pitää sinut ajan tasalla uusimmista lisäyksistä ja ominaisuuksista.

Halow Live TV: n lisäosat

iPlayer WWW

IPlayer WWW -lisäosa tarjoaa sinulle suuren valikoiman luokkia, mukaan lukien kohokohdat, suora radio / TV, ohjelmaluettelot, luokat, hakuominaisuus, punaisen painikkeen ominaisuus & lisää. Lisäosa on saatavana Kodi-lisäosan arkistossa, joka on oletuksena saatavana jokaisessa Kodi mediakeskuksen versiossa.

iPlayer WWW -sovelluksen lisäosa

Ultra IPTV

Luotu ja saatavilla Cazlossa, Ultra IPTV on paras valinta suoratoistettavan TV: n suoratoistoon mistä tahansa ja milloin tahansa. Laajennuksen ansiosta voit käyttää live-urheilua, tapahtumia, uutiskanavia ja PPV-tapahtumia ympäri maailmaa, kaapatuna useista IPTV-lähteistä verkossa.

Ultra IPTV kodi -lisäosa

Mobdina

Mobdina on toinen suosituin vaihtoehto live-television katselulle. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia IPTV: stä Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta ja Meksikosta. Samanaikaisesti sinulla on erilaisia ​​osioita, joissa pääset live-urheiluun, TV-ohjelmiin, elokuviin ja musiikkiin. Voit ladata lisäosan Play-on Monkey tai Kodi Israel -sovelluksesta.

Mobdina kodi -lisäosa

Parhaat Kodi-lisäosat videoille

Televisio-ohjelmien tuotanto on lisääntynyt viime vuosina, kun monet ohjaajat / tuottajat ovat työskennelleet ahkerasti luodakseen eeppisiä franchising-ohjelmia, jotka eivät vain osoita olevan riippuvuutta aiheuttavia, mutta myös uskomattoman mielenkiintoisia katsella. Meidän kaltaiset ihmiset eivät vain pysty viipymättä katsomaan tällaista laadukasta sisältöä, joka on saatavana verkossa. Jos haluat käyttää samoja, katso alla olevat Kodi-lisäosat TV-ohjelmaluettelosta:

Flixanity

Flixanity on uusi tulokas Kodi-viihteen alalla. Siinä on valtava tietokanta klassisista elokuvista viimeisimpiin kuvauksiin, samalla kun käyttäjät voivat etsiä uusia jaksoja suoraan. Voit saada uusimman version laajennuksesta Kodi Israel -repolta.

TV-ohjelmien parhaat Kodi-lisäosat

UK Turkin soittolistat

Kaikkien Kodi-harrastajien on tiedettävä tämä upea lisäosa. UK Turk -soittolistat tarjoavat täyden valikoiman suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien sarjakuvia ja dokumentteja. Se on paras valinta suosikki-sarjojesi katsomiseen, koska laajennuksessa on valtava sisältökirjasto! Voit ladata sen osoitteesta http://kdil.co/repo.

UK Turk -listat Kodi addon

Nemesis

Nemesis on saatavana Kodi Israel- ja Stream Army -varastoissa. Se on suhteellisen uusi lisäosa suosikkiviihteesi katselemiseen. Se tarjoaa valtavan kokoelman elokuvia / TV-ohjelmia katsellaksesi VAPAA-katselua, samalla kun käytät myös suoraa televisiota. Voit myös suoratoistaa lennonjohtoa, poliisien skannerisyötteitä ja toistaa musiikkitiedostoja / äänikirjoja.

Nemesis kodi addon

Kvasaari

Quasar on toinen suosituin vaihtoehto viihteen hyödyntämiseen. Lisäosa tarjoaa korkealaatuisia ja nopeita suosikkielokuvasi / TV-ohjelmasi, noutaen tietoja suoraan IMDB: stä. Se käyttää torrentia sisällön löytämiseen. Voit asentaa lisäosan Kodi Israel repo -sovelluksesta.

Quasar kodi -lisäosa

Kuplia

Hyödyntäen uutta lähestymistapaa elokuvien suoratoistoon, Bubbles Kodi -laajennus integroi suoratoistopalvelut maksimaaliseen viihteeseen. Kaapimalla verkkoon voit löytää suosikkielokuvasi / televisio-ohjelmasi parhaita ominaisuuksia. Voit asentaa lisäosan Bubbles Repo -sovelluksesta.

Kuplat kodi addon

GAIA

Gaia on saatavana Dimitrology-repolun kautta, ja se on Bubbles-lisäosan uudelleenmerkitty versio. Se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia, dokumentteja, lyhytelokuvia, kiddie-sarjakuvia ja muita työkaluja. Parasta kaikessa: laajennuksessa on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja se tarjoaa jopa integroinnin suoratoistopalveluihin, kuten Real Debrid.

Gaia Kodi -lisäosa

Parhaat urheilun Kodi-lisäosat

Viimeinen asia, jonka tarvitset, on unohtaa ostaa lippu suosikkiurheilulajeihisi tai et voi käyttää suoraa käynnissä olevaan PPV-tapahtumaan. Tässä kohtaa Kodi-lisäosat tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden suoratoistaa urheilua kotonaan mukavasti. Jos haluat katsella suosikki Live-urheilua ILMAISEKSI, katso nämä alla olevat lisäosat:

NFL Game Pass Kodi -lisäosa

Valitettavasti et voi käyttää NFL Game Pass Kodi -laajennusta ostamatta tilausta. Jos haluat avata rajoittamattoman sisällön katsellaksesi suosikkiotteluitasi, saadaksesi tietoa parhaista pelaajista ja analysoimalla johtavia joukkueita, sinun on maksettava 124,00 dollaria..

Kolmannen osapuolen lisäosa “Elektra Holvi” Asennus

Kuinka katsoa NFL: ää Kodi Jarvis -versiossa 16 tai uudemmassa

 1. Avaa Kodi ja napsauta vaihdemaista kuvaketta (Asetukset)
 2. valita “Tiedostonhallinta” ja kaksoisnapsauta sitten “Lisää lähde”
 3. Valitse ruutu, napsauta “Ei mitään” URL-osoitteen lisäämistä varten
 4. Anna Supremacy-arkiston URL-osoite: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Palaa aloitusnäyttöön, napsauta lisäosia ja sitten “Paketti” symboli
 6. Valitse “Asenna zip-tiedostosta” vaihtoehto ja löydä “Ylivalta”
 7. Klikkaa “repository.supremacy-1.2.zip” ja odota lisäosan asentamista
 8. Palaa aloitusnäyttöön, napsauta lisäosia ja sitten “Paketti” symboli
 9. valita “Asenna arkistosta” ja valitse “Ylivalta-arkisto”
 10. Mene “Video-lisäosat” ja löytää “Elektra Holvi”
 11. Paina asennuspainiketta!

Urheilu Guru

Todennäköisesti yksi parhaimmista viimeisimmissä lisälistojen luetteloissa, Sports Guru on täydellinen jatko kaikille urheilun katseluillesi. Valittavana on useita kategorioita, joihin kuuluvat nyrkkeilyvaatteet, jalkapalloliiga, moottoriurheilu, X-pelit, UFC, paini, rugby, MLB, NHL, NBA ja jalkapallo, ja samalla voit käyttää suoraa LIVE-tapahtumia. Voit hankkia lisäosan Caffeinated Mike’s Repository ja joudut ehkä antamaan PIN-numeron käyttääksesi sitä.

Sports Guru kodi -lisäosa

Ylivoima urheilu

Supremacy Sports n on uusi uusi lisäys Kodi-lisäosien luetteloon, mutta siitä on nopeasti tullut suosittu valinta monille, jotka haluavat nauttia monenlaisten urheilutapahtumien saumattomasta suoratoistosta sekä pääsystä Live PPV -tapahtumiin. Osioihin kuuluvat WWE, urheiluelokuvat, UKTV Sports, Reddit Soccer Streams, Live-tapahtumat, jalkapallodokumentit, BT Sports ja Ace Streams. Lisäosa käyttää SportsDevil- ja Plexus-takaosaa suoratoistoa varten. Voit hankkia lisäosan Supremacy-arkistosta: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Ylivoima urheilu kodi addon

Vastaan

Niille käyttäjille, jotka etsivät lisäosaa, joka antaa heille pääsyn kaikkiin viimeisimpiin MMA-taisteluihin, kannattaa ehkä harkita Versuksen asentamista. Lisäosa on kuuluisa siitä, että se tuottaa vanhanaikaisia ​​potkunyrkkeilytoimintoja kodin mukavuuksilla. Versus on epäilemättä paratiisi UFC-ystäville, sillä hänellä on pääsy aiempien tapahtumien toistoihin ja uusimpiin PPV-bänditereihin..

Kodi-lisäosa

ESPN Kodi -lisäosa

ESPN Kodi -lisäosa on yksi parhaista Kodi-lisäosista, jonka avulla voit katsella haluamiasi urheilutapahtumia ilman vaivaa..

kodi espn3-todennus

 1. Avaa Kodi-sovellus ja valitse sitten Lisäosat ja napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa paketin asennusohjelmaa.
 2. valita “Asenna arkistosta”>Kodi-lisäosavarasto>Video-lisäosat.
 3. Klikkaa “Video-lisäosat”, vieritä alas kohtaan ‘ESPN 3’ ja napsauta ‘ESPN 3’.
 4. Napsauta Asenna.
 5. Odota muutama hetki saadaksesi ESPN 3 -lisäosan käyttöön ilmoituksen.
 6. Siirry Kodi-aloitusnäyttöön ja valitse Lisäosat-välilehti vasemmasta reunasta.
 7. Näet kaikki videon lisäosat, mukaan lukien ESPN 3, jotka olet asentanut näytölle.
 8. Napsauta ESPN 3, sinun on todennettava kaapelitoimittajan kautta päästäksesi premium-sisältöön.
 9. Sisäänkirjautumisen jälkeen olet vain napsautuksen päässä siitä, kuinka katsella ESPN: ää Kodissa ilman kaapelia.

Edellä mainitun asennusprosessin seurauksena odotamme, että osaat katsoa ESPN: ää Kodi 17.3: lla.

Stream moottori

Jos haluat hyödyntää elävää urheiluviihdettä, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin Stream Engine. Voit katsella kaikkea urheilusta, elokuvista ja TV-ohjelmista. Samanaikaisesti voit katsella myös erilaisia ​​kanavia, kuten ESPN, Sky Sports, NBTV ja paljon muuta. Lisäosa on saatavana Kodi Israel -repolla.

Parhaat urheilun Kodi-lisäosat

Haaksirikkoinen

Castaway on yksi nopeimmista urheilun suoratoisto-lisäosista, joka tunnetaan korkealaatuisesta sisällöstään. Saatavilla Kodi Israel -sivustolla, sen avulla käyttäjät voivat katsella suoraa urheilua ja televisiota, samalla kun he voivat käyttää P2P-sisältöä. Voit jopa hyödyntää ‘Urheilu kysyntään’ ja lisää kaikki suosikkikanavasi “Minun hylättyni”. Mutta haluat varmistaa Internet-tietoturvasi yhdistämällä parhaan P2P: n VPN: n.

Castaway kodi addon

NBC Sports Live

NBC Sports Live Extra on saatavana virallisessa Kodi-lisäosien arkistoluettelossa. Siksi sinun on valtuutettava Kodi-laitteesi ennen kuin katsot mitään siitä. Kun olet valmis, voit käyttää suoraa ohjelmointia, toistoja, kohokohtia ja muuta esiteltyä sisältöä verkosta.

nbc sports live kodi -lisäosa

Atom Reborn

Kuten nimestä voi päätellä, Atom Reborn on uusi ja parannettu versio vanhasta Atom-laajennuksesta. Se on varustettu massiivisella kirjastolla live-urheilua, IPTV-kanavia, lasten TV: tä ja elokuvia / TV-ohjelmia varten. Tämä varmistaa, että et koskaan kaipaa suosikkiviihdettäsi. Voit ladata lisäosan täältä.

Atom Reborn kodi -lisäosa

Hämmästyttäviä Anime-lisäosia nautittavaksi Kodilla

Jos olet Manga- ja Anime-fani, myös Kodi on peittänyt sinut. Alustalla on laaja kokoelma HD-sarjakuvia ja Anime-laajennuksia, mukaan lukien ne, jotka virtaavat suoraan torrentien kautta. Alla on luettelo uusimmista Kodi-lisäosista, joita voit käyttää suosikki-animesi nauttimiseen!

AnimeGo

AnimeGo on yksi suosituimmista valinnoistamme sarjakuva- ja elokuvien katseluun. Siinä on valtava kirjasto sisältöä kaikkialta maailmasta, jaettuna luokkiin: aakkosellinen, parhaiten arvioitu ja äskettäin lisätty. On jopa oma hakuvaihtoehto löytääksesi mitä tahansa Animea, jonka haluat nähdä. Asentaaksesi lisäosan, lataa tämä arkiston zip-tiedosto Kodiin ja siirry sitten kohti videon lisäosia.

  Kuinka vähentää viivettä verkkopeleissä

parhaat kodi-anime-lisäosat

ToonMania

Cartoons8: n sulkemisen jälkeen tuli vaikeaa katsella suosikkianimeasi verkossa. ToonMania on vaihtoehto sammutuslaajennukselle, mutta siinä on laajempi kirjasto. Voit katsella mitä tahansa sarjakuvaa täältä. Lisäosa on ladattavissa Kodi Israel -varastoon.

ToonMania kodi addon

AnimeRam

Tämä lisäosa tarjoaa uusimmat anime-sarjan jaksot ja elokuvat, joita päivitetään säännöllisesti. Käyttöliittymässä näkyy vain kaksi luokkaa: Uusin & Lista kaikki. Aakkosellinen luokiteltu kirjasto on VAST, ja tarkoitamme! Sinulla on jopa hakuvaihtoehto nopeasti löytääksesi suosikki anime -sarjasi. Lataa ja asentaa lisäosa kdil.co/repo -sovelluksella.

animeram kodi addon

AnimeHere

AnimeHere on toinen loistava Kodi-lisäosa DKNightilta (AnimeGon luoja). Se tarjoaa parempia kirjasto-, navigointi- ja suoratoistolähteitä, mutta tarjoaa samanlaisen käyttöliittymän kuin AnimeGo. Sinulla on viimeksi päivitetyt Anime- ja Suosituimmat Anime -kategoriat, jotta voit katsella kaikkia suosikki jaksoitasi tarvitsematta etsiä niitä. Voit asentaa lisäosan DKNight Reposta.

animehere kodi addon

Masterani

Masterani on hämmästyttävä Alleidun-luominen. Se on samannimisen verkkosivuston lisäosa, jonka avulla käyttäjät voivat katsella suosikkianimeaan Kodilla äärimmäisen mukavasti. Se tarjoaa puhtaan ulkonäön ja näkymät ja tarjoaa nopeita lähetyksiä kaikille anime-elokuville / TV-ohjelmille. Lataa zip-tiedosto täältä.

Masterani kodi addon

9Anime

Luonut DxCx, 9Anime on saman nimen .tv-verkkosivuston kopio. Siinä on yksi suurimmista anime-kokoelmista, jossa virtaukset lataavat nopeasti ja kaappaavat sisältöä eri lähteistä. Voit asentaa lisäosan lataamalla zip-tiedoston täältä ja lataamalla sen suoraan Kodiin!

9Anime kodi addon

FunimationNOW

FunimationNOW on hämmästyttävä anime Kodi -lisäosa, jossa voit katsella SD- ja HD-videoita kaistanleveydestäsi riippuen. Kaikki anime -sisältö on kopioitu japaniksi ja englanniksi, joka kattaa suurimman anime-faniikan. Ensiluokkaisella versiolla ei ole puskurointia videoiden katselemiseen vaivatta. Voit asentaa lisäosan virallisesta Kodi-lisäosien arkistosta.

FunimationNOW kodi-lisäosa

KissAnime

KissAnime on kukoistanut vanhan ja viimeisimmän anime-sisällön mediakirjasto. Hän on kerännyt valtavan seuran Kodi-käyttäjien keskuudessa. Se on suosikki kaikenlaisten anime-elokuvien / TV-ohjelmien katselussa, mutta viime aikoina tunkeilevat CAPTCHA-ohjelmat ovat vaikeuttaneet lisäosan käyttöä. Voit asentaa sen virallisesta Kodi-reposta.

kissanime kodi addon

Crunchyroll

CrunchyRoll on yli 25 000 jaksoa ja 15 000 tuntia virallisesti lisensoitua animesisältöä, ja se on johtava maailmanlaajuinen kohde japanilaisten ja aasialaisten animesisältöjen suhteen, ammattilaisten kääntämät useille kielille. Voit asentaa lisäosan virallisesta Kodi-lisäosan arkistosta.

CrunchyRoll-kodi-lisäosa

AnimeFTW.tv

AnimeFTW.tv on loistava lisäosa niille, joilla on makea hampurilainen japanilaisiin animaatioihin. Lisäosa, joka on nyt ladattu yli 1400 anime-sarjalla, jossa on tekstitys ja kopioidut versiot, voi muuttaa sinut helposti pieneksi poikaksi. Voit asentaa sen lataamalla zip-tiedoston täältä ja lataamalla sen Kodiin manuaalisesti.

AnimeFTW.tv -lisäosa

Lapset rakastavat parhaita hauskoja Kodi-sarjakuva-lisäosia

Kodi on puhdas viihde streaming-faneille ympäri maailmaa, ikästä tai mieltymyksestä riippumatta. Vaikka keskustelemme yleensä & luettelo lisäosista urheilua, elokuvia ja TV-ohjelmia varten, on vihdoin aika tarjota keikkoja pienimmille. Joten alla on parhaat Kodi-sarjakuvan lisäosat, joita lapset rakastavat.

Cartoon HD Extra

Saatavana SuperRepossa, Cartoon HD Extra tarjoaa upean virtauskirjasto lapsista’viihdettä, suosittujen sarjakuvaelokuvien ja TV-ohjelmien lisäksi. Parasta kaikessa: lisäosa vetää sisältöä erittäin luotettavista lähteistä, mikä varmistaa vähemmän puskuroinnin ja nopean suoratoiston!

Lapset rakastavat parhaita hauskoja Kodi-sarjakuva-lisäosia

Lasten sarjakuvat

Ladattavissa SuperRepo- ja Kodi Israel -varastojen kautta, Kiddie Cartoons tunnetaan ehdottomasti hämmästyttävästä kategorisoidusta sarjakuvasta sarjakuva- ja anime-nimikkeistä. Se tarjoaa jokaiselle lapselle jotain Barney-dinosauruksesta Barbie-seikkailuihin, lisäosa on maila nuorille!

Kiddie Cartoons kodi addon

B99TV

B99TV tarjoaa valtavan valikoiman sarjakuvia 90-luvulta lähtien’s aina uudempiin hitteihin. Animaatioelokuvien, Disney-viihteen ja hauskojen kiddy-TV-ohjelmien kautta B99TV päivittää säännöllisesti lähteiden kirjastosta maksimaalisen nautinnon. Voit ladata lisäosan Kodi Israel Reposta.

B99TV kodi -lisäosa

poliisi’Sarjakuvat

Samanlainen kuin B99TV, Bobby’Sarjakuvat ansaitsevat paikkansa Kodi-sarjan suosituimpien lisäosien joukossa. Lisäosa ei ole niin organisoitu kuin B99TV, mutta tarjoaa laajan valikoiman viihdettä sekä lapsille että aikuisille. Hanki viimeisimmät päivitykset laajennukseen Kodi Israelista tai SuperReposta.

Bobby-sarjakuvien kodi-addon

Parhaat Kodi-lisäosat Androidille

Monialustaohjelmana Kodi toimii sujuvasti kaikissa Android-käyttöjärjestelmissä ja -laitteissa. Tämän avulla käyttäjät voivat suoratoistaa suosikkielokuviaan ja TV-ohjelmia saumattomasti älypuhelimissa, tablet-laitteissa ja jopa Android-yhteensopivissa älytelevisioissa. Alla on muutama lisäosa, jota sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla puhelimellasi:

Genesis Reborn

Genesis Reborn on uusi ja parannettu versio vanhemmasta samannimisestä lisäosasta. Vaikka Genesis on sammutettu, voit silti asentaa Kodi Israelin repo-ohjelmasta. Viimeisimmässä versiossa on kuitenkin käytettävä tätä URL-osoitetta: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Se on paras valinta suoratoistaa uusimmat TV-ohjelmat ja elokuvat isoilla ja pienillä Android-näytöillä.

Parhaat Kodi-lisäosat Androidille

Kuinka asentaa Genesis Reborn Kodi Krypton -versioon 17 tai uudempaan

 1. Käynnistä Kodi-sovellus ja napsauta “vaihde” ikoni.
 2. Valitse vaihtoehtojen luettelosta “Tiedostonhallinta”.
 3. Täältä näet luettelon arkistoista. Napsauta lopussa vaihtoehtoa, jota kutsutaan “Lisää lähteitä”.
 4. Ruutuun tulee ponnahdusikkuna, jota sinun täytyy napsauttaa ‘Ei mitään’.
 5. Syötä Jesus Box Repo -osoite: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Kirjoita nyt medialähteiden nimi ‘Jeesuslaatikko’ ja napsauta OK uudelleen.
 6. Palaa takaisin Kodin päävalikkoon ja napsauta “Lisäosia”.
 7. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Package Installer -kuvaketta.
 8. Valitse Asenna ZIP-tiedostosta > Jeesuslaatikko > repository.jesusboxtv-1.0.3 > Odota nyt asennuksen valmistumista.
 9. Valitse Asenna arkistosta > Jeesuksen laatikon säilytystila > Video-lisäosat > Nyt etsi ja napsauta Genesis Reborn.
 10. Paina asennuspainiketta ja katsele televisio-ohjelmia / elokuvia ILMAISEKSI.

Elysium

Elysium on päivitetty Zen-lisäosan versio päivitetyllä koodilla (saatavana NaN Repo -sivustolla). Se tarjoaa samat näkymät ja vetää linkkejä elokuviin ja TV-ohjelmiin, samalla kun ne näyttävät oikealla puolellasi pelataksesi. Siinä on valtava kirjaston sisältö, joka varmistaa, ettet koskaan unohda suosikkiviihteesi.

Elysium kodi addon

Falcon-projekti

Perustaja Indie-kehittäjä, joka tunnetaan nimellä “AJ”, Falcon-projekti on monipuolinen lisäosa, joka antaa pääsyn IPTV-linkkeihin ja tarvittaessa televisio-ohjelmiin / elokuviin. Lisäalueita ovat myös urheiluosasto ja erikoisalue “Hänen paikka” joka palvelee sisältöä naisten makuun. Jotta voit hankkia lisäosan, sinun on asennettava AJ Builds Repository.

Falcon Projektin lisäosat

1080p-elokuvat

Jos haluat katsella Full HD -laatuisia elokuvia Android-älypuhelimella tai työpöydällä, kannattaa ehdottomasti harkita 1080p-elokuvien käyttöä. Dandy Median luomassa lisäosassa on yhdellä napsautuksella toisto-ominaisuus, joka lataa videoita uskomattoman nopeasti. Voit saada laajennuksen Kodi Israelista.

1080p Elokuvat Kodi-lisäosa

TUBITV 

TUBITV Kodi -lisäosa on saatavana SuperRepossa. Voit asentaa sen lisäämällä arkiston Kodissa ja asentamalla sitten laajennuksen videolisäosien luettelosta.

tubi tv kodi video addon

Kuinka asentaa TUBITV Kodi Krypton Versioon 17 tai uudempaan

 1. Tuoda markkinoille Kodi V17 ja syötä asetukset klikkaamalla päällä “vaihde” ikoni.
 2. Näet luettelon järjestelmävaihtoehdoista. Klikkaus viimeisessä nimeltään “Tiedostonhallinta”.
 3. Vieritä alla ja klikkaus päällä “Lisää lähde”.
 4. Tuplaklikkaus päällä “Ei mitään” ja tulla sisään http://srp.nu URL-kenttään.
 5. Nimi medialähde “SuperRepo” ja klikkaus OK-painikkeessa.
 6. Palaa Kodi-valikkoon, klikkaus päällä “Lisäosia” ja sitten “Paketti” symboli vasemmassa yläkulmassa.
 7. Vaihtoehtojen luettelosta, valita “Asenna ZIP-tiedostosta”.
 8. Vieritä alaspäin, kunnes näet medialähteen, jonka aiemmin nimitit. “SuperRepo”.
 9. valita krypton > Kaikki > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Odota asennuksen valmistumista, palata että “Lisäselain”, valita “Asenna arkistosta”.
 11. Varastojen luettelosta, valita “SuperRepo kaikki [Krypton] [V7]”.
 12. Navigoida johonkin “Video-lisäosat”.
 13. Vieritä alaspäin, kunnes löydät “TUBITV”.
 14. Lehdistö asennuspainike.

NaN-oppaat

Noobsin ja Nerdsin repo-ohjelmiston avulla lisäosa antaa sinulle pääsyn Kodi-ominaisuuksien, asetusten, laitteistojen ja live-chat-palveluiden video-oppaisiin. Se tarjoaa myös erilaisten Kodi-virheiden vianetsintää ja korjauksia, mutta tarjoaa täydelliset oppaat Kodille Android-, Linux-, Raspberry PI-, Xbox- ja Windows-käyttöjärjestelmissä..

NaN Tutorials kodi addon

Jalkapallo toistoja

Jos olet jalkapallon fani, tämä lisäosa on sinua varten. Se on saatavana Noobs and Nerds Repon kautta, ja sen avulla käyttäjät voivat katsella kansainvälisiä ohjelmia & klubijalkapallo-ottelut sekä kohokohtia ja virtauksia vanhoihin mestaruuskilpailuihin ja haasteisiin.

Jalkapallo Toistaa kodi addon

Imperial Streams

Kodi Israel Reposta saatavana oleva Imperial Streams -lisäosa on toinen suosikkimme, kun on kyse nauttia rajoittamattomasta elokuvien / TV-ohjelmien suoratoistosta. Se tarjoaa valtavan tietokannan klassikoista, parhaiten arvioiduista ja katsotuimmista sisällöistä. Nautit ehdottomasti tarjolla olevasta lajikkeesta.

Imperial Streams -lisäosa

Firestickin parhaat Kodi-lisäosat

Mikään ei voi voittaa sitä tunnetta, että katsot suosikki TV-ohjelmasi / elokuvasi Amazon Firestick TV: lläsi. Tässä ovat hyödyllisiä Firestickin Kodi-lisäosat, jotka toimivat alustan mukaisesti’s ominaisuudet. Sinun ei vain saa nauttia kokopäivällisestä viihteestä, vaan myös monipuolisuudesta valita sadasta tyylilajista.

poseidon

Poseidon Kodi -lisäosa on saavuttanut nopeasti hyvän maineen markkinoilla, sillä se on paras lähde elokuvien ja TV-ohjelmien katselemiseen avoimen lähdekoodin mediaalustalla. Saatavilla Kdil.co/repossa, se ylpeilee käyttäjäystävällisellä suunnittelulla ja päivittää luetteloa säännöllisesti uusilla elokuvilla. Jaot jaotellaan luokkiin, mukaan lukien teatterien hienot ohjaajat, Oscar-voittajat, näyttelijät, tyylilajit ja vuodet.

Firestickin parhaat Kodi-lisäosat

HEVC-videoklubi

HEVC on Kodi-lisäosa, joka luokittelee elokuvat HD-laatuun, mukaan lukien Blu-ray, 3D, 720p ja 1080p, mikä auttaa rajoitetun Internet-nopeuden omaavia nauttimaan hyvästä suoratoistosta. Sovellus saa inspiraatiota videokoodekista, joka tunnetaan nimellä H.256. Tämän lisäosan käytön tärkein etu on, että se tarjoaa HD-videon murto-osan koosta. Full HD -elokuvat ovat vain 300 Mt tiedostoa kohden.

HEVC Video Clubin lisäys

PPV: n parhaat Kodi-lisäosat

Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin kaltaiset taistelut ovat lisänneet kanavia, verkkosivustoja ja sovelluksia, jotka tukevat pay-per-view-ohjelmaa, hypejä ja miellyttävyyttä. Kodi ei avoimen median, viihdealustana jää myöskään jälkeen. Monet kehittäjät pyrkivät vapauttamaan luotettavia lisäosia, jotta voit nauttia suoraa PPV-suoratoistoa. Joitakin parhaimmista ovat:

Planeetta MMA

Kuten nimestä voi päätellä, tämä Kodi-lisäosa antaa sinulle pääsyn MMA-paini- ja UFC-tapahtumiin liittyvään stream-sisältöön. Siinä on valtava kokoelma televisio-ohjelmia, dokumenttiohjelmia ja live-tapahtumia, varmistaen, ettet koskaan unohda yhtäkään tapausta. Voit myös katsella UFC-kalenteria, suorittaa hakuja, katsella Fight Night Live -sivustoa, käyttää UFC Openload-, MMA Openload- ja MMA-pioneereja. Voit jopa katsella YouTube-videoita suoraan MMA-elokuvien kanssa.

parhaat kodi-lisäykset pay per view

SportsDevil

Sports Devil -lisäosa on täydellinen pääsyyn suuriin PPV-tapahtumiin, koska siinä on valtava valikoima kanavia, joihin kuuluvat NBC, CBC, Sky Sports, BT Sports ja monet muut amerikasta Etelä-Amerikkaan Eurooppaan. Voit ladata lisäosan Kodi Israel Reposta.

sportsdevil kodi addon

Kuinka asentaa SportsDevil Kodiin

SportsDevilin asentaminen Kodiin vie muutaman minuutin ajasta, seuraa askel askeleelta opasta ja me’Saa sinut juoksemaan alle 7 minuutissa:

 • Käynnistä Kodi
 • Vie hiiri järjestelmä > klikkaus Tiedostonhallinta > Lisää lähde
 • Polkurivillä http://fusion.tvaddons.ag (voit kopioida liittää myös tämän)
 • Kirjoita Nimi-ruutuun fuusio ja napsauta sitten Valmis
 • Palaa takaisin aloitusnäyttöön ja napsauta sitten järjestelmä > klikkaus AddOns > klikkaus Asenna ZIP-tiedostosta
 • valita fuusio > xbmc-repot > Englanti > rullaa alas & klikkaus ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Palaa edelliseen valikkoon ja napsauta nyt asenna arkistosta > Epävirallinen Sports Devil Repository > Video-lisäosat > Urheilupaholainen > Asentaa
 • Odota plug-inin asentamista ja näytä Enabled SportsDevilin edessä
 • Palaa takaisin aloitusnäyttöön > Videot > Videon lisäosat > Urheilupaholainen
 • Sinun pitäisi nyt nähdä täydellinen luettelo SportsDevilissä käytettävissä olevista suoratoistoasetuksista

SportsDevil-lisäosa on asennettu onnistuneesti Kodiin ja voit käynnistää tämän lisäyksen milloin tahansa napsauttamalla Videot>Lisäosat>SportsDevil.

SportsMania

Sports Mania on toinen osuma-lisäosa päästäksesi osuma-PPV-tapahtumien live-streamiin, tyypistä riippumatta. Laajennus on täydellinen urheilufanaatikoille tarjoamalla tonnia sisältöä urheilulle. Voit ladata laajennuksen SuperReposta: http://srp.nu.

SportsMania kodi -lisäosa

Live-napa

Jos yllä olevat vaihtoehdot eivät toimi, voit aina harkita Live Hubin käyttöä. Lisäosan avulla käyttäjät voivat käyttää maantieteellisesti estettyä sisältöä Isossa-Britanniassa, samalla kun käyttäjät voivat toistaa Android APK -sovelluksia, mukaan lukien Mobdro-streamit reaaliaikaisiin PPV-tapahtumiin. Napsauta GEO lukittu, antaa sinulle pääsyn Freeview-, BBC-, TVPlayer- ja kokonaiseen luetteloon muista kanavista.

Live Hub kodi -lisäosa

Parhaat Kodi-lisäosat intialaisille Bollywood-elokuville ja TV-kanaville

Jos olet Bollywood-elokuvien / TV-ohjelmien fani, Kodi on peittänyt sinut myös. Löydät monia ulkopuolisia lisäosia, jotka antavat pääsyn kaikenlaiseen Desi-sisältöön Pakistanista ja Intiasta. Katso alla olevasta luettelosta lisätietoja:

Zem TV

Jos olet kiinnostunut katsomaan desi-sisältöä, Zem TV on yksi Kodi Israel -sarjan parhaimmista lisäosista, joiden avulla voit nauttia urheilusta Kaakkois-Aasiasta, elokuvista / sarjoista Intiasta ja draamoja Pakistanista. Se saa kuitenkin myös suosiota, kun ihmiset ympäri maailmaa voivat katsella suosikkiurheilukanaviaan. Lataa lisäosa suoraan zip-tiedostona napsauttamalla tätä.

Parhaat Kodi-lisäosat intialaisille Bollywood-elokuville ja TV-kanaville

 1. Tuoda markkinoille Kodi V17 -sovelluksessa ja siirry asetuksiin klikkaamalla päällä “vaihde” ikoni.
 2. Kokoonpanoluettelosta, valita “Tiedostonhallinta”.
 3. vierittää alas vasempaan sarakkeeseen ja klikkaus päällä “Lisää lähde”.
 4. Tulla sisään http://kdil.co/repo URL-kenttään, nimi medialähde “Kodi Israel”, ja Lehdistö kunnossa.
 5. Palata päävalikkoon ja klikkaus päällä “Lisäosia”.
 6. Klikkaus päällä “Paketti” -symboli sivun vasemmassa yläkulmassa.
 7. Vaihtoehtojen luettelosta, valita “Asenna zip-tiedostosta”.
 8. löytö  “Kodi Israel” aiemmin lisäämäsi medialähde ja klikkaus sen päällä.
 9. Repon asentaminen, tuplaklikkaus päällä “Kodil.zip”.
 10. Odota varten “Lisäosa on asennettu” ilmoitus ja klikkaus päällä “Asenna arkistosta”.
 11. Repojen luettelosta, valita “www.kodisrael.co.il -varasto”.
 12. vierittää alas ja klikkaus päällä “Video-lisäosat”.
 13. löytö  “ZemTV.com” lisäosa ja klikkaus sen päällä.
 14. Osuma  “Asentaa” painiketta ja valita Viimeisin versio.
 15. Odota varten “Lisäosa on asennettu” ilmoitus.
 16. Voit nyt käyttää ZemTV.com-sivua Video-lisäosakokoelmassasi!.

Viewster

Viewster-lisäosa on ladattavissa virallisessa Kodi-arkistossa. Se on premium-laajennus, joka antaa sinulle pääsyn uusimpiin Bollywood-elokuviin / TV-ohjelmiin yhdestä paikasta. Lisäosa tarjoaa myös luettelon valitsemista suosituista genreistä.

Viewster kodi addon

OmniMovs

Jos etsit lisäosaa, joka antaa pääsyn sekä Bollywood- että Hollywood-elokuviin / TV-ohjelmiin yhdessä paikassa, OmniMovs on täydellinen. Tällä tavoin voit täyttää haluamasi jonkun haluavan sisällön ja nauttia samalla luettelosta klassisista / osuma-amerikkalaisista elokuvista. Voit ladata lisäosan Kodi Israel -sivulta.

OmniMovs-kodi-lisäosa

Snag-elokuvat

Snag Films on keskus elokuville / TV-ohjelmille ympäri maailmaa. Sen lisäksi, että voit käyttää Bollywood-viihdettä, voit löytää jopa korealaisia ​​draamoja, arabialaisia ​​sarjoja, afrikkalaisia ​​elokuvia ja paljon muuta monimuotoisuutta. Voit ladata lisäosan virallisesta Kodi-arkistosta.

Snag Films: n lisäosat

Parhaat Kodi-lisäosat kunto- ja terveysharjoitteluun

Keskittyminen terveyteen ja kunnon ylläpitäminen on välttämätöntä selviytymiselle tänään’s kova ja nopeatempoinen elämä. Ympärilläsi olevien ihmisten kanssa, jotka kirjaimellisesti synkkivät energiasta töihin, sinun on pyrittävä pitämään itsesi mahdollisimman sopivana. Kodi-kunto-lisäosat ovat tässä hyödyllisiä. Voit helposti käyttää suoratoistoja ja TV-ohjelmia säännöllisen kuntoharjoituksen varmistamiseksi, että pysyt aktiivisena ja terveenä.

Ares Fitness

Jos olet kuntoharrastaja tai vasta aloitat matkasi terveellisempiin elämäntapoihin, rakastat ehdottomasti Ares Fitness -lisäosaa. Lämmittelyharjoituksista, venytyksistä, jäähdytyksistä korkean intensiteetin väliharjoitteluun; sinulla on tonnia kuntosisältöä katsottavaksi. Se on melkein kuin omalla kirjastollasi harjoitteluvihjeitä ja neuvoja napin painalluksella.

  Kolme suosituinta Pirate Bay-VPN: ää vuonna 2023 - Lataa tiedostot ilman pelkoa

Parhaat Kodi-lisäosat kunto- ja terveysharjoitteluun

BAMF-TV

BAMF TV tunnetaan ehdottomasti hämmästyttävästä kategorisoidusta kunto-TV-ohjelmien ja -elokuvien kirjastosta. Siinä on jotain jokaiselle kuntotasolle alkaen matkasta alkavalle äärimmäiselle puolelle. Löydät viimeisimmän kuntosisällön BAMF TV Kodi -lisäosasta, jota et ehkä koskaan löydä muualta. Lataa zip-tiedosto täältä asentaaksesi lisäosan.

BAMF TV: n lisäosat

Parhaat musiikin MP3-radion Kodi-lisäosat

Ei ole mitään muuta kuin kuuntelet HD-laatuista musiikkia viettämään vapaa-aikaa, juhlia ystävien kanssa tai yrittäessään vain ohjata mielesi pois elämän asioista. Onneksi Kodi tukee kaikenlaista viihdettä, josta voit nauttia. Jos etsit parhaita Kodi-lisäosia musiikin kuunteluun, katso alla. Sinulla on hauskaa suoratoistaa korkealaatuista musiikkia.

Beatz

Jos olet musiikkiriippuvainen, joka rakastaa monien tyylilajien kuuntelua, BeatZ-lisäosa, joka on saatavana Stream Army -elokuvalla, on sinua varten. Tyyleistä kuten hip-hop, räppi, pop, jazz viimeisimpiin ambient-, dubstep-, EDM-, moombahton-, trap-, deephouse-, progressiivisiin, trance- ja chillstep-tyylilajeihin kuuluu useita luokkia, joita voit kuunnella. Tämä dynaaminen lisäosa päivittää myös musiikkivalinnat heti, kun ne muuttuvat.

Parhaat musiikin MP3-radion Kodi-lisäosat

MP3-virrat

MP3 Streams on toinen hieno Kodi-lisäosa musiikin ystäville. Se hakee tietonsa lastfm: ltä ja pystyy pitämään kaaviot ajan tasalla. Saat pääsyn laajaan kappalekokoelmaan, joka sisältää erilaisia ​​tyylilajeja, mainostaulujen top-luetteloita ja aliarvioituja artisteja, joten et menetä uusia ja uskomattomia kappaleita. Sinulla on jopa mahdollisuus tallentaa kappaleita ja luoda oma soittolista.

MP3-virrat lisätty

TuneIn Radio

Jos olet musiikin friikki, joka nauttii noiden varhain aamulla pidettävien radio-ohjelmien kuuntelemisesta, löydät TuneIn Radio -lisäosan melko mielenkiintoisesta. Se on melko samanlainen kuin saman nimen Android / iOS-sovellus ja antaa käyttäjille mahdollisuuden löytää radiokanavia ympäri maailmaa.

TuneIn Radio -sarjan lisäosa

Paras sää Kodi Addons

Etsitkö tapoja pysyä ajan tasalla säästä? Jos näin on, sinun kannattaa ehkä harkita sää-lisäosien asentamista Kodiin. Alla on luettelo kolmesta markkinoiden parhaimmista.

Sää maanalainen

Tämä lisäosa kuuluu API-luokkaan. Jotta saat säännöllisiä päivityksiä alueesi säästä, sinun täytyy käydä Weather Underground -sivustolla. Saat koodin, joka antaa sinulle tietyn määrän päivityksiä päivässä, kun olet kirjautunut sisään. Jos haluat päivityksiä säännöllisemmin, paketteja on saatavana erilaisiin tarpeisiin. Voit ladata lisäosan suoraan Kodi-arkistosta.

Paras sää Kodi Addons

Yahoo! Sää

Yahoo! Weather on muu kuin API-laajennus, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tehdä tilauksia saadaksesi päivityksiä. Se toimii melko hyvin määritettäessä oikea sää melkein kaikilla maailman alueilla. Samankaltainen kuin Weather Underground -laajennus, löydät Yahoo! Sää virallisessa Kodi -varastossa. Tämä säästää vaivaa lisätä kolmansien osapuolien repot.

Yahoo! Sää kodi addon

OpenWeatherMap laajennettu

Jos yllä olevat vaihtoehdot eivät toimi sinulle, on viisasta valita OpenWeatherMap Extended -laajennus. Se on kahden tyylin hybridi, joka sopii sekä sovellusliittymien että muiden sovellusten käyttäjien suosimille käyttäjille. Jotkut sanovat, että se tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet, ja olemme ehdottomasti samaa mieltä siitä. Kuten yllä olevat vaihtoehdot, voit ladata lisäosan suoraan Kodi-arkistosta.

OpenWeatherMap laajennettu kodi-lisäosa

Parhaat Kodi-huolto- ja järjestelmälisäosat

Koska Kodi on saatavana valtavassa alustaluettelossa, tarvitset ylläpitotyökalun välimuistin tyhjentämiseen, pikkukuvien / pakettien poistamiseen ja tietojen varmuuskopiointiin silloin tällöin. Näiden tärkeiden tehtävien suorittamiseksi olemme laatineet luettelon parhaista Kodi-ylläpidon lisäosista.

Varmuuskopioida

Viimeinen asia, jonka tarvitset, on kaikkien tietojen ja lisäosien menettäminen, kun Kodi päivittää uuteen versioon. Tässä yhteydessä tulevat lisäosat, kuten varmuuskopiointi, joiden avulla voit asentaa ohjelmiston uusimman version, mutta myös palauttaa kaikki lisäosat, rakennukset ja velhot edellisessä versiossa. Voit ladata laajennuksen suoraan virallisesta Kodi-reposta.

Parhaat Kodi-huolto- ja järjestelmälisäosat

Indigo

Kodi Israelissa ja SuperRepossa saatavana oleva Indigo on paras ratkaisu kaikkiin ongelmiisi, olivatpa virheet, puskurointiasiat, kaatumisongelmat ja muut. Lisäosa tarjoaa täyden diagnostiikka- ja korjaustyökalupaketin, jolla voit palauttaa Kodi terveelliseen tilaan.

Indigo kodi -lisäosa

Merlin velho

Lisäosa, joka on saatavana Merlin Repossa ja virallisessa Kodissa, on täydellinen välimuistin tyhjentämiseen, pikkukuvien poistamiseen ja pakettien puhdistamiseen. Se nopeuttaa videoiden suoratoistoa ja parantaa elokuvamaista kokemustasi. Lataa lisäosa, jos sinulla on viiveitä tai puskurointia koskevia ongelmia.

merlin velho kodi addon

Kirjaston automaattinen päivitys

Jos etsit laajennusta, joka päivittää kaikki repos ja laajennukset automaattisesti ajoitettuun aikaan, Library Library Auto Update on täydellinen valinta. Se päivittää lisäosa-luettelosi kokonaan, samalla kun poistat linkit / lähteet, jotka eivät tällä hetkellä toimi.

Kirjaston automaattinen päivitys kodi addon

Suosituimmat maantieteellisesti rajoitetut Kodi-lisäosat

Kun käytät Kodia, törmäät muutamiin lisäosiin, jotka yleensä rajoitetaan maantieteellisesti tiettyihin paikkoihin. Päästäksesi pääsyyn sinun on käytettävä parasta VPN-kodi-palvelua liikenteen salaamiseen ja IP-osoitteesi peittämiseen. Koska näytät sijaitsevan eri sijainnissa, lisäosien lataaminen ja asentaminen ei enää ole ongelma. Tässä on joitain Kodin parhaimmista maantieteellisesti rajoitetuista lisäosista.

 1. Ultimate IPTV
 2. Elysium
 3. Genesis Reborn
 4. pegasus
 5. Alluc
 6. SPECTO
 7. Kvasaari

Asiantuntijat ja harrastajat suosittelevat Kodi VPN -palvelun käyttöä streamissa Kodissa. VPN auttaa pysymään turvassa ja nimettömänä DMCA-ilmoituksista ja muista tekijänoikeuslakeista pääsyn yhteydessä tekijänoikeuksien alaiseen materiaaliin. Hanki Kodi VPN

Kodi-lisäykset, jotka eivät enää toimi vuonna 2023

Aikana, kun kirjoitin tämän blogin, oli paljon lisäosia, jotka toimivat oikein. Viimeisten kuukausien aikana Kodi-isku on kuitenkin saanut asiat kääntymään aivan eri suuntaan. Valtion virastot ja tekijänoikeuksien metsästäjät työskentelevät päivisin ja öisin päästäkseen eroon arkistoista ja laajennuksista. Kysymysmerkin asettaminen onko kodin tarpeeksi turvallinen? Tämän seurauksena monet kuuluisat kodi-lisäosat eivät toimi. Nämä sisältävät:

Triton kodi addon

Triton

Triton on kuuluisa korvaavan kuuluisan Elysium-lisäosan. Vaikka uusi tulokas, se onnistuu tarjoamaan käyttäjille melko monimuotoisuuden ja mukavuuden, kun on kyse HD-linkkien löytämisestä elokuville ja TV-ohjelmille, jotka ovat helposti toistettavissa mistä tahansa alustasta. Päivitetyn tietokannan avulla voit olla varma, että löydät kaikki suosikkisi lisäosasta. Voit lisätä ne sitten omaan “Minun Triton” tai katso osuma-luettelosta parempia ehdotuksia. Lisäosa löytyy Soulless-reposta: https://soullessbuilds.com/repo/

Focus kodi addon

fokus

Kun haluat, että keskityt mennä mihinkään muuhun, mutta edeesi olevaan ruutuun, tämä lisäosa on loistava valinta binge-katselutapoihisi. Toisin kuin muut elokuvan lisäosat, kehittäjät päivittävät säännöllisesti mediakirjastoa varmistaen, että sinulla on runsaasti sisältöä pitääksesi kiireinen ja kiinni näytössä päivittäin. Jos haluat asentaa lisäosan, sinun on ladattava Lukitse arkisto: http://repo.lockdown.in/

Quantum (Sanctuary) -koodilisäys

Quantum (pyhäkkö)

Quantum on monipuolinen laajennus, saatavana Kodi Israel -varaston kautta. Sillä on valtava kirjasto, joka sisältää molemmat IPTV-kanavat & VoD-sisältö kaikille. Siellä on jopa sarjakuvia lapsille, urheiluosasto, useita IPTV-osioita ja valittavissa oleva TV-opas. Mitä muuta voit kysyä?

nousevat vuorovedet kodi addon

Nousevat vuorovedet

Rising Tides on toinen kuuluisa Kodi-lisäosa, jonka avulla käyttäjät voivat suoratoistaa suoraa sisältöä. Asennuksen yhteydessä löydät dokumenttiluokkien, TV-ohjelmien, IPTV-taivaan, elokuvien, urheiluohjelmien, PPV-tapahtumien, jalkapallojen ja satojen kanavien luokkia. Se on paras valinta suoratoistotarpeitasi varten, mutta edellyttää, että sekä Sports Devil että F4M Tester sisällytetään Kodi-lisäosien luetteloon. Voit ladata ja asentaa laajennuksen seuraavasta arkistosta: http://mullafabz.net.rw/Repository

suprabox kodi addon

SupraBox

SupraBox on Looking Glass -varastossa saatavana aliarvioitu Live TV-lisäosa. Se mahdollistaa pääsyn useille IPTV-kanaville, mutta sisältää myös kaiken elokuvista, TV-ohjelmista, urheilusta ja monista muista osioista. Löydät videoita 1080P: llä ja jopa Blu-Ray -laadulla.

pelastus

pelastus

Saatavana Sport Xplosion -repolla, Deliverance-lisäosa on saavuttanut suuren suosion elävien urheilulaajennusten markkinoilla. Se on paras korvaus CastAwaylle ja SportsDevilille, jos ne lakkaavat toimimasta. Sinulla on valtava kirjasto urheilutapahtumia, joissa on kohokohtia ja suoratoistoja.

feeniks

Päivitä 2023: Kodi on ehdottomasti käymässä läpi karkean korjauksen yhdellä iskulla toisensa jälkeen heidän merkittävissä televisio-ohjelmien / elokuvien suoratoisto-lisäosissa. Phoenix, yksi suosituimmista sisällön lähteistä, on virallisesti sulkenut kaupan. TorrentFreakin mukaan kehittäjä päätti ryhtyä toimiin suojautuakseen äskettäisiltä hallituksen oikeudenkäynneiltä ja ryöstöiltä.

Laissa on myös ilmoitettu, että laitonta sisältöä lähettävät ihmiset menevät vankilaan. Tällä voimme sanoa hyvästit Phoenixille. Kiitos, että annoit sinulle viihdettä varten laajasti organisoidun mediakirjaston. Kun haluat tutustua koko mediavalikoimaan, on erittäin suositeltavaa harkita tätä lisäosaa.

Phoenix tarjoaa laajasti organisoidun mediakirjaston, joka varmasti vastaa TV-ystävien odotuksia tietyssä määrin. Parasta tässä lisäyksessä on, että katsojat saavat käyttää ja katsella tuhansia elokuvia, TV-ohjelmia ja paljon muuta. Lue opas, jolla asennetaan phoenix kodiin.

XMovies8

XMovies8-kodi-lisäosa

Päivitä joulukuu 2023: XMovies8 oli aikaisemmin saatavana sekä Fusion- että MetalKettle-varastojen kautta. Kuitenkin sen jälkeen, kun Kodi-teollisuuden paniikki seurasi kuuluisien kehittäjien oikeusjuttuja, lisäosa ei enää toimi. Yritimme löytää laajennuksen muista arkistoista, mutta koska tukea ei ole käytettävissä – lisäosan käyttö on mahdotonta.

Voit kuitenkin käyttää aina muita lisäosia, kuten Disney + ja Netflix, hyvien elokuvien / TV-ohjelmien suoratoistoon missä ja milloin tahansa. XMovies8 oli aiemmin saatavana sekä Fusion- että MetalKettle-varastojen kautta, kunnes molemmat otettiin hiljattain käyttöön. Et voi käyttää lisäosaa enää, koska molemmat säilytystilat ovat nyt offline-tilassa. On mahdollista, että MetalKettle palaa KodiTipsin mukaan.

Navi X Sports

Päivitä joulukuu 2023: Jokaisen hyvän asian on oltava lopussa. Kymmenen onnistuneen toimintavuoden jälkeen, kuuluisa Kodi-lisäosa, Navi X ei ole enää toiminnassa. Syy sulkemiseen on sama monille suosituille laajennuksille. Kehittäjät eivät halunneet olla mukana laillisissa kiistoissa / asioissa, varsinkin kun erityistä huomiota Kodi on saanut tekijänoikeuksien metsästäjiltä ympäri maailmaa.

Vaihtoehtona voit käyttää cCloud TV: tä suoratoista urheilun ja viihteen suoratoistoon. Navi X tarjoaa pääsyn erityisesti urheilun addiktiolle fantastisella ja suloisella tavalla. Kun olet käyttänyt tätä interaktiivista Kodi-lisäosaa, voit suoratoistaa ja katsella erilaisia ​​urheilukanavia suorana. Tämä lisäosa antaa myös katsojilleen tietoja viimeisen 24 tunnin katsotuimmista kanavista.

Acestreams Addon urheilun suoratoistoon Kodilla

Päivitä joulukuu 2023: Acestreams on toinen kuuluisa nimi urheilun streaming-lisäosien luettelossa. Se mahdollistaa HD-suoratoiston kaikenlaisille urheilukanaville. Seurauksena on, että käyttäjät voivat saada lopullista suoraa viihdettä urheilusta. Fuusiovaraston sulkemisen jälkeen myös Acestreams Sports on sulkenut.

Käyttäjät eivät voi enää käyttää laajennusta urheilun suoratoistoon. Jos haluat nauttia urheilukanavien suorasta lähetyksestä, kannattaa ehkä harkita Stream Engine- ja Cast Away -urheilulaajennusten käyttöä. Kodi-urheilun ystävät ajattelevat, että uusi lisäosa on vihdoin täällä selvittääkseen streaming-tarpeensa, hyvin epäonniset kaverit se’s ei ole lisäosa. Se’s jotain vielä parempaa!

AceStreams on mediaalusta “uusi sukupolvi” suunniteltu hakemaan lisää lähteitä live-streaming-Kodi-lisäosille, jotka ovat erityisen käteviä urheilun suoratoistoa varten. Todellinen herkkupala on urheilufaneille, jotka rakastavat yksinkertaisesti Ace Streams -laadun laatua ja suorituskykyä. Jos mietit vain, mistä hankkia AceStreams-linkkejä ja hash-tiedostoja, tässä on hienoja Reddit-ryhmiä, joita seurata:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit Soccer Streams
 3. Reddit NFL -virtoja
 4. Reddit NBA -virrat
 5. Reddit Boxing Stream
 6. Lähde-TV-linkit – yli 1000 AceStreams-lähdettä

FTV (FilmOn TV)

Päivitä marraskuu 2023: Kun Fusion-arkisto oli purettu, kaikki TVADDONS-järjestelmän ylläpitämät lisäosat joko lopetettiin tai siirrettiin muihin arkistoihin. Tunnettu FilmOn TV- tai FTV-lisäosa kärsi myös saman kohtalon ja lopetettiin lopulta. Valitettavasti en voinut’t löytää muita reptoja, jotka isännöivät FTV: tä.

Kun Fusion-arkisto oli purettu, kaikki TVADDONS: n ylläpitämät lisäosat joko lopetettiin tai siirrettiin muihin arkistoihin. Tunnettu FilmOn TV- tai FTV-lisäosa kärsi myös saman kohtalon ja lopetettiin lopulta. Valitettavasti en voinut’t löytää muita reptoja, jotka isännöivät FTV: tä.

Anime-IPTV

Päivitä joulukuu 2023: Anime-IPTV-lisäosa oli varsin suosittu ensimmäisinä päivinä. Se syntyi useiden erilaisten anime-lisäosien yhdistelmällä ja yhteistyöllä. Koska Animen katseluun on kuitenkin jo tarjolla niin paljon vaihtoehtoja, laajennus näyttää epäonnistuneen saaneen tarpeeksi huomiota. Valitettavasti lisäosaa ei enää ole saatavana missään arkistossa.

Anime-IPTV on syntynyt yhdistämällä ja yhteistyössä useiden erilaisten anime-lisäosien kanssa. Sen ainutlaatuisella ominaisuudella on helppo navigoida huolimatta siitä, että sen valikkovaihtoehdot eivät ole englanniksi. Voit silti löytää videoita napsauttamalla hakukuvaketta.

Voit löytää satunnaisesti muutamia huonoja linkkejä, mutta kun otetaan huomioon videoiden laatu ja saatavuus, Anime-IPTV lyö monia Kodi-lisäosia.

Muut parhaat Kodi-lisäosat, jotka ovat lakanneet toimimasta

 1. Dojo-virrat
 2. t.f.a
 3. Nopeus
 4. elonkorjaaja
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. BOB
 9. UKTV Uudelleen
 10. VidTime
 11. Plex
 12. Lisäosien asennusohjelma

Asioiden kääriminen

Odotamme saavasi niittaamisen Kodi-kokemuksen näiden 100 parhaan Kodi-lisäosan kanssa. Tämän luettelon laatiminen ja kunkin laajennuksen testaaminen vei paljon aikaa. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi pudottaa kommentti alla. Mikä tärkeintä, jaa artikkeli ystävillesi / perheenjäsenillesi. Huomaa, että ennen kuin lataat kolmannen osapuolen kodi-lisäosia, varmista, että olet’toimi nopeimmin VPN-palvelu, jotta kaikenlaiset tietohyökkäykset voidaan estää. Lisätietoja siitä, mitkä ovat halvat VPN-palvelut, jotka voit hankkia helposti.

Seuraa meitä Twitterissä ja pysy ajan tasalla.

Seuraa: @Bestvpnco

Похожие статьи

 • 100 parasta Kodi-lisäystä elokuviin ja live-TV-ohjelmiin (testattu ja vahvistettu luettelo vuodelle 2023)

  Etsitkö vuoden 2023 parasta Kodi-lisäysluetteloa? Jos niin, niin olet oikeassa paikassa. Tiedämme käyttäjien epätoivojen ollessa kyseessä…

 • 100 parasta Kodi-lisäystä elokuviin ja live-TV-ohjelmiin (testattu ja vahvistettu luettelo vuodelle 2023)

  Etsitkö vuoden 2023 parasta Kodi-lisäysluetteloa? Jos niin, niin olet oikeassa paikassa. Tiedämme käyttäjien epätoivojen ollessa kyseessä…

 • 100 parasta Kodi-lisäystä elokuviin ja live-TV-ohjelmiin (testattu ja vahvistettu luettelo vuodelle 2023)

  Etsitkö vuoden 2023 parasta Kodi-lisäysluetteloa? Jos niin, niin olet oikeassa paikassa. Tiedämme käyttäjien epätoivojen ollessa kyseessä…

 • 100 parasta Kodi-lisäystä elokuviin ja live-TV-ohjelmiin (testattu ja vahvistettu luettelo vuodelle 2023)

  Etsitkö vuoden 2023 parasta Kodi-lisäysluetteloa? Jos niin, niin olet oikeassa paikassa. Tiedämme käyttäjien epätoivojen ollessa kyseessä…

 • 100 parasta Kodi-lisäystä elokuviin ja live-TV-ohjelmiin (testattu ja vahvistettu luettelo vuodelle 2023)

  Etsitkö vuoden 2023 parasta Kodi-lisäysluetteloa? Jos niin, niin olet oikeassa paikassa. Tiedämme käyttäjien epätoivojen ollessa kyseessä…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me