YouTube hacket av Prosox & Kuroi & rsquo; sh – Dusinvis av VEVO-artistkanaler som er berørt

** Oppdatering kl. 10:28 av Beste VPN - YouTube gjentar endelig gjengjeldelse. Den fjernede “Despacito” videoen er sikkerhetskopiert!


I en overraskende hendelsesevending har mange offisielle kjendiser VEVO YouTube-kanaler blitt hacket! Å ja, det virker som om hit-streaming-plattformen faktisk har sikkerhetsproblemer. Selv om folk fortsatt diskuterer om det er en “bug”, la oss fjerne ting og fortelle deg at det SIKKERHET IKKE ER.

YouTube er for avansert til å lide av en mindre feil “ENDRE TITLER”, og nevnte vi “Despacito” videoen er tatt ned etter å ha nådd 5-milliardmerket? Å nei, hvordan skal du høre på favorittsporet ditt nå? Haha, vi’har du dekket deg. Kos deg med å høre denne versjonen.

** Oppdatering kl. 08.28: The “Despacito” videoen har blitt lastet opp på nytt av en kanal kjent som “”Vainglory Turneringer TV”. Så, som vi uttalte tidligere, YouTube har definitivt blitt hacket!

YouTube VEVO Hacked - Hva’s fortsetter?

Mens hele hacking-eskapaden er ganske morsom, som vi ser titler endres konsekvent - blir ting ganske alvorlig for øyeblikket, ettersom noen av de hacket videoene leverer en melding om protest som ber om frihet i Palestina ved å bruke “Frigjør Palestina” tags. Andre videoer hadde til og med en tittel som sa “Faen Illuminati”, men foreløpig, det’er tydelig at hackerne er anti-Israel. Berørte kanaler inkluderer:

 • Katy Perry
 • Vevo (Vevo)
 • Shakira (ShakiraVEVO)
 • Luis Fonsi (LuisFonsiVEVO)
 • Kaaris (KaarisOfficialVEVO)
 • Lacrim (LacrimMusicVEVO)
 • Taylor Swift (TaylorSwiftVEVO)
 • Maître Gims (MaitreGimsVEVO)
 • Post Malone (PostMaloneVEVO)
 • Chris Brown (ChrisBrownVEVO)
 • Selena Gomez (SelenaGomezVEVO)

… .Og listen fortsetter å vokse!

Youtube Hacket av Prosox & Kuroi & rsquo; sh

Informasjon om Youtube Hackers Prosox & Kuroi’sh

Den’er for tidlig til å si noe om hackerne, men vi vet at det er minst seks personer som er ansvarlige for forsøket: “Prosox”, “Kuroi’SH”, “Skygge”, “Akashi IT”, KiraRoot og Xepher.

Mens noen av dem ser ut til å bringe spørsmål knyttet til Palestina og Illuminati, kom vi nylig over en Tweet fra Prosox, som sier at det er en sårbarhet på videodelingsnettstedet som gjør det mulig å endre titler.

Dette fører til at vi tror hvem disse gutta bare er å rote med YouTube eller avsløre en “bug”.

YouTube hacket av Prosox & Kuroi & rsquo; sh - Dusinvis av VEVO-artistkanaler som er berørt

Mulige fremtidige angrep fra Hackers Prosox & Kuroi’sh

Å vent, vi snakket litt for snart tidligere. På ingen måte avslører disse karene en feil. Dritt ble bare dobbelt-alvorlig. Hackerkontoen som går under navnet “Kuroi’SH” postet en tweet for sekunder siden og erklærte at hvis deres Twitter-håndtak ikke gjør det’Hvis de ikke klarer å samle 40.000 følgere, vil de hacke NASA, NASA Hubble, Logan Paul og Jake Paul.

Jeg skal gjøre en utfordring med dere. Hvis vi ikke traff 40 000 følgere denne dagen, tar jeg bort @NASAHubble @NASA og @jakepaul @LoganPaul

- Kuroi'SH (@sh_kuroi) 10. april 2018

Phew ... Hvis du trodde at ting skulle komme til en slutt, du’ta feil! Tidligere Kuroi’SH truet med å hacke NASA, og overraskende oppfylte de på løftet. Nettstedet ble kompromittert for rundt fem dager siden, og har prøvd å komme seg siden. Denne hacker-gruppen er sikker på at det er helvete. Den merket til og med NASA og spurte “Hvor’er din sikkerhet?”

Prosox & Kuroi & rsquo; sh nasa hack

Pro-tips: Bla alltid på nettet med en VPN-tjeneste slik at all din aktivitet er anonym & kryptert!

Slik fikser du din hacket YouTube-konto

Hvis du er en av de uheldige personene som er berørt av det nylige YouTube-hacket, er det visse trinn du kan ta for å sikre fullstendig gjenoppretting eller i det minste, stopp av skadelig aktivitet på kanalen din. Før begynner vi imidlertid, sørg for å ta denne sikkerhetskontrollen.

Hvis du finner ut at du ikke kan logge inn på YouTube-kontoen din, klikker du her. Du vil bli bedt om å svare på noen spørsmål for å bekrefte om kontoen din er eller ikke. Ikke glem å fylle ut alle detaljene. Hvis gjenoppretting av kontoen din er vellykket, må du endre passordet umiddelbart og følge tipsene nedenfor:

 1. Legg til et antall gjenopprettingsalternativer for enkelt å logge på fremover. Dette inkluderer a “Gjenopprettingstelefon”, som bare hører til deg.
 2. Fjern forrige e-post som ble lagt til i kontoen din, og legg til en ny som er koblet med flere sikkerhetstiltak. Følg disse tipsene for ekstra beskyttelse.
 3. Få et nytt lag med sikkerhet på YouTube-kanalen din ved å legge til 2-trinns bekreftelse, som krever at du oppgir en kode når du logger på kontoen din.
 4. Kontroller videresendings- / filterinnstillingene til kontoen din, og blokker ukjent IP-adresse som for øyeblikket er logget på.

Når historien fortsetter å utvikle seg, må du følge denne bloggen for å få flere oppdateringer. Inntil da, la oss få vite hva du synes i kommentarene nedenfor. Hvem tror du hackerne er? Hva prøver de å bevise? Bytter en YouTube-tittel med en hackekode så enkelt?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me