NordVPN UK – 545 servere for Storbritannia på bare $ 3,49 / måned

Med at NordVPN blir et topp valg for de fleste brukere som ønsker å motta personvern på nettet, er det vanligvis det første alternativet når det gjelder å fjerne blokkering av tjenester, delta i NordVPN-torrenting og strømme piratkopiert innhold på nettet. Dette gjelder spesielt brukere i Storbritannia, som ønsker å oppleve internett uten sensur eller sporing, og holde identiteten deres trygg mot hackere. Prøver du å finne ut om å bruke NordVPN UK er et godt alternativ? Fortsett å lese denne guiden for landsspesifikk info. For å få en fullstendig oversikt over leverandøren, sjekk ut denne NordVPN-gjennomgangen!

NordVPN UK Review

Internettsensur har blitt et økende problem i Storbritannia med at regjeringen innfører en rekke lover som kriminaliserer publisering eller besittelse av visse typer materiale. Disse inkluderer tilfeller av barnepornografi, oppfordring til terrorvirksomhet, brudd på opphavsrettslovene eller den engelske ærekrenkelsesloven. Som sådan gjør regjeringen det obligatorisk å overvåke innbyggerne.

Dette betyr at alt du gjør på nettet blir registrert / logget og sjekket jevnlig av myndighetsorganer og opphavsrettslige overtredere jegere. Bare bruk av en tjeneste som NordVPN kan tilby fullstendig beskyttelse mot de nysgjerrige øynene til selskaper som samler informasjon, sammen med dine lokale Internett-leverandører. Tilbyderen tilbyr over 545 britiske servere i landet, ut fra den enorme oppføringen av 5150+ servere i 62 land.

NordVPN Storbritannia

Ikke bare hjelper dette brukerne å være anonyme når de bruker tjenester i Storbritannia, men det hjelper også de som ligger utenfor landet til å fjerne blokkering av landsspesifikke tjenester, som Amazon Instant Video, BBC iPlayer, ITV Hub, TVCatchup, Channel 4oD, All4, Channel5, Now TV, STV Player, UKTV Play, Sky Go, BT Sports, Premier Play, Sky Sports, TuneIn, Absolute Radio, and Eurosport Player.

Det beste av alt: leverandøren tilbyr en anbefalt serverside for brukere i Storbritannia også. Når du blar nedover lenken, vil du merke et “Juster serverinnstillinger” Meny. Bare velg Storbritannia og velg deretter servertypen. Du har to alternativer: DoubleVPN, Standard VPN, Dedicated IP, Obfuscated og P2P. Den tredje menyen gir mulighet for å konfigurere VPN-protokollene. Valg inkluderer OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2 / IPSec, HTTP Proxy (SSL), HTTP CyberSec Proxy (SSL), PPTP og L2TP / IPSec.

NordVPN UK Review

Grunner til å bruke NordVPN i Storbritannia

I tillegg til å unngå myndighetsovervåking i Storbritannia, er det mange andre grunner til å bruke NordVPN. Det ligger blant topplistene over VPN-er, som er den perfekte løsningen for å utnytte underholdning fra hvor som helst i verden, minus stresset med innholdsrestriksjoner. Samtidig holder det deg unna lovlige problemer med å hengi seg til aktiviteter som kan stride mot internettpolitikken i Storbritannia. Andre grunner til å bruke NordVPN i Storbritannia inkluderer:

  1. Omkjøring av internett sensur - Hvis du er lokalisert utenfor Storbritannia, men trenger å se på et bestemt TV-show / film / sportsbegivenhet fra landet, må du møte geografiske begrensninger. Disse hindrer deg i å få tilgang til nettstedet eller spesifikt innhold. Ved å bruke NordVPN og koble til en britisk server, kan du enkelt omgå internett sensur og geografiske begrensninger.
  2. Hold deg trygg hvor du enn går - Overalt hvor du er i Storbritannia, kan du alltid finne gode barer, restauranter og kaffebarer å slappe av på, mens du gjør jobben eller bare surfer gjennom Facebook. Selv om det ikke er noen skade i å bruke et offentlig Wi-Fi, risikerer du deg selv phishing, identitetstyveri, nettstikking og andre trusler. VPN-er holder identiteten din skjult og IP-tildekket til enhver tid.
  3. Sikre flere enheter - NordVPN tilbyr sine brukere muligheten til å bruke ett abonnement på fem forskjellige enheter for å holde identiteten din anonym uansett hvor du går. Tilbyderen tilbyr til og med tilpassede Flash-rutere som har sin egen NordVPN-app. Du kan få dem til å etablere en sterk VPN-forbindelse i hele husholdningen. Servere kan endres fra rutermenyen.
  4. Del store filer sikkert - De fleste er ikke klar over at VPN-er faktisk står for virtuelle private nettverk. Dette betyr at du faktisk kan bruke dem til å lage et dedikert nettverk som bare er tilgjengelig for deg eller en godkjent liste over enkeltpersoner. Dette muliggjør enkel deling / overføring av informasjon på en måte som holder all data privat og sikker til enhver tid.

NordVPN UK - 545 servere for Storbritannia på bare $ 3,49 / måned

NordVPN UK Pris

NordVPN-brukere må bare betale 11,95 dollar per måned, noe som anses som ganske dyrt. Imidlertid kan du alltid gå for planer med bedre verdi. For den beste verdien, kan du til og med velge 1-årsplanen som gir massiv 41% rabatt.

NordVPN tilbyr til og med kupongkoder, som lar potensielle kunder utnytte enda bedre tilbud når du registrerer deg hos leverandøren.

Dette senker kostnadene til $ 3,49 / mo. som tilsvarer $ 125,64 hver 36-måneders periode! Kort sagt får du tilgang til en av de billigste VPN-prisene på markedet fra en anerkjent tjeneste med base i Panama (et av de tryggeste stedene i verden) i 2 gode helår. Alt du trenger å gjøre er å gå inn “2ysecurity” når du registrerer deg eller bare klikker du på “Innløs kupong” knappen i rødt.

NordVPN UK Pris

NordVPN UK-servere

Som nevnt tidligere tilbyr NordVPN en enorm database med 530 servere i Storbritannia. Disse tallene kan sammenlignes med hele VPN-nettverket til noen leverandører som Surfshark, VyprVPN og Ivacy. Som sådan trenger du ikke å bekymre deg for problemer med serverbelastning. Faktisk kan du til og med kjøpe en dedikert IP fra NordVPN, hvis du vil være helt anonym for å fjerne blokkering av VoD-tjenester. For sikkerhets skyld var det ingen offentlige eller WebRTC lekkasjer funnet i testen fra nettleserlekkasjer.

NordVPN UK-servere

Vi har også utført en DNS-lekkasjetest fra Perfect Privacy for å sjekke om det er noen mulighet for at informasjonen din er tilgjengelig eller tilgjengelig for lokale Internett-leverandører. Som du kan se av resultatene nedenfor, er det ingen indikasjoner på vår offisielle amerikanske beliggenhet i Charlotte, North Carolina. DNS-testen viste at vi var koblet til en enkelt IP fra M247 LTD London Infrastructure!

Hvordan melder jeg meg ut av NordVPN

For brukere som fremdeles er usikre på å bruke NordVPN i Storbritannia, tar vi sikte på å makulere all tvil med en komplett personvernanalyse fra IPLeak.net. Som du kan se nedenfor, koblet vi til en server i Storbritannia, og etter gjennomføringen av testen lyktes VPN med å skjule vårt sanne amerikanske sted. Den offentlige IP-en er den fra Storbritannia, sammen med IPv4 og DNS-adressen også, som indikerer at vi er koblet til en enkelt server i Storbritannia.

Hvilken port bruker NordVPN

NordVPN UK - 545 servere for Storbritannia på bare $ 3,49 / måned

NordVPN UK gratis prøveversjon

NordVPN er blant de få på markedet og tilbyr begge deler: en pengene-tilbake-garanti og gratis prøveversjon. Førstnevnte varer i 30 dager og sistnevnte i 7 dager, hvor du vil få tilgang til de komplette funksjonene i NordVPN, som inkluderer tilgang til native apps for alle enheter / plattformer, 5150 servere i 62+ land, med andre verktøy som DoubleVPN, DNS Lekkasjebeskyttelse, delt tunnel, Kill Switch og mer.

NordVPN UK gratis prøveversjon

NordVPN UK Netflix

  1. Abonner på en passende plan basert på budsjettmessige behov og personvernkrav.
  2. Last ned den aktuelle NordVPN Netflix-applikasjonen for enheten / plattformen din for å komme i gang.
  3. Installer programvaren og skriv inn brukernavn og passord for NordVPN-kontoen.
  4. Start NordVPN-appen og koble til en server i Storbritannia for å få tilgang til Netflix.
  5. Velg Dedicated IP-alternativet hvis du har kjøpt en statisk til Netflix UK.
  6. Kos deg med å streame en enorm liste over 442 TV-serier og 1586 filmtitler!

NordVPN UK Netflix

NordVPN UK - 545 servere for Storbritannia på bare $ 3,49 / måned

Vanlige spørsmål om NordVPN UK

Når det gjelder å bruke NordVPN i Storbritannia eller konfigurere leverandøren for landet, kan brukere komme over en rekke spørsmål. Nedenfor belyser vi noen av de vanlige vi blir spurt:

Hvordan melder jeg meg ut av NordVPN?

Logg inn på kontoen din ved å oppgi brukernavn og passord på NordVPN-nettstedet. Klikk på “Min konto” kategorien og deretter på “betalinger” alternativ. Slå den “Avbestille abonnementet” -knappen (nederst på listen). Når du er ferdig, velg en årsak til kanselleringen, og klikk deretter på “Fortsette” knapp. Til slutt, for å bekrefte din tilbakevendende abonnementsavmelding, klikker du på den gule knappen!

Hvilken port bruker NordVPN?

Porten NordVPN velger for serverforbindelse avhenger av protokolltypen du velger. Hvis du for eksempel velger OpenVPN, kan du bruke begge: TCP- og UDP-porter. De støtter sterkere krypteringssifere og algoritmer, og gir brukerne 24/7 beskyttelse via AES-256-CBC med en 2048-bit DH-nøkkel. Hvis du vil torrent, kan du sjekke SOCKS5 Proxy-guiden for informasjon om anbefalte porter, for raskere hastigheter.

Pakk inn ting

Til syvende og sist sto vi overfor ingen problemer med å bruke NordVPN UK-serverne for å fjerne blokkering av VoD-tjenester eller til og med delta i P2P / Torrenting. Selv når vi utførte lekkasjetester, var det ingen indikasjoner på vår sanne beliggenhet i USA. Representantene våre i Storbritannia ga oss også gode anmeldelser for tjenesten i landet og sa at de var i stand til å fjerne blokkering av utenlandske tjenester som amerikanske Netflix ved å bruke NordVPN enkelt!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me