Ivacy Takes the Heat – Gets Back at Rumours with a Transparency-Glock!

De sier, kjempe ild med ild. Se mot dine motstandere / dårlige ønsker med lignende våpen og taktikker. Ivacy er uenig om å sette ut den svake ilden fra rykter, med en bøtte med ærlig fyllt vann!

I årevis har leverandøren møtt anklager og rare fradrag om en antatt forbindelse med en konkurrenttjeneste, PureVPN. Så for West Affiliate Summit i Las Vegas i 2019 bestemte Ivacy seg for å ta brennende spørsmål om foreningen, gå videre.

På spørsmål om forholdet til PureVPN, PR-sjefen hos Ivacy “Oppriktig” humret og hevdet at PureVPN ikke var annet enn en mindre interessent, begrenset til delt infrastruktur. Hvorfor? For å opprettholde deres anonymitet på nettet med det primære formål å hjelpe brukere.

Ulike publiserbare digitale fotavtrykk er navnet på OEM-partneren fordi de er en av de svært få leverandører som allerede er offentlig kunnskap. Dette gjøres fra et privatliv, anonymitet og velvære fra både brukerne og våre høyprofilerte techinvestorer, som er en vanlig praksis i VPN-bransjen, og det respekterer vi. Denne anonymiteten har spilt en viktig rolle i å beholde våre brukere’ personvernet er kompromissløst i mer enn et tiår.

Frank gjentok flere ganger at Ivacy er en uavhengig enhet og at de har debunkert denne myten om a “mistenkelig” tilknytning til PureVPN, flere ganger tidligere.

Ærlig talt beskylder jeg ikke enkeltpersoner i personvernsektoren, og krever et tydeligere svar. VPN-bransjen er fylt med uærlighet og mysterier, knyttet til ansiktsløse administrerende direktører, personvernpolitikk, logging eller den faktiske plasseringen til en spesifikk leverandør..

For ikke å nevne, noen gratis VPN-svindler har til og med gått så langt som å danne partnerskap med datamining-byråer. Det er en glatt skråning som stoler på en VPN-tjeneste, men samtidig lurer jeg på hvilke implikasjoner dette har “mangel på tro” i personvernverktøy ville lede oss.

Jeg kan få frustrasjonen fra Ivacy, og stumpheten i svarene deres, når alt de prøver å gjøre er å bane vei for brukerne sine å få maksimal anonymitet på nettet.

Ingen vil ønske at alle deres anstrengelser går til spill, bare på grunn av dumme rykter. I alle mine år i VPN-bransjen kan jeg også trygt si at dette kan ha startet som en gimmick fra konkurrenter, som lar meg nevne, faktisk har lignende tilknytninger også.

Jeg’Jeg vil si dette en gang for alle: Ivacy er en uavhengig registrert enhet, med egne selgere, bankkontoer, partnere og juridisk bindende kontrakter. Ivacy’s uavhengig opererte og utviklede apper, backend, fakturering, juridiske avtaler og partnerskap er et bevis på dette faktum. Deres innsats er bare mindre. Hva mer vil du ha fra Ivacy?

Tilbyderen svarte til og med på spørsmål angående ledelsen deres, og hevdet at siden de er et privat aksjeselskap, har de ingen juridisk plikt til å avsløre de virkelige eierne bak Ivacy.

Som sådan er de ikke interessert i å åpne sine investeringsporteføljer for alle å se, fordi det direkte innebærer å avsløre offentlig identifiserbare data, som kan sette brukerens personvern i fare.

Når det gjelder anonymitet, avslørte Frank også at Ivacy var en av de første VPN-ene til “støtte ideen om åpenhet ikke bare ved å være GDPR-kompatibel eller ved å være medlem av US Cyber ​​Security Alliance, men også ved å støtte konseptet om gjennomsiktig produktdrift”.

Ideen bak Ivacy VPN er å legge til rette for at brukere kan overvinne veisperringer som begrenser dem i deres streben etter total internettfrihet. Hvorfor ikke snakke om hva problemene deres er? Jeg kan gå hele dagen og diskutere hvorfor og hvem, men har det noen gang hindret oss i å levere løftet om fullstendig anonymitet? Jeg vil bare si dette til våre eksisterende og potensielle brukere: Ivacy vil opprettholde din tillit til enhver pris og forbli din foretrukne personvernpartner i brev og ånd.

Pakk inn ting

Ærlig talt er jeg utrolig imponert over svarene fra Ivacy, spesielt i en tid der VPN-bransjen er fylt med hemmelighold og mystikk.

Den Singapore-baserte leverandøren som beskriver åpenhet i driften er absolutt verdt en anerkjennelse, og jeg vil gjerne se andre tjenester gjøre det samme.

“Ingen annet enn de modige fortjener messen” og Ivacy åpner opp for sine foreninger, ledelse og økonomi, viser at du kan stole på at de holder deg anonym på nettet.

For dem er kundene deres viktigste ressurs i organisasjonen, og å svare på spørsmålene i stedet for å ignorere dem, bekrefter bare dette kravet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me