Beste VPN til å omgå artikkel 13 / Meme-forbud i EU

Regjeringer oftest gjør det galt i disse dager, selv om de prøver å gjøre det rette. Realiseringsbølgen som startet etter den Facebook-relaterte Cambridge Analytica-skandalen kom til syne, fikk mange politikere til å innse viktigheten av cybersecurity i dag’s høyt digitaliserte verden.

Dette skulle være en god ting og ting gikk i riktig retning med de nye GDPR-lovene og alt, men som alltid ender politikere ofte opp med å skape mer problemer enn de gir lettelse.

Nylig ble EUs direktiv om opphavsrett i det digitale indre marked vedtatt av EU. Lovgivningen tar i utgangspunktet sikte på å sette i bånd på innholdet som deles på internett. Det høres kanskje ikke problematisk ut, men en nærmere titt på underdelene som artikkel 11 og 13 spesifikt kan fortelle deg hvor mye denne loven kommer til å påvirke gratis internett.

Fra å gjøre nettsteder ansvarlige for å filtrere ut alt opphavsrettsbeskyttet innhold på nettstedet selv eller betale for det, og dermed signalisere effektivt slutten på ting som memes for å gjøre aggregeringssider som Google Nyheter ansvarlige for å betale nettstedene de kilder nyhetsstykket fra.

Finere aspekter ved denne loven forteller oss til og med at dette nye direktivet også kan påvirke ting som er så morsomme som å legge ut bilder av en sportslig kamp på sosiale medier til og med gifs på nettopp disse konkurransene uten riktig godkjenning og lønn.

Hvis denne loven trer i kraft, som virker som den mest sannsynlige muligheten i løpet av 2 år som EU-medlemmene gir for å håndheve loven, kan det være en fullstendig katastrofe for alle internettbrukere som bor i EU.

Ingen memes, ingen bilder av sportsbegivenheter, ingen nyheter roundups, ingen ingenting! Internett kan gå helt blid i løpet av de neste 2 årene i EU, men du kan fremdeles unngå å bli påvirket av dette direktivet gjennom bruk av VPN!

Som alltid er VPN-er det perfekte verktøyet for å omgå enda et angrep på gratis internett. En bruker kan bare logge seg på VPN-en, velge en server utenfor EU og gjøre ting som vanlig, nøytralisere direktivene eller dets lovligheter fra å påvirke ham / henne..

Hvordan velge en VPN for dette direktivet?

Mens de beste VPN-ene er valgt gjennom faste kriterier, vil du velge de beste for denne oppgaven at du må finpusse den vanlige kriterielisten litt og gjøre den mer, for å si det riktig “EU-spesifikk”.

Her er de viktigste faktorene du må tenke på før du velger en meme VPN som skal omgås å bli påvirket av dette direktivet mens du bor i EU:

Sikker jurisdiksjon

VPN-jurisdiksjoner betyr mer enn noen gang for denne. Vanligvis har jurisdiksjoner betydning for VPN-er fordi mange land ikke har det’t har datavennlige lover eller er en del av allianser.

Mens disse to kriteriene forblir satt, må en tredjedel legges til blandingen her. Bortsett fra å se etter disse to, må du sørge for at VPN-en din’s jurisdiksjon er ikke i noe EU-land.

Tilbyr det servere utenfor EU?

Du må også sjekke om en VPN tilbyr nok servere utenfor EU til å muliggjøre effektiv forbikjøring av begrensningene på plass.

I VPN-bransjen tilbyr de fleste leverandører store deler av serverne sine i Europa og Nord-Amerika fordi de fleste VPN-brukere bor i disse regionene. Imidlertid tilbyr mange toppleverandører nok servere utenfor disse regionene til å gjøre det lettere for deg å gjøre ditt valg.

Rask hastighet

VPN-er lider av hastighetstap på grunn av den tunge krypteringen og alle disse protokollene de får forbindelsen din til å passere gjennom.

Men hastighetstapet burde ikke’t være for høyt, eller det vil ødelegge hele opplevelsen. EU-brukere vil i dette tilfellet koble seg til servere lenger borte fra deres beliggenhet, dvs. utenfor EU, så de vil trenge bedre og raskeste VPN-er for å tilby dem en god nok internettbruksopplevelse.

Dedikerte IP-er

Dette er litt komplisert å forstå, men er kanskje det viktigste i denne sammenhengen. Servere er gode og kan brukes til å omgå de nye begrensningene i henhold til direktivet, men dedikerte IP-servere, her er formålet langt mer. Dette er fordi en dedikert IP er mye mer personlig enn en server som deles av mange brukere.

Konvensjonelle VPN-servere tildeler ofte forskjellige IP-er hver gang du kobler deg til dem, noe som kan skape en stor mengde konflikt med sosiale mediesider, til og med føre til at kontoene dine blir deaktivert..

På toppen av dette’det er mindre sannsynlig at en dedikert IP blir oppdaget av sosiale medier-plattformer og andre nettsteder, noe som gjør det lettere for deg å fortsette uten å være aktiv med aktivitetene dine online.

Andre faktorer er viktige som antall apper en VPN tilbyr, dens gratis prøvepolicy, refusjonsperiode osv. Men hvis leverandøren kan krysse av for alle disse ovennevnte krav, så’er perfekt å gå for de brukerne i EU som ikke har det’t vil bli berørt av det nye direktivet.

Beste VPN å omgå EU’s Nytt direktiv

VPN-bransjen er oversvømmet av VPN-er. Hundrevis av dem eksisterer, og for det meste føler de seg som om de alle har nøyaktig samme funksjoner, ytelse og pålitelighet.

Som VPN-anmeldere vet vi at dette ikke er’Det er ikke sant da ikke alle VPN-er er det samme som den andre, og ikke alle av dem er egnet til hver oppgave.

For spesielle spørsmål eller krav som saken gjelder EUs problem’s Nytt direktiv, spesifikke VPN-er må velges ut som kan takle jobben perfekt og tilby alle nødvendige funksjoner.

Her er valget mitt for de 3 viktigste VPN-ene som omgår EU-direktiv / artikkel 13-forskrifter:

PureVPN

Beste VPN til å omgå artikkel 13 / Meme-forbud i EUDenne VPN-en, som er basert i Hong Kong og tilbyr mer enn 2000 servere, er kanskje det beste valget som leverandør å velge i dette tilfellet.

Den tilbyr dedikerte IP-er på 8 forskjellige steder, med de fleste av dem utenfor EU, slik at brukere enkelt kan omgå begrensningene under direktivet fra alle steder i regionen med raske, jevn hastigheter.

PureVPN tilbyr også et bredt utvalg av apper, så hvis du vil se YouTube på Android-telefonen din eller sende noen memes på Facebook gjennom Windows-enheten din, er en dedikert app fra leverandøren som serveres og tilgjengelig på alle populære og til og med noen nisjeplattformer.

Robust sikkerhet i form av kryptering i militær grad, OpenVPN-protokollstøtte, drepebryter og null IP-lekkasjer, gjør en bruker anonym, beskytter den mot enhver invasjon eller spionerer på tilkoblingen. En absolutt nødvendighet i dette tilfellet, der EU / medlemslandene vil prøve å overvåke og begrense mange av dine trekk på internett.

Chat-støtte er også ganske bra, slik at du kan brise forbi installasjons- og installasjonsprosessen for apper eller til og med den dedikerte IP-en.

Den eneste ulempen med det er at den dedikerte IP-en bare er tilgjengelig som et tillegg med de vanlige prisplanene for ytterligere $ 1,99 per måned. Men vanligvis PureVPN’Prisplanene er ganske rimelige, og det har til og med flere avtaler som løper gjennom året, så det burde ikke’Det er mye av problemet for brukere.

Pros

 1. Dedikert IP tilgjengelig på steder utenfor EU
 2. Basert i Hong Kong
 3. Flere klientapper
 4. Det høye antallet servere utenfor EU
 5. Nullloggpolicy, chatstøtte og stabile hastigheter

Ulemper

 1. Dedikerte IP-er bare tilgjengelig som et tillegg med vanlige prisplaner, ikke separat

Surfshark

Beste VPN til å omgå artikkel 13 / Meme-forbud i EUTil tross for at de ikke har dedikerte IP-er, er denne leverandøren fortsatt et av de beste alternativene for deg som VPN for å omgå EU-direktivproblemer.

Surfshark er basert på De britiske jomfruøyene, et utrolig sikkert sted uten store lover om oppbevaring av data. Det kan høres ut som om dette stedet er under anvendelsesområdet for britiske lover og derav EU-lover, men BVI ikke’til å operere under disse lovene til tross for at hun er et direktorat for imperiet.

Til tross for at serverparken er begrenset til 800 servere, noe som er mye mindre enn noen av de andre leverandørene, har det nok servere utenfor Europa til å sikre at du alltid kan koble deg til en IP utenfor EU uten mye bekymring.

Det beste med Surfshark er hvor enkelt det er å bruke. Appene er bare ett-klikks grensesnitt, der det kreves et enkelt klikk for å starte en forbindelse. Surfshark er perfekt for nybegynnere, som er i akkurat denne utgaven, vil være mange.

Surfshark er ugjennomtrengelig, og tilbyr alle topp sikkerhetsfunksjoner som uknuselig kryptering og drepebryter i militær karakter, sammen med nisjefeilingsfunksjoner som adblocker, så du kan definitivt sette din lit til det for å beskytte dine mot myndighetene hvis du omgår EU-direktivet og unner deg begrensede aktiviteter som meme-ing.

Prisene er ekstremt rimelige, kanskje den billigste VPN-en blant de beste leverandørene hvis vi vurderer den beste planen, dvs. den 2-årige avtalen. Avtalen vil koste deg bare $ 1,99 per måned, noe som er veldig billig med tanke på funksjonene og ytelsen du vil få tilgang til som chatstøtte, blant annet Firestick-appen.

Pros

 1. 800 servere, med mange av dem utenfor EU
 2. Retningslinjer for sikker, null logger
 3. Enkel å bruke og konfigurere
 4. Flere klientapper som tilbys
 5. Chat-støtte er tilstrekkelig
 6. Høyere hastigheter enn gjennomsnittet med lave pingrater
 7. Billig prisplaner

Ulemper

 1. Ingen spesiell IP tilbys for å omgå EU-direktivet

ExpressVPN

Beste VPN til å omgå artikkel 13 / Meme-forbud i EUI andre tilfeller ville denne VPN-en blitt rangert på toppen, men på grunn av mangelen på dedikert IP-funksjon og på grunn av å være høyt priset,’er min tredje beste VPN for å omgå EU-direktivet.

ExpressVPN er bransjens beste VPN når det gjelder hastigheter, ytelse, pålitelighet, sikkerhet og integritet. Nullloggpolitikken har blitt validert flere ganger nå, spesielt i tilfellet med den russiske ambassadøren i Tyrkia.

Det er aldri rapportert om noen IP-lekkasjer fra den, og sikkerhetsfunksjonene er i henhold til topp industristandarder.

Det har det mest mangfoldige feilsøkingsbiblioteket blant alle VPN-er, med veiledningsvideoer og hjelper guider om nesten alle emner relatert til VPN-er, alt fra å sette opp VPN på en ruter for å øke hastighetene dine gjennom å endre protokoller.

Hastighetstap er vanligvis mindre enn 20%, noe som gir en utrolig surfing og streamingopplevelse.

Ligger i BVI som Surfshark, ExpressVPN’s jurisdiksjon gjør det spesielt trygt for alle som ønsker å omgå det nye kvelende direktivet som ble vedtatt i EU nylig.

Det eneste store problemet det er, er den høye prislappen da den er minst 3-4 ganger høyt priset sammenlignet med resten av VPN på denne listen. Den beste planen vil koste deg $ 8,32 per måned.

Pros

 1. Beste support depot i bransjen
 2. Raske hastigheter for serverhopper med lang avstand
 3. doesn’t føre logger
 4. Ingen DNS eller WebRTC lekkasjer er registrert
 5. Basert i BVI

Ulemper

 1. Dyre prisplaner
 2. Ingen dedikerte IP-er tilbudt

Bare en VPN vant’t Gjør hvis du virkelig ønsker å omgås å bli berørt av EU-direktivet

En VPN er utvilsomt nødvendig for å omgå EU-forbudet, uten at du forfalsket IP-en din til den utenfor EU, du vant’t være i stand til å gå forbi spørsmålene om økt internetttrafikkovervåking som vil spore mange av aktivitetene dine på internett, i henhold til forskriftene i direktivet.

Du vil også bli pålagt å bruke en VPN for å oppheve blokkeringen av mange nettsteder som definitivt vil bli blokkert når direktivet blir lovlig og bindende lov som Google News..

Imidlertid er det mange andre ting du må være forsiktig med hvis du seriøst mener å omgå forbudet, nyte gratis internett og ikke bli berørt av juridiske problemer mens du gjør det:

 1. Hvis du fortsetter å bruke dine vanlige sosiale mediekontoer, selv mens du bruker en VPN, blir du fanget av myndighetene og nettstedene som prøver å gjøre ting som’er ikke tillatt i henhold til direktivet. Dette er fordi VPN-er er ment å skjule identiteten din på nettet, og hvis du får tilgang til de virkelige kontoene dine, utsetter du deg selv for verden. Dette er fullstendig dumhet og det’Derfor anbefaler jeg at du oppretter nye kontoer på alle slike sosiale nettsteder og fortsetter med de begrensede aktivitetene.
 2. For ytterligere sikkerhetsdekning, anbefaler jeg deg å bruke Tor-nettverket selv etter at du har slått på VPN-en. Dette er for å være ekstra sikker og holde personvernet ditt oppfylt

Konklusjon

Du kan’t bare magisk ønske bort det nye EU-direktivet eller noen av dets underlover som artikkel 13. De vil snart bli en del av loven og en del av virkeligheten, så i stedet for å avsky dem, må du lære å omgå å bli påvirket av dem gjennom koble til IP-er utenfor EU, dvs. gjennom en troverdig VPN-tjeneste.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me