Beste Torrent-nettsteder og 100% fungerende alternativer for ødelagte nettsteder

Når internettlovene blir strengere dag for dag, har det skjedd en alvorlig nedbrytning mot nettsteder P2P / Torrenting. Jegere som gjør brudd på opphavsrett, prøver sitt beste for å legge ned populære nettsteder som “KickassTorrents” og TPB. Flertallet av de berømte nettstedene for torrenter har blitt avsluttet. KAT, derimot, akkurat som navnet, fortsetter nettstedet å sparke deres a ** ganske brutalt, og dukker opp på nye domener - hver gang en blir tatt ned!

KAT Torrents ble lagt ned etter at Apple Inc. inngav klage mot sin eier Artem Vaulin. Han ble beskyldt for å ha distribuert piratkopiert innhold til en verdi av over 1 milliard dollar, gjennom en server fra Chicago. Apple krevde Artem Vaulin’s Kanadiske ISP (som vert for KAT’s Chicago-server) for å overlate den personlige informasjonen til brukeren som lastet ned et iTunes-album. Helt siden den gang, mange “klone” nettsteder har overtatt internett. Men disse nettstedene er geo-begrenset i store deler av verden, som kan kreve å koble seg gjennom en fungerende VPN for å laste ned torrents.

Mange torrent-nettsteder som er oppført i denne guiden eller andre steder, vil bli blokkert i din region. For å få tilgang til disse torrent-nettstedene kommer Surfshark VPN godt med ubegrensede multiforbindelser, privat DNS-lekkasje, Kill switch-funksjonen til bare $ 1,99 / mo. Besøk Surfshark30 dager pengene tilbake-garanti

Her er noen av de beste torrent-nettstedene

1.      Ekstra Torrent

Torrent-nettsteder blir ofte offer for irriterende lover om brudd på opphavsretten, noe som resulterer i blokkering av hitplattformer som, ExtraTorrent. Selv etter å ha stengt det, lanserte imidlertid Torrentz-alternativet raskt på et annet domene. Før noen kunne gjette, genererte nettstedet allerede en jevn brukerbase med mange nedlastinger / deling torrenting regelmessig. Det er hjem til de populære utgivelsesgruppene ETTV og ETRG, noe som betyr at du kan bruke den til å se på HD-filmer og TV-serier når som helst, sammen med nedlasting av programmer, musikk, dokumenter, anime, osv..

ekstra torrent

2. RARBG

RARBG ble lansert i 2008 som et bulgarsk tracker-nettsted, og er nå et sterkt Torrent-alternativ som har klart å generere en enorm fanbase over hele verden. Det viste seg også på de ti beste nettstedene i 2015, med mange som brukte nettstedet for P2P / Torrenting av et bredt spekter av innhold. Hvis løsningene ovenfor stenger, er RARBG et godt valg for å laste ned alt fra bøker, tegneserier, TV-serier, programvare, spill, filmer og musikk. Du kan til og med registrere deg og bli en del av RARBG-samfunnet.

rarbg

3. 1337X

Det er ingen begrensninger i valgene som er tilgjengelige for Torrent-alternativer. 1337x er et annet eksempel på en hit torrentnettsted som fortsetter å komme seg tilbake på internett, til tross for at den er blokkert fra søkemotorer. Nettstedet kjører nå på et nytt domene for brukere å kunne laste ned / dele torrenter. Takket være det brukervennlige og enkle sidedesignet er det å søke etter torrenter et stykke kake. Dette har resultert i at nettstedet har fått ganske populærhet blant torrentelskere.

1337x

4. Popcorn Tid

Popcorn Time er din nummer én løsning for å laste ned torrenter for filmer / TV-serier, samtidig som brukerne kan strømme innholdet samtidig. Det er en gratis plattform BitTorrent-klient som bruker en mediaspiller for å kjøre innhold på flere torrentnettsteder. Grensesnittet til plattformen er usedvanlig ryddig og rent. Filmer og TV-serier er lagt ut i miniatyrbilder og filmtittler på lignende måte som Netflix.

popcorn tid

5. Lime Torrents

LimeTorrents er enda et torrentnettsted som lager bølger i torrentens domene den siste tiden. I følge en rekke kritikere ser det ut som kopien av LimeWire, men den gir et enklere attraktivt brukergrensesnitt & navigasjon på nettstedet. Torrenter har riktig statistikk som tilbyr frø, jevnaldrende, helse- og nedlastningsstatistikk i sanntid.

Lime Torrents følger et lignende grensesnitt som KickAssTorrents, inkludert et kategorisert søk, hurtigkjapp-meny og en veldig kjent trending-torrents-liste på hjemmesiden som KAT. Nettstedet tilbyr også en dedikert trending-side, en strålende FAQ, siste torrentnyheter, en søkesky-funksjon og en eksklusiv seksjon for torrentklienter.

kalk torrents

6. EZTV

Hvis du er en sann sesong viser fanatiker, er EZTV stedet for deg. EZTV er et nylig tilskudd til torrenting nettsteder som tilbyr et stort bibliotek med TV-programmer som lar deg oppdage favoritt TV-serier på daglig basis. Nettstedet gir ikke bare høykvalitets torrenter med betydelige frø, men anbefaler også å bruke personvernverktøy for å unngå overtredelsesvarsler & lovlig handling.

eztv

EZTV tilbyr også medlemmene en kategorisert liste over sesongshow, et dedikert forum, godt vedlikeholdt FAQ og et stort fellesskap av torrent seeders & leechers. Tilgjengeligheten av torrenter er veldig bra, med mange frø tilgjengelig for de fleste show, pluss at torrenter alltid er med god helse.

7. Torrentreaktor

Det er ikke sammenlignbart nå som KickAssTorrents, ExtraTorrent og TPB alle er utestengt. Torrent Reactor er et ideelt sted å finne de nyeste og mest spennende torrenter med god helse. Torrent Reactor er en strålende kilde for å laste ned filmer og TV-serier, men pass deg for adware & spyware.

8. Torrent-prosjekt

torrent-prosjekt

Torrent Project er en ganske ny indeksertjeneste, men denne nybegynneren er ikke her for å bosette seg i de små ligaene. Drevet av et enormt bibliotek på 9,8 millioner torrenter, har Torrent Project raskt blitt misunnelsen av copyright-troll. TorrentProject er ikke vert for torrents fra sine egne servere, fungerer heller som en søkemotor som spør etter resultater fra andre torrentindekseringstjenester som TPB, KAT, SumoTorrents, Torrent Reactor og andre. Rangeret som nummer 8 i vår beste liste over torrentalternativer.

Pirate Bay Mirrors / Alternatives

pirat bay speil

Hvis hovednettstedet for TPB.org er nede, kan du alltid stole på klone-domener for å laste ned torrenter. Selv om noen kan gi litt problemer og laste utrolig tregt, tilbyr de fleste av dem samme nivå av kompatibilitet og funksjonalitet som det originale nettstedet. Hvis du vil komme i gang med P2P / Torrenting øyeblikkelig, er her en liste over de beste Pirate Bay-klonene og speilnettstedene:

 1. ThePirateBayOnline
 2. Thepiratebay.asia
 3. Thepiratebay.fun
 4. Thepiraybay.co.in
 5. Thepiratebay.wtf
 6. Thepiratebay.pet
 7. Thepiratebay.rocks

KickassTorrents Alternativer

her er noen alternative nettsteder til KAT:

 1. Kickasstorrent.to
 2. Tor-cr.org
 3. kat.am
 4. Kat.li (aka Kat.how)
 5. katcr.co
 6. kickass.cd

Beste ExtraTorrent-alternativer

 1. isohunt
 2. rarbg
 3. 1337x
 4. YTS (Last ned torrenter bare i 720p og 1080p)
 5. Zooqle
 6. EZTV
 7. Torrentreaktor
 8. Torrentprosjekt
 9. The Pirate Bay

Beste TorrentHound-alternativer

 • PopCorn Time
 • TorLock
 • Seedpeer
 • Torrents.Me
 • Nyaa.Si
 • LimeTorrents
 • RuTracker
 • Torrentz2
 • Zooqle
 • isoHunts

De beste NYAA-alternativene til å se Anime

Det legendariske nettstedet NYAA torrents ble fjernet av 1. mai 2017 etter å ha satt opp en 7-års kamp med japanske copyright-troll. NYAA var et sentralt BitTorrent-knutepunkt for sørøst-asiatisk underholdning, først og fremst Anime & Sør-koreanske filmer

Beste NYAA-liste over alternativer

 1. Horriblesubs.info
 2. Pantsu NYAA
 3. Shanaproject.com
 4. TheHylia.com
 5. RUTracker
 6. Anime-deling
 7. Tokyo Toshokan

Beste spilltorrent-nettsteder

Savner du å laste ned gratis spill fra din favoritt torrent-side? Skjønt du kanskje må gjennom litt problem med “installasjon”, siden du skal pirat i stedet for å kjøpe, er den ekstra innsatsen verdt det på slutten. Så uten videre, her er en liste over de beste spilltorrent-nettstedene:

 1. GazelleGames
 2. Last ned spill Torrenter
 3. ISO-jakt
 4. SeedPeer
 5. PCGames-Download
 6. TorrentsGames
 7. TorrentBees
 8. CroTorrents
 9. Spill Torrenter
 10. TorrentSnack Games
 11. Ocean of Games
 12. FitGirl-pakker

Viktigheten av å bruke VPN Online

For de av dere som gjetter hvordan FBI klarte å få tak i en av de mest ettertraktede og hemmelighetsfulle menneskene på planeten, kan du synes dette er interessant. Artem Vaulin, eieren og administratoren av KickassTorrents, lagde en enkel MENNESK FEIL! Han kjøpte et lite kjøp på Apple iTunes med en IP-adresse som ble brukt til å administrere nettstedet sitt og hadde oppført på Facebook.

Lite visste han, denne feilen ville ende med å ødelegge hele livet, da ISP og Facebook fortsatte med å bekrefte personopplysningene knyttet til IP-adressen med FBI. Snart nok ble han siktet for en amerikansk straffskyld til fire teller for hvitvasking av penger og ulovlig distribusjon av filmer og musikk til en verdi av 1 milliard dollar, noe som ikke teller de titalls og millionene som genereres fra annonseinntekter.

Selv om Vaulin er ute av fengsel for øyeblikket, etter noen tøffe år (løslatt for $ 108.000 kausjon), er han ikke i stand til å forlate landet noensinne. Alt dette kunne unngås hvis bare Vaulin hadde tenkt på å bruke en VPN-tjeneste for å maskere IP-adressen hans og bli kvitt mistenkte FBI-etterforskere. Hvis dette ikke viser hvor viktig VPN-er for å torrentere, vet vi ikke hva som vil!

Mange torrent-nettsteder som er oppført i denne guiden eller andre steder, vil bli blokkert i din region. For å få tilgang til disse torrent-nettstedene kommer Surfshark VPN godt med ubegrensede multiforbindelser, privat DNS-lekkasje, Kill switch-funksjonen til bare $ 1,99 / mo. Besøk Surfshark30 dager pengene tilbake-garanti

Konklusjon:

Torrenting lar deg få tilgang til de nødvendige mediefilene dine for nesten alle sjangre som spenner fra filmer til spill og fra programvare til musikk, så det’Det er viktig at du i stedet for å fjerne denne aktiviteten helt på grunn av nedleggelse av noen verdifulle Torrenting-nettsteder som Torrenthound, vet mer om de beste alternativene til disse nettstedene for å holde Torrenting-spillet ditt sterkere enn noensinne.!

Denne guiden handlet om de beste Torrenthound-alternativene og besto av hva som er de beste blant de hundrevis som finnes der ute. Husk imidlertid to ting her, for det første at du absolutt trenger den dedikerte VPN-en for å sikre deg mens Torrenting og for det andre at Torrenting er litt annerledes på hver enhet, og du kan se dette tydeligvis i vår guide for Torrenter på iOS, så prøv å være mer plattformspesifikk for å oppnå best mulig resultat.

Hvis du har hatt problemer med noen av alternativene som er oppført her, kan du nevne det i kommentartråden nedenfor. Jeg vil gjerne legge til rette for å endre guiden etter å ha kontrollert gyldigheten av problemet. La’s prøver å bygge en kraftigere, tryggere, pålitelig og lovlig verden av Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me