Beste Firestick-apper 2020 – Live streaming for filmer, show, sport og mer!

..Siden introduksjonen har Firestick blitt en brukerfavoritt, ettersom den tilbyr tusenvis av underholdningsapper å velge mellom. Fra streaming-apper som Netflix, Hulu og Amazon Prime til gratis musikkapper som YouTube og Spotify, det er ikke noe som er bedre egnet til å drive hjemmeunderholdning i disse dager enn en Firestick. Og mer er at du til og med kan streame geobegrenset innhold på alle disse appene hvis du bruker Best VPN for firestick. Hvis du vil ha mer informasjon om de beste appene for Firestick, kan du lese denne all-inclusive-guiden på Best Firestick-appene av BestVPN.co!


De beste Firestick-appene for filmer og show i 2018:

Firestick er en av de beste streamingenhetene i markedet for øyeblikket, bygget av Amazon, verden’det største e-handelsfirmaet, det har blitt en styrke å regne med i hjemmeunderholdningens verden i disse dager.

Å bruke det er like enkelt som plug and play fordi enheten er kompatibel med nesten alle større TV-er og medieenheter. Men det beste med denne enheten er antall apper du kan kjøre på den.

De fleste andre streamingpinner og enheter som Roku og Chromecast, til tross for at de er like, ikke’kan ikke tilby brukere et så bredt utvalg av alternativer når det gjelder apper så mye som Firestick gjør.

Og vet du hva’er den største fangsten her? Til tross for at du offisielt er dekket av sin egen appstore, kan du også enkelt laste ned apper fra Google Play Store, så du kan øke valgområdet til et mye bredere spekter.

I denne guiden vil jeg kjøre deg gjennom de beste appene for hver kategori på Firestick. La oss starte med de 8 beste appene, både betalte og gratis, for filmer og show i 2018 på Firestick:

beste firestick-apper

1. Netflix:

Den’er ikke noe brainer. Netflix er verden’den mest dominerende streamingplattformen og er allerede hode og skuldre over alle andre streamingtjenester når det gjelder innholdet som tilbys. Fra antologiserien Black Mirror til det historiske dramaet The Crown er det ikke noe innhold på Netflix, så denne appen er et must for din Firestick. Det er betalt, men abonnementet er ikke kostbart i det hele tatt.

Beste Firestick-apper for filmer og show

2. Hulu:

En annen fremtidig strømmetjeneste, Hulu er litt annerledes enn Netflix, i og med at den tilbyr et streaming-bibliotek, men det tilbyr også live TV-kanaler i sine servicepakker. Den offisielle appen er tilgjengelig i Firestick-appbutikken og er en av de høyeste betalte strømningsappene på plattformen.

kodi firestick-app

3. Kodi:

Neste opp er Kodi, som ikke er en strømmetjeneste i seg selv, men det letter streamingalternativer for brukere i et langt større antall enn konvensjonelle strømleverandører. Denne appen tilbyr hundrevis av tilleggsprogrammer, slik at du kan gjøre hva som helst, fra å se på film til streaming av live-sport, og Kodi skuffer aldri. Appen er gratis, men tredjeparts tillegg blir vanligvis betalt, hvis du vil ha de beste fra varene.

showbox firestick-app

4. Showbox:

Showbox, som er en topp rangert gratis streaming-app for Android-enheter, tilbyr en omfattende portefølje av innhold for å mette et flertall behov for brukerunderholdning. Kategoriene det dekker er relatert til filmer og TV-serier. Appen er foreløpig ikke tilgjengelig offisielt på Firestick’s app store, men du kan fortsatt laste ned og installere den enten direkte gjennom APK-filen eller bruke sideladingsmetoden for å hente den fra Google Play Store.

Pluto-TV for ildsted

5. Pluto TV:

Gratis online TV-leverandører av streaming’Jeg blir bedre enn Pluto TV. Dette er en førsteklasses tjeneste som tilbyr over 100 kanaler gjennom plattformen, og er den perfekte erstatning hvis du ønsker å kutte ledning når som helst snart. På Pluto TV er det ingen mangel på valg når det gjelder kanaler. Tjenesten planlegger til og med å diversifisere kategoriene enda mer i løpet av en nær fremtid. Den’er en gratis app og er offisielt tilgjengelig i Firestick app store.

crackle firestick-app 2018

6. Crackle:

Crackle er en av de beste gratis underholdningsappene som blir arrangert på Firestick-appens økosystem, og har vist seg å være en sikker hit hos enhetsbrukere etter hvert som tiden har gått. Crackle er utviklet av Sony, og inneholder topp underholdningsinnhold på linjen. Dette inkluderer filmer og TV-serier av nesten alle slags sjangre som lar brukere få tilgang til et bredere innholdsgrunnlag.

Den har en dedikert foreldrekontrollfunksjon som gir deg kontroll over hva som er tilgjengelig å se på appen. Dette gjør dette til et utrolig trygt alternativ for sunn underholdning.

Appen er offisielt omtalt i FireTV-appbutikken.

7. SlingTV:

Hvis du er en ivrig ledningskutter, kan du ha truffet navnet SlingTV nå. SlingTV tilbyr sin topp live-kanal og noen gode prisplaner som passer til alle slags budsjetter og behov. SlingTV har nå sementert sin plass som en av de beste TV-leverandørene online. Til og med UFC-kamper er lett tilgjengelige på plattformen sammen med andre slike viktige underholdningsarrangementer.

slynge-tv ildsted

SlingTV er en betalt tjeneste, og du finner appen din enkelt i FireTV-appbutikken.

crunchyroll for firestick-apper

8. CrunchyRoll:

For alle de anime fans der ute, er CrunchyRoll den beste servicen du kan registrere deg på.

Japansk animert innhold dominerer underholdningsalternativene i denne flotte appen. Men du har alltid muligheten til å endre språket etter dine preferanser. Med over 15k + timer tilgjengelig innhold, bør CrunchyRoll definitivt installeres på din Firestick.

Dette er en betalt tjeneste og kommer med en 2 ukers prøveplan.

Firestick-apper for filmer og TV: Forfatter’anbefaling:

Selv om jeg definitivt er en stor tilhenger av alle typer underholdning og jeg virkelig beundrer alle disse flotte film- og TV-appene som jeg har listet over for å la meg mette mitt ønske om å skaffe meg en sunn underholdningsopplevelse, er det en app blant dem som topper listen definitivt.

Og det er Netflix.

Netflix er den første streamingtjenesten for øyeblikket, og ingen andre apper eller tjenester kommer engang nær den. Tilbyr utrolige show som Orange er New Black, The Crown, Black Mirror, Stranger Things og mer, kvaliteten på innholdet på denne appen er på et helt annet nivå sammenlignet med resten av navnene som er nevnt på denne listen.

Hvis jeg skulle velge den eneste appen å gjøre med på Firestick-enheten min, ville det utvilsomt være Netflix. Selv prisplanene for denne tjenesten er ekstremt rimelige for brukere med forskjellige underholdningsbehov.

Hvis du distribuerer den beste VPN for Netflix for å fjerne blokkeringen av USAs Netflix-bibliotek, vil det gi deg tilgang til et mye større bibliotek med innhold på nettstedet enn du kan gjøre ellers.

* I testingen brukte vi NordVPN for å fjerne Netflix US 

Beste Firestick-apper 2020 - Live streaming for filmer, show, sport og mer!

Beste Firestick-apper for musikk i 2018:

Musikk høres mye bedre ut når du kan se videoen som følger med et visst musikkstykke på en stor HD-skjerm, og det er dette Firestick lar deg oppnå. IPod-generasjonen har nå vært lenge borte og i dag’verdens er skjermen like viktig som selve lyden, så prøv å få tilgang til en helt ny måte å bli underholdt av musikk gjennom disse fantastiske, beste Firestick-appene for musikk i 2018:

Beste Firestick-apper for musikk

9. YouTube:

Hvem gjør det ikke?’vet du om YouTube? Det blir en absolutt essensiell hvis du ønsker å overstyre se videoer av noe slag og fra en hvilken som helst sjanger. Men det de fleste ignorerer om denne plattformen er dens evne til å tilby det mest komplette settet med musikalsk bibliotek enn du ellers får tilgang til, og det også gratis!

Fra Evanesence til Nelly Furtado og fra Michael Jackson’s Greatest Hits to the head banging tracks av band som ColdPlay og Linkin Park, YouTube har alt og appen er lett tilgjengelig på Firestick gratis!

Noen sanger kan være geobegrensede, så hvis du har en VPN for Firestick, vil du aldri møte noen form for begrensninger på tjenesten overhodet. Men jeg kan ikke fortelle deg hvordan du kan fjerne alle de plageannonsene som plutselig kan dukke opp hvor som helst på tjenesten når som helst.!

spotify app for firestick10. Spotify:

Du må ha bodd under en stein de siste 5 årene hvis du fremdeles har tilfluktssted’Jeg har ikke hørt om Spotify! Denne all-inclusive, utrolig manøvrerbare og sunne musikkappen er nå verden’s nummer én musikktjeneste i 2018!

Appen er lett tilgjengelig i FireTV-appbutikken. Men det at det lar deg synkronisere alle enhetene dine hvis de er på samme Wi-Fi-nettverk, gjør det til et helvete alternativ å velge om du er en diehard musikkfan!

Det beste med det er at det ikke gjør det’t bug deg med alle slags annonser overhodet. Dette gjør det til den foretrukne appen min å laste ned og installere for å få tilgang til sanger og andre musikkfiler på Firestick!

Spotify er en gratis tjeneste, men det krever at du registrerer deg og lager en konto.

Beste Firestick-apper for sport i 2018:

Idrett av alle slag følges religiøst over hele verden. Fra store fotballigaer til kamper på høyt nivå, er det ingenting som kan gi et bedre adrenalinkick og gjøre dagen din verdt enn en nagende sportskonkurranse mellom to meget konkurransedyktige enheter. Og streaming har tillatt deg å aldri gå glipp av noen favoritt sportsbegivenhet av deg noen gang!

Å se sport på HD-skjerm gjennom streaming har nå blitt gjort mye enklere av Amazon Firestick, men for å sikre at du har best tilgang til alle store sportsbegivenheter, må du finne ut hvilke apper som vil betjene deg best. Så her er de tre beste Firestick-appene for Sport i 2018!

Beste Firestick-apper for sport11. Mobdro:

Hvis det noen gang var en sunn gratis streamingtjeneste for sport, må Mobdro være det. Streaming av live sportsbegivenheter fra hele verden, har Mobdro økt eksponentielt som den ultimate tjenesten for sportsvansker.

Mobdro jobber med forutsetningen om å sikre den beste live-handlingen fra idrettsverdenen på en jevn basis. Appen fortsetter å søke kontinuerlig etter slike strømmer. Når den har funnet en slik strøm, leverer den den til abonnentene sine. Og gutt gjør det med den perfeksjonen eller hva!

Appen er ikke tilgjengelig i Firestick-appbutikken. Du må enten laste den ned fra nettstedet eller sidelaste den gjennom Downloader-appen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du gjør dette, kan du lese guiden vår om Beste VPN for Firestick.

Mobdro tilbyr også en premiumversjon som gjør tjenesteannonsen gratis!

ESPN for firestick-apper 201812. ESPN:

Et av de mest kjente navnene i verden av sportsunderholdning, ESPN er den best betalte sportsappen som du kan sikre deg på din Amazon Firestick. Med dedikerte kanaler og streamingalternativer for et enormt bredt spekter av sportsbegivenheter fra hele verden, har ESPN en topp nivå service som fortsetter å regjere suverene.

Og ikke bare live sportsstreaming, ESPN tilbyr den beste analysen før og etter kampen, spesielle sportslige dokumentarer, intervjuer og mye mer, noe som gjør det til en svært omfattende plattform hvis du vil se mer enn bare spillet!

ESPN er en betalt tjeneste som kommer med en gratis ukes prøveplan. Appen er offisielt omtalt i Amazon app-butikk og kan lastes ned med utrolig letthet!

13. FuboTV:

Til tross for at hun er en IPTV-leverandør som henvender seg til alle sjangre, tilbyr FuboTV også en utrolig smattering av eksklusive sportskanaler! Det er et svært pålitelig alternativ å levere en sunn TV-opplevelse på din Firestick!

fubotv for ufc ildsted

FuboTV har vært på toppen av spillet sitt de siste månedene! Tilbyderen har streamet populære arrangementer som UFC 230, Fifa verdensmesterskap ‘18 blant andre.

Dette er en betalt tjeneste, og den offisielle appen er tilgjengelig i FireTV app store!

PlutoTV er begrenset i deler av verden, hvis du tilfeldigvis er i et av disse landene, kan du vurdere å bruke en VPN for å oppheve blokkeringen av tjenesten på FireTV!

De beste Firestick-appene for Internett-sikkerhet:

Blant de mange forskjellige appene som er nevnt over, som Netflix, Hulu, FuboTV, ESPN og til og med en hel masse andre er geobegrenset, noe som betyr at de ikke’t strømme sin hel eller delvis tjeneste utenfor visse geografiske grenser. Men det er en måte å omgå disse begrensningene, og det er gjennom en VPN-tjeneste!

Og selv om det er hundrevis av VPN-tjenester der ute, er det ikke alle blant dem som er egnet til å fungere med Amazon Firestick, ettersom det krever et visst sett med funksjoner som bare noen få tilbydere kan tilby. Hvis du vil vite mer om slike funksjoner og om VPN-er som passer for denne plattformen, kan du lese denne omfattende gjennomgangen på VPN for Firestick her.

Her lister jeg opp de Topp 3 VPN-appene for Amazon Firestick-enheten din!

14. PureVPN:

Hvis du er ute etter en rask, pålitelig og enda viktigere, billig VPN-tjeneste for din Firestick, er PureVPN den perfekte tjenesten for å imøtekomme dine behov. PureVPN tilbyr en av de mest utbredte serverinfrastrukturer med servere i mer enn 160 land over hele verden, Netflix US og BBC iPlayer unblocking-muligheter, spesialfunksjoner som delt tunneling og mye mer.!

Beste Firestick-apper for Internett-sikkerhet

Den har en dedikert Firestick-app for økt brukervennlighet og den billigste planen kommer på bare $ 1,65 / måned!

Beste Firestick-apper 2020 - Live streaming for filmer, show, sport og mer!

15. ExpressVPN:

ExpressVPN er en meget godt mottatt VPN-tjeneste i bransjen for øyeblikket, og er like solid en VPN som de kommer. ExpressVPN har et stort rykte for å tilby den mest robuste funksjonsytelsen på alle enhetsplattformer. De stjernemerkede funksjonene inkluderer 2000+ funksjoner, dedikert app for Firestick, eksklusive installasjonsguider, live chat support og mer!

ExpressVPN for Firestick

Den billigste planen tilbyr nå 49% rabatt! Gjennom dette kan du få tjenesten for så lavt som $ 6,67 / måned i en 15-måneders spesialplan!

Beste Firestick-apper 2020 - Live streaming for filmer, show, sport og mer!

16. NordVPN:

Med over 5000 servere som tilbys over hele verden og imponerende blokkeringsfunksjoner, er NordVPN fortsatt en topp nivå VPN-tjeneste som har skaffet tillit fra brukere over hele verden. NordVPN tilbyr noen av de mest imponerende sikkerhetsfunksjonene for sine brukere, inkludert Double VPN og Onion over VPN. Derfor er det en svært mangfoldig tjenesteleverandør sammenlignet med resten på denne listen.

Nordvpn for ildsted

Den eneste ulempen med denne VPN er at den ikke gjør det’kan ikke tilby en dedikert Firestick-app ennå. Hvis du vil bruke den på din Firestick, må du installere den via sideladingsmetoden.

De billigste prisplanene tilbyr tjenesten til brukeren til bare $ 3,49 / måned!

Beste Firestick-apper 2020 - Live streaming for filmer, show, sport og mer!

Firestick-apper Reddit Reviews:

Noen ganger blir du mektig overrasket, og dette var bare en av de samme anledningene. Da jeg overgikk til Reddit for å sjekke brukermeningene om de beste Firestick-appene i henhold til brukerens preferanser, fant jeg merkelig nok at nettstedet var stille om emnet.

Alt jeg kunne finne om dette emnet på Reddit var noen selektive tråder om temaer som Mobdro-alternativer. Noen kommentarer er blitt fjernet fra disse trådene og nevnt nedenfor:

Kommentar fra diskusjon Christian_Lloyd_’s kommentar fra diskusjon "Apper som Mobdro?".

En annen litt relatabel tråd om emnet var en der folk diskuterte sideladingsmetoder. Jeg har produsert noen kommentarer fra den tråden her nedenfor:

Kommentar fra diskusjonen Impulse215’s kommentar fra diskusjon "[Spørsmål] Hvilke apper kan du laste ned på Firestick og som er funksjonelle?".

Kommentar fra diskusjon angelboy65’s kommentar fra diskusjon "[Spørsmål] Hvilke apper kan du laste ned på Firestick og som er funksjonelle?".

Bortsett fra dette, fant jeg ingenting selv relatert til emnet på Reddit. Så jeg antar at du må være tilfreds med analysen som er gitt i denne guiden. Du kan også komme med dine egne forslag om emnet i kommentartråden nedenfor!

Ikke glem å sjekke ut vår siste reddit vpn-guide.

Vanlige spørsmål om Amazon Firestick-apper:

Hva slags kanaler kan du få med FireStick?

Gjennom Firestick-apper. kan du få tilgang til alle slags Live TV, film og sportskanaler blant andre

Er det en månedlig avgift for Firestick?

Nei, det er ingen månedlig avgift for Firestick. Du trenger bare å betale en gang for å kjøpe enheten, og det er den. Du må imidlertid betale for alle abonnement for en tjeneste du får tilgang til via Amazon Firestick

Hvilke apper er tilgjengelige på Firestick?

Firestick tilbyr alle slags apper som spenner fra sport til musikk og fra programvare til filmstreamingsider. Det tilbyr også live TV-apper, i gratis og betalte kategorier.

Hva er Jailbroken Firesticks?

Jailbroken Firesticks kan laste ned apper som ikke er omtalt på FireTV’s offisielle app store! Alle Firesticks og FireTV-enheter kan være jailbroken, hvis du vet hvordan du gjør det riktig. Sideloading-metoden er den mest foretrukne metoden for å jailbreak Firesticks pålitelig.

Konklusjon:

Amazon Firestick er uten tvil den beste streamingenheten der ute! Og det’fordi det tilbyr mye mer funksjoner og kompatibilitet. enn dets samtidige. Fra de beste appene for live TV-kanaler til live sports- og musikkstrømming-apper, kan du bokstavelig talt få hvilken som helst app som skal installeres og konfigureres på Firestick, slik at du kan øke verdien du sikrer deg fra denne enheten!

De nevnte app-listene er bare de beste appene for hver sjanger som jeg fokuserte på i denne listen. Men det’er det ikke, for det er hundrevis av andre apper som tilbyr et bredt utvalg av tjenester på Firestick.

Sjekk dem ut, og hvis du finner noe interessant som kan vises i listene våre over, så vennligst nevn dem i kommentartråden nedenfor! Jeg vil mer enn gjerne samarbeide med deg om dette emnet og endre listene mine hvis jeg synes appen din er relevant nok!

Sett Streaming World on Fire med din Firestick fra i dag!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me