5 beste Kodi-skins å prøve i 2020 for Krypton og FireStick

Kodi har raskt blitt elsket online streamingprogramvare blant “snørere” & “ledningsnevers”. Det er så mye du kan gjøre over Kodi XBMC, inkludert videoer, lytte til musikk, bruk forskjellige programmer, se bildefremvisning og til og med tilpasse Kodi med de beste skinnene som er tilgjengelige for mediesenteret. Så jeg tok fatt på oppdraget med å finne de beste Kodi-skinnene til Krypton i 2018.

Advarsel! Don’t installere tillegg før du leser vår Kodi VPN-guide
Kodi har vært under alvorlig gransking. Myndighetene har det varmt på seg for å jakte på Kodi-brukere. Ta en titt på vår beste VPN for Kodi for å finne ut hvordan du kan være anonym. Lær hvordan du kan oppheve blokkeringen av de beste Kodi-tilleggene og sikre ditt personvern fra rettighetshavere.

Beste Kodi Krypton skins

Standard elvemunningen for Krypton var en av de beste endringene som utviklerne gjorde til programvaren, men brukere’ krever vanligvis bruk av andre skinn på Kodi Krypton mens du tilpasser andre skjermfunksjoner. La’Kom i gang med vår nedtelling av de beste kodi krypton versjon 17 skins av 2017:

1) Aeon Nox 5: Redux - Best Kodi Krypton Skin

Muligens en av de mest attraktive & etter min mening beste Kodi Krypton skins “Aeon Nox 5: Redux”tilbyr noen fantastiske visuelle endringer i Kodi. Du kan redigere designvisningen av dine beste Kodi-tillegg, samt endre bakgrunn for hvert annet tillegg. Huden er tilgjengelig i tre fargetemaer inkludert standardmetallisk tema, en rød & Grått tema og et oransje tema.

aeon nox beste kodi krypton skins

Den mest attraktive egenskapen til Aeon Nox 5 som du absolutt vil elske, er de forskjellige vindusvisningene du kan tilordne til tilleggene dine. Du kan også konfigurere hver annen side til å ha sin egen unike visning, for eksempel kan jeg tilordne en annen visning for hver Exodus-kategori og underkategoriside.

aeon nox kodi krypton versjon 17 hud

Slik installerer du Aeon Nox 5: Redux på Kodi Krypton versjon 17

  1. Gå til Hjem-skjermen System >Interface >klikk Hud
  2. Klikk på Få mer >bla &finne Aeon 5 Nox: Redux, Klikk deretter på den
  3. La Kodi installere den nye huden, når den er fullført, vil den spørre “Hvis du liker å beholde denne endringen”, Klikk Ja
  4. Du skal nå ha Aeon 5 Nox på Kodi

2) Metropolis Kodi Krypton Skin

Et annet topprangerte Kodi Krypton-skinn er øyegodteriet Metropolis-huden som også er tilgjengelig gjennom Kodi add-on repository og kan installeres fra System-menyen. Metropolis har et vakkert design lastet med medier i form av tekst, beste bilder og ikoner for hver funksjon, det endrer helt hvordan Kodi Krypton ser ut sammenlignet med alle andre beste Kodi krypton skins. Metropolis tilbyr en fusjon av retro & moderne elementer som gir det et mer attraktivt utseende enn de fleste homogene Kodi krypton-skinn bygd over sammenløp eller elvemunningstema.

metropolis kodi krypton skin

Metropolis skin tilbyr en strålende blanding av enkle ikoner med passende bilder og attraktive skrifter. Metropolis skin gir utmerkede visualiseringer når du får tilgang til media i video, musikk og programtillegg. Hver medieelement vises med sine egne IMDB-rangeringer, synopsis og seerangivelser. Du vil også finne beskrivelse for innstillingene og systemmenyen.

Metropolis kodi krypton versjon 17 hud

Designet med finesse & Enkelhet i tankene, Metropolis er sannsynligvis den beste huden for Kodi Krypton-brukere’ som liker et enkelt å navigere, men animert grensesnitt. Du kan endre mellom 7 forskjellige attraktive temaer i Metropolis-huden pluss de virkelig kule ikonene & bildefaner er helt magiske. Bortsett fra det vakre brukergrensesnittet, lar Metropolis deg finjustere mange funksjoner, inkludert tilleggsbilder, plakatvifte, galleribilder og endre visningen av forskjellige menyer i Kodi’s grensesnitt.

metropolis standardinnstilling

3) AMBER Kodi Krypton Skin

Amber skin for Kodi Krypton er en massiv livspust inn i mobilversjonen av det berømte mediesenteret. Amber-huden er kompatibel med Kodi-versjoner Gotham og nyere, og er en ypperlig synergi av stil og hastighet. Den lette huden tilbyr eksepsjonell tilpasning gjennom de brukervennlige menyene, og tilbyr temaer i 4 forskjellige farger. Den rustikke designen er min favoritt.

rav kodi krypton hud

Den største fordelen med Amber skin er over berøringsskjermenheter, og hvis du har brukt Krypton på mobil vil du være enig, navigasjonen & knappene er bare beklagelige. Amber gir Krypton (spesielt mobil) et stilig utseende i tillegg til å sortere ut som er lett å rulle og tappe på berøringsskjermen.

rav kodi krypton versjon 17 hud

4) Unity Kodi Krypton Skin

Inspirert av Google’s Material Design, Unity ligner mye på din Android-telefonskjerm på Kodi. Stilige menyer og suveren menyoverganger lander huden i de 5 beste skinnene til Kodi Krypton. Enighet er ganske enkelt unik og ligner ikke andre Kodi krypton-skinn.

enhet kodi krypton hud

Den’er et flott grensesnitt for Android-brukere som bruker Kodi på Android-enheter, i tillegg til at du kan tilpasse bakgrunn, ikoner, vindusvisninger og menyer. Bruke enkle skrifter Unity skin gir et tydeligere og mer levende utseende til din Kodi mediespiller. Så snart du bytter fra elvemunningen, vil du merke at Unity får skrivebordet til å se romslig ut

enhets kodi krypton versjon 17 hud

enhet kodi krypton bakgrunn

5) Mimic Kodi Krypton Skin

Mimic er en annen Estuary-inspirert hud med større skrifter og skjermikoner. Mimic er et strålende tema for Kodi Android-brukere og de som elsker større skjermtemaer. Mimic gjør det lettere å gå rundt på berøringsenhetene dine uten å oppleve falske klikk. Et annet strålende aspekt jeg la merke til var at Mimic skin er mye raskere enn Estuary eller Confluence, å skyve gjennom skjermer er mye flytende du vil legge merke til.
etterligne kodi krypton hud

Jeg liker også enkle ikoner og arrangement av ikoner i forskjellige menyer. Hvert ikon i innstillingsmenyen viser undermenyene under alternativet, som du kan se på skjermbildene nedenfor. Når du blar i tillegg, følger en kort beskrivelse av tilleggsprogrammet med ikonet & Navn. Jeg’Jeg er virkelig imponert av Mimic’s flytende grensesnitt på Android-telefonen, bla er bedre, og jeg kan se ikonene tydelig for en gangs skyld.

etterligne kodi krypton versjon 17 hud

Kodi Krypton Skins Nedlastingslenker

Aeon Nox 5: Kodi Krypton Skin Download Link

Metropolis Kodi Krypton Skin Last ned link

Amber Kodi Krypton Skin Nedlastingslenke

Unity Kodi Krypton Skin Last ned lenke

Mimic Kodi Krypton Skin Last ned link

5 beste Kodi skins for Firestick

Takket være sin åpen kildekode, viser Kodi seg å være ekstremt tilpassbar. Med sin enorme samling av tillegg / veivisere, kan du tilpasse mediaspilleren basert på dine behov. Du kan til og med laste ned og installere Best Kodi krypton “skins”, som skifter skrifttypene, utsiktene og fargene i krypton for å få til et unikt og ekstraordinært utseende.

Nå med den nylig utgitte Amazon Fire TV 4K, har også tilgjengeligheten av Kodi firestick Skins økt. Med bedre maskinvare og teknologi har AFTV kompetansen til sportslige grafisk intensive temaer - uten å komme i skum. Så uten videre, la oss se på de beste XBMC-skinnene til Firestick nedenfor:

1. Åpenhet Amazon Fire TV Skin

En fan-art hud med hovedmål å fremme åpenhet og brukervennlighet. Denne huden etterligner stilen til de tidligere XBMC-temaene og viser store bilder av stilige mediaspilleapparater og moderne stuer. Det har til og med et vertikalt menysystem som lar brukerne bruke sin egen fan-arts. Dette alternativet passer best for Amazon Fire TV-brukere som elsker kunstverk og forestiller seg visning.

Beste Kodi skins for Firestick

I tillegg til å gi ekstra muligheter for å tilpasse utseendet til mediesamlingene og vise flere bilder for filene dine, støtter Transparency også alle Kodi-funksjoner. Utvikleren har allerede forhåndskonfigurert og inkludert alle de forskjellige fasilitetene programvaren tilbyr.

Åpenhet Amazon Fire TV Skin

2. Titan Amazon Fire TV Skin

Titan skin for AFTV er for deg som trenger øyeblikkelig tilgang til medieinnholdet. Det strømlinjeformer hele utsiktene til programvaren, og fremmer en mindre forvirret innstilling - takket være mindre alternativer og tilpasninger. Titan har et lignende utseende som Windows 10, og kan skilte med et flislagt utseende.

Titan Amazon Fire TV Skin

I standardinnstillingene har huden bare ikoner på startskjermen, kategorisert i to rader. Den ene viser innstillinger, tilleggsprogrammer og YouTube og den andre viser på mediebibliotekene dine. Det er en av / på-knapp som ligger i bunnen av midten av skjermen på en lignende måte som smarttelefoner.

Titan Amazon Fire TV Skin 2017

3. Nebula Amazon Fire TV Skin

Hvis du er på jakt etter en lett temahud for Kodi on Fire TV, er tåken absolutt det rette alternativet. Dette bemerkelsesverdige og eksepsjonelle temaet støtter PlexBMC og tilbyr muligheten til å lage tilpassede snarveier, legge til fantastiske kunstverk og gi en ekte kinoopplevelse. Det har et brukervennlig og forståelig grensesnitt - takket være bruken av miniatyrbilder for hvert valg / kategori / innstilling.

Nebula Amazon Fire TV Skin

Utseendet er utrolig attraktivt. Takket være den enkle kategoriseringen og visningsalternativene, er det ekstremt enkelt å finne en god film eller TV-program å se på. Denne huden støtter også flere widgeter, Live TV / PVR, berøringsstøtte, VideoExtras, TvTunes og cdArt.

Nebula Amazon Fire TV Skin 2017

4. Arctic: Zephyr Skin for Amazon Fire TV

Denne Kodi-huden til Fire TV er over utrolig. Det er den tredje iterasjonen av det arktiske temaet fra jurialmunkey. Med et ryddig og rent menysystem med en intuitiv og responsiv følelse, er huden best egnet for Amazon Fire TV, og byr på en ganske ryddig og brukervennlig appell. Informasjon om medieinnholdet ligger nederst på skjermen.

Arctic: Zephyr Skin for Amazon Fire TV

Du kan øyeblikkelig få tilgang til hundrevis av filmer og TV-serier på en enkelt rad med minimal navigering som trengs for å bevege deg gjennom innholdet. Akkurat som andre Amazon-kodi-skinn, støtter den ikke stasjonær PC og ber brukerne bruke AFTV-fjernkontrollen. Takket være den omgivende bakgrunn i sky-stil, ser denne huden unik ut sammenlignet med andre.

Arctic: Zephyr Skin for Amazon Fire TV 2017

5. fTV Skin av Hitcher

FTV Skin by hitcher er det beste for sist, og er et av de mest bemerkelsesverdige Kodi-skinnene som er tilgjengelige for Firestick. Det skiller seg ut blant andre alternativer ved å gjøre Kodi til å se nøyaktig ut som Fire TV-grensesnittet! Hvis du ser på skjermdumpen nedenfor, vil det være vanskelig å differensiere AFTV’s grensesnitt med huden.

Du har rask tilgang til ofte tilgjengelige tilleggsprogrammer under favoritter. Takket være enkle kontroller kan du også få øyeblikkelig tilgang til TV-seriene, appene, bilder, videoer og musikk. Kudos til hitcher for perfekt montering av alle detaljene i AFTV, ned til de små nyansene.

fTV Skin av Hitcher

For å utnytte huden’Det fulle potensialet, vil du kreve en fjernkontroll med standardknapper (meny, spole tilbake, fremover, hurtig, stoppe, pause, spille, velge og veibeskrivelse). Den støtter ikke Touch eller Mouse-inngang. Fremmedspråk er heller ikke tilgjengelig for øyeblikket.

fTV Skin av Hitcher 2017

Beste Kodi Firestick Skins nedlastingslenker

  1. Transparens hud nedlastingslenke
  2. Titan Skin nedlastingslink
  3. Nebula Skin nedlastingslink
  4. Arctic: Zephyr Skin Last ned link
  5. fTV Skin av Hitcher Last ned link

Ser deg igjen snart

Håper du likte nedtellingen av de beste skinnene til Kodi Krypton. For mer fantastiske Kodi-tillegg, guider, beste iptv for kodi-triks og tips, besøk oss snart igjen. Hvis du liker nedtellingen av de beste Kodi-skinnene til Krypton, husk å like og dele artikkelen.

Relatert artikkel: Acestream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me