100 beste Kodi-tillegg for filmer og live-tv-show (testet og bekreftet liste for 2023)

Søker du etter den beste listen over Kodi-addons fra 2023? I så fall er du på rett sted. Vi kjenner desperasjonen til brukerne når det gjelder å installere de riktige tilleggene.

Av denne grunn har vi laget en ultimate guide for de beste Kodi-tilleggene som leverer det beste streaminginnholdet (filmer, tegneserier, musikk, TV-serier, sport, dokumentarer).

For å låse opp hele potensialet til Kodi og dets tillegg, trenger du en pålitelig VPN-tjeneste, for å beskytte deg mot opphavsrettslig brudd på jegere, når du streamer piratkopiert innhold.

Her er noen rimelige alternativer, blant dem anbefaler jeg PureVPN som det beste, ettersom det starter på minimum $ 1,99 / mo. på en 1-årsplan, mens du tilbyr en funksjonspakket tjeneste.

Eksperter og entusiaster anbefaler å bruke en pålitelig VPN-tjeneste for å streame piratkopiert innhold på Kodi. Det hjelper med å holde deg sikker og anonym fra DMCA-kunngjøringer, mens du får tilgang til copyright-materiale, ved å holde aktivitetene dine skjult.
.Sikre dine Kodi-aktiviteter! &# 55357;&# 56832;

Contents

100% Working Best Kodi Addons for 2023

 1. Liste over beste kodi-tillegg for 2023
 2. Beste Kodi-tillegg for filmer
 3. De beste Kodi addons for sport
 4. Beste Kodi Addons for Live TV-show
 5. Beste Kodi-utvidelser / tillegg for videoer
 6. Beste Kodi Addons for Firestick
 7. Beste Kodi Addons for PPV
 8. Populær musikk Kodi Addons
 9. Beste Android Kodi Addons
 10. Trenings- og helsetrening Kodi Addons-liste
 11. Topp geo-begrensede tillegg
 12. Beste vær Kodi Addons

Listen oppdateres daglig, slik at du kan erstatte utdaterte utvidelser med de nyeste. Når du begynner å bruke disse tilleggene, garanterer vi at din film- / underholdningsopplevelse når et helt nytt nivå. Så, uten videre, la oss ta en titt på de 100 beste Kodi-tilleggene du absolutt bør INSTALLERE!

Beste Kodi Addons for 2023

Det er mange Kodi-tillegg i flere kategorier. Men vi hjelper deg med å finne den beste kodi addon for deg.

* Nedenfor vises Kodi-tilleggene som ble grundig testet og fungerer perfekt for 2023.

 1. Covenant
 2. Exodus
 3. SportsDevil
 4. Ccloud TV
 5. Neptune Rising
 6. Genesis Reborn
 7. Gurzil
 8. placenta
 9. incursion
 10. Poseidon

Nye Kodi Addons

Kodi nyter et stort følge av snorer og utviklere, noe som har ført til sitt enorme rykte i verden av gratis underholdning. Som sådan er det mange nye addons som stadig vender seg inn på markedet, men på grunn av den enorme mengden alternativer – noen som virkelig skiller seg ut – kan bli sidelinjert. I lys av dette har vi laget en liste over alle hitene til Kodi-addons i det siste. Vi håper du kan finne noe som best passer dine underholdningsbehov og krav. Adios!

Viser bevegelse

Den helt nye Shows Motion er et pålitelig og brukervennlig tillegg for alle underholdningsbehovene dine. Det tilbyr alt fra klassikere til de nyeste utgivelsene du kan glede deg over. Det beste av alt: du mottar kvalitetsstrømmer, som gir mulighet for visning på store skjermer. Samtidig kan du til og med finne middelmådige se lenker for filmer som fremdeles er tilgjengelige i teatre, slik at du kan følge med på venner og familiemedlemmer om hitutgivelser. Du kan laste ned tillegget fra Pure Repository, som er tilgjengelig i det berømte BLAMO: http://repo.mrblamo.xyz

nye kodi addons

Mediaset 

hvordan legge til video mediaset addon på kodi

Hvordan legge til videomediasett til Kodi i 4 trinn

Slik installerer du Mediaset på XBMC:

 1. Fra startskjermen klikker du Add-Ons>Tilleggsleserikon >Installer fromZip-fil.
 2. Velg zip-fil for Mediaset-plugin (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. Du vil få bekreftelsen på at Video Mediaset er installert.
 4. Video Mediaset skal nå være i delen din Video Add-ons.

Jeg vil på det sterkeste anbefale å bruke den andre metoden og ikke bruke Android Abarepository siden den har flere funksjonsproblemer. Jeg prøvde å installere gjennom det også, men møtte problemer med å installere Mediaset til slutt.

Useløs lit

The Selfless Lit by Altruistic er en annen ny Kodi-utvidelse som viser seg å være utrolig nyttig, spesielt når det gjelder å se på favorittinnholdet ditt. Du har tre kategorier når du åpner tillegget: Filmer, TV-serier og Live TV. Når du har valgt en kategori, vil du motta mange forslag i form av underkategorier, noe som gjør det lettere å finne det du leter etter. Det er til og med en søkefunksjon for maksimal bekvemmelighet under navigering. Du kan laste ned tillegget fra Bookmark Lite Repository: http://bliss-tv.com/lite/

SelfLess Lit Kodi addon

TV King

Den splitter nye TV King by er et flott alternativ for å få tilgang til en enorm database med titler i alle sjangre. Tillegget skiller seg ut fra konkurransen ved å legge til en funksjon som lar brukere til og med se filmene som nylig er tilgjengelige i teatre. På heldige dager kan du til og med finne et HD-kamerautskrift. For andre utgivelser kan du være trygg på å finne et utvalg i kvaliteter inkludert 420p, 720p og 1080p. Du kan laste ned tillegget fra TV King Repository: http://tvking.online/repo.

TV King kodi addon

Phoenix Reborn IPTV

Ved første øyekast kan du tenke på Phoenix Reborn-tillegget, som en forbedret versjon for hitgaffelen med samme navn. Dette er imidlertid ikke til å forveksle med tidligere versjoner, siden denne utvidelsen er rent dedikert til å tilby strømmer for IPTV. Utvikleren har prøvd veldig hardt for å få det til å se nøyaktig ut som Phoenix, det eneste problemet: det har språket satt til kroatisk. Valg av kanaler gjør det imidlertid enklere å navigere. Du kan laste ned tillegget fra Tojelako Repo.

Phoenix Reborn IPTV kodi addon

Nevena kino

Nevena Cinema, som er et pålitelig og brukervennlig tillegg til listen over nye utvidelser, er perfekt for å se gratis filmer, TV-serier, Live TV, Live Sports og til og med Kids Boxset. Den har en søkefunksjon som lar deg finne filmer og TV-serier basert på navnene på skuespillere og skuespillerinner. Det er til og med en annen seksjon kalt 24/7, hvor du kan finne videoer fra forskjellige sjangre: inkludert animasjon, skrekk, action, komedie, og listen fortsetter. Tillegget finner du i Tojelako Repo her: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Nevena kino kodi addon

Uranus

Uranus, som er tilgjengelig på Blamo Repository, høres kanskje litt upassende ut (eller kanskje det er bare oss, haha), men det er utvilsomt tjent sitt rykte som et av de beste siste tilleggene for Kodi. Det som skiller utvidelsen fra konkurransen er dens evne til å gi brukere et Trakt påloggingsalternativ. Når du legger til premium Trakt-kontoen, gir du større variasjon i innholdet som er tilgjengelig og bedre videokvalitet, uten problemer med buffering / streaming.

Uranus kodi addon

Exodus ITA

I likhet med Phoenix Reborn IPTV har Exodus ITA ingen lenker til den originale gaffelen, men kan betegnes som en pålitelig kopi. Den eneste forskjellen at bortsett fra filmer og TV-serier, kan du også glede deg over direktesendt tv. Tillegget er imidlertid bare tilgjengelig på italiensk, noe som kan gjøre ting vanskelig hvis du ikke er morsmål. For å endre innstillingene, høyreklikk på tillegget, gå mot innstillinger og under “Generell” fane, skift språk til engelsk. Du kan laste ned .zip-filen for add-on herfra: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi addon

Sportsmatrise

Hvis du er ute etter et nytt tillegg til Sport, kan det være lurt å prøve dette. Tillegget er virkelig bemerkelsesverdig, og tilbyr en jevn design og enkel layout, som til og med viser PPV-hendelser du kan glede deg over. Disse inkluderer live-begivenheter av bryting, boksing, UFC, fotball og diverse flere. Hvis du har AceStream installert, kan du til og med få et løft i kildene for mange sportskanaler. For å laste ned tilleggsprogrammet, må du installere Pure Repo som finnes i Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix kodi addon

Global Tec AIO

Global Tec ALO er en av de beste allroundere Kodi-tilleggene som nylig har kommet seg i markedet for utvidelser. Den er perfekt for alle underholdningsbehovene dine. Du har syv forskjellige kategorier å velge mellom, som inkluderer Comedy, Kids Hub, 24/7 Live TV, Music, Anime, Documentaries, TV shows, Movies and more. Når alt annet mislykkes, sjekk ut Global Tec for å se favorittinnholdet. Du kan installere tillegget fra Star Trec Repo som finnes i GenTec: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Global Tec AIz kodi addon

Bare sport

Just Sports Kodi-tillegget er en enkel, men svært nyttig kreasjon for å dekke alle dine sportslige behov, og tilbyr ganske komforten med å streame favorittkanalene dine, enten det er relatert til fotball, bryting, racing, boksing eller noe annet. Når du åpner tilleggsprogrammet, må du velge mellom to alternativer: OneClick og Multilink. Førstnevnte gir det beste av Sport TV-kanaler, mens sistnevnte gir deg hele listen over kanaler fra hele verden. Du kan laste ned tillegget fra UKodi1 Repo.

Just Sports kodi addon

Firecat

Det nye Firecat-tillegget er et flott valg for underholdningsbehov, enda et tillegg til listen over tilleggsprogrammer for film / TV-serier. I tillegg til å gi deg HD-strømmer av musikkvideoer, dokumentarer, TV-serier, filmer, har du til og med en Live TV-seksjon, som sikrer at du ikke går glipp av favoritt-TV-episodene dine og morgen-TV. Hvis du vil laste ned tillegget, installerer du UKodi1 Repository, eller får .zip-filene direkte herfra: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat kodi addon

Årgang

Akkurat som navnet, er Vintage et stilig tillegg, som gir en ekstra kilometer å tilby noe for oldies og nybegynnere. Utvidelsen gir brukere tilgang til filmer, TV-serier, chat-show og spill-show, helt fra 1930-tallet til 2023. Den beste delen av alt: du får utmerket kvalitet på strømmer, noe som gjør hele filmopplevelsesopplevelsen enda mer fantastisk . For å laste ned tillegget, må du installere “Min Razer” Repo: http://myrazer.me/repo/

Vintage kodi addon

Døpt Anime

For alle dine animeelskere der ute, som ikke kan finne en anerkjent kilde for å se på favoritt animerte filmer / TV-serier, eller manga-gjenverk – kan det være lurt å sjekke ut Dubbed Anime. Nettstedet er dedikert for å tilby alt innhold relatert til anime. Du kan finne din favoritt etter sjangervalg, søkefunksjonen eller siste episoder. Det er også tilgjengelige kategorier i form av forskjellige sjangre. Du kan installere tillegget fra Blamo Repository.

Døpt Anime kodi addon

Replay’s R Oss

Skjønt et nytt tillegg, Replay’USA har klart å oppnå ganske hype på markedet, spesielt i løpet av de siste månedene – takket være UFC-galskapen, Common Wealth Games, WrestleMania 34, og selvfølgelig nå FIFA. Med dette tillegget kan du være trygg på å finne livestrømmer fra alle idretter, sammen med gyldige / fungerende lenker til repriser og høydepunkter. Hvis du vil installere tillegget, må du laste ned GenTec Repo: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Spiller av R Us kodi addon

Dekksstol

Kudos til noen av disse tredjepartsutviklerne på Kodi for å velge noen av de lameste, men likevel attraktive navnene i historien. Jeg mener, hva er det med det? Dekksstol? Haha høres morsom ut, men er faktisk ganske nyttig. Tillegget er en kraftig allrounder for alle underholdningsbehovene dine fra filmer, TV-serier, sport, Live TV, Podcasts, spill og mer. Det tilbyr til og med noen bemerkelsesverdige kvalitetsstrømmer for seerne, noe som ytterligere øker dens muligheter. Du kan laste ned tillegget fra Mr. and Mrs. Smith Repo: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Deck Chair kodi addon

Kratos

Kratos, som er et annet flott tillegg for å se på favorittfilmene / TV-programmene, tar navnet fra den mytologiske karakteren, også kjent som den “Sparta av Sparta”, men det er faktisk ganske lystig og jordnært, og hjelper snorer som oss med å finne favorittinnholdet vårt – minus innsatsen og bryet. Den beste delen av alt: tillegget har til og med en “Spotlight” kategori, som inneholder de siste hits i filmer som er trender rundt om i verden. Du kan laste ned tillegget fra UKodi1 Repository.

Kratos kodi addon

Mad House Classics

Som navnet tilsier, er Mad House Classics dedikert til å tilby filmer og TV-serier for vår forfedres tid. Det er et perfekt valg for oss tusenårsgenerasjon, som er på jakt etter fengslende innhold fra 50- til 90-tallet. Når du deler lignende egenskaper som Vintage-tillegget, fungerer Mad House Classics som et godt alternativ for den gamle i deg, og tar farvel med alle CGI-effektene vi ser i bransjen i dag. For å få tillegget, installerer du Mad House Repo: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Classics kodi addon

Beste Kodi-tillegg for filmer

Hvis du er en introvert som elsker overstadig å se filmer på fritiden, må Kodi definitivt virke som en velsignelse. Tredjepartsutvidelsene som er tilgjengelige for nedlasting, gir tilgang til en enorm database med innhold, og sikrer at du ikke går glipp av de nyeste utgivelsene, klassiske filmer og hele franchisetakere. For mer informasjon, se de beste listen over Kodi-tillegg for filmer nedenfor:

Eksperter og entusiaster anbefaler å bruke den beste Kodi VPN-tjenesten for å streame på Kodi. En VPN hjelper deg med å holde deg sikker og anonym fra DMCA-kunngjøringer og andre lover om opphavsrett mens du får tilgang til opphavsrettsbeskyttet materiale. Få Kodi VPN

Netflix-tillegg

Kos deg med å bruke NetfliXBMC på Kodi LEIA

 1. Åpne Kodi LEIA-appen og klikk på “Utstyr” ikon.
 2. Fra listen over innstillinger, klikk på “Filbehandler”.
 3. Bla nedover og velg “Legg til kilde”.
 4. Dobbeltklikk på “Ingen” og skriv inn https://www.alelec.net/kodi i URL-linjen.
 5. Gi mediekilden et navn (dvs. Alelec Repo) og klikk på “ok”.
 6. Gå tilbake til Kodi-hovedmenyen og velg “Add-ons”.
 7. Klikk på knappen øverst til venstre “Pakke” symbol.
 8. Bla nedover og velg “Installer fra zip-fil”.
 9. Klikk på mediekilden du la til tidligere: Alelec Repo.
 10. Bla ned og velg “repository.alelec.zip” fil.
 11. Gå tilbake til forrige meny og velg “Installer fra depot”.
 12. Velg Alelec Kodi Repo.
 13. Gå til “Video-tillegg”.
 14. Plukke ut “NetfliXBMC”.
 15. Slå den “Installere” knapp.
 16. Kos deg med å bruke NetfliXBMC på Kodi LEIA.

placenta

Placenta er en solid erstatning for gaflene Exodus, Covenant, Elysium og Genesis, og er en del av det samme arbeidet, og har samme design og syn. Selv om det er nytt, har tillegget allerede utviklet et sterkt rykte, takket være sin sømløse streaming og høykvalitets film / TV-serieliste. Du har til og med en søkefunksjon tilgjengelig for øyeblikkelig tilgang til favorittene dine. Du kan få utvidelsen fra Blamo Repository: http://repo.mrblamo.xyz/

Placenta kodi addon

UniverseHD

I likhet med andre tillegg på listen, klarer UniverseHD Add-on å tilby en ganske pålitelig utvidelse for å se på HD-filmer og TV-serier. Den eneste forskjellen er at den utvider sin database med titler til Bollywood-filmer. Samtidig har du en ekstra kategori 3D-filmer, som du kan spille hvis du har en 3D-støttet TV og noen briller. Installering av tillegget krever ingen rakettvitenskap, og du finner på Universet (Galaxy Repository): http://Universe.worldkodi.com/

Universe HD kodi addon

Oculus

Oculus-tillegget er kanskje ikke så tiltalende ved første blikk, men akkurat som mange andre utvidelser, bruker det samme syn og design med et tiltalende bilde som bakgrunn. Den gir brukerne en enorm liste over filmer og TV-serier å se på for å forlenge underholdningstimene dine og sikre at helgene aldri blir kjedelige. Titler er delt inn i populære og topp rangerte seksjoner. For å installere tilleggsprogrammet, må du bruke varemerkesentralen: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Gullalderen

Golden Age, lik Vintage og Mad House Classics, er dedikert til å bringe deg klassiske filmer fra en rekke kategorier, inkludert skrekk, drama, komedie, eventyr, action, thriller og mye mer. Du kan til og med finne titler som går tilbake til begynnelsen av 1920-tallet i god videokvalitet (selvfølgelig svart-hvitt). Det er relativt enkelt å laste ned utvidelsen. Alt du trenger å gjøre er å laste Zero Tolerance Repository fra denne URL-adressen: http://repozip.zerotolerance.gq/

Golden Age kodi addon

Forløsning

Innløsning har allerede vært i markedet for tilleggsprogrammer i ganske lang tid. Imidlertid har utviklerne av utvidelsen nylig introdusert en ny oppdatering, som har forbedret filmopplevelsen av tilleggsprogrammet ytterligere, og det er grunnen til å nevne et must. Fra nye utgivelser i HD-kvalitet til titler i 4K og 3D-kvalitet, har du alt tilgjengelig i filmer og TV-serier. Du kan laste ned tillegget fra Bucky Media Repo: http://buckymedia.ru/redaddon/

Innløsning kodi addon

digibox

Digi Box kan høres ut som noe ut av tegneserien Digimon, men det er i virkeligheten bare en vanlig tillegg til film og TV-show, som tilbyr deg masse medieinnhold å se FRITT og praktisk. I likhet med andre utvidelser har du muligheten til å velge mellom forskjellige sjangreområder.

DigiBox kodi addon

Exodus

Exodus er et godt valg for å se på filmer og TV-serier. Det har et tiltalende brukergrensesnitt som korrelerer med Netflix. Du kan søke i filmene med flere søkeord. Hvis du har problemer med å installere tillegget eller får feilen som ikke fungerer, kan du lese guiden vår her.

  NordVPN Anklaget for utpressing, blir saksøkt av TorGuard

Beste Kodi-tillegg for filmer

Oppdatering 2023: Etter avslutningen av toppmedieoppbevaringssteder som Fusion og Colossal, har det vært mange tilfeller av visse tillegg som har gått over til andre ressurser. Mens Exodus offisielt har lagt ned, kan mange brukere fortsatt glede seg over å bruke tillegget fra “Kodi Israel Repo”.

Alt du trenger å gjøre er å oppgi følgende mediekilde http://kdil.co/repo/. Anerkjent som “Kodi Israel”, depotet har den siste versjonen av Exodus-tillegget, sammen med en enorm liste over andre utvidelser. Dette sikrer at du ikke får problemer under installasjonen.

1Channel

1Channel rangerer blant de beste Kodi-tilleggene for å se spennende filmer / TV-serier. Det tillater brukere til og med å lytte til musikk, og kan skryte av et enormt bibliotek som består av gamle / nye kjente sanger. For å laste ned tilleggsprogrammet, installer Kodi Israel-arkivet og søk etter “PrimeWire”.

1 kanals kodi addon

Covenant

Den opprinnelige Covenant er lagt ned, som var et alternativ til Exodus-tillegget, men et eksakt alternativ er tilgjengelig. Det er en komplett kopi av gaffelen, og gir en problemfri løsning for å se live-kanaler, TV-serier og filmer igjen. Utvidelsen var tidligere tilgjengelig på Colossus Repo. Etter at den er avsluttet, kan du nå installere den fra Kodi Israel.

Covenant kodi addon

Last ned FANTASTIC-tillegget (som er et ditto of Covenant) fra Firestick Plusman Repo ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Launch Kodi Krypton-applikasjonen og  til “innstillinger”
 2. Fra listen over alternativer, klikk på “Filbehandler”
 3. Rull ned og klikk på “Add-Source” alternativ
 4. Plukke ut “Ingen” og Tast inn: http://fspmkodi.com
 5. Navn mediekilden “Firestick Plusman” og slo OK
 6. Fra hovedmenyen,  å legge til og klikk på “Pakke” symbol
 7. Plukke ut de “Installer fra zip-fil” alternativ og klikk på Firestick Plusman
 8. Et nytt vindu åpnes. Klikk på “repository.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. Vente for at depotet skal installeres og returnere “Installer fra depot” Meny
 10. Finne FANTASTISK i kategorien videotillegg og trykk installasjonsknappen
 11. Nyt se gratis filmer / TV-serier igjen!

GURZIL

Dette nye tillegget er tilgjengelig i Smash Repository. Det er et alternativ til utvidelsen Exodus, andre til Covenant-tillegget. Den har en enorm liste over filmer og TV-serier som er tilgjengelige for streaming. Det har samme oppsett som Exodus bare med noen få mindre varianter og stilendringer. Koblingen for bekker er også bra. De fungerer bra og forblir konsekvent i innholdslevering.

GURZIL kodi addon

Exodus

eksodus kodi forsvant

 1. Åpne Kodi og klikk på “Utstyr” for å navigere til Innstillinger.
 2. Velg fra listen over konfigurasjonsinnstillinger “Filbehandler”.
 3. Rull nede på venstre kolonne og klikk på “Legg til kilde” alternativ.
 4. Dobbeltklikk på ingen for å oppgi URL-en for mediekilden, dvs. http://kdil.co/repo
 5. Navn mediekilden “Kodi Israel” og truffet OK-knappen.
 6. Komme tilbake til hovedmenyen og navigere til “Add-ons”.  Klikk på “Pakke” symbol øverst til venstre på siden.
 7. Fra listen over alternativer, navigere til “Installer fra zip-fil”.
 8. Finne mediekilden du la til tidligere, dvs. Kodi Israel.
 9. Klikk OK-knappen på “Kodil.zip” for å starte installasjonsprosessen for depotet.
 10. Vente for nedlasting og installasjonsprosess å fullføre. Du vil se en varsling.
 11. Navigere til “Installer fra depot” meny og klikk på Kodi Israel Repository.
 12. Hode til “Video-tillegg” seksjon.
 13. Rull ned til du finner “Exodus” tillegg.
 14. trykk installasjonsknappen.
 15. Vent på “Tillegg installert” melding.
 16. Du har nå tilgang “Exodus” fra kategorien Video-tillegg!

salter

Stream All The Sources (forkortet som SALTS) er et pålitelig Kodi-tillegg som lar brukere streame fra en enorm database med filmer / TV-serier. Brukere som har en betalt Trakt-konto kan til og med få tilgang til en bredere kategori av sjangre. Selv om det ikke er nødvendig, vil synkronisering med Trakt gi deg mange bedre visningsalternativer. Du kan installere utvidelsen fra Kodi Israel Repository.

salter kodi addon

Bennu

Hvis du er ute etter en solid erstatning av treffet Phoenix-tillegget, er det ikke noe bedre alternativ enn Bennu. Det er en ny iterasjon for avstengningsutvidelsen, som samler koblinger fra hundrevis av forskjellige verter for å levere kvalitetsinnhold for brukere å glede seg over. Du kan til og med få tilgang til noen offisielle Live TV-kanaler, som er lovlige å se på hvis du har et abonnement tilgjengelig. Utvidelsen er tilgjengelig på Super, Kodi Israel og Colossus depot.

bennu kodi addon

MetalliQ

MetalliQ er tilgjengelig på Noobs and Nerds Repository, og er det foretrukne valget for overstadig seere og filmentusiaster. Utvidelsen har et imponerende mediebibliotek som er vertskap for klassikere, mest sett, populære, siste og beste tidfilmer. I tillegg gir tillegget tilgang til TV-serier og musikk for førsteklasses underholdning.

MetalliQ kodi addon

Fantastisk

Med den konstante nedleggelsen og opptreden av hittillegg som Bennu, Colossus, Exodus og Covenant, har nesten alle i Kodisphere begynt å få panikk. I noen tilfeller, noe av ovennevnte slutter å fungere igjen, er det en veldig kvalifisert og fantastisk erstatning tilgjengelig. Last ned FANTASTIC-tillegget (som er et ditto of Covenant) fra Firestick Plusman Repo.

Beste Kodi Addons for Live TV

Hvis du hopper på båndtrekkeren, må du lure på: “hvordan du kan se Live TV uten kabel?” Frykt ikke, som å avstå fra et TV-abonnement, betyr ikke at du gir opp fordelene med TV-underholdning. Her er noen av de beste Kodi-tilleggene du kan installere for å nyte Live TV:

USTVNow

USTVNow tilbyr et stort nivå av underholdningstjeneste. Det gir færre kanaler i HD-kvalitet. For å komme i gang, må du abonnere fra det offisielle nettstedet til USTVNow. Les denne veiledningen for installasjonsveiledningen og hvordan du ser USTVNow. Besøk http://kdil.co/repo for den siste nedlastingen.

beste kodi addons for live tv

Radix

Tillegget er tilgjengelig på Radix Repo, og er en allrounder for innhold. I tillegg til å få tilgang til en enorm liste over filmer / TV-serier, har du muligheten til å få tilgang til livestreams for nyheter og underholdning. Dette betyr at du kan glemme å savne dine favoritt sportsbegivenheter, siden du til og med har tilgang til BBC, NBC, CBC og alle kjente kringkastere.

radix kodi addon

cCloud TV

Utvilsomt er cCloud TV-tillegget det beste valget for de fleste brukere som ønsker å glede seg over LIVE TV på plattformen. Det gir nyheter, sport, begivenheter og et stort bibliotek med kanaler fra hele verden for deg å glede deg over. Du kan laste ned den nyeste versjonen fra Kodi Israel.

Vet du at du kan fange hele EPL Live på cCloud TV Kodi uten problemer?

cCloud TV kodi addon

CNN 

Hvis du aldri vil gå glipp av en enkelt sending igjen, kan du lese denne guiden for å lære hvordan du ser på CNN på Kodi.

 1. slikke på “Utstyr” Symbol for å åpne innstillingsmenyen.
 2. Plukke ut “Filbehandler” fra listen over alternativer.
 3. Klikk på “Legg til kilde”.
 4. Skriv inn http://www.goodfellasteam.com/Repository i URL-linjen og navngi mediekilden “GoodFellas”.
 5. Gå tilbake til startskjermen > Add-ons > Pakkesymbol.
 6. Velg “Installer fra zip-fil” tab.
 7. Finn og velg mediekilden GoodFellas.
 8. Dobbeltklikk filen repository.goodfellas.zip
 9. Gå tilbake til forrige side og velg “Installer fra depot”.
 10. Last ned og installer Goodfellas 2.0 fra videotilleggerdepot.
 11. Når installert, åpne Goodfellas 2.0 og velg USA Channels.
 12. Bla nedover og velg CNN HD.
 13. Kos deg med å se CNN live på Kodi V17 (Krypton)!

Halow Live TV

Dette mega Kodi-tillegget har raskt klart å generere ganske rykte på nettet, ettersom det gir folk å se Live TV over hele verden i flere kategorier. Utviklerne av Halow er veldig aktive på Twitter også, noe som holder deg oppdatert med de nyeste tilleggene og funksjonene.

Halow Live TV kodi addon

iPlayer WWW

IPlayer WWW-tillegget gir deg et stort utvalg av kategorier inkludert høydepunkter, live radio / TV, programlister, kategorier, en søkefunksjon, rød knappfunksjon & mer. Tillegget er tilgjengelig i Kodi Add-on-depot som standard tilgjengelig i alle Kodi-mediesenterversjoner.

iPlayer WWW kodi addon

Ultra IPTV

Ultra IPTV er opprettet og tilgjengelig på Cazlo, og er det beste valget for å streame live-TV fra hvor som helst når som helst. Utvidelsene har gitt deg tilgang til live sport, begivenheter, nyhetskanaler og PPV-arrangementer over hele verden, og skrap fra forskjellige IPTV-kilder online.

Ultra IPTV kodi addon

Mobdina

Mobdina er et annet topp valg for å se på fjernsyn. Det gir deg muligheten til å glede deg over IPTV fra USA, Storbritannia og Mexico. Samtidig har du forskjellige seksjoner for tilgang til Live Sports, TV-serier, filmer og musikk. Du kan laste ned tillegget fra Play-on Monkey eller Kodi Israel.

Mobdina kodi addon

Beste Kodi Addons for videoer

I løpet av de siste årene har TV-showproduksjonen økt med mange regissører / produsenter som jobber hardt for å lage episke franchiser som ikke bare viser seg vanedannende, men utrolig interessante å se på. Mennesker som oss kan bare ikke se på med slikt kvalitetsinnhold tilgjengelig på nettet. Hvis du vil ha tilgang til det samme, kan du se de beste listen over Kodi-tillegg for TV-serier nedenfor:

Flixanity

Flixanity er en ny aktør innen Kodi-underholdning. Den kan skilte med en enorm database med klassiske filmer til de nyeste fliksene, samtidig som brukerne kan søke etter nye episoder direkte. Du kan få den siste versjonen av utvidelsen fra Kodi Israel repo.

Beste Kodi-tillegg for TV-serier

UK Turk-spillelister

Alle Kodi-entusiaster trenger å vite dette fantastiske tillegget. Britiske Turk-spillelister tilbyr et bredt utvalg av populære TV-serier, inkludert tegneserier og dokumentarer. Det er det beste valget for å se på favorittserien din, fordi forlengelsen kan skryte av et stort bibliotek med innhold! Du kan laste den ned fra http://kdil.co/repo.

UK Turk-spillelister kodi addon

Erke fiende

Nemesis er tilgjengelig på Kodi Israel- og Stream Army-depotene, og er et relativt nytt tillegg for å se på favorittunderholdningen din. Den kan skilte med en enorm samling av filmer / TV-serier for å se GRATIS, og gir deg også tilgang til direktesendt TV. Du kan også streame flytrafikkontroll, politiscannerinnmatinger og spille av musikkfiler / lydbøker.

Nemesis kodi addon

Quasar

Quasar er et annet topp valg for å utnytte underholdning. Tillegget tilbyr høykvalitets og raske strømmer av favorittfilmene / TV-programmene dine, mens du henter informasjon direkte fra IMDB. Den bruker torrenting for å finne innhold. Du kan installere tillegget fra Kodi Israel repo.

Quasar kodi addon

Bubbles

Bubbles Kodi-tillegget bruker en ny tilnærming for filmstrømming, og integrerer strømmetjenester for maksimal underholdning. Gjennom skraping på nettet kan du finne noen av de beste kvalitetene for favorittfilmene / TV-programmene dine. Du kan installere tillegget fra Bubbles Repo.

Bobler kodi addon

GAIA

Gaia er tilgjengelig via Dimitrology-repo og er den merkede versjonen av Bubbles-tillegget. Det tilbyr et stort utvalg av filmer, TV-serier, dokumentarer, kortfilmer, kiddie-tegneserier og andre verktøy. Beste av alt: utvidelsen har et brukervennlig grensesnitt og tilbyr til og med integrasjon med strømmetjenester som Real Debrid.

Gaia Kodi addon

Beste Kodi addons for sport

Det siste du trenger er å glemme å kjøpe billetten til din favorittidrett eller ikke kunne få tilgang til strømmer til et pågående PPV-arrangement. Det er her Kodi Add-ons kommer og tilbyr brukerne muligheten til å streame live sport når det passer hjemme. Hvis du vil se din favoritt Live Sports GRATIS, kan du sjekke ut disse tilleggene nedenfor:

NFL Game Pass Kodi-tillegg

Dessverre kan du ikke bruke NFL Game Pass Kodi-tillegget, uten å kjøpe et abonnement. Hvis du vil låse opp ubegrenset innhold for å se på favorittkampene dine, få innsikt i toppspillerne og analysere ledende lag, må du betale $ 124,00.

Tredjeparts tillegg “Elektra Vault” Installasjon

Slik ser du NFL på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Åpne Kodi og klikk på det girformede ikonet (Innstillinger)
 2. Plukke ut “Filbehandler” og dobbeltklikk deretter på “Legg til kilde”
 3. En boks vises, klikk “Ingen” for å legge til nettadressen
 4. Skriv inn Supremacy Repository URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Gå tilbake til startskjermbildet, klikk på tilleggsprogrammer og deretter på “Pakke” symbol
 6. Velg “Installer fra zip-fil” alternativ og finn “Supremacy”
 7. Klikk på “repository.supremacy-1.2.zip” og vent til tillegget installeres
 8. Gå tilbake til startskjermbildet, klikk på tilleggsprogrammer og deretter på “Pakke” symbol
 9. Plukke ut “Installer fra depot” og velg “Supremacy Repository”
 10. Gå “Video-tillegg” og finn “Elektra Vault”
 11. Trykk på installasjonsknappen!

Idrettsguru

Trolig en av de beste i den siste listen over tilleggsprogrammer, Sports Guru er den perfekte utvidelsen for å møte alt du ser på Sport. Du har forskjellige kategorier å velge mellom, som inkluderer boksesundertøy, Football League, Motorsport, X-Games, UFC, Wrestling, Rugby, MLB, NHL, NBA og Soccer, mens du kan få tilgang til strømmer for LIVE-arrangementer. Du kan få tillegget fra den koffeinholdige Mike’s Repository og må kanskje angi et PIN-nummer for å bruke det.

Sports Guru kodi addon

Supremacy Sports

Supremacy Sports n er nok et nytt tillegg i listen over Kodi-tillegg, men har raskt vokst til et populært valg for mange som ønsker å glede seg over sømløs strømming av en rekke sportsbegivenheter, sammen med tilgang til Live PPV-arrangementer. Delene inkluderer WWE, Sportsfilmer, UKTV Sports, Reddit Soccer Streams, Live events, Football Documentaries, BT Sports og Ace Streams. Tillegget bruker SportsDevil og Plexus på baksiden for live streaming. Du kan få tillegget fra Supremacy Repository: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Supremacy Sports kodi addon

Mot

For de brukerne som er på jakt etter et tillegg, som gir dem tilgang til alt det siste innen MMA-kamp, ​​kan det være lurt å vurdere å installere Versus. Tillegget er kjent for å pusse god, gammeldags kick-boxing-action i ditt hjemlige hjem. Med tilgang til repriser fra tidligere hendelser og de siste PPV-blockbusters, er Versus utvilsomt et fristed for UFC-elskere.

Versus kodi addon

ESPN Kodi-tillegg

ESPN Kodi-tillegg er en av de beste Kodi-tilleggene som lar deg se dine foretrukne sportsbegivenheter uten problemer..

kodi espn3 autentisering

 1. Åpne Kodi-appen, velg deretter Tillegg og klikk på pakkeinstallasjonen som er gitt øverst til venstre hjørne.
 2. Plukke ut “Installer fra depot”>Kodi tilleggslager>Video-tillegg.
 3. Klikk på “Video-tillegg”, bla ned til ‘ESPN 3’ og klikk på ‘ESPN 3’.
 4. Klikk på Install.
 5. Vent noen få øyeblikk på å motta varslingen som er aktivert for ESPN 3-tillegg.
 6. Gå til Kodi-startskjermen og velg kategorien Tillegg fra venstre side.
 7. Du vil se alle videotilleggene inkludert ESPN 3 som du har installert på skjermen.
 8. Klikk på ESPN 3, og du må autentisere gjennom en kabelleverandør for å få tilgang til premiuminnhold.
 9. Når du har logget deg på, er du bare et klikk unna for å se ESPN på Kodi uten kabel.

Etter å ha fulgt installasjonsprosessen ovenfor, forventer vi at du vil vite hvordan du ser på ESPN på henholdsvis Kodi 17.3.

Stream motor

Hvis du vil utnytte live sportsunderholdning, er det ikke noe bedre alternativ enn Stream Engine. Du kan se alt fra sport, filmer og TV-serier. Samtidig kan du også se på forskjellige kanaler som ESPN, Sky Sports, NBTV og mer. Tillegget er tilgjengelig på Kodi Israel repo.

Beste Kodi addons for sport

Castaway

Castaway er en av de raskeste tilleggene til sportsstrømming, kjent for sitt høykvalitetsinnhold. Tilgjengelig på Kodi Israel, og lar det brukere se Live Sport og TV, samtidig som det gir deg muligheten til å få tilgang til P2P-innhold. Du kan til og med utnytte ‘Sport on Demand’ og legg alle favorittkanalene dine til “Min Castaway”. Men du ønsker å sikre din internetsikkerhet ved å koble deg til den beste VPN for P2P.

Castaway kodi addon

NBC Sports Live

NBC Sports Live Extra er tilgjengelig i den offisielle Kodi Add-ons Repository-listen. Derfor må du autorisere Kodi-enheten før du ser noe på den. Når du er ferdig, kan du få tilgang til live programmering, repriser, høydepunkter og annet omtalt innhold fra nettverket.

nbc sports live kodi addon

Atom gjenfødt

Som navnet tilsier, er Atom Reborn den nye og forbedrede versjonen av den gamle Atom-utvidelsen. Den er utstyrt med et enormt bibliotek for Live-sport, IPTV-kanaler, TV-er for barn og filmer / TV-serier. Dette sikrer at du aldri går glipp av favorittunderholdningen din. Du kan laste ned tillegget herfra.

Atom Reborn kodi addon

Fantastiske Anime Addons å glede deg over på Kodi

Hvis du er fan av Manga og Anime, har Kodi også fått deg dekket. Plattformen kan skryte av en massiv samling av HD-tegneserier og Anime-utvidelser, inkludert de som strømmer direkte gjennom torrenter. Nedenfor er en liste over de nyeste Kodi-tilleggene du kan bruke til å glede deg over favorittanime!

AnimeGo

AnimeGo er et av våre beste valg for å se på tegneserieserier og filmer. Det kan skryte av et stort bibliotek med innhold fra hele verden, inndelt i kategorier: alfabetisk, topp karakter, og nylig lagt til. Det er til og med et dedikert søkealternativ for å finne hvilket som helst Anime du vil se. Hvis du vil installere tilleggsprogrammet, kan du laste denne zip-filen til depotet i Kodi og deretter mot Video Add-ons.

  5 beste Kodi-skins å prøve i 2023 for Krypton og FireStick

beste kodi anime addons

ToonMania

Etter avslutning av Cartoons8, ble det vanskelig å se din favorittanime på nettet. ToonMania er et alternativ til avslutningsutvidelsen, men det kan skilte med et bredere bibliotek. Du kan se hvilken som helst tegneserie herfra. Tillegget er tilgjengelig for nedlasting i Kodi Israel-depotet.

ToonMania kodi addon

AnimeRam

Dette tillegget tilbyr de siste episodene og filmene fra anime-seriene som oppdateres regelmessig. Grensesnittet viser bare to kategorier: Siste & Liste over alle. Det alfabetiske kategoriserte biblioteket er STORT, og vi mener! Du har til og med et søkealternativ for å raskt finne din favoritt anime-serie. Bruk kdil.co/repo for å laste ned og installere tillegget.

animeram kodi addon

AnimeHere

AnimeHere er et annet strålende Kodi-tillegg fra DKNight (skaperen av AnimeGo). Det tilbyr et bedre bibliotek, navigasjons- og streamingkilder, men kan skilte med et lignende grensesnitt som det for AnimeGo. Du har sist oppdaterte anime- og topp-anime-kategorier for å se alle favorittepisodene dine, uten å måtte søke etter dem. Du kan installere tillegget fra DKNight Repo.

animehere kodi addon

Masterani

Masterani er den fantastiske etableringen av Alleidun. Det er tilleggsalternativet for nettstedet med samme navn, slik at brukerne kan se deres favoritt-anime på Kodi, på det ytterste bekvemmelighetsnivå. Det kan skilte med et rent utseende og syn og tilbyr raske strømmer for alle anime-filmer / TV-serier. Last ned zip-filen herfra.

Masterani kodi addon

9Anime

Opprettet av DxCx, er 9Anime kopien til .tv-nettstedet med samme navn. Det kan skilte med en av de største samlingene av anime med strømmer som laster raskt og skraper innhold fra forskjellige kilder. Du kan installere tillegget ved å laste ned zip-filen her og laste den inn i Kodi direkte!

9Anime kodi addon

FunimationNOW

FunimationNOW er et fantastisk anime Kodi-tillegg, hvor du kan se SD- og HD-videoer, avhengig av båndbredde. Alt animeinnhold kalles på japansk og engelsk, som dekker den største anime-fanbasen. Premiumversjonen vil ha null buffering for å se videoer på en problemfri måte. Du kan installere tillegget fra det offisielle Kodi Add-ons Repository.

FunimeringNÅ kodi addon

KissAnime

KissAnime, som blomstrer med et mediebibliotek av gammelt til det nyeste animeinnholdet, har samlet et stort påfunn blant Kodi-brukere. Det er en favoritt for å se på alle typer anime-filmer / TV-serier, men nylig har påtrengende CAPTCHA-er gjort det vanskelig å bruke tillegget. Du kan installere den fra den offisielle Kodi-repoen.

kissanime kodi addon

Crunchyroll

Med mer enn 25 000 episoder og 15 000 timer offisielt lisensiert animeinnhold, er CrunchyRoll den ledende globale destinasjonen for japansk og asiatisk animeinnhold, oversatt til flere språk av profesjonelle. Du kan installere tillegget fra det offisielle Kodi Add-on Repository.

CrunchyRoll kodi addon

AnimeFTW.tv

AnimeFTW.tv er et strålende tillegg for de med en søt tann for japanske animasjoner. Nå som er lastet med over 1400 anime-serier med undertekster og dubbet versjoner, kan tillegget enkelt forvandle deg til en liten gutt. Du kan installere den ved å laste ned zip-filen herfra og laste den inn i Kodi manuelt.

AnimeFTW.tv kodi addon

Best Fun Kodi Cartoon Addons Kids Will Love

Kodi er ren underholdning for streaming fans over hele verden, uansett alder eller preferanse. Mens vi vanligvis diskuterer & liste add-ons for sport, filmer og TV-serier, det er endelig på tide å tilby fniser til de små. Så nedenfor er de beste tegneserietilleggene på Kodi som barna vil elske.

Cartoon HD Extra

Cartoon HD Extra er tilgjengelig på SuperRepo og kan skilte med et suverent streamingbibliotek med barn’underholdning, sammen med populære tegneseriefilmer og TV-serier. Den beste delen av alt: tillegget henter innhold fra svært pålitelige kilder, noe som sikrer mindre buffering og høyhastighetsstrømming!

Best Fun Kodi Cartoon Addons Kids Will Love

Kiddie-tegneserier

Kiddie Cartoons er tilgjengelig for nedlasting gjennom SuperRepo og Kodi Israel-lagringene, og er kjent for sitt helt fantastiske kategoriserte bibliotek med tegneserier og anime-titler. Det har noe for hvert barn fra Barney dinosaur til Barbie-eventyr, tillegget er en godbit for de unge!

Kiddie Cartoons kodi addon

B99TV

B99TV tilbyr et stort utvalg av tegneserier fra 90-tallet’er helt til de nyere hits. Fra animerte filmer, Disney-underholdning og morsomme kiddy TV-serier, oppdaterer B99TV regelmessig sitt kildebibliotek for maksimal glede. Du kan laste ned tillegget fra Kodi Israel Repo.

B99TV kodi addon

Bobby’s Tegnefilmer

Ligner på B99TV, Bobby’s Cartoons fortjener sin plass blant de beste Kodi-tegneserietilleggene. Selv om det ikke er så organisert som B99TV, tilbyr tillegget et stort utvalg av underholdning for både barn og voksne. Få de siste oppdateringene av utvidelsen fra Kodi Israel eller SuperRepo.

Bobby & Cartoons tegneserier kodi addon

Beste Kodi Addons for Android

Som en programvare med flere plattformer fungerer Kodi jevnt over alle Android OS og enheter. Dette gjør det mulig for brukere å streame favorittfilmene sine og TV-seriene sømløst på smarttelefonene, nettbrettene og til og med Android-aktiverte smart-TV-ene. Nedenfor er noen få tillegg du absolutt bør prøve ut på telefonen:

Genesis Reborn

Genesis Reborn er den nye og forbedrede versjonen av den eldre tillegget med samme navn. Selv om det er stengt, kan du fremdeles installere Genesis fra Kodi Israel-repoen. For den siste versjonen må du imidlertid bruke denne URL-adressen: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Det er det beste valget for å streame de nyeste TV-programmene og filmene på store og små Android-skjermer.

Beste Kodi Addons for Android

Slik installerer du Genesis Reborn på Kodi Krypton versjon 17 eller høyere

 1. Start Kodi-applikasjonen og klikk på “Utstyr” ikon.
 2. Velg fra listen over alternativer “Filbehandler”.
 3. Her vil du se en liste over depoter. På slutten, klikk på alternativet som heter “Legg til kilder”.
 4. En boks dukker opp på skjermen der du trenger å klikke på ‘Ingen’.
 5. Skriv inn nettadressen til Jesus Box Repo: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Skriv nå navnet på mediekildene ‘Jesus-boksen’ og klikk OK igjen.
 6. Gå tilbake til hovedmenyen til Kodi og klikk på “Add-ons”.
 7. Klikk på Package Installer-ikonet i øverste venstre hjørne.
 8. Velg Installer fra zip-fil > Jesus-boksen > repository.jesusboxtv-1.0.3 > Vent nå til installasjonen er fullført.
 9. Velg Installer fra depot > Jesus-boksen depot > Video-tillegg > Finn nå og klikk på Genesis Reborn.
 10. Trykk på installasjonsknappen og nyt TV-serier / filmer GRATIS.

Elysium

Elysium er en oppgradert versjon av Zen-tillegget med oppdatert kode (tilgjengelig på NaN Repo). Den har samme syn og trekker inn lenker til filmer og TV-serier, mens du viser dem til høyre for deg å spille. Det har et stort bibliotek med innhold, som sikrer at du aldri går glipp av favorittunderholdningen din.

Elysium kodi addon

Falcon Project

Opprettet av en Indie-utvikler kjent som “AJ”, Falcon Project er et allsidig tilleggsprogram som gir tilgang til IPTV-lenker og TV-serier / filmer på forespørsel. Andre områder inkluderer også en sportsseksjon og en spesiell “Hennes sted” som gir innhold til kvinnelig smak. For å få tillegget, må du installere AJ Builds Repository.

Falcon Project kodi addon

1080p filmer

Hvis du vil se filmer i full HD-kvalitet på Android-smarttelefonen eller skrivebordet, bør du absolutt vurdere å bruke 1080p-filmer. Tillegget er laget av Dandy Media og kan skryte av ett klikk for å spille av funksjonen, som laster inn videoer utrolig raskt. Du kan få utvidelsen fra Kodi Israel.

1080p Filmer kodi addon

TUBITV 

TUBITV Kodi Add-on er tilgjengelig på SuperRepo. Du kan installere det ved å legge til depotet i Kodi og deretter installere utvidelsen fra listen over videotillegg.

tubi tv kodi video addon

Hvordan installere TUBITV på Kodi Krypton versjon 17 eller høyere

 1. Launch Kodi V17 og angi innstillinger av klikke på “Utstyr” ikon.
 2. Du vil se en liste over systemalternativer. Klikk på den siste med tittelen “Filbehandler”.
 3. Bla nedenfor og klikk på “Legg til kilde”.
 4. Dobbeltklikk på “Ingen” og Tast inn http://srp.nu i URL-boksen.
 5. Navn mediekilden “SuperRepo” og klikk på OK-knappen.
 6. Gå tilbake til Kodi-menyen, klikk på “Add-ons” og deretter “Pakke” symbol øverst i venstre hjørne.
 7. Fra listen over alternativer, plukke ut “Installer fra zip-fil”.
 8. Bla nedover til du ser mediekilden du har navngitt tidligere, f.eks. “SuperRepo”.
 9. Plukke ut Krypton > Alle > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Vent til installasjonen er fullført, komme tilbake til “Tilleggsleser”, plukke ut “Installer fra depot”.
 11. Fra listen over depoter, plukke ut “SuperRepo All [Krypton] [V7]”.
 12. Navigere til “Video-tillegg”.
 13. Fortsett å rulle ned til du finner det “TUBITV”.
 14. trykk installasjonsknappen.

NaN Tutorials

Drevet av Noobs og Nerds-repo gir tillegget deg tilgang til videoopplæringer for Kodi-funksjoner, innstillinger, maskinvare og live chat-tjenester. Det gir også feilsøking og fikser for forskjellige Kodi-feil, og tilbyr komplette guider for Kodi på Android, Linux, Raspberry PI, Xbox og Windows.

NaN Tutorials kodi addon

Fotball Replays

Hvis du er en fan av fotball, er dette tillegget bare for deg. Tilgjengelig gjennom Noobs og Nerds Repo, og lar brukerne se internasjonalt & klubbfotballkamper, sammen med høydepunkter og strømmer for gamle mesterskap og utfordringer.

Fotball gjentar kodi addon

Imperial Streams

Imperial Streams-tillegget er tilgjengelig fra Kodi Israel Repo, og er en annen favoritt av oss når det gjelder å nyte ubegrenset streaming av filmer / TV-serier. Den tilbyr en enorm database med klassikere, topp karakter og mest sett innhold. Du vil garantert glede deg over den tilgjengelige variasjonen.

Imperial Streams kodi addon

Beste Kodi Addons for Firestick

Ingenting kan slå følelsen av å se dine favoritt TV-serier / filmer på Amazon Firestick TV. Det er her Kodi-tillegg for Firestick kommer godt med, som fungerer i samsvar med plattformen’s funksjoner. Du får ikke bare glede av underholdning på heltid, men også allsidigheten ved å velge blant hundre sjangre.

Poseidon

Poseidon Kodi-tillegget har raskt oppnådd et stort rykte på markedet, som den beste kilden for å se på filmer og TV-serier på open source media-plattformen. Tilgjengelig på Kdil.co/repo, og har en brukervennlig design og oppdaterer listen regelmessig med ferske filmer. Seksjoner er delt inn i kategorier, inkludert store regissører, i teatre, Oscar-vinnere, skuespillere, sjangre og år.

Beste Kodi Addons for Firestick

HEVC Videoklubb

HEVC er et Kodi-tillegg som kategoriserer filmer i HD-kvalitet inkludert Blu-ray, 3D, 720p og 1080p, som hjelper de med begrensede internetthastigheter til å glede seg over god streaming. Appen henter inspirasjon fra videokodeken kjent som H.256. Den viktigste fordelen med å bruke dette tillegget er at det gir HD-video til en brøkdel av størrelsen. Full HD-filmer er bare 300 MB per fil.

HEVC Video Club kodi addon

Beste Kodi Addons for PPV

Kamper som Floyd Mayweather mot Conor McGregor har økt hypen og sannsynligheten for kanaler, nettsteder og applikasjoner som støtter betaling per visning. Som en åpen medieunderholdningsplattform faller heller ikke Kodi bak. Det er mange utviklere som jobber med å gi ut pålitelige tillegg for at du kan glede deg over live PPV-streaming. Noen av de beste inkluderer:

Planet MMA

Som navnet tilsier, gir dette tillegget for Kodi deg tilgang til å strømme innhold relatert til MMA-bryting og UFC-hendelser. Det kan skilte med en enorm samling av TV-serier, dokumentarer og live-arrangementer, som sikrer at du aldri går glipp av en eneste anledning. Du kan også se UFC-kalenderen, utføre søk, se Fight Night Live, få tilgang til UFC Openload, MMA Openload og Pioneers of MMA. Du kan til og med se YouTube-videoer direkte, sammen med MMA-relaterte filmer.

beste kodi-tillegg for betaling per visning

SportsDevil

Sports Devil-tillegget er perfekt for å få tilgang til enorme PPV-arrangementer, ettersom det kan skryte av et stort utvalg av kanaler, som inkluderer NBC, CBC, Sky Sports, BT Sports og en rekke andre fra amerikansk til søramerikansk til europeisk. Du kan laste ned tillegget fra Kodi Israel Repo.

sportsdevil kodi addon

Slik installerer du SportsDevil på Kodi

Det tar noen minutter å installere SportsDevil på Kodi, følg vår trinnvise guide og vi’Du får løpe på under 7 minutter:

 • Start Kodi
 • Sveve over System > klikk Filbehandler > Legg til kilde
 • I stien bar type http://fusion.tvaddons.ag (du kan kopiere lim inn dette også)
 • Skriv inn i boksen Navn Fusion og klikk deretter Fullført
 • Gå tilbake til startskjermen og klikk deretter System > klikk addons > klikk Installer fra zip-fil
 • Plukke ut Fusion > xbmc repos > Engelsk > bla nedover & klikk ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Gå tilbake til forrige meny og klikk nå installere fra depot > Uoffisielt arkiv for sports Devil > Video-tillegg > Sports djevelen > Installere
 • Vent til plugin-modulen skal installeres og vises Enabled foran SportsDevil
 • Gå tilbake til startskjermen > videoer > Video-tillegg > Sports djevelen
 • Du skal nå se den komplette listen over streamingalternativer som er tilgjengelige på SportsDevil

SportsDevil-tillegget er installert på Kodi, og du kan starte dette tillegget når som helst ved å klikke videoer>Add-Ons>SportsDevil.

SportsMania

Sports Mania er et annet hittillegg for å få tilgang til live-strømmer av hit PPV-arrangementer, uavhengig av type. Utvidelsen er perfekt for sportsfanatikere, og gir mange innhold for sport. Du kan laste ned utvidelsen fra SuperRepo: http://srp.nu.

SportsMania kodi addon

Live Hub

Hvis alternativene ovenfor ikke fungerer, kan du alltid vurdere å bruke Live Hub. Tillegget lar brukere få tilgang til geo-blokkert innhold i Storbritannia, og gir brukerne muligheten til å spille Android APK-er inkludert Mobdro-strømmer for live PPV-arrangementer. Klikk på GEO låst vil gi deg tilgang til Freeview, BBC, TVPlayer og en hel liste over andre kanaler.

Live Hub kodi addon

Beste Kodi Addons for indiske filmer og TV-serier i Bollywood

Hvis du er fan av Bollywood-filmer / TV-serier, har Kodi også dekket deg. Du kan finne mange tredjeparts tillegg, som gir tilgang til alle slags Desi-innhold fra Pakistan og India. Sjekk listen nedenfor for mer informasjon:

Zem TV

Hvis du er interessert i å se desi-innhold, er Zem TV et av de beste tilleggene som er tilgjengelige på Kodi Israel for å nyte sport fra Sørøst-Asia, filmer / serier fra India og dramaer fra Pakistan. Imidlertid får den også popularitet for å la folk over hele verden se sine favorittidrettskanaler. Klikk her for å laste ned tillegget direkte via zip-fil.

Beste Kodi Addons for indiske filmer og TV-serier i Bollywood

 1. Launch Kodi V17-applikasjonen og gå til innstillinger av klikke på “Utstyr” ikon.
 2. Fra listen over konfigurasjoner, plukke ut “Filbehandler”.
 3. Rull nede på venstre kolonne og klikk på “Legg til kilde”.
 4. Tast inn http://kdil.co/repo inn i URL-boksen, Navn mediekilden “Kodi Israel”, og trykk OK.
 5. Komme tilbake til hovedmenyen og klikk på “Add-ons”.
 6. Klikk på “Pakke” symbolet øverst til venstre på siden.
 7. Fra listen over alternativer, plukke ut “Installer fra zip-fil”.
 8. Finne de “Kodi Israel” mediekilde du la til tidligere og klikk på den.
 9. Slik installerer du repoen, Dobbeltklikk på “Kodil.zip”.
 10. Vente for “Tillegg installert” varsling og klikk på “Installer fra depot”.
 11. Fra listen over repos, plukke ut “www.kodisrael.co.il Repository”.
 12. Rull ned og klikk på “Video-tillegg”.
 13. Finne de “ZemTV.com” tillegg og klikk på den.
 14. Truffet de “Installere” knapp og plukke ut den nyeste versjonen.
 15. Vente for “Tillegg installert” melding.
 16. Du kan nå få tilgang til ZemTV.com fra samlingen av videotillegg!.

Viewster

Viewster-tillegget er tilgjengelig for nedlasting i det offisielle Kodi-depotet. Det er en premiumutvidelse, som gir deg tilgang til de nyeste Bollywood-filmene / TV-programmene fra ett sted. Tillegget tilbyr også en liste over populære sjangre som du kan velge.

Viewster kodi addon

OmniMovs

Hvis du er på jakt etter et tillegg som gir tilgang til både Bollywood og Hollywood-filmer / TV-serier på ett sted, er OmniMovs perfekt. På denne måten kan du oppfylle din trang etter noe desi-innhold, mens du også gleder deg over en liste over amerikanske filmer med klassiske hit. Du kan laste ned tillegget fra Kodi Israel.

OmniMovs kodi addon

Knag filmer

Snag Films er navet for filmer / TV-serier fra hele verden. I tillegg til å få tilgang til Bollywoodunderholdning, kan du til og med finne koreanske dramaer, arabiske serier, afrikanske filmer og mye mer mangfoldighet. Du kan laste ned tillegget fra det offisielle Kodi-depotet.

Knag Films kodi addon

Beste Kodi Addons for trening og helse

Å fokusere på helsen din og opprettholde kondisjon er avgjørende for å overleve i dag’s tøft og fartsfylt liv. Når folk rundt deg bokstavelig talt kjører med energi til å jobbe, må du strebe for å holde deg så fit som mulig. Det er her Kodi-tillegg for fitness kommer godt med. Du får enkelt tilgang til livestreams og TV-serier for vanlige treningsrutiner, slik at du holder deg aktiv og sunn.

Ares Fitness

Hvis du er en fitness-buff eller bare begynner reisen til en sunnere livsstil, vil du definitivt elske Ares Fitness-tillegget. Fra oppvarmingsøvelser, strekninger, nedkjøling, til høye intensitetsintervalltreningsøvelser; du har mange treningsinnhold å se på. Det er nesten som å ha et eget bibliotek med treningstips og råd med et tastetrykk.

  Topp 3 Pirate Bay VPN i 2023 - Last ned filer uten frykt

Beste Kodi Addons for trening og helse

BAMF TV

BAMF TV er kjent for sitt helt fantastiske kategoriserte bibliotek med fitness-TV-serier og filmer. Det har noe for hvert treningsnivå fra de begynner sin reise til ekstreme side. Du kan finne alt det siste treningsinnholdet i BAMF TV Kodi-tillegget som du kanskje aldri finner andre steder. Last ned zip-filen her for å installere tillegget.

BAMF TV kodi addon

Beste Kodi-tillegg for musikk MP3-radio

Det er ingenting som å høre på musikk i HD-kvalitet for å tilbringe fritiden din, feste med venner, eller mens du bare prøver å avlede tankene fra noen ting i livet. Heldigvis støtter Kodi all slags underholdning du kan glede deg over. Hvis du er ute etter de beste Kodi-tilleggene for å lytte til musikk, kan du se nedenfor. Du vil ha en flott tid med å strømme musikk av høy kvalitet.

Beatz

Hvis du er en musikkavhengig som elsker å lytte til en rekke sjangre, er BeatZ-tillegget som er tilgjengelig på Stream Army-repo, bare for deg. Fra stiler som hip-hop, rap, pop, jazz til nyere ambient, dubstep, EDM, moombahton, trap, deephouse, progressive, trance og chillstep-sjangre, du har mange kategorier å lytte til. Dette dynamiske tillegget vil også oppdatere musikkvalgene dine så snart de endres.

Beste Kodi-tillegg for musikk MP3-radio

MP3-strømmer

MP3 Streams er et annet flott Kodi-tillegg for musikkelskere. Den henter informasjonen fra lastfm og klarer å holde listene oppdatert. Du får tilgang til en stor samling av sanger, som inkluderer forskjellige sjangre, topplister på billboard og undervurderte artister, slik at du ikke går glipp av nye og fantastiske spor. Du har til og med muligheten til å lagre spor og lage din egen spilleliste.

MP3 Streams kodi addon

TuneIn Radio

Hvis du er en musikkfreak, som liker å høre på radioprogrammene om morgenen, vil TuneIn Radio-tillegget være ganske interessant. Den er ganske lik Android / iOS-applikasjonen med samme navn og lar brukere finne radiostasjoner fra hele verden.

TuneIn Radio kodi addon

Beste vær Kodi Addons

Leter du etter måter å holde deg oppdatert på med været? I så fall kan det være lurt å vurdere å installere værtillegg på Kodi. Nedenfor er en liste over tre av markedets beste.

Vær underjordisk

Dette tillegget kommer under API-kategorien. For å få regelmessige oppdateringer om været i ditt område, må du gå til Weather Underground-nettstedet. Du vil motta en kode, som deretter gir deg et visst antall oppdateringer per dag, når du er logget inn. Hvis du vil ha oppdateringer mer regelmessig, er det pakker tilgjengelig for forskjellige behov. Du kan laste ned tillegget fra det offisielle Kodi Repository direkte.

Beste vær Kodi Addons

Yahoo! Vær

Yahoo! Vær er en ikke-API-utvidelse, noe som betyr at du ikke trenger å gjøre noen abonnement for å få tilgang til oppdateringer. Det fungerer ganske bra når det gjelder å bestemme riktig vær i nesten alle områder i verden. I likhet med Weather Underground-utvidelsen, kan du finne Yahoo! Været i det offisielle Kodi-depotet. Dette forhindrer bryet med å legge til repos fra tredjepart.

Yahoo! Vær kodi addon

OpenWeatherMap Utvidet

Hvis alternativene ovenfor ikke fungerer for deg, er det et lurt valg å bruke OpenWeatherMap Extended-tillegget. Det er en hybrid av to stiler som passer behovene til både API og ikke-API-foretrukne brukere. Noen sier at det gir det beste fra begge verdener, og vi er absolutt enige i den oppfatningen. I likhet med alternativene ovenfor, kan du laste ned tillegget fra det offisielle Kodi Repository direkte.

OpenWeatherMap Utvidet kodi addon

Beste Kodi vedlikehold og systemtillegg

Siden Kodi er tilgjengelig på en enorm liste over plattformer, trenger du et vedlikeholdsverktøy for å tømme hurtigbufferen, slette miniatyrbilder / pakker og sikkerhetskopiere dataene dine nå og da. For å utføre disse viktige oppgavene, har vi samlet en liste over de beste vedlikeholdstilleggene for Kodi.

backup

Det siste du trenger er å miste all data og tilleggsprogrammer når Kodi-enheten din oppdateres til en ny versjon. Det er her tilleggsprogrammer som Backup kommer inn, som ikke bare lar deg installere den nyeste versjonen av programvaren, men også gjenoppretter alle tillegg, builds og Wizards i forrige versjon. Du kan laste ned utvidelsen direkte fra den offisielle Kodi repo.

Beste Kodi vedlikehold og systemtillegg

indigo

Indigo, som er tilgjengelig på Kodi Israel og SuperRepo, er den ultimate løsningen på alle dine problemer, det være seg feilmeldinger, bufferingsproblemer, problemer med krasjer og annet. Tillegget tilbyr en full suite med diagnostiserings- og reparasjonsverktøy for å returnere Kodi i sunn tilstand.

Indigo kodi addon

Merlin Wizard

Tillegget er tilgjengelig på Merlin Repo og offisielle Kodi, og er perfekt for å tømme hurtigbuffer, slette miniatyrbilder og rengjøre pakker. Det gir raskere strømming av videoen din, og forbedrer filmopplevelsen din. Last ned tillegget hvis du har problemer med etterslep eller buffering.

merlin wizard kodi addon

Bibliotekets automatisk oppdatering

Hvis du er på jakt etter en utvidelse som automatisk oppdaterer alle repoer og utvidelser på en planlagt tid, er Library Auto Update det perfekte valget. Det vil oppdatere tilleggslisten din fullstendig, mens du sletter koblingene / kildene som ikke fungerer for øyeblikket.

Bibliotek Auto Update kodi addon

Topp Geo begrenset Kodi Addons

Når du bruker Kodi, vil du komme over noen få tillegg som har en geo-begrensning til bestemte steder. For å få tilgang, må du bruke den beste VPN for kodi-tjenesten for å kryptere trafikken og maskere IP-adressen din. Siden det ser ut til at du befinner deg på et annet sted, er det ikke lenger noe problem å laste ned og installere tillegg. Her er noen av de beste geobegrensede tilleggsprogrammene som er tilgjengelige på Kodi.

 1. Ultimate IPTV
 2. Elysium
 3. Genesis Reborn
 4. Pegasus
 5. Alluc
 6. Specto
 7. Quasar

Eksperter og entusiaster anbefaler å bruke en Kodi VPN-tjeneste for å streame på Kodi. En VPN hjelper deg med å holde deg sikker og anonym fra DMCA-kunngjøringer og andre lover om opphavsrett mens du får tilgang til opphavsrettsbeskyttet materiale. Få Kodi VPN

Kodi Addons som ikke lenger arbeidet i 2023

I løpet av tiden, jeg skrev denne bloggen, var det nok av tillegg som fungerte som de skal. I løpet av de siste månedene har imidlertid nedbruddet mot Kodi ført til at ting tar en ganske annen vending. Offentlige etater og opphavsrettsjegere jobber dag og natt med å kvitte seg med depoter og utvidelser, å stille spørsmålstegn er kodi sikkert nok? Dette har resultert i at mange kjente kodi addons ikke fungerer. Disse inkluderer:

Triton kodi addon

Triton

Triton er kjent som en erstatning for det berømte Elysium-tillegget. Selv om det er en nykommer, klarer den å gi ganske variasjon og bekvemmelighet for brukerne når det gjelder å finne HD-koblinger for filmer og TV-serier, som er lett å spille av fra hvilken som helst plattform. Med en oppdatert database kan du være trygg på å finne alle favorittene dine i tillegget. Du kan deretter legge dem til i din “Min Triton” liste, eller se på hitlisten for bedre forslag. Tillegget finner du på Soulless-repo: https://soullessbuilds.com/repo/

Fokus kodi addon

Fokus

Når du vil at fokuset ditt ikke skal gå noe annet sted, men skjermen foran deg, er dette tillegget et godt valg for dine overstadige sevaner. I motsetning til andre filmtillegg oppdaterer utviklerne mediebiblioteket regelmessig, og sikrer at du har rikelig med innhold som holder deg opptatt og sitter fast på skjermen dag ut og dag inn. Hvis du vil installere tillegget, må du laste ned Lock Down Repository: http://repo.lockdown.in/

Quantum (Sanctuary) kodi addon

Quantum (Sanctuary)

Quantum er en allround-utvidelse, tilgjengelig gjennom Kodi Israel-depotet. Det har et enormt bibliotek, inkludert begge IPTV-kanaler & VoD-innhold, for alle. Det er til og med tegneserier for barn, en sportsseksjon, flere IPTV-seksjoner og en TV-guide å velge mellom. Hva annet kan du be om?

stigende tidevann kodi addon

Rising Tides

Rising Tides er et annet kjent Kodi-tillegg som lar brukere streame liveinnhold. Ved installasjon kan du finne kategorier av dokumentarer, TV-serier, IPTV-himmelen, filmer, sportsprogrammer, live PPV-arrangementer, live fotball og hundrevis av kanaler. Det er det beste valget for live-streamingbehov, men krever at både Sports Devil og F4M Tester er inkludert i listen over Kodi-tillegg. Du kan laste ned og installere utvidelsen ved følgende repository: http://mullafabz.net.rw/Repository

suprabox kodi addon

SupraBox

SupraBox er tilgjengelig på Looking Glass-depot, og er et undervurdert Live TV-tillegg. Den gir vanligvis tilgang til forskjellige IPTV-kanaler, men inneholder også alt fra filmer, TV-serier, sport og forskjellige andre seksjoner. Du kan finne videoer i 1080P og til og med Blu-Ray-kvalitet.

Levering

Levering

Deliverance-tillegget er tilgjengelig på Sport Xplosion-repo, og har vunnet enorm popularitet på markedet for levende sportsutvidelser. Det er den beste erstatningen for CastAway og SportsDevil, hvis de slutter å jobbe. Du har et massivt bibliotek med sportsbegivenheter med høydepunkter og livestrømmer.

Føniks

Oppdater 2023: Kodi går definitivt gjennom en grov oppdatering med det ene slaget etter det andre på deres bemerkelsesverdige tillegg til TV-show / filmstrømming. Phoenix, en av de mest populære innholdskildene har offisielt stengt butikken. I følge TorrentFreak bestemte utvikleren seg for å ta denne handlingen for å beskytte seg mot de nylige regjeringssøksmålingene og havariene.

En proposisjon har også erklært at personer som legger ut ulovlig innhold vil gå i fengsel. Med dette sier vi farvel til Phoenix. Takk for at du ga deg et omfattende organisert mediebibliotek for underholdning. Når du ønsker å utforske hele utvalget av medier, anbefales det at du vurderer dette tillegget.

Phoenix tilbyr omfattende organisert mediebibliotek som til en viss grad vil møte forventningene til TV-elskere. Det beste med dette tillegget er at seerne får tilgang til og se tusenvis av filmer, TV-serier og mye mer. Les vår guide for hvordan du installerer phoenix på kodi.

XMovies8

XMovies8 kodi addon

Oppdater desember 2023: XMovies8 var tidligere tilgjengelig gjennom både Fusion og MetalKettle. Etter panikken i Kodi-industrien etter rettssakene om kjente utviklere, fungerer tillegget imidlertid ikke lenger. Vi prøvde å finne utvidelsen på andre depoter, men siden det ikke er noen støtte tilgjengelig – det er nesten umulig å bruke tillegget.

Du kan imidlertid alltid bruke andre tillegg som Disney + og Netflix for å streame gode filmer / TV-serier når som helst og hvor som helst. XMovies8 var tidligere tilgjengelig gjennom både Fusion og MetalKettle-depotene til begge nylig ble tatt ut. Du kan ikke bruke tillegget lenger siden begge depotene nå er frakoblet. Det er en sjanse for at MetalKettle kan komme tilbake i følge KodiTips.

Navi X Sports

Oppdater desember 2023: Enhver god ting må nå en slutt. Etter ti vellykkede år med drift, den berømte Kodi Add-on, er Navi X ikke lenger i drift. Årsaken til å slå av er den samme for så mange populære utvidelser. Utviklerne ønsket ikke å bli assosiert med juridiske tvister / problemer, særlig ikke etter den spesielle oppmerksomheten Kodi får fra opphavsrettsjegere fra hele verden.

Som erstatning kan du alltid bruke cCloud TV for streaming av live sport og underholdning. Navi X gir tilgang spesifikt til sportsavhengig på en fantastisk og søt måte. Etter å ha brukt dette interaktive Kodi-tillegget, kan du streame og se på forskjellige sportskanaler live. Dette tillegget gir også informasjon om de mest viste kanalene i løpet av det siste døgnet.

Acestreams Addon for streaming av sport på Kodi

Oppdater desember 2023: Acestreams er et annet kjent navn i listen over sportsstreaming-tillegg. Det muliggjør HD-streaming for alle slags sportskanaler. Som et resultat kan brukerne motta den ultimative underholdningen om streaming av live sport. Imidlertid, etter lukkingen av Fusion-depot, har Acestreams Sports imidlertid også lagt ned.

Brukere kan ikke lenger bruke utvidelsen for streaming av sport. Hvis du vil glede deg over livestrømmer av sportskanaler, kan det være lurt å vurdere å bruke Stream Engine og Cast Away-sportstillegg. Kodi-sportsinteresserte og tenker at et nytt tillegg endelig er her for å ordne opp streamingbehovene deres, vel uheldige gutter den’er ikke et tillegg. Den’er noe enda bedre!

AceStreams er medieplattformen for en “ny generasjon” designet for å hente flere kilder for live streaming av Kodi-tillegg som er spesielt nyttig for sportsstreaming. Den virkelige godbit her er for sportsfans som bare vil elske kvaliteten og ytelsen til Ace Streams. Hvis du tenkte hvor du kan få AceStreams-koblinger og hasjfiler, her er noen kule Reddit-grupper å følge:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit Soccer Streams
 3. Reddit NFL Streams
 4. Reddit NBA Streams
 5. Reddit Boxing Stream
 6. Source TV Links – 1000+ AceStreams Kilder

FTV (FilmOn TV)

Oppdatering november 2023: Etter at Fusion-depotet ble fjernet, ble alle tilleggsprogrammer som TVADDONS vert avviklet eller flyttet til andre depoter. Det anerkjente FilmOn TV eller FTV-tillegget led også den samme skjebnen og ble til slutt avviklet. Dessverre kunne jeg ikke’t finner noen andre repos som er vert for FTV.

Etter at Fusion-depotet ble tatt ned, ble alle tilleggsprogrammer som TVADDONS vert avviklet, eller flyttet til andre depoter. Det anerkjente FilmOn TV eller FTV-tillegget led også den samme skjebnen og ble til slutt avviklet. Dessverre kunne jeg ikke’t finner noen andre repos som er vert for FTV.

Anime-IPTV

Oppdater desember 2023: Anime-IPTV-tillegget var ganske populært i løpet av de første dagene. Det kom med kombinasjonen og samarbeidet av flere forskjellige anime-tillegg. Siden det allerede er så mange alternativer for å se Anime, ser det imidlertid ut som om utvidelsen ikke har fått nok oppmerksomhet. Dessverre er tilleggsprogrammet ikke lenger tilgjengelig på noe lagringssted.

Anime-IPTV har blitt til med kombinasjonen og samarbeidet av flere forskjellige anime-tillegg. Den unike funksjonen er lett å navigere til tross for at menyalternativene ikke er på engelsk. Du kan fremdeles finne noen videoer ved å klikke på søkeikonet.

Du kan finne noen få dårlige lenker nå og da, men med tanke på kvaliteten og tilgjengeligheten til videoene er bekymret, slår Anime-IPTV mange Kodi-tillegg.

Andre beste Kodi-tillegg som har sluttet å fungere

 1. Dojo Streams
 2. t.f.a
 3. Hastighet
 4. Reaper
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. BOB
 9. UKTV IGJEN
 10. VidTime
 11. Plex
 12. Tilleggsinstallatør

Pakk inn ting

Vi forventer at du vil få en nagende Kodi-opplevelse med disse 100 beste Kodi-tilleggene. Det tok oss mye tid å samle denne listen og teste hver utvidelse. Hvis du har spørsmål / spørsmål, ikke nøl med å slippe en kommentar nedenfor. Det viktigste er at du deler artikkelen med dine venner / familiemedlemmer. Vær oppmerksom på at før du laster ned kodeparter fra tredjepart, må du sørge for at du har det’har jobbet en raskeste VPN-tjeneste for å forhindre alle slags cyberangrep. Lær mer om hva som er billig VPN-tjeneste som du enkelt kan få.

Følg oss på Twitter og hold deg oppdatert.

Følg @Bestvpnco

Похожие статьи

 • 100 beste Kodi-tillegg for filmer og live-tv-show (testet og bekreftet liste for 2023)

  Søker du etter den beste listen over Kodi-addons fra 2023? I så fall er du på rett sted. Vi kjenner desperasjonen fra brukerne når det kommer til det…

 • 100 beste Kodi-tillegg for filmer og live-tv-show (testet og bekreftet liste for 2023)

  Søker du etter den beste listen over Kodi-addons fra 2023? I så fall er du på rett sted. Vi kjenner desperasjonen fra brukerne når det kommer til det…

 • 100 beste Kodi-tillegg for filmer og live-tv-show (testet og bekreftet liste for 2023)

  Søker du etter den beste listen over Kodi-addons fra 2023? I så fall er du på rett sted. Vi kjenner desperasjonen fra brukerne når det kommer til det…

 • 100 beste Kodi-tillegg for filmer og live-tv-show (testet og bekreftet liste for 2023)

  Søker du etter den beste listen over Kodi-addons fra 2023? I så fall er du på rett sted. Vi kjenner desperasjonen fra brukerne når det kommer til det…

 • 100 beste Kodi-tillegg for filmer og live-tv-show (testet og bekreftet liste for 2023)

  Søker du etter den beste listen over Kodi-addons fra 2023? I så fall er du på rett sted. Vi kjenner desperasjonen fra brukerne når det kommer til det…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me