YouTube hackat av Prosox & Kuroi & rsquo; sh – Dussintals VEVO-artistkanaler som påverkas

** Uppdatera kl. 10:28 av Bästa VPN - YouTube återvänder äntligen. Den borttagna “Despacito” video är säkerhetskopierad!


Under en överraskande vändning har många officiella VEVO YouTube-kanaler kändisar HACKAD! Åh ja, det verkar som att hitströmningsplattformen verkligen har säkerhetsproblem. Även om människor fortfarande diskuterar om det är en “insekt”, låt oss rensa saker och säga att det INTE INTE är.

YouTube är för avancerat för att drabbas av ett mindre fel “ÄNDRAT TITLAR”, och nämnde vi “Despacito” video har tagits ner efter att ha nått 5 miljarder mark? Å nej, hur ska du lyssna på ditt favoritspår nu? Haha, vi’har du täckt. Njut av att höra den här versionen.

** Uppdatering kl. 08.28: The “Despacito” video har laddats upp igen av en kanal som kallas “”Vainglory Turneringar TV”. Så, som vi nämnde tidigare, har YouTube definitivt hacket!

YouTube VEVO hackat - Vad’s fortsätter?

Medan hela hacking-eskapaden är ganska rolig, eftersom vi ser titlar förändras konsekvent - saker blir ganska allvarliga för närvarande, eftersom några av de hackade videorna levererar ett meddelande om protest som ber om frihet i Palestina med hjälp av “Befria Palestina” taggar. Andra videor hade till och med en titel som sa “Fan Illuminati”, men för nu, det’är tydligt att hackarna är anti-Israel. Påverkade kanaler inkluderar:

 • Katy Perry
 • Vevo (Vevo)
 • Shakira (ShakiraVEVO)
 • Luis Fonsi (LuisFonsiVEVO)
 • Kaaris (KaarisOfficialVEVO)
 • Lacrim (LacrimMusicVEVO)
 • Taylor Swift (TaylorSwiftVEVO)
 • Maître Gims (MaitreGimsVEVO)
 • Post Malone (PostMaloneVEVO)
 • Chris Brown (ChrisBrownVEVO)
 • Selena Gomez (SelenaGomezVEVO)

... Och listan fortsätter att växa!

Youtube Hackat av Prosox & Kuroi & rsquo; sh

Information om Youtube Hackers Prosox & Kuroi’sh

den’är för tidigt att säga något om hackarna, men vi vet att det finns minst sex personer som är ansvariga för försöket: “Prosox”, “Kuroi’SH”, “Skugga”, “Akashi IT”, KiraRoot och Xepher.

Medan vissa av dem tycks leda till frågor som rör Palestina och Illuminati, kom vi nyligen över en Tweet från Prosox, som säger att det finns en sårbarhet på webbplatsen för delning av video som gör det möjligt att ändra titlar.

Detta leder till att vi tror vem som helst som de här killarna kanske bara rör med YouTube eller avslöjar en “insekt”.

YouTube hackat av Prosox & Kuroi & rsquo; sh - Dussintals VEVO-artistkanaler som påverkas

Möjliga framtida attacker av hackare Prosox & Kuroi’sh

Åh vänta, vi talade lite för snart tidigare. På inget sätt avslöjar dessa killar ett fel. Skit blev bara dubbelt allvarligt. Hackerkontot går med namnet “Kuroi’SH” postade en tweet för sekunder sedan förklarade att om deras Twitter-handtag inte gör det’t lyckas samla 40 000 följare, de kommer att hacka NASA, NASA Hubble, Logan Paul och Jake Paul.

Jag ska göra en utmaning med er. Om vi ​​inte träffade 40 000 följare i dag tar jag bort @NASAHubble @NASA och @jakepaul @LoganPaul

- Kuroi'SH (@sh_kuroi) 10 april 2018

Phew ... Om du trodde att saker skulle ta slut, du’återigen fel! Tidigare, Kuroi’SH hotade med att hacka NASA, och förvånansvärt uppfyllde de sitt löfte. Webbplatsen kompromitterades för cirka fem dagar sedan och har försökt återhämta sig sedan. Den här hackergruppen är säkert gutsy som helvete. Det taggade till och med NASA och frågade “Var’är din säkerhet?”

Prosox & Kuroi & rsquo; sh nasa hack

Pro-tips: Surfa alltid på webben med en VPN-tjänst så att all din aktivitet är anonym & krypterade!

Hur du fixar ditt hackade YouTube-konto

Om du är en av de olyckliga individerna som drabbats av den senaste YouTube-hacken, finns det vissa steg du kan vidta för att säkerställa fullständig återhämtning eller till ett minimum, stopp av skadlig aktivitet på din kanal. Innan börjar vi dock, se till att ta den här säkerhetskontrollen.

Om du upptäcker att du inte kan logga in på ditt YouTube-konto klickar du här. Du blir ombedd att svara på några frågor för att bekräfta om ditt konto är ditt eller inte. Glöm inte att fylla i alla detaljer. Om ditt återställning av kontot lyckas, ändra ditt lösenord omedelbart och följ tips nedan:

 1. Lägg till ett antal återställningsalternativ för att enkelt logga in vid en framtida tidpunkt. Detta inkluderar a “Återställningstelefon”, som bara hör till dig.
 2. Ta bort det tidigare e-postmeddelande som lagts till i ditt konto och lägg till ett nytt som är kopplat till flera säkerhetsåtgärder. Följ dessa tips för ytterligare skydd.
 3. Få ytterligare ett lager av säkerhet på din YouTube-kanal genom att lägga till tvåstegsverifiering, som kräver att du anger en kod när du loggar in på ditt konto.
 4. Kontrollera vidarekopplings- / filterinställningarna för ditt konto och blockera alla okända IP-adresser som för närvarande är inloggade.

När historien fortsätter att utvecklas, se till att fortsätta följa den här bloggen för fler uppdateringar. Till dess, låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan. Vem tror du att hackarna är? Vad försöker de bevisa? Ändrar en YouTube-titel med en hackkod så enkelt?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me