NordVPN UK – 545 servrar för Storbritannien på bara $ 3,49 / månad

Med att NordVPN blir ett toppval för de flesta användare som vill få integritet online är det vanligtvis det första alternativet när det gäller att avblockera tjänster, delta i NordVPN-strömning och strömma piratkopierat innehåll online. Detta gäller särskilt för användare i Storbritannien, som vill uppleva internet utan censur eller spårning, för att skydda deras identitet från hackare. Försöker du ta reda på om att använda NordVPN UK är ett bra alternativ? Fortsätt läsa den här guiden för regionspecifik information. För att få en fullständig översikt över leverantören, kolla in denna NordVPN-granskning!

NordVPN UK Review

Internetcensur har blivit ett ökande problem i Storbritannien med att regeringen inför ett antal lagar som kriminaliserar publicering eller innehav av vissa typer av material. Dessa inkluderar fall av barnpornografi, uppmaning till terroristverksamhet, brott mot upphovsrättslagar eller den engelska ärekränkslagen. Som sådan gör regeringen det obligatoriskt att utföra övervakning av sina medborgare.

Detta innebär att allt du gör online registreras / loggas och kontrolleras regelbundet av myndigheter och jakt på upphovsrättsintrång. Endast användning av en tjänst som NordVPN kan erbjuda fullständigt skydd från de intressanta ögonen för företag som samlar in information, tillsammans med dina lokala internetleverantörer. Leverantören erbjuder över 545 brittiska servrar i landet, ur sin enorma lista över 5150 servrar i 62 länder.

NordVPN Storbritannien

Detta hjälper inte bara användare att hålla sig anonyma när de använder tjänster i Storbritannien, utan det hjälper också de som är belägna utanför landet att blockera regionspecifika tjänster, som Amazon Instant Video, BBC iPlayer, ITV Hub, TVCatchup, Channel 4oD, All4, Channel5, Now TV, STV Player, UKTV Play, Sky Go, BT Sports, Premier Play, Sky Sports, TuneIn, Absolute Radio och Eurosport Player.

Det bästa av allt: leverantören erbjuder en rekommenderad serversida för användare i Storbritannien också. När du bläddrar ner länken kommer du att märka en “Justera serverinställningar” meny. Välj helt enkelt Storbritannien och välj sedan servertyp. Du har två alternativ: DoubleVPN, Standard VPN, Dedicated IP, Obfuscated och P2P. Den tredje menyn gör det möjligt att konfigurera VPN-protokollen. Valen inkluderar OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2 / IPSec, HTTP Proxy (SSL), HTTP CyberSec Proxy (SSL), PPTP och L2TP / IPSec.

NordVPN UK Review

Skäl att använda NordVPN i Storbritannien

Förutom att undvika regeringsövervakning i Storbritannien finns det många andra skäl att använda NordVPN. Det ligger bland topplistan över VPN: er som är den perfekta lösningen för att utnyttja underhållning var som helst i världen, minus krångel med innehållsbegränsningar. Samtidigt håller det dig borta från lagliga problem med att hänge dig åt aktiviteter som kan strida mot Storbritanniens internetpolicy. Andra skäl för att använda NordVPN i Storbritannien inkluderar:

  1. Omkoppling av internetcensur - Om du är belägen utanför Storbritannien, men behöver titta på ett specifikt TV-program / film / idrottsevenemang från landet, måste du geografiska begränsningar. Dessa blockerar dig från att komma åt webbplatsen eller specifikt innehåll. Genom att använda NordVPN och ansluta till en UK-server kan du enkelt kringgå internetsensur och geografiska begränsningar.
  2. Håll dig säker var du än går - Överallt där du åker i Storbritannien kan du alltid hitta bra barer, restauranger och kaféer att kyla på, medan du gör ditt arbete eller bara bläddrar via Facebook. Även om det inte finns någon skada i att använda en offentlig Wi-Fi, riskerar du dig själv att phishing, identitetsstöld, cyberstalking och andra hot. VPN: er håller din identitet dold och IP-klädda hela tiden.
  3. Säkra flera enheter - NordVPN erbjuder sina användare möjligheten att använda ett prenumeration på fem olika enheter för att hålla din identitet anonym var du än går. Leverantören erbjuder även anpassade Flash Routers som har sin egen NordVPN-app. Du kan få dem att skapa en stark VPN-anslutning i hela ditt hushåll. Servrar kan ändras från routermenyn.
  4. Dela säkert stora filer - De flesta är inte medvetna om att VPN: er faktiskt står för virtuella privata nätverk. Detta innebär att du faktiskt kan använda dem för att skapa ett dedikerat nätverk som bara är tillgängligt för dig eller en godkänd lista med individer. Detta möjliggör enkel delning / överföring av information på ett sätt som håller all data privat och säker hela tiden.

NordVPN UK - 545 servrar för Storbritannien på bara $ 3,49 / månad

NordVPN UK Pris

NordVPN-användare måste bara betala $ 11,95 per månad, vilket anses vara ganska dyrt. Men du kan alltid gå för planer med bättre värde. För bästa värde kan du till och med välja en 1-årsplan som ger en massiv rabatt på 41%.

NordVPN erbjuder till och med kupongkoder, som gör det möjligt för kunder att utnyttja ännu bättre erbjudanden när man registrerar sig hos leverantören.

Detta sänker kostnaderna till $ 3,49 / mo. vilket uppgår till $ 125,64 var 36: e månad! Kort sagt får du tillgång till en av de billigaste VPN-priserna på marknaden från en känd tjänst, baserad i Panama (en av de säkraste platserna i världen) i två goda helår. Allt du måste göra är att gå in “2ysecurity” när du registrerar dig eller bara klicka på “Rabatt kupong” knapp i rött.

NordVPN UK Pris

NordVPN UK-servrar

Som tidigare nämnts erbjuder NordVPN en enorm databas med 530 servrar i Storbritannien. Dessa siffror är jämförbara med hela VPN-nätverket för vissa leverantörer som Surfshark, VyprVPN och Ivacy. Som sådan behöver du inte oroa dig för problem med serverbelastning. I själva verket kan du till och med köpa en dedikerad IP från NordVPN, om du vill vara helt anonym för att avblockera VoD-tjänster. När det gäller säkerhet fanns inga offentliga eller WebRTC-läckor i testet från webbläsarläckor.

NordVPN UK-servrar

Vi genomförde också ett DNS-läckagetest från perfekt integritet för att kontrollera om det finns någon möjlighet att din information är tillgänglig eller tillgänglig för lokala Internetleverantörer. Som ni kan se av resultaten nedan finns det ingen indikation på vår officiella amerikanska plats i Charlotte, North Carolina. DNS-testet visade att vi var anslutna till en enda IP från M247 LTD London Infrastructure!

Hur avbokar jag mig från NordVPN

För användare som fortfarande är osäkra på att använda NordVPN i Storbritannien, strävar vi efter att strimla alla dina tvivel med en fullständig sekretessanalys från IPLeak.net. Som ni kan se nedan anslöt vi oss till en server i Storbritannien och efter genomförandet av testet lyckades VPN dölja vår riktiga amerikanska plats. Den offentliga IP-adressen är den från Storbritannien, tillsammans med IPv4 och DNS-adressen också, vilket indikerar att vi är anslutna till en enda server i Storbritannien.

Vilken hamn använder NordVPN

NordVPN UK - 545 servrar för Storbritannien på bara $ 3,49 / månad

NordVPN UK Free Trial

NordVPN rankas bland de få på marknaden som erbjuder båda: en pengar-tillbaka-garanti och gratis prov. Den förstnämnda varar i 30 dagar och den senare i 7 dagar, under vilken du får tillgång till de kompletta funktionerna i NordVPN, som inkluderar åtkomst till ursprungliga appar för alla enheter / plattformar, 5150 servrar i 62+ länder, med andra verktyg som DoubleVPN, DNS Leak Protection, Split Tunneling, Kill Switch och mer.

NordVPN UK Free Trial

NordVPN UK Netflix

  1. Prenumerera på en lämplig plan baserad på dina budgetbehov och sekretesskrav.
  2. Ladda ner relevant NordVPN Netflix-applikation för din enhet / plattform för att komma igång.
  3. Installera programvaran och ange användarnamn och lösenord för ditt NordVPN-konto.
  4. Starta NordVPN-appen och anslut till en server i Storbritannien för åtkomst till Netflix.
  5. Välj alternativet Dedikerad IP om du har köpt en statistik för Netflix UK.
  6. Njut av att strömma en enorm lista med 442 TV-program och 1586 filmtitlar!

NordVPN UK Netflix

NordVPN UK - 545 servrar för Storbritannien på bara $ 3,49 / månad

Vanliga frågor om NordVPN UK

När det gäller att använda NordVPN i Storbritannien eller konfigurera leverantören för landet kan användare komma över en mängd frågor. Nedan belyser vi några av de vanliga som vi blir frågade:

Hur avbokar jag mig från NordVPN?

Logga in på ditt konto genom att ange ditt användarnamn och lösenord på NordVPN-webbplatsen. Klicka på “Mitt konto” och sedan på “betalningar” alternativ. Slå “Avbryt prenumeration” -knappen (längst ner på listan). När du är klar väljer du ett skäl till avbokningen och klickar sedan på “Fortsätta” knapp. Slutligen, för att verifiera din återkommande prenumerationsavbrytning, klicka på den gula knappen!

Vilken hamn använder NordVPN?

Porten som NordVPN väljer för serveranslutning beror på vilken typ av protokoll du väljer. Om du till exempel väljer OpenVPN kan du använda både: TCP- och UDP-portar. De stöder starkare krypteringscifrar och algoritmer, vilket ger användare 24/7 skydd via AES-256-CBC med en 2048-bitars DH-nyckel. Om du vill torrent, kolla in SOCKS5 Proxy-guiden för information om rekommenderade portar för snabbare hastigheter.

Inpackning av saker

I slutändan mötte vi inga problem med att använda NordVPN UK-servrarna för att blockera VoD-tjänster eller till och med delta i P2P / Torrenting. Även när vi utförde läcktester, fanns det inga indikationer på vår sanna placering i USA. Våra representanter i Storbritannien gav oss också goda recensioner för tjänsten i landet och sa att de kunde låsa upp utländska tjänster som amerikanska Netflix med hjälp av NordVPN enkelt!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me