Ivacy tar värmen – återgår till rykten med en transparens-glock!

De säger, slåss med eld. Stå inför dina motståndare / dåliga önskemål med liknande vapen och taktik. Ivacy är dock oenig och släcker ryktens dimmiga eld med en hink med ärligt fyllt vatten!

Under åratal har leverantören mött anklagelser och udda avdrag för en förment anslutning till en konkurrenttjänst, PureVPN. Så för West Affiliate Summit i Las Vegas 2019 beslutade Ivacy att ta brinnande frågor om föreningen, gå vidare.

På frågan om förhållandet med PureVPN, PR Manager på Ivacy “Frank” skrattade och hävdade att PureVPN bara var en mindre intressent, begränsad till delad infrastruktur. Varför? För det främsta syftet att hjälpa användare ska du behålla sin anonymitet online.

Olika offentligt identifierbara digitala fotavtryck är namnet på OEM-partner eftersom de är en av de få leverantörerna vars identitet redan är offentlig kunskap. Detta görs ur en sekretess-, anonymitets- och välfärdssynpunkt både för våra användare och våra högprofilerade tekniska investerare, vilket är en vanlig praxis inom VPN-branschen, och vi respekterar det. Denna anonymitet har spelat en viktig roll för att hålla våra användare’ integritet utan kompromiss i mer än ett decennium.

Frank upprepade flera gånger att Ivacy är en oberoende enhet och att de har debunkit denna myt om a “misstänkt” anknytning till PureVPN, flera gånger tidigare.

Ärligt talat skyller jag inte på individer inom sekretesssektorn och kräver ett tydligare svar. VPN-branschen är fylld med oärlighet och mysterier, avseende ansiktslösa VD, sekretesspolicy, loggning eller den specifika leverantörens faktiska plats.

För att inte nämna, några gratis VPN-svindlar har till och med gått så långt som att bilda partnerskap med datakommunikationsbyråer. Det är en halt sluttning som litar på en VPN-tjänst, men samtidigt undrar jag vilka konsekvenser detta har “brist på tro” i sekretessverktyg skulle leda oss.

Jag kan få frustrationen från Ivacy och trubbigheten i deras svar, när allt de försöker göra är att bana vägen för deras användare att få maximal anonymitet online.

Ingen vill att alla deras ansträngningar skulle gå till spill, bara på grund av dumma rykten. Under alla mina år i VPN-branschen kan jag också säga att detta kan ha börjat som en gimmick från konkurrenter, som låt mig nämna, faktiskt har liknande anknytningar också.

jag’Jag säger detta en gång för alla: Ivacy är en oberoende registrerad enhet med egna köpmän, bankkonton, partners och juridiskt bindande kontrakt. Ivacy’s oberoende drivna och utvecklade appar, backend, fakturering, juridiska avtal och partnerskap är ett bevis på detta faktum. Deras insatser är bara mindre. Vad mer vill du ha från Ivacy?

Leverantören svarade till och med på frågor angående deras ledning och hävdade att eftersom de är ett privat aktiebolag har de ingen juridisk skyldighet att avslöja de verkliga ägarna bakom Ivacy.

Som sådant är de inte intresserade av att öppna sina investeringsportföljer för alla att se, eftersom det direkt innebär att avslöja offentligt identifierbara data, vilket kan sätta användarnas integritet i fara.

När det gäller anonymitet avslöjade Frank också att Ivacy var en av de första VPN-erna “stöd för idén om öppenhet, inte bara genom att vara GDPR-kompatibel eller genom att vara medlem i US Cyber ​​Security Alliance, utan också genom att stödja konceptet för transparent produktverksamhet”.

Tanken bakom Ivacy VPN är att underlätta användare att övervinna vägspärrar som begränsar dem i deras strävan efter total internetfrihet. Varför inte prata om vad deras frågor är? Jag kan gå hela dagen och diskutera varför och vem men har det någonsin hindrat oss från att lämna löfte om fullständig anonymitet? Jag kommer bara att säga detta till våra befintliga och potentiella användare: Ivacy kommer att upprätthålla ditt förtroende till varje pris och förbli din föredragna sekretesspartner i brev och anda.

Inpackning av saker

Ärligt talat är jag otroligt imponerad av svaren från Ivacy, särskilt under en tid där VPN-branschen är fylld med hemlighet och mysterium.

Den Singapore-baserade leverantören som beskjuter öppenhet i sin verksamhet är definitivt värt ett erkännande, och jag skulle vilja se att andra tjänster gör samma sak.

“Ingen utom de modiga förtjänar mässan” och Ivacy öppnar sig om sina föreningar, ledning och ekonomi, visar att du kan lita på dem att hålla dig anonym online.

För dem är deras kunder den viktigaste tillgången i deras organisation, och att svara på deras frågor istället för att ignorera dem, verifierar bara detta påstående.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me