Hur man låser upp Kodi i Storbritannien och titta på liveströmmar för engelska fotboll

Kodi har varit hemma i ett massivt bibliotek med underhållningskanaler inklusive filmer, TV-program, dokumentärer, animering & tecknat, och naturligtvis alla’s favoritsport. Det finns ett stort antal officiella såväl som inofficiella tillägg för idrottsströmmar för Kodi inklusive de för cricket, fotboll, friidrott, amerikansk fotboll, ishockey, UFC och listan fortsätter och fortsätter. Läs igenom vår detaljerade guide om hur du avblockerar Kodi i Storbritannien för att se dina favoritfotbollsmatcher live i aktion. Använd Bästa VPN och bästa vpn för kodi för att säkra alla dina strömmar.

Contents

Kodi-lådor förbjudna i Storbritannien

Storbritannien kommer att bli det första landet som officiellt förbjuder fullt laddade Kodi-lådor förkonfigurerade med engelska Premier League-strömningskanaler. Den 6 mars 2023 serverades 65-åriga Malcolm Mayes med en straff på 250 000 pund för att sälja Kodi-lådor helt för 1 000 pund vardera.

Upphovsrättsinnehavare BTSport, Sky Sports och Virgin Media har också fått lagligt godkännande för att kräva att blockera servrar som används för att sända officiella Premier League-strömmar gratis.

kodi boxar förbjudna i Storbritannien - vårt perspektiv

Hur man avblockerar Kodi och ser ut från gränser Add-ons i Storbritannien

Varning! Don’t installera tillägg innan du läser vår Kodi VPN-guide
Kodi har undersökts hårt. Myndigheterna är heta på sina svansar för att jaga Kodi-användare. Kolla in vårt bästa VPN för Kodi för att ta reda på hur du förblir anonym. Lär dig hur du låser upp bästa Kodi-tillägg och säkra din integritet från upphovsrättsinnehavare.

hur man avblockerar kodi i Storbritannien

Innan vi börjar berätta hur du får tillgång till stora strömningskanaler för att titta på Footbal ligamatcher, låt’s bara rensa upp något, anser det vara en realtid faktakontroll, Kodi är inte förbjudet i Storbritannien. Kodi-lådor laddade med förkonfigurerade bästa Kodi-tillägg har nu förbjudits att säljas eftersom de åtföljer en rejäl böter.

Du kan kringgå geo-restriktioner nästan omedelbart och avblockera Kodi beroende på vilken enhet du har, den’Så lite annorlunda för strömmande lådor Det här smarta hacket gör att du kan dölja din IP-adress med den i alla andra grannländer i Europa (med tanke på att du är en bosatt i Storbritannien och har gått ur landet) och få tillgång till Kodi-kanalerna utanför gränserna på din Mediacenter. Vi har granskat över 5 höghastighets VPN-tjänster som du kan välja mellan, här är en lista över våra topp 5 medan mer kan hittas på vår webbplats’s Kodi VPN Reviews avsnitt:

  Bästa Torrentwebbplatser och 100% fungerande alternativ av nedskärade webbplatser

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

Så här avaktiverar du Kodi-förbjudna kanaler på Windows i Storbritannien

Kodi Windows-användare’i Storbritannien kommer att betrakta sig som de lyckligaste eftersom det finns mer stöd för operativsystemet än andra enheter. För Kodi Windows kan du avblockera kodi genom:

 1. Starta din VPN-tjänst
 2. Anslut till en server i Luxemburg, Nederländerna osv.
 3. Starta Kodi
 4. Gå till önskat tillägg och börja strömma Major Football League-matcher live!

Så här avaktiverar jag Kodi-lådor som är förbjudna kanaler i Storbritannien med hjälp av router

Avblockering av gränserna för fotbollströmningskanaler på Kodi Boxes i Storbritannien kräver att du konfigurerar VPN-tjänsten på en router. Kom ihåg att aldrig konfigurera VPN på leverantörsroutern (det gör normalt inte’t tillåter dig). Du kan följa vår guide om hur du konfigurerar ditt VPN på en router med vår guide här (kom ihåg att använda en server nära Storbritannien, överväg en från Luxemburg, Norge, Sverige, Tyskland, Nederländerna).

Om du har problem med att avblockera kodi i Storbritannien, skicka oss din router & modell och vi kommer att försöka ge dig en perfekt installationsguide.

När du har konfigurerat VPN på routern kan du bara starta om den sedan:

 1. Starta Kodi
 2. Gå till videor
 3. Strömma dina favoritfotbollströmningskanaler i Storbritannien utan mycket problem!

Varför Kodi EPL-kanaler IPTV-strömmar blockerade av SkyTV

Efter mycket kontrovers kallade Sky Sports det officiellt och fick lagligt godkännande för att förbjuda alla servrar som används för att leverera IPTV-strömmar av EPL-matcher gratis. Tidigare hade Sky förmågan att förbjuda en server i taget vilket skulle göra det möjligt för sändaren att flytta vidare till en annan server och börja strömma igen.

Varför Kodi-kanaler IPTV-strömmar blockerade av SkyTV

Denna gång den officiella EPL-partner och upphovsrättsinnehavare av EPL’s online-streaming har tagit frågor på allvar. Efter ständiga kränkningar av dess upphovsrätt har en brittisk domstol förbjudit försäljningen & användning av fulladdade Kodi-lådor som har kanaler som är förkonfigurerade redo att använda genom att helt enkelt ansluta till en TV.

Varför Kodi-fotbollskanaler IPTV-strömmar blockeras av BT Infinity

BTSport är också den officiella partneren & upphovsrättsinnehavaren av den engelska Premier League tillsammans med SkySports. BTSport kommer också att förbjuda alla servrar som används för att sända för alla kunder som använder sin BT Infinity bredbandsservice. Eftersom alla BT Infinity-användare har IP-adresser i Storbritannien, kommer deras aktiviteter att övervakas och när de får åtkomst till Kodi EPL-strömningen nekar ISP tillgång till servern.

Kodi-kanaler blockerade av BT-oändlighets- och straffböter

I ett nötskal

Hoppas du fick de stora strömningskanalerna för att titta på UK fotboll blockerad av att gömma sig bakom en annan IP-adress. Bara om det inte gjorde det’t fungerar för dig, låt oss veta så gör vi vårt bästa för att krossa dessa geo-restriktioner och avblockera Kodi i Storbritannien. Om du gillade artikeln, tryck enkelt på en av de sociala knapparna och dela den nu. Hjälp alla dina vänner att blockera sina favoritfotbollströmmar på Kodi och njuta av dina spel obegränsade.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  De 3 bästa Pirate Bay VPN 2023 - Ladda ner filer utan rädsla