Bästa VPN för förbikoppling av artikel 13 / Meme-förbud i EU

Regeringar gör det ofta fel nuförtiden, även om de försöker göra rätt sak. Realiseringsvågen som började efter den Facebook-relaterade Cambridge Analytica-skandalen kom fram, fick många politiker att inse vikten av cybersäkerhet i dag’s högst digitaliserade värld.

Detta var tänkt att vara bra och saker gick i rätt riktning med de nya GDPR-lagarna och allt, men som alltid är det ofta politiker som skapar mer besvär än de ger lättnad.

Nyligen antogs EU: s direktiv om upphovsrätt på den digitala inre marknaden av EU. Lagstiftningen syftar i grund och botten på att koppla in innehållet som delas på internet. Det låter kanske inte problematiskt, men en närmare titt på dess underdelar som artikel 11 och 13 kan specifikt säga hur mycket denna lag kommer att påverka gratis internet.

Från att göra online-webbplatser ansvariga för att filtrera bort upphovsrättsskyddat innehåll på själva webbplatsen eller betala för det och därmed effektivt signalera slutet på saker som memes för att göra sammanställningswebbplatser som Google Nyheter skyldiga att betala de webbplatser de källar nyhetsstycket från.

Finare aspekter av denna lag säger till och med att detta nya direktiv också kan påverka saker som är så roliga som att lägga ut bilder av en sportmatch på sociala medier till och med gifs på just dessa tävlingar utan korrekt godkännande och lön.

Om denna lag träder i kraft, vilket verkar vara den mest troliga möjligheten inom den tvååriga tidsperioden som EU-medlemmar har verkställt lagen, kan det vara en absolut katastrof för alla internetanvändare som bor i EU.

Inga memes, inga bilder av idrottsevenemang, inga nyhetsuppsättningar, ingenting! Internet kan bli allt intetsägande under de kommande två åren i EU, men du kan fortfarande undvika att påverkas av detta direktiv genom att använda en VPN!

Som alltid är VPN: er det perfekta verktyget för att kringgå ännu en attack på gratis internet. En användare kan bara logga in på sitt VPN, välja en server utanför EU och gå igenom saker och ting, som vanligt, genom att neutralisera direktiven eller dess legalitet från att påverka honom / henne.

Hur man väljer ett VPN för detta direktiv?

Medan de bästa VPN: erna väljs genom fastställda kriterier, måste du välja de bästa för den här uppgiften att justera den vanliga kriterielistan lite och göra den mer, för att uttrycka den med rätt “EU-specifik”.

Här är de viktigaste faktorerna du måste tänka på innan du väljer en meme VPN för att kringgå som påverkas av detta direktiv medan du bor i EU:

Säker jurisdiktion

VPN-jurisdiktioner är viktigare än någonsin för den här. Vanligtvis är jurisdiktioner viktiga när det gäller VPN eftersom många länder inte gör det’t har datavänliga lagar eller ingår i allianser.

Medan dessa två kriterier fortfarande sägs måste en tredje läggas till blandningen här. Bortsett från att leta efter dessa två måste du se till att din VPN’s jurisdiktion finns inte i något EU-land.

Erbjuder det servrar utanför EU?

Du måste också kontrollera om en VPN erbjuder tillräckligt med servrar utanför EU för att möjliggöra effektiv förbikoppling av de begränsningar som finns.

Inom VPN-branschen erbjuder de flesta leverantörer mycket av sina servrar i Europa och Nordamerika eftersom de flesta VPN-användare bor i dessa regioner. Många toppleverantörer erbjuder dock tillräckligt med servrar utanför dessa regioner för att göra det lättare för dig att göra ditt val.

Snabba hastigheter

VPN: er lider av hastighetsförlust på grund av den kraftiga krypteringen och alla dessa protokoll som de gör din anslutning genom.

Men hastighetsförlusten borde inte’t vara för hög eller så kommer det att förstöra hela upplevelsen. EU-användare kommer i detta fall att ansluta till servrar längre bort från sin plats, dvs utanför EU, så de kommer att behöva bättre och snabbaste VPN för att kunna erbjuda dem en tillräckligt bra internetupplevelse.

Dedikerade IP: er

Detta är lite komplicerat att förstå men är kanske det viktigaste i detta sammanhang. Servrarna är bra och kan användas för att kringgå de nya begränsningarna enligt direktivet men dedikerade IP-server serverar syftet här mycket mer. Detta beror på att en dedikerad IP är mycket mer personlig än en server som delas av många användare.

Konventionella VPN-servrar tilldelar ofta olika IP-adresser varje gång du ansluter till dem, vilket kan skapa en stor mängd konflikt med dina sociala mediesidor, till och med som leder till att dina konton blir inaktiverade.

Ovanpå detta’det är mindre troligt att en dedikerad IP upptäcks av sociala medieplattformar och andra webbplatser, vilket gör det lättare för dig att fortsätta att vara oförminskad med dina aktiviteter online.

Andra faktorer är viktiga som antalet appar som en VPN erbjuder, dess kostnadsfria prövningspolicy, återbetalningsperiod etc. men om leverantören kan kryssa för alla dessa ovan nämnda krav, då’är perfekt att gå för de användare i EU som inte gör det’t vill påverkas av det nya direktivet.

Bästa VPN för att kringgå EU’s nya direktiv

VPN-branschen är översvämmad av VPN. Hundratals av dem finns och för det mesta känner de alla som alla erbjuder exakt samma funktioner, prestanda och tillförlitlighet.

Som VPN-granskare vet vi att detta inte är’Det är sant eftersom inte varje VPN är samma som den andra och inte var och en av dem passar för varje uppgift.

För speciella frågor eller krav är fallet med EU: s problem’s Nytt direktiv, specifika VPN måste väljas ut som kan hantera jobbet perfekt och erbjuda alla funktioner som behövs.

Här är mitt val för de 3 bästa VPN: erna att kringgå EU-direktiv / artikel 13-förordningar:

PureVPN

Bästa VPN för förbikoppling av artikel 13 / Meme-förbud i EUDenna VPN, baserad i Hong Kong och erbjuder mer än 2000 servrar, är kanske det bästa valet som leverantör att välja i det här fallet.

Det erbjuder dedikerade IP: er på åtta olika platser, med de flesta av dem utanför EU, vilket gör det möjligt för användare att enkelt kringgå restriktionerna enligt direktivet från alla platser i regionen med snabba, stabila hastigheter.

PureVPN erbjuder också ett brett program av appar, så om du vill titta på YouTube på din Android-telefon eller skicka några memes på Facebook via din Windows-enhet, är en dedikerad app från leverantören tillgänglig och tillgänglig på alla populära och till och med vissa nischplattformar.

Stark säkerhet i form av kryptering av militär kvalitet, OpenVPN-protokollsupport, dödsbrytare och noll IP-läckor, gör användaren anonym, skyddar den från varje invasion eller spionerar på anslutningen. En absolut nödvändighet i det här fallet, där EU / medlemsländerna kommer att försöka övervaka och begränsa många av dina rörelser på internet.

Chattsupport är också ganska bra så att du kan brinna förbi installations- och installationsprocessen för appar eller till och med den dedikerade IP-adressen.

Den enda nackdelen med det är att den dedikerade IP-en bara är tillgänglig som ett tillägg med dess vanliga prisplaner för ytterligare $ 1,99 / månad. Men vanligtvis PureVPN’s prissättningsplaner är ganska överkomliga och det har till och med flera erbjudanden som löper under året så det borde inte’Det är mycket problem för användare.

Fördelar

 1. Dedikerad IP tillgänglig på platser utanför EU
 2. Baserat i Hong Kong
 3. Flera klientappar
 4. Det stora antalet servrar utanför EU
 5. Nollloggar, policy för chatt och stabila hastigheter

Nackdelar

 1. Dedikerade IP: er endast tillgängliga som tillägg med vanliga prissättningsplaner, inte separat

Surfshark

Bästa VPN för förbikoppling av artikel 13 / Meme-förbud i EUTrots att de inte har dedikerade IP-adresser är denna leverantör fortfarande ett av de bästa alternativen för dig som VPN för att kringgå EU-direktivfrågor.

Surfshark är baserat på Brittiska Jungfruöarna, en otroligt säker plats utan några större lagar om datalagring. Det kanske låter som att den här platsen omfattas av brittiska lagar och därmed EU-lagar, men BVI inte’Jag verkar enligt dessa lagar trots att det är ett direktorat för imperiet.

Dess serverpark, trots att den är begränsad till 800 servrar, vilket är mycket mindre än några av de andra leverantörerna, har tillräckligt med servrar utanför Europa för att säkerställa att du alltid kan ansluta dig till en IP utanför EU utan mycket oro.

Det bästa med Surfshark är hur lätt det är att använda. Dess appar är bara ett klickgränssnitt, där ett enkelt klick krävs för att initiera en anslutning. Surfshark är perfekt för nybörjare, som är i just denna fråga, kommer att vara många.

Genom att erbjuda alla toppsäkerhetsfunktioner som obrottbar kryptering och dödsbrytare i militär kvalitet, tillsammans med nischsäkerhetsfunktioner som adblocker, är Surfshark ogenomtränglig så att du definitivt kan lita på det för att skydda dina från myndigheterna om du går förbi EU-direktivet och hänger dig in begränsade aktiviteter som memning.

Priserna är oerhört överkomliga, kanske den billigaste vpn bland de bästa leverantörerna om vi överväger den bästa planen, det vill säga 2-årsavtalet. Affären kostar bara $ 1,99 / månad vilket är allvarligt billigt med tanke på de funktioner och prestanda du kommer att få tillgång till som chattstöd, bland annat Firestick-appen.

Fördelar

 1. 800 servrar, med många av dem utanför EU
 2. Säker, noll loggpolicy
 3. Lätt att använda och installera
 4. Flera klientappar erbjuds
 5. Chattsupport är tillräckligt
 6. Högre hastigheter än genomsnittet med låga pingfrekvenser
 7. Billiga priser planer

Nackdelar

 1. Ingen särskild IP erbjuds för att kringgå EU-direktivet

ExpressVPN

Bästa VPN för förbikoppling av artikel 13 / Meme-förbud i EUI andra fall skulle detta VPN ha rankats på toppen, men på grund av bristen på dedikerad IP-funktion och på grund av att det är högt prissatt’är mitt tredje bästa VPN för att kringgå EU-direktivet.

ExpressVPN är branschens bästa VPN när det gäller hastigheter, prestanda, tillförlitlighet, säkerhet och integritet. Dess noll loggpolicy har validerats flera gånger nu, särskilt när det gäller den ryska ambassadören i Turkiet.

Inga IP-läckor har någonsin rapporterats från den och dess säkerhetsfunktioner är alla enligt toppindustristandarder.

Det har det mest olika felsökningsbiblioteket bland alla VPN: er med videoklipp och hjälper guider om nästan alla ämnen relaterade till VPN: er från att ställa in VPN på en router för att öka dina hastigheter genom att ändra protokoll.

Hastighetsförlust är vanligtvis mindre än 20%, vilket ger en otrolig surf- och streamingupplevelse.

Ligger i BVI som Surfshark, ExpressVPN’jurisdiktion gör det särskilt säkert från alla som vill förbi det nya kvävningsdirektivet som antogs i EU nyligen.

Den enda stora frågan som den har är dess höga prislapp eftersom den är minst 3-4 gånger högt prissatt jämfört med resten av VPN på denna lista. Dess bästa plan kostar dig 8,32 USD / månad.

Fördelar

 1. Bästa supportförvaret i branschen
 2. De snabbaste hastigheterna för långväga serverhoppar
 3. Spelar’t hålla loggar
 4. Inga DNS- eller WebRTC-läckor har registrerats
 5. Baserat i BVI

Nackdelar

 1. Dyra prissättningsplaner
 2. Inga dedicerade IP: er erbjuds

Bara en VPN vann’t Gör om du verkligen vill förbikoppla att påverkas av EU-direktivet

En VPN är utan tvekan nödvändig för att kringgå EU-förbudet eftersom du utan att förfalska din IP till den utanför EU, du vann’inte kunna gå förbi frågorna om ökad övervakning av internettrafik som spårar många av dina aktiviteter på internet, enligt bestämmelserna enligt direktivet.

Du kommer också att behöva använda ett VPN för att avblockera många webbplatser som definitivt kommer att blockeras när direktivet blir lagligt, bindande lag som Google News.

Det finns emellertid många andra saker som du måste vara försiktig med om du på allvar vill tänka förbi förbudet, njuta av gratis internet och inte påverkas av några juridiska problem när du gör det:

 1. Om du fortsätter att använda dina vanliga konton på sociala medier, även när du använder ett VPN, kommer du att fångas av myndigheterna och webbplatserna som försöker göra saker som’är inte tillåtet enligt direktivet. Detta beror på att VPN: n ska dölja din identitet online och om du får åtkomst till dina riktiga konton utsätter du dig själv för världen. Detta är fullständig dumhet och det’varför jag rekommenderar att du skapar nya konton på alla sådana sociala webbplatser och fortsätter med de begränsade aktiviteterna.
 2. För ytterligare säkerhetsskydd, rekommenderar jag att du använder Tor-nätverket även efter att du har aktiverat ditt VPN. Detta är för att vara extra säker och hålla din integritet förbättrat

Slutsats

Du kan’t bara magiskt önskar bort det nya EU-direktivet eller någon av dess underlag som artikel 13. De kommer snart att bli en del av lagen och en del av verkligheten, så istället för att avskaffa dem, måste du lära dig att kringgå att påverkas av dem genom ansluta till IP utanför EU, dvs genom en trovärdig VPN-tjänst.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me