Bästa Torrentwebbplatser och 100% fungerande alternativ av nedskärade webbplatser

När internetlagarna blir strängare dag för dag har det skett en allvarlig nedbrytning av webbplatserna P2P / Torrenting. Upphovsrättsintrång jägare försöker sin nivå bäst för att stänga av populära webbplatser som “KickassTorrents” och TPB. Majoriteten av de berömda platserna för torrents har stängts. KAT, men precis som dess namn, fortsätter webbplatsen att sparka deras a ** ganska vag, och dyker upp igen på nya domäner - varje gång man tar bort!

KAT Torrents stängdes av efter att Apple Inc. lämnade in klagomål mot dess ägare Artem Vaulin. Han anklagades för att ha distribuerat piratkopierat innehåll värt över 1 miljard dollar, via en Chicago-baserad server. Apple krävde Artem Vaulin’s Kanadensiska ISP (som är värd för KAT’s Chicago-server) för att överlämna den personliga informationen till användaren som laddade ner ett iTunes-album. Ända sedan dess många “klona” webbplatser har tagit över internet. Men dessa webbplatser är geo-begränsade i stora delar av världen, vilket kan kräva att ansluta via en fungerande VPN för att ladda ner torrents.

Många torrentwebbplatser som listas i den här guiden eller någon annanstans kommer att blockeras i din region. För att få tillgång till dessa torrentwebbplatser kommer Surfshark VPN praktiskt med obegränsade multiförbindelser, privat DNS-läcka, Kill switch-funktion till endast $ 1,99 / mo. Besök Surfshark30 dagar pengar tillbaka-garanti

Här är några av de bästa torrentwebbplatserna

1.      Extra torrent

Torrentwebbplatser blir ofta offer för irriterande lagar om intrång i upphovsrätt, vilket resulterar i blockering av hitplattformar som ExtraTorrent. Även efter att ha stängts av lanserade Torrentz-alternativet snabbt på en annan domän. Innan någon kunde gissa, skapade webbplatsen redan en stadig användarbas med många nedladdnings- / delningsflöden regelbundet. Det är hem till de populära ETTV- och ETRG-släppgrupperna, vilket innebär att du kan använda den för att titta på HD-filmer och TV-program när som helst, tillsammans med nedladdning av program, musik, dokument, anime, etc..

extra torrent

2. RARBG

RARBG, som startades 2008 som en bulgarisk tracker-webbplats, står nu som ett starkt Torrent-alternativ som har lyckats generera en enorm fanbas över hela världen. Det gjorde sitt uppträdande bland de tio bästa 2015-platserna med många som använde webbplatsen för P2P / Torrenting av ett brett utbud av innehåll. Om ovanstående lösningar stängs av är RARBG ett bra val för att ladda ner allt från böcker, serier, TV-program, programvara, spel, filmer och musik. Du kan till och med registrera dig och bli en del av RARBG-gemenskapen.

rarbg

3. 1337X

Det finns inga begränsningar i de val som finns tillgängliga för Torrent-alternativ. 1337x är ett annat exempel på en hit torrentwebbplats som fortsätter att ta sig tillbaka på internet, trots att den är blockerad från sökmotorer. Webbplatsen körs nu på en ny domän för användare att njuta av nedladdning / delning av torrenter. Tack vare sin enkla att använda och enkla siddesign är sökning efter torrenter en bit kaka. Detta har resulterat i att webbplatsen har blivit ganska populär bland torrentälskare.

1337x

4. Popcorn Tid

Popcorn Time är din nummer en lösning för att ladda ner torrenter för filmer / TV-program samtidigt som användarna kan strömma innehållet samtidigt. Det är en BitTorrent-klient med flera plattformar, gratis programvara, som använder en mediaspelare för att köra innehåll på flera torrentwebbplatser. Plattformens gränssnitt är exceptionellt snyggt och rent. Filmer och TV-program läggs ut i miniatyrbilder och filmtitlar på liknande sätt som Netflix.

popcorn tid

5. Lime Torrents

LimeTorrents är ännu en torrentwebbplats som gör vågor inom torrentens domän nyligen. Enligt ett antal kritiker ser det ut som kopian av LimeWire men det ger ett enklare attraktivt användargränssnitt & webbplatsnavigering. Torrenter har korrekt statistik som erbjuder frön, kamrater, hälsa och nedladdningsstatistik i realtid.

Lime Torrents följer ett liknande gränssnitt som KickAssTorrents inklusive en kategoriserad sökning, snabbbläddringsmeny och en mycket välkänd trending-torrentslista på hemsidan som KAT. Webbplatsen erbjuder också en dedikerad trendsida, en lysande FAQ, senaste torrentnyheter, en sökmolnfunktion och ett exklusivt avsnitt för torrentklienter.

kalkströmmar

6. EZTV

Om du är en riktig säsong visar fanatiker är EZTV platsen för dig. EZTV är ett nyligen tillägg till flödande webbplatser som erbjuder ett stort bibliotek med TV-program som gör att du kan upptäcka favorit-TV-program dagligen. Webbplatsen ger inte bara högkvalitativa torrenter med betydande frön utan rekommenderar också att du använder sekretessverktyg för att undvika överträdelser & rättsliga åtgärder.

EZTV

EZTV erbjuder också medlemmar en kategoriserad lista över säsongshower, ett dedikerat forum, väl underhållna FAQ och en enorm gemenskap av torrent seeders & leechers. Tillgången på torrenter är mycket bra, med massor av frön tillgängliga för de flesta utställningar plus torrenter är alltid med bra hälsa.

7. Torrentreaktor

Det finns inget jämförbart nu när alla KickAssTorrents, ExtraTorrent och TPB är förbjudna. Torrent Reactor är en idealisk plats att hitta de senaste och mest trendiga torrenterna med god hälsa. Torrent Reactor är en lysande källa för att ladda ner filmer och TV-program men se upp för adware & spyware.

8. Torrentprojekt

torrentprojekt

Torrent Project är en ganska ny indexeringstjänst, men denna nybörjare är inte här för att bosätta sig i de lilla ligorna. Drivet av ett enormt bibliotek med 9,8 miljoner torrenter har Torrent Project snabbt blivit en avund för copyright-troll. TorrentProject är inte värd för torrents från sina egna servrar, utan fungerar snarare som en sökmotor som frågar resultat från andra torrentindextjänster som TPB, KAT, SumoTorrents, Torrent Reactor och andra. Rankat som nummer 8 i vår bästa lista över torrentalternativ.

Pirate Bay Mirrors / Alternatives

pirat vik spegel

Om den huvudsakliga webbplatsen för TPB.org är nere, kan du alltid lita på klondomäner för att ladda ner torrenter. Även om vissa kan ge lite problem och ladda otroligt långsamt, erbjuder de flesta samma nivå av kompatibilitet och funktionalitet som den ursprungliga webbplatsen. Om du vill komma igång med P2P / Torrenting omedelbart, är här en lista över de bästa Pirate Bay-klonerna och spegelwebbplatserna:

 1. ThePirateBayOnline
 2. Thepiratebay.asia
 3. Thepiratebay.fun
 4. Thepiraybay.co.in
 5. Thepiratebay.wtf
 6. Thepiratebay.pet
 7. Thepiratebay.rocks

KickassTorrents Alternativ

här är några alternativa webbplatser till KAT:

 1. Kickasstorrent.to
 2. Tor-cr.org
 3. kat.am
 4. Kat.li (aka Kat.how)
 5. katcr.co
 6. kickass.cd

Bästa ExtraTorrent-alternativ

 1. isoHunt
 2. Rarbg
 3. 1337x
 4. YTS (ladda ner torrenter bara i 720p och 1080p)
 5. Zooqle
 6. EZTV
 7. Torrentreaktor
 8. Torrentprojekt
 9. The Pirate Bay

Bästa TorrentHound-alternativ

 • PopCorn Time
 • TorLock
 • Seedpeer
 • Torrents.Me
 • Nyaa.Si
 • LimeTorrents
 • RuTracker
 • Torrentz2
 • Zooqle
 • isoHunts

Bästa NYAA-alternativ för att titta på Anime

Den legendariska NYAA-torrentswebbplatsen tappades av den 1 maj 2017 efter att ha satt upp en 7-årig kamp med japanska copyright-troll. NYAA var ett centralt BitTorrent-nav för Sydostasiatisk underhållning, främst Anime & Sydkoreanska filmer

Bästa NYAA-listan över alternativ

 1. Horriblesubs.info
 2. Pantsu NYAA
 3. Shanaproject.com
 4. TheHylia.com
 5. RUTracker
 6. Anime delning
 7. Tokyo Toshokan

Bästa speltorrentwebbplatser

Missar du att ladda ner gratis spel från din favorit torrent webbplats? Även om du kanske måste gå igenom lite krångel med “installation”, eftersom du går pirat snarare än att köpa, är den extra ansträngningen värd det i slutet. Så, utan vidare, här är en lista över de bästa spelet Torrent webbplatser:

 1. GazelleGames
 2. Ladda ner spel Torrents
 3. ISO Hunt
 4. Seedpeer
 5. PCGames-Download
 6. TorrentsGames
 7. TorrentBees
 8. CroTorrents
 9. Spel Torrenter
 10. TorrentSnack-spel
 11. Ocean of Games
 12. FitGirl-ompackningar

Vikten av att använda VPN Online

För er som gissar hur FBI lyckades få tag på en av de mest eftertraktade och hemlighetsfulla människorna på planeten, kanske ni tycker att det är intressant. Artem Vaulin, ägaren och administratören av KickassTorrents, gjorde en enkel HUMANFEL! Han gjorde ett litet köp på Apple iTunes med en IP-adress som användes för att hantera sin webbplats och hade listat på Facebook.

Lite visste han, det här misstaget skulle hamna i hela livet, eftersom ISP och Facebook fortsatte med att bekräfta de personliga uppgifterna som är kopplade till IP-adressen till FBI. Snart nog anklagades han för en amerikansk straffanklagelse med fyra räkningar för penningtvätt och olagligt distribuerande filmer och musik till en miljard dollar, vilket inte räknar de tiotals och miljoner som genereras från annonsintäkter.

Även om Vaulin är ur fängelse för närvarande, efter några tuffa år (släppt på $ 108 000 borgen), kan han inte lämna landet någonsin. Allt detta kunde undvikas om bara Vaulin hade funderat på att använda en VPN-tjänst för att maskera sin IP-adress och bli av med misstänkta FBI-utredare. Om detta inte bevisar hur viktiga VPN-skivor är för att torrentera, vet vi inte vad som kommer att göra det!

Många torrentwebbplatser som listas i den här guiden eller någon annanstans kommer att blockeras i din region. För att få tillgång till dessa torrentwebbplatser kommer Surfshark VPN praktiskt med obegränsade multiförbindelser, privat DNS-läcka, Kill switch-funktion till endast $ 1,99 / mo. Besök Surfshark30 dagar pengar tillbaka-garanti

Slutsats:

Torrenting låter dig få åtkomst till dina mediefiler som krävs för nästan alla genrer som sträcker sig från filmer till spel och från programvara till musik, så det’Det är viktigt att i stället för att avskräcka denna aktivitet helt och hållet på grund av stängning av några värdefulla Torrenting-webbplatser som Torrenthound, vet du mer om de bästa alternativen till dessa webbplatser för att hålla ditt Torrenting-spel starkare än någonsin!

Den här guiden handlade om de bästa Torrenthound-alternativen och bestod av vad som är de bästa bland de hundratals som finns där ute. Håll dock två saker i åtanke här, för det första att du definitivt behöver den dedikerade VPN för att säkra dig medan Torrenting och för det andra att Torrenting är lite annorlunda på varje enhet och du kan se detta uppenbarligen i vår Torrents på iOS-guide, så försök att vara mer plattformsspecifik för att få bästa resultat.

Om du har haft problem med något av alternativen som anges här, nämn det i kommentartråden nedan. Jag skulle gärna tvinga mig att ändra guiden efter att ha kontrollerat giltigheten av problemet. Låta’s strävar efter att bygga en mer kraftfull, säkrare, pålitlig och laglig värld av Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me