Bästa Firestick-appar 2020 – Livestreaming för filmer, program, sport och mer!

..Sedan introduktionen har Firestick blivit en användarfavorit eftersom den erbjuder tusentals underhållningsappar att välja mellan. Från strömmande appar som Netflix, Hulu och Amazon Prime till gratis musikappar som YouTube och Spotify, det finns inget som är bättre lämpad för att driva hemunderhållning i dag än en Firestick. Och mer är att du till och med kan strömma geo-begränsat innehåll på alla dessa appar om du använder Bästa VPN för eldstick. För mer information om de bästa apparna för Firestick, läs den här allomfattande guiden på de bästa Firestick-apparna av BestVPN.co!

Bästa Firestick-appar för filmer och program 2018:

Firestick är en av de bästa streamingapparaterna på marknaden just nu, byggd av Amazon, världen’Det största e-handelsföretaget har blivit en kraft att räkna med i hemunderhållningens värld idag.

Att använda det är lika enkelt som plug and play eftersom enheten är kompatibel med nästan alla större TV-apparater och mediaenheter. Men det bästa med den här enheten är antalet appar du kan köra på den.

De flesta andra strömmande pinnar och enheter som Roku och Chromecast, trots att de är liknande, don’t erbjuder användare så många olika alternativ när det gäller appar lika mycket som Firestick gör.

Och vet du vad’är den största fångsten här? Att trots att du officiellt omfattas av sin egen appstore, kan du också enkelt ladda ner appar från Google Play Store med otrolig enkelhet, så att du kan öka ditt urval till ett mycket bredare spektrum.

I den här guiden tar jag dig igenom de bästa apparna för varje kategori på Firestick. Så låt oss börja med de 8 bästa apparna, både betalda och gratis, för filmer och show 2018 på Firestick:

bästa firestick-appar

1. Netflix:

den’är en ingen brainer egentligen. Netflix är världen’s mest dominerande streamingplattform och är redan huvud och axlar framför alla andra streamingtjänster när det gäller innehållet som erbjuds. Från antologiserien Black Mirror till det historiska dramaet The Crown finns det inget brist på innehåll på Netflix, så den här appen är ett måste för din Firestick. Det är betalt, men abonnemanget är inte kostsamt alls.

Bästa Firestick-appar för filmer och program

2. Hulu:

En annan upp- och kommande strömningstjänst, Hulu är lite annorlunda från Netflix, eftersom den erbjuder ett strömmande bibliotek, men det erbjuder också live-TV-kanaler i sina servicepaket. Dess officiella app är tillgänglig i Firestick app store och är en av de högsta betalda streamingapparna på plattformen.

kodi firestick-app

3. Kodi:

Nästa är Kodi, som inte är en strömningstjänst i sig själv, men det underlättar strömningsalternativ för användare i en mycket större mängd än konventionella strömningsleverantörer. Genom att erbjuda hundratals tillägg kan denna app låta dig göra vad som helst, från att titta på filmer till strömmande live-sport. Kodi besvikar aldrig. Appen är gratis men tredjepartstillägg betalas vanligtvis om du vill ha de bästa bland de många.

showbox firestick-app

4. Showbox:

Showbox, som är en topprankad gratis streaming-app för Android-enheter, erbjuder en omfattande portfölj av innehåll för att tillgodose en majoritet av användarnas underhållningsbehov. De kategorier det täcker är relaterade till filmer och TV-program. Appen är ännu inte tillgänglig officiellt på Firestick’s app store, men du kan fortfarande ladda ner och installera den antingen direkt genom sin APK-fil eller använda sidladdningsmetoden för att hämta den från Google Play Store.

Pluto-TV för eldsten

5. Pluto TV:

Gratis leverantörer av TV-streaming online’Det blir bättre än Pluto TV. Detta är en förstklassig tjänst som erbjuder över 100 kanaler via sin plattform och är det perfekta ersättaren om du vill snittklippa när som helst snart. På Pluto TV finns det ingen brist på val när det gäller kanaler. Tjänsten planerar till och med att diversifiera sina kategorier ännu mer inom en snar framtid. den’är en gratis app och är officiellt tillgänglig i Firestick app store.

crackle firestick-appen 2018

6. Crackle:

Crackle är en av de bästa gratis underhållningsapparna som är värd på Firestick-appens ekosystem, och har visat sig vara en säker hit med enhetsanvändarna när tiden har gått. Crackle är utvecklad av Sony och har toppinnehållsinnehållet. Detta inkluderar filmer och TV-program av nästan alla slags genrer som gör det möjligt för användare att få tillgång till en bredare innehållsbas.

Den har en dedikerad föräldrakontrollfunktion som ger dig kontroll över vad som är tillgängligt att titta på i appen. Detta gör detta till ett otroligt säkert alternativ för hälsosam underhållning.

Appen visas officiellt i FireTV-appbutiken.

7. SlingTV:

Om du är en ivrig sladdskärare kanske du definitivt har stött på namnet SlingTV nu. SlingTV har nu erbjudit sin plats som en av de bästa TV-leverantörerna på nätet där de erbjuder toppkanaler och några bra prisplaner som passar alla typer av budgetar och behov. Även UFC-strider är lätt tillgängliga på plattformen tillsammans med andra sådana viktiga underhållningsevenemang.

sling-tv eldstick

SlingTV är en betald tjänst och du hittar dess app enkelt i FireTV app store.

crunchyroll för firestick-appar

8. CrunchyRoll:

För alla de anime fans där ute är CrunchyRoll den bästa tjänsten du kan registrera dig för.

Japans animerat innehåll dominerar underhållningsalternativen i den här fantastiska appen. Men du har alltid möjligheten att ändra språket enligt dina önskemål. Med över 15 000 timmar innehåll tillgängligt bör CrunchyRoll definitivt installeras på din Firestick.

Detta är en betald tjänst och levereras med en två veckors rättegångsplan.

Firestick-appar för filmer och TV: Författare’s rekommendation:

Även om jag definitivt är ett stort fan av alla typer av underhållning och jag verkligen beundrar alla dessa fantastiska film- och TV-appar som jag har listat ovan för att jag kan lugna min önskan att få en hälsosam underhållningsupplevelse, finns det en app bland dem som toppar listan definitivt.

Och det är Netflix.

Netflix är den bästa streamingtjänsten för närvarande och ingen annan app eller tjänst kommer ens nära den. Att erbjuda otroliga shower som Orange är New Black, The Crown, Black Mirror, Stranger Things och mer, kvaliteten på innehållet på denna app är på en helt annan nivå jämfört med resten av namnen som nämns på denna lista.

Om jag skulle välja den enda appen att göra med på min Firestick-enhet, skulle det utan tvekan vara Netflix. Till och med prisplanerna för denna tjänst är extremt prisvärda för användare med olika underhållningsbehov.

Och om du distribuerar Bästa VPN för Netflix för att avblockera USA: s Netflix-bibliotek, skulle det låta dig få åtkomst till ett mycket större bibliotek med innehåll på webbplatsen än du annars kan göra.

* I våra tester använde vi NordVPN för att framgångsrikt blockera Netflix US 

Bästa Firestick-appar 2020 - Livestreaming för filmer, program, sport och mer!

Bästa Firestick-appar för musik 2018:

Musik låter mycket bättre när du kan titta på videon som åtföljer ett visst musikstycke på en stor HD-skärm och det är detta som Firestick gör att du kan utföra. IPod-generationen har nu varit lång borta och i dag’världen, skärmen är lika viktig som ljudet självt, så försök få tillgång till ett helt nytt sätt att bli underhållen av musik genom dessa fantastiska, bästa Firestick-appar för musik 2018:

Bästa Firestick-appar för musik

9. YouTube:

Vem gör det inte’vet du inte om YouTube? Det har blivit ett absolut viktigt om du vill binge titta på videor av något slag och från vilken genre som helst. Men vad de flesta ignorerar om den här plattformen är dess förmåga att erbjuda den mest kompletta uppsättningen musikbibliotek än du kan komma åt på annat sätt, och det också gratis!

Från Evanesence till Nelly Furtado och från Michael Jackson’s Greatest Hits to the head banging spår av band som ColdPlay och Linkin Park, YouTube har allt och dess app är lätt tillgänglig på Firestick gratis!

Vissa låtar kan geo-begränsas, så om du har en VPN för Firestick kommer du aldrig att möta någon form av begränsningar för tjänsten överhuvudtaget. Men jag kan inte berätta hur du kan undanröja alla de olägenheter som plötsligt kan dyka upp var som helst på tjänsten när som helst.!

spotify app för eldstick10. Spotify:

Du måste ha bott under en klippa under de senaste fem åren om du fortfarande tillflyktsort’jag hörde talas om Spotify! Denna all-inclusive, otroligt manövrerbar och hälsosam musikapp är nu världen’s musik nummer en under 2018!

Appen är lätt tillgänglig i FireTV-appbutiken. Men det faktum att det låter dig synkronisera alla dina enheter om de är på samma Wi-Fi-nätverk gör det till ett helvete av ett alternativ att välja om du är en diehard musikfan!

Det bästa med det är att det inte gör det’t bugar dig med någon slags annonser överhuvudtaget. Detta gör det till min föredragna app att ladda ner och installera för åtkomst till låtar och andra musikfiler på min Firestick!

Spotify är en gratis tjänst men det kräver att du registrerar dig och gör ett konto.

Bästa Firestick-appar för sport 2018:

Sport av alla slag följs religiöst över hela världen. Från stora fotbollsligor till slagsmål på hög nivå, det finns inget som kan ge ett bättre adrenalinrush och göra din dag värdefull än en spännande sporttävling mellan två mycket konkurrenskraftiga enheter. Och streaming har gjort det möjligt för dig att aldrig missa ditt favoritsportevenemang någonsin!

Att titta på sport på HD-skärmen genom streaming har nu underlättats mycket av din Amazon Firestick, men för att säkerställa att du har bästa tillgång till alla större sportevenemang måste du ta reda på vilka appar som tjänar dig bäst. Så här är de tre bästa Firestick-apparna för sport 2018!

Bästa Firestick-appar för sport11. Mobdro:

Om det någonsin fanns en hälsosam gratis streamingtjänst för sport måste Mobdro vara det. Streaming av levande idrottsevenemang från hela världen har Mobdro ökat exponentiellt som den ultimata tjänsten för sportälskare.

Mobdro arbetar på en konsekvent basis för att säkerställa bästa live-action från idrottsvärlden. Appen fortsätter att söka kontinuerligt efter sådana strömmar. När den hittar en sådan ström, levererar den den till sina abonnenter. Och pojken gör det jobbet med perfektion eller vad!

Appen är inte tillgänglig i Firestick-appbutiken. Du måste antingen ladda ner den från dess webbplats eller ladda den via Downloader-appen. För mer information om hur du gör detta, läs vår guide om bästa VPN för Firestick.

Mobdro erbjuder också en premiumversion som gör tjänstannonsen gratis!

ESPN för firestick-appar 201812. ESPN:

Ett av de mest kända namnen i världen av sportunderhållning, ESPN är den bäst betalda sportsapp som du kan säkra på din Amazon Firestick. Med dedikerade kanaler och strömmningsalternativ för ett oerhört brett spektrum av sportevenemang från hela världen har ESPN en toppklass-tjänst som fortsätter att regera högsta.

Och inte bara liveströmningsströmmar, ESPN erbjuder den bästa analysen före och efter matchen, speciella sportdokumentärer, intervjuer och mycket mer, vilket gör det till en mycket omfattande plattform om du vill titta mer än bara spelet!

ESPN är en betald tjänst som levereras med en kostnadsfri testperiod för veckan. Appen visas officiellt i Amazonas appbutik och kan laddas ner med otrolig enkelhet!

13. FuboTV:

Trots att vara en IPTV-leverantör som tillgodoser alla genrer, erbjuder FuboTV också en otrolig smattering av exklusiva sportkanaler! Det är ett mycket tillförlitligt alternativ att leverera en hälsosam TV-upplevelse på din Firestick!

fubotv för ufc eldstick

FuboTV har varit på toppen av sitt spel de senaste månaderna! Leverantören har streamat populära evenemang som UFC 230, Fifa World Cup ‘18 bland andra.

Detta är en betald tjänst och dess officiella app finns tillgänglig i FireTV-appbutiken!

PlutoTV är begränsat i delar av världen, om du råkar vara i ett av dessa länder, överväg att använda ett VPN för att avbryta tjänsten på din FireTV!

Bästa Firestick-appar för internetsäkerhet:

Bland de många olika apparna som nämns ovan som Netflix, Hulu, FuboTV, ESPN och till och med en hel del andra är geobegränsade, vilket innebär att de inte’t strömma hela eller delvis tjänst utanför vissa geografiska gränser. Men det finns ett sätt att kringgå dessa begränsningar och det är via en VPN-tjänst!

Och medan det finns hundratals VPN-tjänster där ute, är inte alla bland dem lämpliga att fungera med din Amazon Firestick eftersom det kräver en viss uppsättning funktioner som bara ett fåtal leverantörer kan erbjuda. Om du vill veta mer om sådana funktioner och om VPN som är lämpliga för den här plattformen, läs denna omfattande recension på VPN för Firestick här.

Här listar jag de 3 bästa VPN-apparna för din Amazon Firestick-enhet!

14. PureVPN:

Om du letar efter en snabb, pålitlig och ännu viktigare billig VPN-tjänst för din Firestick, är PureVPN den perfekta tjänsten för att tillgodose dina behov. PureVPN, som erbjuder en av de mest utbredda serverinfrastrukturerna med servrar i mer än 160 länder över hela världen, Netflix USA och BBC iPlayer har blockering av funktioner, specialfunktioner som split tunneling och mycket mer, är bland de bästa tjänsterna på marknaden just nu!

Bästa Firestick-appar för internetsäkerhet

Den har en dedicerad Firestick-app för ökad användarvänlighet och dess billigaste plan kommer på bara $ 1,65 / månad!

Bästa Firestick-appar 2020 - Livestreaming för filmer, program, sport och mer!

15. ExpressVPN:

ExpressVPN är en mycket väl mottagen VPN-tjänst i branschen just nu. ExpressVPN har ett stort rykte för att erbjuda den mest robusta funktionsprestanda för alla enhetsplattformar. Dess stjärnmärkta funktioner inkluderar 2000+ funktioner, dedikerad app för Firestick, exklusiva installationsguider, livechatsupport och mer!

ExpressVPN för Firestick

Dess billigaste plan erbjuder nu 49% rabatt! Genom detta kan du få tjänsten för så låga som $ 6,67 / månad i en 15-månaders specialplan!

Bästa Firestick-appar 2020 - Livestreaming för filmer, program, sport och mer!

16. NordVPN:

Med över 5000+ servrar som erbjuds över hela världen och imponerande unblocking-funktioner förblir NordVPN en toppnivå VPN-tjänst som har fått förtroende för användare över hela världen. NordVPN erbjuder några av de mest imponerande säkerhetsfunktionerna för sina användare, inklusive Double VPN och Onion via VPN. Därför är det en mycket mångsidig tjänsteleverantör jämfört med resten på denna lista.

Nordvpn för eldsten

Den enda nackdelen med detta VPN är att det inte gör det’kan inte erbjuda en dedicerad Firestick-app ännu. Om du vill använda den på din Firestick, måste du installera den genom sidbeläggningsmetoden.

Dess billigaste prissättningsplaner erbjuder tjänsten till användaren till bara $ 3,49 / månad!

Bästa Firestick-appar 2020 - Livestreaming för filmer, program, sport och mer!

Firestick-appar Reddit Reviews:

Ibland blir du mäktigt överraskad och detta var bara ett av dessa mycket tillfällen. När jag övergick till Reddit för att kontrollera användarnas åsikter om de bästa Firestick-apparna enligt användarinställningar, så konstigt konstaterade jag att webbplatsen tystade om ämnet.

Allt jag kunde hitta om detta ämne på Reddit var några selektiva trådar om ämnen som Mobdro-alternativ. Vissa kommentarer har tagits bort från dessa trådar och nämnts nedan:

Kommentar från diskussionen Christian_Lloyd_’s kommentar från diskussionen "Appar som Mobdro?".

En annan något relatabel tråd om ämnet var en där människor diskuterade metoder för sidbelastning. Jag har tagit fram några kommentarer från den tråden här nedan:

Kommentar från diskussionen Impulse215’s kommentar från diskussionen "[Fråga] Vilka appar kan du ladda på Firestick och fungera?".

Kommentar från diskussion angelboy65’s kommentar från diskussionen "[Fråga] Vilka appar kan du ladda på Firestick och fungera?".

Bortsett från detta hittade jag ingenting ens avlägset relaterat till ämnet på Reddit. Så jag antar att du måste vara nöjd med analysen i denna guide. Du kan också komma med dina egna förslag på ämnet i kommentartråden nedan!

Glöm inte att kolla in vår senaste reddit vpn-guide.

Vanliga frågor om Amazon Firestick-appar:

Vilken typ av kanaler kan du få med FireStick?

Genom Firestick-appar. du kan få tillgång till alla typer av live-tv, film och sportkanaler bland andra

Finns det en månadsavgift för Firestick?

Nej, det finns ingen månadsavgift för Firestick. Du behöver bara betala en gång för att köpa enheten och det är den. Du måste dock betala för varje prenumeration för en tjänst som du får åtkomst via din Amazon Firestick

Vilka appar finns på Firestick?

Firestick erbjuder alla typer av appar, allt från sport till musik och från programvara till filmströmningssidor. Det erbjuder också live-TV-appar, i gratis och betalda kategorier.

Vad är Jailbroken Firesticks?

Jailbroken Firesticks kan ladda appar som inte finns på FireTV’s officiella app store! Alla Firesticks och FireTV-enheter kan vara fängslade om du vet hur man gör det rätt. Sideloading-metoden är den mest föredragna metoden för att jailbreak Firesticks pålitligt.

Slutsats:

Amazon Firestick är utan tvekan den bästa streamingenheten där ute! Och det’eftersom det erbjuder mycket fler funktioner och kompatibilitet. än dess samtida. Från de bästa live-TV-kanalerna till live sport- och musikströmningsappar, kan du bokstavligen få alla appar att installeras och konfigureras på din Firestick så att du otroligt kan öka värdet som du säkerställer från den här enheten!

De nämnda applistorna är bara de bästa apparna för varje genre som jag fokuserade på i den här listan. Men det’det är inte det, eftersom det finns hundratals andra appar som erbjuder ett brett utbud av tjänster på Firestick.

Kolla in dem och om du hittar något intressant som kan visas i våra listor ovan, vänligen nämna dem i kommentartråden nedan! Jag kommer mer än gärna att engagera dig i detta ämne och ändra mina listor om jag tycker att din app är tillräcklig relevant!

Ställ in Streaming World i eld med din Firestick från och med idag!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me