5 Bästa Kodi-skinn att prova 2023 för Krypton och FireStick

Kodi har snabbt blivit älskad online streaming-programvara bland “snörskärare” & “sladdar nevers”. Det finns så mycket att du kan göra över Kodi XBMC inklusive titta på videor, lyssna på musik, använda olika program, titta på bildspel och till och med anpassa din Kodi med de bästa skinnen som finns tillgängliga för mediecentret. Så jag började med uppdraget att hitta de bästa Kodi-skinnen för Krypton 2023.

Varning! Don’t installera tillägg innan du läser vår Kodi VPN-guide
Kodi har undersökts hårt. Myndigheterna är heta på sina svansar för att jaga Kodi-användare. Kolla in vårt bästa VPN för Kodi för att ta reda på hur du förblir anonym. Lär dig hur du låser upp bästa Kodi-tillägg och säkra din integritet från upphovsrättsinnehavare.

Contents

Bästa Kodi Krypton-skinn

Standardmynningen för Krypton var en av de bästa förändringarna som utvecklarna gjorde på programvaran, men användarna’ kräver vanligtvis att använda andra skinn på Kodi Krypton medan du anpassar andra visningsfunktioner. Låta’s komma igång med vår nedräkning av de bästa kodi krypton version 17 skins av 2023:

1) Aeon Nox 5: Redux – Bästa Kodi Krypton Skin

Kanske en av de mest attraktiva & enligt min mening bästa Kodi Krypton skinn “Aeon Nox 5: Redux”erbjuder några stora visuella förändringar i Kodi. Du kan redigera designvyn för dina Bästa Kodi-tillägg plus ändra bakgrunder för alla olika tillägg också. Huden finns i tre färgtema inklusive standardmetalliskt tema, ett rött & Grått tema och ett orange tema.

aeon nox bästa kodi krypton skinn

Den mest attraktiva funktionen i Aeon Nox 5 som du definitivt kommer att älska är de olika fönstervyer som du kan tilldela dina tillägg. Du kan också konfigurera varje annan sida så att den har sin egen unika vy, till exempel kan jag tilldela en annan vy för varje Exodus-kategori och underkategorisida.

aeon nox kodi krypton version 17 skin

Hur man installerar Aeon Nox 5: Redux på Kodi Krypton version 17

  1. Gå till din hemskärm Systemet >Gränssnitt >klick Hud
  2. Klicka på Get More >skrolla &hitta Aeon 5 Nox: Redux, klicka sedan på den
  3. Låt Kodi installera den nya huden, när den är klar kommer den att fråga “Om du vill behålla denna förändring”, klicka på Ja
  4. Du borde nu ha Aeon 5 Nox på din Kodi

2) Metropolis Kodi Krypton Skin

Ett annat högklassigt Kodi Krypton-skinn är ögongodis Metropolis-hud som också finns tillgängligt via Kodi-tilläggsförvaret och kan installeras från systemmenyn. Metropolis har en vacker design laddad med media i form av text, bästa bilder och ikoner för alla funktioner, det förändrar helt hur din Kodi Krypton ser ut jämfört med alla andra bästa Kodi krypton skinn. Metropolis erbjuder en sammansmältning av retro & moderna element som ger den ett mer tilltalande utseende än de flesta homogena Kodi kryptonskal byggda över sammanflödes- eller flodmyntsteman.

  Hur man låser upp Kodi i Storbritannien och titta på liveströmmar för engelska fotboll

metropolis kodi krypton skin

Metropolis skin erbjuder en lysande blandning av enkla ikoner med lämpliga bilder och attraktiva teckensnitt. Metropolis skin presenterar utmärkta visualiseringar när du får åtkomst till dina media i dina video-, musik- och programtillägg. Varje medieobjekt visas med sina egna IMDB-betyg, synopsis och tittarbetyg. Du hittar också beskrivning för dina inställningar och systemmeny.

Metropolis kodi krypton version 17 hud

Designad med finess & enkelhet i åtanke, Metropolis är förmodligen den bästa huden för Kodi Krypton-användare’ som gillar ett enkelt att navigera men animerat gränssnitt. Du kan ändra mellan 7 olika attraktiva teman i Metropolis-huden plus de riktigt coola ikonerna & bildflikar är absolut magiska. Bortsett från det vackra användargränssnittet, ger Metropolis dig möjlighet att finjustera många funktioner inklusive tilläggsbilder, affischfläktkonst, galleribilder och ändra vyn för olika menyer inom Kodi’s gränssnitt.

metropolis standardinställning

3) AMBER Kodi Krypton Skin

Amber skin för Kodi Krypton är en enorm livslängd i mobilversionen av det berömda mediecentret. Amber-huden är kompatibel med Kodi-versionerna Gotham och högre och är en utmärkt synergi av stil och hastighet. Den lätta huden erbjuder enastående anpassning genom sina lättanvända menyer, samtidigt som de erbjuder teman i fyra olika färger, och den vanliga rustika designen är min favorit.

bärnsten kodi krypton hud

Den största fördelen med Amber skin är över pekskärmsenheter, och om du har använt Krypton på mobil kommer du att acceptera, navigeringen & knapparna är bara beklagliga. Amber ger Krypton (särskilt mobil) ett elegant utseende förutom att sortera ut som är lätt att röra och peka på pekskärmen.

bärnsten kodi krypton version 17 hud

4) Unity Kodi Krypton Skin

Inspirerad av Google’s Materialdesign, Unity ser mycket ut som din Android-telefonskärm på Kodi. Snygga menyer och fantastiska menyövergångar landar huden i våra 5 bästa skinn för Kodi Krypton. Enheten är helt enkelt unik och liknar inte andra Kodi-kryptonskinn.

enhet kodi krypton hud

den’är ett utmärkt gränssnitt för Android-användare som använder Kodi på Android-enheter, plus du kan anpassa bakgrunder, ikoner, fönstervärmar och menyer. Använda enkla teckensnitt Unity skin erbjuder en tydligare och mer levande look på din Kodi-mediaspelare. Så snart du byter från mynning kommer du att märka att Unity får skrivbordet att se rymligt ut

enhets kodi krypton version 17 skin

enhet kodi krypton bakgrund

5) Efterlikna Kodi Krypton Skin

Mimic är en annan flodvågsinspirerad hud med större teckensnitt och skärmikoner. Mimic är ett lysande tema för Kodi Android-användare och de som älskar större skärmtema. Mimic gör det lättare och snabbare att gå runt på dina beröringsenheter utan att uppleva falska klick. En annan lysande aspekt som jag märkte var att Mimic skin är mycket snabbare än Estuary eller Confluence, att glida genom skärmar är mycket vätska du kommer att märka.
härma kodi krypton hud

Jag gillar också de enkla ikonerna och arrangemanget av ikoner inom olika menyer. Varje ikon i inställningsmenyn visar undermenyerna under alternativet som du kan se på skärmdumparna nedan. När du bläddrar i tillägg medföljer en kort beskrivning av tillägget ikonen & namn. jag’Jag är verkligen imponerad av Mimic’s flytande gränssnitt på min Android-telefon, rullning är bättre och jag kan se ikonerna tydligt en gång.

  De 3 bästa Pirate Bay VPN 2023 - Ladda ner filer utan rädsla

härma kodi krypton version 17 hud

Kodi Krypton Skins nedladdningslänkar

Aeon Nox 5: Kodi Krypton Skin Ladda ner länk

Metropolis Kodi Krypton Skin Ladda ner länk

Amber Kodi Krypton Skin Ladda ner länk

Unity Kodi Krypton Skin Ladda ner länk

Mimic Kodi Krypton Skin Download Link

5 bästa Kodi-skinn för eldsten

Tack vare sin öppen källkod visar Kodi sig vara extremt anpassningsbar. Med sin massiva samling av tillägg / guider kan du anpassa mediaspelaren baserat på dina krav. Du kan till och med ladda ner och installera Best Kodi krypton “skinn”, som växlar upp teckensnitt, synpunkter och färger i krypton för att få ett unikt och extraordinärt utseende.

Nu med den nyligen släppta Amazon Fire TV 4K har tillgängligheten till Kodi firestick Skins också ökat. Med bättre hårdvara och teknik har AFTV kompetensen att sportera grafiskt intensiva teman – utan att komma in i en skum. Så utan vidare, låt oss titta på de bästa XBMC-skinnen för Firestick nedan:

1. Öppenhet Amazon Fire TV Skin

En fan-art skin med huvudmålet att främja transparens och användarvänlighet. Denna hud efterliknar stilen i tidigare XBMC-teman och visar stora bilder av eleganta mediaspelande enheter och moderna vardagsrum. Det har även ett vertikalt menysystem som gör det möjligt för användare att använda sin egen fan-arts. Det här alternativet passar bäst för Amazon-TV-användare som älskar konstverk och föreställer visning.

Bästa Kodi-skinn för Firestick

Förutom att ge extra kapacitet för att anpassa utseendet på dina mediesamlingar och visa flera bilder för dina filer, stöder Transparency också alla Kodi-funktioner. Utvecklaren har redan förkonfigurerat och inkluderat alla olika bekvämligheter som programvaran erbjuder.

Transparens Amazon Fire TV Skin

2. Titan Amazon Fire TV Skin

Titan skin för AFTV är för dig som behöver direkt tillgång till sitt medieinnehåll. Det strömlinjeformar hela programmets syn och främjar en mindre förvirrad inställning – tack vare mindre alternativ och anpassningar. Titan har ett liknande utseende som Windows 10 och har ett kaklat blockutseende.

Titan Amazon Fire TV Skin

I sina standardinställningar har huden endast ikoner på hemskärmen, kategoriserad i två rader. Den ena visar inställningar, tillägg och YouTube och den andra visar på dina mediebibliotek. Det finns en strömbrytare längst ner på skärmen på ett liknande sätt som smartphones.

Titan Amazon Fire TV Skin 2023

3. Nebula Amazon Fire TV Skin

Om du letar efter en lätt tema hud för Kodi på Fire TV, är Nebula definitivt rätt alternativ. Detta anmärkningsvärda och exceptionella tema stöder PlexBMC och erbjuder möjligheten att skapa anpassade genvägar, lägga till fantastiska konstverk och ge en riktig filmupplevelse. Det har ett lättanvänt och förstå gränssnitt – tack vare dess användning av miniatyrbilder för varje val / kategori / inställning.

  VPN-branschens mörka sida - Är alla VPN-enheter som du kan lita på?

Nebula Amazon Fire TV Skin

Utseendet är otroligt attraktivt. Tack vare den enkla kategoriseringen och visningsalternativen är det mycket enkelt att hitta en bra film eller TV-program att titta på. Denna hud stöder också ytterligare widgets, Live TV / PVR, touch support, VideoExtras, TvTunes och cdArt.

Nebula Amazon Fire TV Skin 2023

4. Arctic: Zephyr Skin för Amazon Fire TV

Denna Kodi-hud för Fire TV är ytterst otrolig. Det är den tredje iterationen av det arktiska temat från jurialmunkey. Med ett snyggt och rent menysystem med en intuitiv och lyhörd känsla är huden bäst lämpad för Amazon Fire TV, och erbjuder en ganska otrolig och lättanvänd appell. Informationen om medieinnehållet finns längst ner på skärmen.

Arctic: Zephyr Skin för Amazon Fire TV

Du kan direkt komma åt hundratals filmer och TV-program i en rad med minimal navigering som behövs för att flytta igenom ditt innehåll. Precis som andra Amazon-kodi-skinn stöder det inte stationär dator och ber användarna att använda AFTV-fjärrkontrollen. Tack vare den omgivande molnstilbakgrunden ser denna hud unik ut jämfört med andra.

Arctic: Zephyr Skin för Amazon Fire TV 2023

5. fTV Skin av Hitcher

FTV Skin by hitcher är bäst för sist och är en av de mest anmärkningsvärda Kodi-skinnen som finns tillgängliga för Firestick. Det sticker ut bland andra alternativ genom att låta din Kodi se ut precis som Fire TV-gränssnittet! Om du tittar på skärmdumpen nedan kommer det att vara svårt att differentiera AFTV: n’s gränssnitt med huden.

Du har snabb åtkomst till ofta åtkomna tillägg under favoriter. Tack vare enkla kontroller kan du också få direkt tillgång till TV-program, appar, foton, videor och musik. Kudos till hitcher för perfekt montering av alla detaljer i AFTV, till de små nyanserna.

fTV Skin av Hitcher

För att använda huden’s fulla potential, du kommer att kräva en fjärrkontroll med standardknappar (meny, spolning, framåt, snabb, stopp, paus, spela, välj och vägbeskrivning). Det stöder inte pek- eller musingång. Främmande språk är inte tillgängliga för närvarande.

fTV Skin av Hitcher 2023

Bästa Kodi Firestick Skins nedladdningslänkar

  1. Transparens hud nedladdningslänk
  2. Titan Skin Ladda ner länk
  3. Nebula Skin Download Link
  4. Arctic: Zephyr Skin Ladda ner länk
  5. fTV Skin av Hitcher Ladda ner länk

Vi ses snart igen

Hoppas att du gillade vår nedräkning av de bästa skinnen för Kodi Krypton. För mer fantastiska Kodi-tillägg, guider, bästa iptv för kodi-tricks och tips besöker oss snart igen. Om du gillar vår nedräkning av de bästa Kodi-skinnen för Krypton, kom ihåg att gilla och dela artikeln.

Relaterad artikel: Acestream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me