YouTube hacket af Prosox & Kuroi & rsquo; sh – Dusinvis af VEVO-kunstnerkanaler, der er berørt

** Opdatering kl. 10:28 af Bedste VPN - YouTube gentager endelig gengæld. Den fjernede “Despacito” videoen er backup!


I en overraskende vending af begivenheden er mange officielle VEVO YouTube-kanaler for berømtheder blevet hacket! Åh ja, det ser ud til, at den hit video streaming platform faktisk har sikkerhedssårbarheder. Selvom folk stadig diskuterer, om det er en “insekt”, lad os rydde tingene og fortælle dem, at Sikkert er det ikke.

YouTube er for avanceret til at lide en mindre fejl af “ÆNDRET TITLER”, og nævnte vi “Despacito” videoen er blevet fjernet efter at have nået 5-milliard-mærket? Åh nej, hvordan skal du lytte til dit yndlingsspor nu? Haha, vi’Vi har dækket dig. Nyd at høre denne version.

** Opdatering kl. 08.28: The “Despacito” video er blevet uploadet igen af ​​en kanal, der er kendt som “”Vainglory Turneringer TV”. Så som vi sagde tidligere, YouTube er bestemt blevet hacket!

YouTube VEVO hacket - Hvad’s fortsætter dog?

Mens hele hacking-eskapaden er temmelig morsom, som vi ser titler ændre sig konstant - bliver tingene ret alvorlige i øjeblikket, da nogle af de hacket videoer afgiver en besked om protest, der beder om frihed i Palæstina ved at bruge “FreePalestine” tags. Andre videoer havde endda en titel, der sagde “Fuck Illuminati”, men for nu, det’det er klart, at hackerne er anti-Israel. Berørte kanaler inkluderer:

 • Katy Perry
 • Vevo (Vevo)
 • Shakira (ShakiraVEVO)
 • Luis Fonsi (LuisFonsiVEVO)
 • Kaaris (KaarisOfficialVEVO)
 • Lacrim (LacrimMusicVEVO)
 • Taylor Swift (TaylorSwiftVEVO)
 • Maître Gims (MaitreGimsVEVO)
 • Post Malone (PostMaloneVEVO)
 • Chris Brown (ChrisBrownVEVO)
 • Selena Gomez (SelenaGomezVEVO)

.... Og listen fortsætter med at vokse!

Youtube Hacket af Prosox & Kuroi & rsquo; sh

Oplysninger om Youtube Hackers Prosox & Kuroi’sh

Det’er for tidligt til at sige noget om hackerne, men vi ved, at der er mindst seks personer, der er ansvarlige for forsøget: “Prosox”, “Kuroi’SH”, “Skygge”, “Akashi IT”, KiraRoot og Xepher.

Mens nogle af dem ser ud til at bringe spørgsmål, der vedrører Palæstina og Illuminati, kom vi for nylig over en Tweet fra Prosox, der siger, at der er en sårbarhed på webstedet til deling af videoer, der giver mulighed for at ændre titler.

Dette får os til at tro, hvem disse fyre måske bare har rod med YouTube eller afslører en “insekt”.

YouTube hacket af Prosox & Kuroi & rsquo; sh - Dusinvis af VEVO-kunstnerkanaler, der er berørt

Eventuelle fremtidige angreb fra Hackers Prosox & Kuroi’sh

Åh vent, vi talte lidt for tidligt tidligere. På ingen måde afslører disse fyre en fejl. Shit blev lige dobbelt-alvorlig. Hackerkontoen går under navnet “Kuroi’SH” postede et tweet for sekunder siden, hvor de erklærede, at hvis deres Twitter-håndtag ikke gør det’t formår at samle 40.000 tilhængere, vil de hacke NASA, NASA Hubble, Logan Paul og Jake Paul.

Jeg laver en udfordring med jer. Hvis vi ikke ramte 40.000 følgere denne dag, tager jeg @NASAHubble @NASA og @jakepaul @LoganPaul

- Kuroi'SH (@sh_kuroi) 10. april 2018

Phew ... Hvis du troede, at tingene kommer til en ende, du’igen forveksles! Tidligere Kuroi’SH truede med at hacking NASA, og overraskende opfyldte de deres løfte. Webstedet blev kompromitteret for omkring fem dage siden og har forsøgt at komme sig siden. Denne hackergruppe er bestemt gutsy som helvede. Det mærkede endda NASA og spurgte “Hvor’er din sikkerhed?”

Prosox & Kuroi & shsasa hack

Pro-tip: Gennemse altid internettet med en VPN-tjeneste, så al din aktivitet er anonym & krypteret!

Sådan rettes din hackede YouTube-konto

Hvis du er en af ​​de uheldige personer, der er berørt af det nylige YouTube-hack, er der visse skridt, du kan tage for at sikre fuldstændig gendannelse eller i det mindste, stop af ondsindet aktivitet på din kanal. Før begynder vi dog, så sørg for at tage denne sikkerhedskontrol.

Hvis du finder ud af, at du ikke kan logge ind på din YouTube-konto, skal du klikke her. Du bliver bedt om at besvare nogle spørgsmål for at bekræfte, om kontoen er din eller ej. Glem ikke at udfylde alle detaljerne. Hvis din kontogendannelse er vellykket, skal du straks ændre din adgangskode og følge nedenstående tip:

 1. Tilføj et antal gendannelsesindstillinger til let at logge ind på et fremtidigt tidspunkt. Dette inkluderer en a “Gendannelsestelefon”, som kun hører til dig.
 2. Fjern den forrige e-mail, der blev tilføjet til din konto, og tilføj en ny, der er forbundet med flere sikkerhedsforanstaltninger. Følg disse tip for yderligere beskyttelse.
 3. Få et andet lag af sikkerhed på din YouTube-kanal ved at tilføje 2-trins-verifikation, som kræver, at du indtaster en kode, når du logger ind på din konto.
 4. Kontroller videresendings- / filterindstillingerne på din konto, og bloker enhver ukendt IP-adresse, der i øjeblikket er logget ind.

Når historien fortsætter med at udvikle sig, skal du sørge for at følge denne blog for at få flere opdateringer. Indtil da, lad os vide, hvad du synes i kommentarerne herunder. Hvem tror du, at hackerne er? Hvad prøver de at bevise? Ændrer en YouTube-titel med en så enkel hack-kode?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me