YouTube Hacked s strani Prosox & Kuroi & rsquo; sh – Prizadene na desetine kanalov izvajalcev VEVO

** Posodobi Best VPN ob 10:28 uri - YouTube se končno maščuje. Odstranjeni “Despacito” video je varnostno kopiran!


V presenetljivem preobratu dogodkov so se številni uradni zvezdniški VEVO YouTube kanali PREHRANILI! O da, zdi se, da je hitra platforma za pretakanje videoposnetkov resnično varnostna ranljivost. Čeprav ljudje še vedno razpravljajo, ali gre za a “hrošček”, pustimo, da razčistimo stvari in vam povemo, da jih NEKAJ NI.

YouTube je preveč napreden, da bi lahko imel manjše napake “SPREMENJENI NASLOVI”, in ali smo omenili “Despacito” videoposnetek je bil posnet, potem ko je dosegel 5 milijard mark? O ne, kako boste zdaj poslušali svojo najljubšo skladbo? Haha, mi’sem te pokril. Uživajte v poslušanju te različice.

Posodobitev ob 8:28: The “Despacito” kanal je ponovno naložila kanal, znan kot “”Vainglory turnirji TV”. Torej, kot smo že povedali, je YouTube definitivno HAKO!

YouTube VEVO Hacked - Kaj’s Čeprav gremo naprej?

Medtem ko je celotna hekerska popadka precej smešna, saj vidimo, da se naslovi nenehno spreminjajo - stvari postajajo vsako minuto precej resne, saj nekateri vlomljeni videoposnetki pošiljajo protestno sporočilo s prošnjo za svobodo v Palestini z uporabo “FreePalestine” oznake. Drugi videoposnetki so imeli celo naslov “Jebi Iluminati”, zaenkrat pa’jasno, da so hekerji proti Izraelu. Prizadeti kanali vključujejo:

 • Katy Perry
 • Vevo (Vevo)
 • Shakira (ShakiraVEVO)
 • Luis Fonsi (LuisFonsiVEVO)
 • Kaaris (KaarisOfficialVEVO)
 • Lacrim (LacrimMusicVEVO)
 • Taylor Swift (TaylorSwiftVEVO)
 • Maître Gims (MaitreGimsVEVO)
 • Post Malone (PostMaloneVEVO)
 • Chris Brown (ChrisBrownVEVO)
 • Selena Gomez (SelenaGomezVEVO)

… .In seznam nenehno raste!

Youtube Hacked podjetja Prosox & Kuroi & rsquo; sh

Informacije o Youtube hekerjih Prosox & Kuroi’š

To je’S prezgodaj bi lahko kaj povedali o hekerjih, vendar vemo, da je za poskus odgovornih vsaj šest oseb: “Prosox”, “Kuroi’SH”, “Senca”, “Akashi IT”, KiraRoot in Xepher.

Medtem ko se zdi, da nekatere od njih povzročajo vprašanja v zvezi s Palestino in iluminati, smo pred kratkim naleteli na Twitter od Prosoxa, ki pravi, da je na spletnem mestu za skupno rabo videoposnetkov ranljivost, ki omogoča spreminjanje naslovov.

To nas vodi k prepričanju, da se vsi, ki so ti fantje, preprosto zmešajo z YouTubom ali razkrijejo “hrošček”.

YouTube Hacked s strani Prosox & Kuroi & rsquo; sh - Prizadene na desetine kanalov izvajalcev VEVO

Možni prihodnji napadi hekerjev Prosox & Kuroi’š

Oh čakaj, malo prej smo se pogovarjali. Nikakor ti fantje ne razkrivajo hrošča. Sranje je postalo dvojno resno. Hakerski račun gre po imenu “Kuroi’SH” pred tvitom objavil tvit, v katerem je izjavil, da če se njihov Twitter ročaj ne’ne bodo uspeli zbrati 40.000 sledilcev, oni bodo lovili NASA, NASA Hubble, Logan Paul in Jake Paul.

Naredil bom en izziv s tabo. Če danes nismo zadeli 40.000 sledilcev, bom snel @NASAHubble @NASA in @jakepaul @LoganPaul

- Kuroi'SH (@sh_kuroi) 10. aprila 2018

Phew ... Če ste mislili, da se stvari bližajo koncu, vi’se zmotiš! Prej Kuroi’SH je grozila, da bo nasrkala NASO in presenetljivo so izpolnili obljubo. Spletno mesto je bilo ogroženo pred približno petimi dnevi in ​​si ga od takrat poskuša obnoviti. Ta hekerska skupina je gotovo hudiča. To je celo označila NASA in vprašala “Kje’je vaša varnost?”

Prosox & Kuroi & rsquo; sh nasa kramp

Nasvet: Na spletu vedno brskajte s storitvijo VPN, tako da je vsa vaša aktivnost anonimna & šifrirano!

Kako popraviti svoj hakirani račun za YouTube

Če ste eden od tistih nesrečnih posameznikov, ki jih je prizadel nedavni kramp na YouTubu, morate sprejeti nekaj korakov, da zagotovite popolno obnovitev ali kvečjemu prenehanje zlonamerne dejavnosti na vašem kanalu. Preden pa začnemo, preverite varnost.

Če ugotovite, da se ne morete prijaviti v svoj račun za YouTube, kliknite tukaj. Odgovorili boste na nekaj vprašanj, s katerimi boste potrdili, ali je račun vaš. Ne pozabite izpolniti vseh podrobnosti. Če je obnovitev računa uspešna, takoj spremenite geslo in sledite spodnjim nasvetom:

 1. Dodajte številne možnosti obnovitve za enostavno prijavo v prihodnosti. To vključuje a “Telefon za obnovitev”, ki pripada SAMO vam.
 2. Odstranite prejšnji e-poštni naslov, ki je bil dodan v vaš račun, in dodajte novo, ki je skupaj z več varnostnimi ukrepi. Za dodatno zaščito sledite tem nasvetom.
 3. Pridobite še en sloj varnosti na svojem kanalu YouTube, tako da dodate preverjanje v dveh korakih, za katerega morate ob vpisu v račun vnesti kodo.
 4. Preverite nastavitve za posredovanje / filtriranje vašega računa in blokirajte neznan IP naslov, ki je trenutno prijavljen.

Ko se zgodba še naprej razvija, ne pozabite spremljati tega spletnega dnevnika za več posodobitev. Do takrat nam v spodnjih komentarjih sporočite, kaj menite. Kdo verjamete, da so hekerji? Kaj poskušajo dokazati? Ali je sprememba naslova YouTube s hekersko kodo tako preprosta?

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me