YouTube Hacked от Prosox & Kuroi & rsquo; sh – Засегнати десетки канали за изпълнители на VEVO

** Актуализация в 10:28 ч. От Best VPN - YouTube най-накрая отмъщава. Премахнатото “Despacito” видеоклипът е архивиран!

В изненадващ обрат на събитията, много официални канали за знаменитости VEVO YouTube бяха НАГРАДЕНИ! О да, изглежда хитовата платформа за стрийминг на видео наистина има уязвими места в сигурността. Въпреки че хората все още спорят дали е а “буболечка”, нека да изчистим нещата и да ви кажем, че НЕЩО НЕ Е.

YouTube е твърде напреднал, за да претърпи незначителна грешка “ПРОМЕНЕНИ ЗАДАЧИ”, и споменахме ли “Despacito” видеото е свалено, след като достигна 5-милиардната марка? О, не, как ще слушате любимата си песен сега? Хаха, ние’покрих те. Насладете се на слушане на тази версия.

** Актуализация в 8:28 AM: The “Despacito” видеоклипът е качен повторно от канал, известен като “”Тейджърски турнири ТВ”. Така че, както казахме по-рано, YouTube определено е НАГРАДЕН!

YouTube VEVO Hacked - Какво’s Въпреки че продължаваме?

Въпреки че целият хакерски ескад е доста забавен, тъй като виждаме заглавия да се променят последователно - нещата стават доста сериозни с всяка минута, тъй като някои от хакнатите видеоклипове доставят протестно послание с искане за свобода в Палестина с помощта на “Свободна Палестина” тагове. Други видеоклипове дори имаха заглавие, което казваше “Майната на илюминатите”, но засега’е ясно, че хакерите са анти-Израел. Засегнатите канали включват:

 • Кейти Пери
 • Вево (Вево)
 • Шакира (ШакираВЕВО)
 • Луис Фонси (ЛуисФонсивево)
 • Kaaris (KaarisOfficialVEVO)
 • Lacrim (LacrimMusicVEVO)
 • Тейлър Суифт (TaylorSwiftVEVO)
 • Maître Gims (MaitreGimsVEVO)
 • Post Malone (PostMaloneVEVO)
 • Крис Браун (ChrisBrownVEVO)
 • Селена Гомес (SelenaGomezVEVO)

… .И списъкът продължава да расте!

Youtube Hacked от Prosox & Kuroi & rsquo; sh

Информация за Youtube хакери Prosox & Kuroi’од

То’е твърде рано, за да кажем нещо за хакерите, но ние знаем, че има поне шест лица, отговорни за опита: “Prosox”, “Kuroi’SH”, “Сянка”, “Акаши ИТ”, KiraRoot и Xepher.

Докато някои от тях изглежда създават проблеми, свързани с Палестина и илюминатите, наскоро се натъкнахме на туит от Prosox, който казва, че има уязвимост в сайта за споделяне на видео, който позволява промяна на заглавия.

Това ни кара да вярваме, че който и да е от тези хора, може просто да се забърква с YouTube или да разкрие “буболечка”.

YouTube Hacked от Prosox & Kuroi & rsquo; sh - Засегнати десетки канали за изпълнители на VEVO

Възможни бъдещи атаки от хакери Prosox & Kuroi’од

О, изчакайте, говорихме малко твърде рано по-рано. По никакъв начин тези момчета не разкриват бъг. Мамка му просто стана двойно по-сериозно. Акаунтът на хакера върви по името “Kuroi’SH” публикува туит преди секунди, декларирайки, че ако дръжката им в Twitter няма’не успея да събере 40 000 последователи, те ще хакнат НАСА, НАСА Хъбъл, Логан Пол и Джейк Пол.

Ще направя едно предизвикателство с вас. Ако днес не ударихме 40 000 последователи, ще сваля @NASAHubble @NASA и @jakepaul @LoganPaul

- Kuroi'SH (@sh_kuroi) 10 април 2018 г.

Фу… Ако си мислил, че нещата свършват, ти’отново греша! По-рано, Курой’SH заплаши да хакне НАСА и изненадващо изпълниха обещанието си. Сайтът беше компрометиран преди около пет дни и оттогава се опитва да се възстанови. Тази хакерска група е сигурна, че е ад. Той дори маркира НАСА и пита “Където’е вашата сигурност?”

Prosox & Kuroi & rsquo; sh nasa hack

Професионален съвет: Винаги сърфирайте в мрежата с VPN услуга, така че цялата ви дейност да е анонимна & криптирана!

Как да оправите хакерския си акаунт в YouTube

Ако сте един от онези нещастни хора, засегнати от скорошния хак на YouTube, има някои стъпки, които можете да предприемете, за да осигурите пълно възстановяване или най-малкото спиране на злонамерена активност на вашия канал. Преди да започнем обаче, не забравяйте да направите тази проверка за сигурност.

Ако установите, че не можете да влезете в акаунта си в YouTube, щракнете тук. Ще бъдете помолени да отговорите на някои въпроси, за да потвърдите дали акаунтът е ваш или не. Не забравяйте да попълните всички подробности. Ако възстановяването на акаунта ви е успешно, сменете паролата си веднага и следвайте съветите по-долу:

 1. Добавете няколко опции за възстановяване за лесно влизане в бъдеще. Това включва a “Телефон за възстановяване”, която принадлежи САМО на вас.
 2. Премахнете предишния имейл, добавен към вашия акаунт, и добавете нов, който е съчетан с множество мерки за сигурност. Следвайте тези съвети за допълнителна защита.
 3. Вземете друг слой сигурност в канала си в YouTube, като добавите потвърждаването в две стъпки, което изисква да въведете код, когато влизате в акаунта си.
 4. Проверете настройките за пренасочване / филтриране на вашия акаунт и блокирайте всеки неразпознат IP адрес, който е влязъл в момента.

Докато историята продължава да се развива, не забравяйте да следвате този блог за повече актуализации. Дотогава, уведомете ни какво мислите в коментарите по-долу. Кой вярвате, че са хакерите? Какво се опитват да докажат? Промяната на заглавие на YouTube с хак код е толкова проста?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me