YouTube Hacked by Prosox & Kuroi & rsquo; sh – Zeci de canale artist VEVO afectate

** Actualizare la 10:28 de la Best VPN - YouTube se revanșează în sfârșit. Eliminat “Despacito” videoclipul este copiat!

Într-o surpriză surprinzătoare a evenimentelor, multe canale de celebritate oficiale VEVO au fost ÎNCĂCIATE! Oh, da, se pare că hitul platformă de streaming video are într-adevăr vulnerabilități de securitate. Deși oamenii încă dezbat dacă este vorba despre un “gândac”, lasă-ne să ștergem lucrurile și să-ți spunem că, CERTAIN NU ESTE.

YouTube este prea avansat pentru a suferi o eroare minoră “TITLURI SCHIMBATE”, și am menționat “Despacito” video a fost eliminat, după ce a atins nota de 5 miliarde? O, nu, cum ai de gând să asculți piesa ta preferată acum? Haha, noi’Te-am acoperit. Bucurați-vă de auzirea acestei versiuni.

** Actualizare la 8:28 AM: “Despacito” videoclipul a fost reîncărcat de un canal cunoscut sub numele de “”Vainglory Turnee TV”. Așa cum, așa cum am spus mai devreme, YouTube a fost cu siguranță HACKED!

YouTube VEVO Hacked - Ce’s Mergând Deși?

În timp ce întreaga escapadă de hacking este destul de amuzantă, întrucât vedem că titlurile se schimbă constant - lucrurile devin destul de grave până la minut, deoarece unele videoclipuri hacked transmit un mesaj de protest care solicită libertatea în Palestina, folosind “Eliberati Palestina” Etichete. Alte videoclipuri aveau chiar un titlu care spunea “La dracu Illuminati”, dar deocamdată’este clar că hackerii sunt anti-Israel. Canalele afectate includ:

 • Katy Perry
 • Vevo (Vevo)
 • Shakira (ShakiraVEVO)
 • Luis Fonsi (LuisFonsiVEVO)
 • Kaaris (KaarisOfficialVEVO)
 • Lacrim (LacrimMusicVEVO)
 • Taylor Swift (TaylorSwiftVEVO)
 • Maître Gims (MaitreGimsVEVO)
 • Post Malone (PostMaloneVEVO)
 • Chris Brown (ChrisBrownVEVO)
 • Selena Gomez (SelenaGomezVEVO)

… Și lista continuă să crească!

Youtube Hacked de Prosox & Kuroi & rsquo; sh

Informații despre Prosox-ul hackerilor YouTube & Kuroi’SH

Aceasta’E prea devreme pentru a spune ceva despre hackeri, dar știm că există cel puțin șase persoane responsabile de încercare: “Prosox”, “Kuroi’SH”, “Umbră”, “Akashi IT”, KiraRoot și Xepher.

În timp ce unii dintre ei par să aducă probleme legate de Palestina și Iluminații, recent am întâlnit un Tweet de la Prosox, care spune că există o vulnerabilitate în site-ul de partajare video care permite schimbarea titlurilor..

Acest lucru ne duce să credem că oricine ar fi acești tipi ar putea fi doar încurcat cu YouTube sau dezvăluirea unui “gândac”.

YouTube Hacked by Prosox & Kuroi & rsquo; sh - Zeci de canale artist VEVO afectate

Posibile atacuri viitoare ale hackerilor Prosox & Kuroi’SH

Oh, stai, am vorbit puțin prea devreme. În niciun caz acești tipi nu dezvăluie o eroare. Rahatul a devenit dublu-serios. Contul de hacker mergând după nume “Kuroi’SH” a postat un tweet în urmă cu câteva secunde declarând că în cazul în care mânerul lor Twitter nu merge’nu vor reuși să strângi 40.000 de urmăritori, vor hack NASA, NASA Hubble, Logan Paul și Jake Paul.

Voi face o provocare cu voi. Dacă nu am nimerit 40.000 de urmăritori în această zi, voi renunța la @NASAHubble @NASA și @jakepaul @LoganPaul

- Kuroi'SH (@sh_kuroi) 10 aprilie 2018

Phew ... Dacă ai crezut că lucrurile se sfârșesc, tu’mă înșel! Mai devreme, Kuroi’SH au amenințat-o cu hackingul NASA și, în mod surprinzător, și-au îndeplinit promisiunea. Site-ul a fost compromis în urmă cu aproximativ cinci zile și încearcă să se recupereze de atunci. Acest grup de hackeri este sigur că este dracu. Ba chiar a etichetat NASA și a întrebat “Unde’este securitatea ta?”

Hackul Prosox & Kuroi & rsquo; sh

Sfat Pro: răsfoiți întotdeauna pe web cu un serviciu VPN, astfel încât toată activitatea dvs. să fie anonimă & criptat!

Cum să îți remediezi contul YouTube hacked

Dacă sunteți unul dintre acei persoane nefericite afectate de hack-ul recent YouTube, există anumite măsuri pe care le puteți face pentru a asigura recuperarea completă sau, cel puțin, oprirea activității nocive pe canalul dvs. Înainte, însă, începem, asigurați-vă că luați această verificare de securitate.

Dacă descoperiți că nu vă puteți autentifica în contul YouTube, faceți clic aici. Vi se va cere să răspundeți la unele întrebări pentru a confirma dacă contul dvs. este sau nu. Nu uitați să completați toate detaliile. Dacă recuperarea contului dvs. are succes, schimbați parola imediat și urmați sfaturile de mai jos:

 1. Adăugați o serie de opțiuni de recuperare pentru a vă conecta ușor la un moment viitor. Aceasta include un a “Telefon de recuperare”, care îți aparține DOAR.
 2. Eliminați e-mailul anterior adăugat în contul dvs. și adăugați unul nou, care este cuplat cu mai multe măsuri de securitate. Urmați aceste sfaturi pentru protecție suplimentară.
 3. Obțineți un alt nivel de securitate pe canalul YouTube adăugând verificarea în doi pași, care necesită să introduceți un cod atunci când vă conectați la contul dvs..
 4. Verificați setările de redirecționare / filtrare a contului și blocați orice adresă IP nerecunoscută care este conectată în prezent.

Pe măsură ce povestea continuă să se dezvolte, asigurați-vă că urmați acest blog pentru mai multe actualizări. Până atunci, spuneți-ne ce credeți în comentariile de mai jos. Cine credeți că sunt hackerii? Ce încearcă să dovedească? Este simplu să schimbi un titlu YouTube cu un cod de hack?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me