YouTube Hacked by Prosox & Kuroi & rsquo; sh – Δεκάδες καναλιών καλλιτεχνών VEVO που επηρεάζονται

** Ενημέρωση στις 10:28 π.μ. από το Best VPN - το YouTube τελικά ανταπεραίνει. Το αφαιρούμενο “Despacito” το βίντεο είναι εφεδρικό!


Σε μια εκπληκτική σειρά γεγονότων, πολλά επίσημα διασημότητες VEVO YouTube κανάλια έχουν HACKED! Ναι, φαίνεται ότι η επιτυχημένη πλατφόρμα streaming βίντεο έχει πράγματι αδυναμίες ασφαλείας. Αν και οι άνθρωποι εξακολουθούν να συζητούν αν είναι α “έντομο”, ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και να σας πούμε ΟΤΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Το YouTube είναι πολύ προηγμένο για να υποστεί ένα μικρό σφάλμα “ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΤΛΩΝ”, και αναφερθήκαμε “Despacito” το βίντεο έχει αφαιρεθεί, αφού έχει φθάσει το όριο των 5 δισεκατομμυρίων; Αχ, πώς θα ακούσετε τώρα το αγαπημένο σας κομμάτι; Χαχα, εμείς’Σας έχεις καλύψει. Απολαύστε την ακοή αυτής της έκδοσης.

** Ενημέρωση στις 8:28 π.μ .: Η “Despacito” Το βίντεο έχει μεταφορτωθεί ξανά από ένα κανάλι γνωστό ως “”Τουρνουά Vainglory TV”. Έτσι, όπως δηλώσαμε νωρίτερα, το YouTube έχει σίγουρα HACKED!

YouTube VEVO Hacked - Τι’s Going On Αν και?

Παρόλο που ολόκληρη η απόπειρα πειρατείας είναι μάλλον αστεία, καθώς βλέπουμε τους τίτλους να αλλάζουν σταθερά - τα πράγματα γίνονται μάλλον σοβαρά από το λεπτό, καθώς μερικά από τα βίντεο που μοιράζονται μαρτυρούν ένα μήνυμα διαμαρτυρίας ζητώντας ελευθερία στην Παλαιστίνη χρησιμοποιώντας το “FreePalestine” ετικέτες. Άλλα βίντεο είχαν ακόμα έναν τίτλο που είπε “Fuck Illuminati”, αλλά για τώρα, αυτό’είναι σαφές ότι οι χάκερ είναι αντι-Ισραηλινοί. Τα επηρεαζόμενα κανάλια περιλαμβάνουν:

 • Κέιτι Πέρι
 • Vevo (Vevo)
 • Shakira (ShakiraVEVO)
 • Λούις Φονσί (LuisFonsiVEVO)
 • Kaaris (KaarisOfficialVEVO)
 • Lacrim (LacrimMusicVEVO)
 • Taylor Swift (TaylorSwiftVEVO)
 • Maître Gims (MaitreGimsVEVO)
 • Δημοσίευση Malone (PostMaloneVEVO)
 • Chris Brown (ChrisBrownVEVO)
 • Σελένα Γκόμεζ (SelenaGomezVEVO)

... Και ο κατάλογος συνεχίζει να αυξάνεται!

Youtube Hacked από την Prosox & Kuroi & rsquo; sh

Πληροφορίες σχετικά με το Youtube Hackers Prosox & Kuroi’SH

Το’είναι πολύ νωρίς για να πει τίποτα για τους χάκερ, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον έξι άτομα που είναι υπεύθυνοι για την προσπάθεια: “Prosox”, “Kuroi’SH”, “Απόχρωση”, “Akashi IT”, KiraRoot και Xepher.

Ενώ μερικά από αυτά φαίνεται να επιφέρουν ζητήματα σχετικά με την Παλαιστίνη και το Illuminati, συναντήσαμε πρόσφατα ένα Tweet από την Prosox, που λέει ότι υπάρχει μια ευπάθεια στον ιστότοπο που μοιράζεται βίντεο που επιτρέπει την αλλαγή των τίτλων.

Αυτό μας οδηγεί στο να πιστέψουμε όποιο κι αν είναι αυτοί οι τύποι μπορεί να μπερδεύουν με το YouTube ή να αποκαλύπτουν ένα “έντομο”.

YouTube Hacked by Prosox & Kuroi & rsquo; sh - Δεκάδες καναλιών καλλιτεχνών VEVO που επηρεάζονται

Πιθανές μελλοντικές επιθέσεις από τους Hackers Prosox & Kuroi’SH

Ω περιμένετε, μιλήσαμε λίγο πολύ νωρίτερα νωρίτερα. Σε καμία περίπτωση αυτοί οι τύποι αποκαλύπτουν ένα σφάλμα. Τα κόπρανα μόλις πήραν διπλά-σοβαρά. Ο λογαριασμός χάκερ που πηγαίνει από το όνομα “Kuroi’SH” δημοσίευσε ένα τιτίβισμα δευτερόλεπτα πριν δηλώνοντας ότι αν το χειριστήριό τους Twitter doesn’δεν καταφέρνουν να συγκεντρώσουν 40.000 οπαδούς, θα χαλάσουν τη NASA, τη NASA Hubble, τον Logan Paul και τον Jake Paul.

Θα κάνω μια πρόκληση μαζί σας. Αν δεν χτυπήσαμε 40.000 οπαδούς αυτήν την ημέρα θα καταλάβω @NASAHubble @ NASA και @jakepaul @LoganPaul

- Kuroi'SH (@sh_kuroi) 10 Απριλίου 2018

Φέου ... Αν σκεφτείς ότι τα πράγματα έρχονται στο τέλος, εσύ’λάθος! Νωρίτερα, Κουρόι’Η SH απείλησε από την πειρατεία της NASA, και με έκπληξη, εκπλήρωσαν την υπόσχεσή τους. Ο ιστότοπος διακόπηκε πριν από περίπου πέντε ημέρες και από τότε προσπαθεί να ανακάμψει. Αυτή η ομάδα χάκερ είναι σίγουρη εντάξει. Έγραφε ακόμη και τη NASA και ρώτησε “Που’η ασφάλεια σας?”

Prosox & Kuroi & nsash hack

Συμβουλή: Πάντα να περιηγείστε στον ιστό με μια υπηρεσία VPN, ώστε όλη η δραστηριότητά σας να είναι ανώνυμη & κρυπτογραφημένο!

Πώς να διορθώσετε τον λογαριασμό σας στο YouTube που έχει υποστεί ατύχημα

Εάν είστε ένα από αυτά τα ατυχή άτομα που επηρεάζονται από το πρόσφατο χάκερ στο YouTube, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να εξασφαλίσετε πλήρη ανάκτηση ή, στο ελάχιστο, διακοπή κακόβουλης δραστηριότητας στο κανάλι σας. Πριν, ξεκινήσαμε όμως, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει αυτή την ασφάλεια ασφαλείας.

Αν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο YouTube, κάντε κλικ εδώ. Θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε ορισμένες ερωτήσεις για να επιβεβαιώσετε εάν ο λογαριασμός σας είναι δικό σας. Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε όλες τις λεπτομέρειες. Εάν η ανάκτηση του λογαριασμού σας είναι επιτυχής, αλλάξτε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας και ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

 1. Προσθέστε μια σειρά από επιλογές ανάκτησης για να συνδεθείτε εύκολα σε μια μελλοντική στιγμή. Αυτό περιλαμβάνει ένα α “Τηλέφωνο αποκατάστασης”, που ανήκει ΜΟΝΟ σε εσάς.
 2. Καταργήστε το προηγούμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προστέθηκε στο λογαριασμό σας και προσθέστε ένα νέο που συσχετίζεται με πολλά μέτρα ασφαλείας. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για πρόσθετη προστασία.
 3. Αποκτήστε ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας στο κανάλι σας YouTube προσθέτοντας την επαλήθευση σε 2 βήματα, η οποία απαιτεί να εισαγάγετε έναν κωδικό όταν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
 4. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις προώθησης / φίλτρου του λογαριασμού σας και αποκλείστε τυχόν μη αναγνωρισμένες διευθύνσεις IP που είναι συνδεδεμένες αυτήν τη στιγμή.

Καθώς η ιστορία συνεχίζει να αναπτύσσεται, βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε αυτό το ιστολόγιο για περισσότερες ενημερώσεις. Μέχρι τότε, ενημερώστε μας τι σκέφτεστε στα παρακάτω σχόλια. Ποιος πιστεύετε ότι είναι οι χάκερ; Τι προσπαθούν να αποδείξουν; Αλλάζει τον τίτλο του YouTube με απλό κώδικα hack?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me