YouTube gehackt door Prosox & Kuroi & rsquo; sh – Tientallen VEVO-artiestenkanalen beïnvloed

** Update om 10:28 uur door Beste VPN - YouTube neemt eindelijk wraak. De verwijderde “Despacito” video is terug!

In een verrassende wending van evenementen, zijn veel officiële VEVO YouTube-kanalen gekraakt! Oh ja, het lijkt erop dat het populaire videostreamingplatform inderdaad beveiligingsproblemen heeft. Hoewel mensen nog steeds debatteren of het een is “kever”, laten we dingen ophelderen en u vertellen dat ZEKER NIET IS.

YouTube is te geavanceerd om een ​​kleine bug van te krijgen “VERANDERDE TITELS”, en hadden we de genoemd “Despacito” video is verwijderd, nadat de 5 miljard is bereikt? Oh nee, hoe ga je nu naar je favoriete nummer luisteren? Haha, wij’heb je gedekt. Geniet van deze versie.

** Update om 8:28 uur: De “Despacito” video is opnieuw geüpload door een kanaal dat bekend staat als “”Vainglory Toernooien TV”. Dus, zoals we eerder al zeiden, is YouTube absoluut GEHACKD!

YouTube VEVO gehackt - wat’s Maar toch?

Hoewel de hele hack-escapade nogal grappig is, omdat we de titels constant zien veranderen - de dingen worden met de minuut behoorlijk serieus, omdat sommige van de gehackte video's een protestboodschap afgeven waarin wordt gevraagd om vrijheid in Palestina met behulp van de “Bevrijd Palestina” -tags. Andere video's hadden zelfs een titel die zei “Fuck Illuminati”, maar voor nu, het’Het is duidelijk dat de hackers anti-Israël zijn. Betrokken kanalen zijn onder meer:

 • Katy Perry
 • Vevo (Vevo)
 • Shakira (ShakiraVEVO)
 • Luis Fonsi (LuisFonsiVEVO)
 • Kaaris (KaarisOfficialVEVO)
 • Lacrim (LacrimMusicVEVO)
 • Taylor Swift (TaylorSwiftVEVO)
 • Maître Gims (MaitreGimsVEVO)
 • Post Malone (PostMaloneVEVO)
 • Chris Brown (ChrisBrownVEVO)
 • Selena Gomez (SelenaGomezVEVO)

... en de lijst blijft groeien!

Youtube gehackt door Prosox & Kuroi & rsquo; sh

Informatie op de YouTube Hackers Prosox & Kuroi’sh

Het’is te vroeg om iets over de hackers te zeggen, maar we weten wel dat er minstens zes personen verantwoordelijk zijn voor de poging: “Prosox”, “Kuroi’SH”, “Schaduw”, “Akashi IT”, KiraRoot en Xepher.

Hoewel sommigen van hen problemen lijken te veroorzaken met betrekking tot Palestina en de Illuminati, zijn we onlangs een Tweet van Prosox tegengekomen, die zegt dat er een kwetsbaarheid is in de site voor het delen van video's waardoor titels kunnen worden gewijzigd.

Dit brengt ons ertoe te geloven dat wie deze jongens ook zijn, gewoon met YouTube aan het rommelen is of een onthult “kever”.

YouTube gehackt door Prosox & Kuroi & rsquo; sh - Tientallen VEVO-artiestenkanalen beïnvloed

Mogelijke toekomstige aanvallen door Hackers Prosox & Kuroi’sh

Oh wacht, we spraken iets te vroeg eerder. Op geen enkele manier onthullen deze jongens een bug. Shit is zojuist dubbel serieus geworden. Het hacker-account met de naam “Kuroi’SH” plaatste een tweet seconden geleden en verklaarde dat als hun Twitter-handvat dat niet doet’om 40.000 volgers te verzamelen, zullen ze NASA, NASA Hubble, Logan Paul en Jake Paul hacken.

Ik zal één uitdaging met jullie doen. Als we deze dag geen 40.000 volgers hebben geraakt, haal ik @NASAHubble @NASA en @jakepaul @LoganPaul

- Kuroi'SH (@sh_kuroi) 10 april 2018

Oef ... Als je dacht dat er een einde aan je komt, jij’opnieuw vergist! Eerder, Kuroi’SH dreigde NASA te hacken en verrassend genoeg hebben ze hun belofte waargemaakt. De site is ongeveer vijf dagen geleden gecompromitteerd en probeert sindsdien te herstellen. Deze hackergroep is zeker gutsy als de hel. Het heeft zelfs NASA getagd en gevraagd “Waar’s uw veiligheid?”

Prosox & Kuroi & rsquo; sh nasa hack

Tip van pro: surf altijd op internet met een VPN-service zodat al uw activiteiten anoniem zijn & versleutelde!

Hoe u uw gehackte YouTube-account kunt repareren

Als je een van die ongelukkige personen bent die getroffen zijn door de recente YouTube-hack, zijn er bepaalde stappen die je kunt nemen om volledig herstel of op zijn minst het stoppen van schadelijke activiteiten op je kanaal te garanderen. Voordat we echter beginnen, moet u deze beveiligingscontrole uitvoeren.

Als je merkt dat je niet kunt inloggen op je YouTube-account, klik dan hier. U wordt gevraagd enkele vragen te beantwoorden om te bevestigen of het account van u is. Vergeet niet alle gegevens in te vullen. Als uw accountherstel succesvol is, wijzigt u uw wachtwoord onmiddellijk en volgt u de onderstaande tips:

 1. Voeg een aantal herstelopties toe om u op een later tijdstip gemakkelijk aan te melden. Dit omvat een a “Hersteltelefoon”, die ALLEEN van jou is.
 2. Verwijder de vorige e-mail die aan uw account is toegevoegd en voeg een nieuwe toe die is gekoppeld aan meerdere beveiligingsmaatregelen. Volg deze tips voor extra bescherming.
 3. Krijg een extra beveiligingslaag op uw YouTube-kanaal door de tweestapsverificatie toe te voegen, waarbij u een code moet invoeren wanneer u zich aanmeldt bij uw account.
 4. Controleer de doorstuur- / filterinstellingen van uw account en blokkeer elk onbekend IP-adres dat momenteel is aangemeld.

Naarmate het verhaal zich verder ontwikkelt, moet je deze blog blijven volgen voor meer updates. Tot dan, laat ons weten wat je denkt in de reacties hieronder. Wie denk je dat de hackers zijn? Wat proberen ze te bewijzen? Verandert een YouTube-titel met een simpele hackcode?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me