VPN Terbaik untuk Bypass Perkara 13 / Meme Ban di EU

Kerajaan paling sering membuat kesalahan pada hari-hari ini, walaupun mereka cuba melakukan perkara yang betul. Gelombang realisasi yang bermula setelah skandal Cambridge Analytica yang berkaitan dengan Facebook datang ke hadapan, membuat banyak ahli politik menyedari betapa pentingnya keselamatan siber di hari ini’dunia yang sangat didigitalkan.

Ini sepatutnya menjadi perkara yang baik dan perkara-perkara yang berjalan ke arah yang betul dengan undang-undang GDPR yang baru dan semua, tetapi seperti biasa, ahli politik sering membuat lebih banyak masalah daripada mereka membawa bantuan.

Baru-baru ini, Arahan Kesatuan Eropah mengenai Hak Cipta dalam Pasaran Tunggal Digital telah diluluskan oleh Kesatuan Eropah. Perundangan pada dasarnya bertujuan untuk meletakkan tali pada kandungan yang dikongsi di internet. Ia mungkin tidak bermasalah, tetapi melihat lebih dekat pada sub-bahagiannya seperti Artikel 11 dan 13 secara khusus boleh memberitahu anda berapa banyak undang-undang ini akan mempengaruhi internet Percuma.

Dari membuat laman web dalam talian yang bertanggungjawab untuk menapis apa-apa kandungan berhak cipta di laman web mereka sendiri atau membayar untuk itu dengan berkesan memberi isyarat kepada akhir perkara seperti meme untuk membuat tapak agregator seperti Google News yang bertanggungjawab untuk membayar tapak yang mereka hasilkan berita dari.

Aspek-aspek yang lebih baik dari undang-undang ini bahkan memberitahu kita bahawa Arahan baru ini juga boleh mempengaruhi perkara-perkara yang menyenangkan seperti memaparkan gambar-gambar pertandingan olahraga di media sosial untuk bahkan gif pada pertandingan-pertandingan ini yang sangat tanpa persetujuan yang tepat dan membayar.

Sekiranya undang-undang ini berkuatkuasa, yang seolah-olah kemungkinan besar dalam tempoh 2 tahun yang diberikan kepada anggota EU untuk menguatkuasakan undang-undang, ia boleh menjadi bencana yang melampau untuk semua pengguna internet yang tinggal di EU.

Tiada meme, tiada gambar acara sukan, tiada berita pusingan, tiada apa-apa! Internet boleh menjadi hambar dalam 2 tahun akan datang di EU, namun, anda masih boleh mengelakkan dipengaruhi oleh arahan ini melalui penggunaan VPN!

Seperti biasa, VPN adalah alat yang sempurna untuk memintas serangan lain di internet percuma. Seorang pengguna hanya boleh log masuk ke VPNnya, pilih pelayan di luar EU dan teruskan perkara-perkara, seperti biasa, meneutralkan arahan atau undang-undangnya daripada menjejaskannya.

Bagaimana Pilih VPN untuk Arahan Ini?

Walaupun VPN Terbaik dipilih melalui kriteria yang ditetapkan, memilih yang terbaik untuk tugas ini akan mengharuskan anda menyaring senarai kriteria yang biasa dan membuatnya lebih banyak, untuk meletakkannya dengan betul “Spesifik EU”.

Ini adalah faktor terpenting yang perlu anda pertimbangkan sebelum memilih VPN meme untuk memintas yang dipengaruhi oleh arahan ini semasa tinggal di EU:

Bidang kuasa yang selamat

Bidang kuasa VPN lebih penting daripada sebelumnya. Biasanya, bidang kuasa penting dalam kes VPN kerana banyak negara tidak’t mempunyai undang-undang data yang mesra atau sebahagian daripada pakatan.

Walaupun kedua kriteria ini tetap ada, satu pertiga perlu ditambahkan ke campuran di sini. Selain memeriksa kedua-dua ini, anda perlu memastikan bahawa VPN anda’Bidang kuasa tidak berada di dalam mana-mana negara EU.

Adakah ia Menawarkan Pelayan Di Luar EU?

Anda juga perlu menyemak sama ada VPN menawarkan pelayan yang cukup di luar EU untuk membenarkan kelewatan sekatan yang berkesan.

Dalam industri VPN, kebanyakan pembekal menawarkan banyak pelayan mereka di Eropah dan Amerika Utara kerana kebanyakan pengguna VPN tinggal di kawasan ini. Walau bagaimanapun, banyak pembekal utama menawarkan pelayan yang cukup di luar kawasan ini untuk memudahkan anda membuat pilihan anda.

Kelajuan Cepat

VPN mengalami kehilangan kelajuan kerana penyulitan yang berat dan semua protokol mereka membuat sambungan anda melalui.

Tetapi kehilangan kelajuan sepatutnya’t terlalu tinggi atau ia akan merosakkan keseluruhan pengalaman. Pengguna EU, dalam hal ini, akan menghubungkan ke server lebih jauh dari lokasi mereka yaitu di luar Uni Eropa, sehingga mereka akan memerlukan VPN yang paling cepat performa untuk menawarkan mereka pengalaman penggunaan internet yang cukup baik.

IP khusus

Ini agak rumit untuk difahami tetapi mungkin yang paling penting dalam konteks ini. Pelayan yang baik dan boleh digunakan untuk memintas sekatan baru di bawah arahan tetapi pelayan IP Dedicated tujuan di sini jauh lebih banyak. Ini kerana IP berdedikasi jauh lebih peribadi daripada pelayan yang dikongsi oleh ramai pengguna.

Pelayan VPN konvensional sering memberikan IP yang berbeza setiap kali anda menyambung kepada mereka, yang boleh mencetuskan konflik yang tinggi dengan laman media sosial anda, malah mengarah ke akaun anda untuk dilumpuhkan.

Di atas ini, ia’s tidak mungkin untuk IP berdedikasi untuk dikesan oleh platform media sosial dan tapak lain yang memudahkan anda untuk terus berkuasa dengan aktiviti anda dalam talian.

Faktor lain adalah penting seperti bilangan aplikasi yang menawarkan VPN, dasar percubaan percuma, tempoh bayaran balik dan sebagainya tetapi jika pembekal boleh menandai semua keperluan yang disebutkan di atas, maka ia’s sempurna untuk pergi untuk pengguna di EU yang tidak’Tidak mahu dipengaruhi oleh arahan baru.

VPN terbaik untuk memintas EU’Arahan Baru

Industri VPN dibanjiri dengan VPN. Beratus-ratus daripada mereka wujud dan kebanyakan masa, mereka semua merasa seperti mereka semua menawarkan ciri yang sama, prestasi, dan kebolehpercayaan.

Sebagai pengulas VPN, kita tahu bahawa ini bukan’t benar kerana tidak setiap VPN adalah sama dengan yang lain dan tidak setiap daripada mereka sesuai untuk setiap tugas.

Untuk isu atau keperluan khas seperti kes itu adalah dengan masalah EU’s Direktif baru, VPN tertentu perlu dipilih siapa yang boleh mengendalikan pekerjaan dengan sempurna dan menawarkan semua ciri yang diperlukan.

Berikut ialah pilihan saya untuk 3 VPN teratas untuk memintas Peraturan Arahan EU / Artikel 13:

PureVPN

VPN Terbaik untuk Bypass Perkara 13 / Meme Ban di EUVPN ini, yang berpusat di Hong Kong dan menawarkan lebih daripada 2000 pelayan mungkin pilihan terbaik sebagai pembekal untuk memilih dalam kes ini.

Ia menawarkan IP yang berdedikasi di 8 lokasi yang berbeza, dengan kebanyakannya di luar EU, yang membolehkan pengguna dengan mudah memintas sekatan di bawah arahan dari mana-mana tempat di rantau ini dengan kelajuan yang cepat dan mantap.

PureVPN juga menawarkan aplikasi yang luas, jadi jika anda ingin menonton YouTube pada telefon Android anda atau menghantar beberapa meme di Facebook melalui peranti Windows anda, aplikasinya yang berdedikasi dari penyedia adalah tersedia dan tersedia pada semua platform yang terkenal dan bahkan beberapa platform khusus.

Keselamatan yang kukuh dalam bentuk penyulitan gred ketenteraan, sokongan protokol OpenVPN, suis bunuh dan kebocoran IP sifar, menjadikan pengguna tanpa nama, melindungi dari sebarang pencerobohan atau mengintip sambungan. Keperluan mutlak dalam kes ini, di mana negara EU / negara anggota akan cuba memantau dan menyekat banyak langkah anda di internet.

Sokongan berbual juga agak baik yang membolehkan anda melepasi proses setup dan pemasangan aplikasi atau bahkan IP khusus.

Satu-satunya kelemahan dengannya ialah IP berdedikasi hanya tersedia sebagai tambahan dengan pelan harga yang biasa untuk tambahan $ 1,99 / bulan. Tetapi biasanya, PureVPN’Pelan harga s adalah agak berpatutan dan ia juga mempunyai banyak tawaran yang berjalan sepanjang tahun supaya ia sepatutnya’t menjadi masalah bagi pengguna.

Kebaikan

 1. IP khusus tersedia di lokasi di luar EU
 2. Berpusat di Hong Kong
 3. Berbilang aplikasi klien
 4. Bilangan pelayan yang tinggi di luar EU
 5. Dasar log sifar, Sokongan berbual dan Stabil Speeds

Keburukan

 1. IP khusus hanya boleh didapati sebagai tambahan dengan pelan harga biasa, tidak secara berasingan

Surfshark

VPN Terbaik untuk Bypass Perkara 13 / Meme Ban di EUWalaupun tidak mempunyai IP yang berdedikasi, pembekal ini masih merupakan salah satu pilihan terbaik untuk anda sebagai VPN untuk memintas isu arahan EU.

Surfshark berpusat di British Virgin Islands, lokasi yang sangat selamat tanpa undang-undang pengekalan data utama. Ia mungkin terdengar seperti tempat ini berada di bawah undang-undang British dan oleh itu undang-undang EU, tetapi BVI tidak’t beroperasi di bawah undang-undang ini walaupun menjadi pengarah kekaisaran.

Taman pelayannya, walaupun terhad kepada 800 pelayan yang jauh lebih kecil daripada beberapa pembekal lain, mempunyai pelayan yang cukup di luar Eropah untuk memastikan bahawa anda sentiasa boleh menyambung diri ke IP luar EU tanpa banyak bimbang.

Bahagian terbaik tentang Surfshark adalah cara mudahnya digunakan. Aplikasinya hanya satu klik antara muka, di mana satu klik mudah diperlukan untuk memulakan sambungan. Surfshark sesuai untuk pemula, yang ada dalam isu ini, akan banyak.

Menawarkan semua ciri keselamatan teratas seperti penyulitan gred tentera yang tidak dapat dipecahkan dan suis bunuh, bersama dengan ciri keselamatan khusus seperti adblocker, Surfshark tidak dapat ditembusi supaya anda pasti boleh meletakkan amanah anda untuk melindungi anda daripada pihak berkuasa jika anda memintas arahan EU dan menikmati aktiviti terhad seperti meme-ing.

Harga adalah sangat berpatutan, mungkin vpn termurah di kalangan pembekal teratas jika kita mempertimbangkan pelan terbaiknya iaitu perjanjian 2 tahun. Perjanjian itu akan dikenakan biaya hanya $ 1.99 / bulan yang sangat murah memandangkan ciri dan prestasi anda akan mendapat akses seperti sokongan sembang, aplikasi Firestick antara lain.

Kebaikan

 1. 800 Pelayan, dengan banyak daripada mereka di luar EU
 2. Dasar log selamat, Zero
 3. Mudah digunakan dan persediaan
 4. Berbilang aplikasi klien yang ditawarkan
 5. Sokongan berbual adalah mencukupi
 6. Lebih tinggi daripada kelajuan purata dengan kadar ping yang rendah
 7. Pelan harga murah

Keburukan

 1. Tiada IP berdedikasi yang ditawarkan untuk memintas arahan EU

ExpressVPN

VPN Terbaik untuk Bypass Perkara 13 / Meme Ban di EUDalam kes lain, VPN ini akan disenaraikan di atas, tetapi disebabkan kekurangan ciri IP yang berdedikasi dan kerana sangat berharga, ia’VPN terbaik ketiga saya untuk memintas arahan EU.

ExpressVPN adalah VPN terbaik dalam industri sejauh kelajuan, prestasi, kebolehpercayaan, keselamatan, dan integriti. Dasar log sifarnya telah disahkan berkali-kali sekarang, terutamanya dalam kes yang melibatkan Duta Rusia di Turki.

Tiada kebocoran IP yang pernah dilaporkan daripadanya dan ciri-ciri keselamatannya adalah seperti piawaian industri teratas.

Ia mempunyai perpustakaan pemecahan masalah yang paling pelbagai di kalangan semua VPN, dengan video tutorial dan membantu panduan pada hampir setiap topik yang berkaitan dengan VPN mulai dari menubuhkan VPN pada penghala untuk meningkatkan kelajuan anda melalui menukar protokol.

Kerugian laju biasanya kurang dari 20%, yang menjadikan pengalaman melayari dan streaming yang luar biasa.

Terletak di BVI seperti Surfshark, ExpressVPN’Bidang kuasa menjadikannya sangat selamat daripada semua orang yang ingin memintas arahan yang menyekat yang baru yang diluluskan di EU baru-baru ini.

Satu-satunya isu utama yang ada ialah teg harga yang tinggi sekurang-kurangnya 3-4 kali sangat berharga berbanding dengan yang lain dari VPN dalam senarai ini. Pelan terbaiknya ialah $ 8.32 / bulan.

Kebaikan

 1. Repositori sokongan terbaik dalam industri
 2. Kelajuan terpantas untuk hop pelayan jarak jauh
 3. Tidak’t menyimpan log
 4. Tiada kebocoran DNS atau WebRTC direkodkan
 5. Berpusat di BVI

Keburukan

 1. Pelan harga mahal
 2. Tiada IP khusus yang ditawarkan

Hanya VPN yang Dimenangi’Adakah Adakah jika Anda Benar-benar Ingin Bypass Terlibat oleh Arahan EU

VPN tidak diragui perlu memintas larangan EU kerana tanpa memalsukan IP anda ke luar negara EU, anda memenangi’t dapat melewati isu peningkatan pengawasan lalu lintas internet yang akan menjejaki banyak kegiatan anda di internet, sesuai dengan peraturan di bawah arahan.

Anda juga akan dikehendaki menggunakan VPN untuk membuka sekatan banyak laman web yang pasti akan disekat apabila Arahan menjadi undang-undang, undang-undang yang mengikat seperti Google News.

Walau bagaimanapun, terdapat banyak perkara lain yang anda perlu berhati-hati jika anda serius bermaksud untuk memintas larangan tersebut, menikmati internet percuma, dan tidak terjejas oleh sebarang isu undang-undang semasa melakukannya:

 1. Jika anda terus menggunakan akaun media sosial biasa anda, walaupun semasa menggunakan VPN, anda akan ditangkap oleh pihak berkuasa dan tapak yang cuba melakukan perkara yang’s tidak dibenarkan mengikut arahannya. Ini kerana, VPN sepatutnya menyembunyikan identiti anda dalam talian dan jika anda mengakses akaun sebenar anda, anda sendiri akan mendedahkan diri anda kepada dunia. Ini adalah kebodohan dan itu’s mengapa saya mengesyorkan anda membuat akaun baru di semua tapak sosial sedemikian dan meneruskan aktiviti terhad.
 2. Untuk perlindungan keselamatan tambahan, saya menasihati anda untuk menggunakan rangkaian Tor walaupun selepas menghidupkan VPN anda. Ini akan menjadi lebih pasti dan memastikan privasi anda ditingkatkan

Kesimpulannya

Awak boleh’t hanya secara ajaib mengarahkan Arahan EU baru atau mana-mana undang-undang kecilnya seperti Perkara 13. Mereka akan menjadi sebahagian daripada undang-undang dan sebahagian daripada realiti, jadi bukannya membenci mereka, anda perlu belajar cara memintas dipengaruhi oleh mereka melalui menyambung ke IP di luar EU iaitu melalui perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me