Torrent Sites Terbaik dan 100% alternatif kerja tapak retak

Dengan undang-undang internet yang semakin ketat setiap hari, terdapat ancaman serius terhadap laman web P2P / Torrenting. Pemburu hak cipta hak cipta sedang mencuba tahap yang terbaik untuk menutup tapak popular seperti “KickassTorrents” dan TPB. Kebanyakan laman web terkenal untuk torrents telah ditutup. KAT, bagaimanapun, seperti namanya, laman web itu terus menendang mereka yang agak ganas, muncul semula pada domain baru – setiap kali seseorang mendapat diturunkan!

KAT Torrents ditutup selepas Apple Inc. membuat aduan terhadap pemiliknya Artem Vaulin. Dia dituduh mengedarkan kandungan cetak rompak bernilai lebih $ 1 bilion, melalui pelayan berasaskan Chicago. Apple menuntut Artem Vaulin’ISP Kanada (yang menjadi tuan rumah KAT’s Chicago server) untuk menyerahkan maklumat peribadi pengguna yang memuat turun album muzik iTunes. Sejak itu, ramai “klon” laman web telah mengambil alih internet. Tetapi tapak-tapak ini geo-larangan di bahagian-bahagian utama dunia, yang mungkin memerlukan sambungan melalui VPN yang berfungsi untuk mengunduh torrent.

Banyak tapak torrent yang disenaraikan dalam panduan ini atau di tempat lain akan disekat di rantau anda. Untuk mendapatkan akses ke tapak torrent tersebut, Surfshark VPN berguna dengan sambungan yang tidak terhad, kebocoran DNS Swasta, Kill switch feature hanya pada $ 1.99 / mo.Visit Surfshark30 Days Money Back Guarantee

Contents

Berikut adalah beberapa laman torrent terbaik

1.      Tambahan Torrent

Laman web Torrent sering menjadi mangsa undang-undang pelanggaran hak cipta yang menjengkelkan, yang menyebabkan penyekatan platform hit seperti, ExtraTorrent. Walau bagaimanapun, walaupun selepas menutupnya, alternatif Torrentz dengan cepat dilancarkan di domain lain. Sebelum seseorang meneka, laman web itu telah menjana pangkalan pengguna yang mantap dengan memuat turun / berkongsi kerap dengan kerap. Ia adalah rumah kepada kumpulan pelepasan ETTV dan ETRG yang popular, yang bermaksud anda boleh menggunakannya untuk menonton filem HD dan rancangan TV pada bila-bila masa, bersama dengan memuat turun program, muzik, dokumen, anime, dll..

torrent tambahan

2. RARBG

Dilancarkan pada 2008 sebagai laman web pelacak Bulgaria, RARBG kini berdiri sebagai alternatif Torrent yang kuat yang telah berjaya menjana pangkalan penggemar yang besar di seluruh dunia. Ia juga membuat penampilannya di sepuluh laman web teratas pada tahun 2015 dengan ramai yang menggunakan laman web untuk P2P / Torrenting pelbagai jenis kandungan. Jika penyelesaian di atas ditutup, RARBG adalah pilihan yang baik untuk memuat turun segalanya dari buku, komik, rancangan TV, perisian, permainan, filem, dan muzik. Anda juga boleh mendaftar dan menjadi sebahagian daripada komuniti RARBG.

rarbg

3. 1337X

Tiada batasan dalam pilihan yang tersedia untuk alternatif Torrent. 1337x adalah satu lagi contoh laman web torrent hit yang terus berjalan kembali di internet, walaupun disekat dari enjin carian. Laman ini kini berjalan di domain baru untuk pengguna menikmati memuat turun / berkongsi torrents. Terima kasih kepada reka bentuk halaman yang mudah digunakan dan mudah, mencari torrents adalah sekeping kek. Ini telah mengakibatkan laman web mendapat populariti di kalangan pecinta torrent.

  Πώς να ξεμπλοκάρετε το Kodi στο Ηνωμένο Βασίλειο και να παρακολουθήσετε τα ποδοσφαιρικά live streams της Αγγλίας

1337x

4. Popcorn Masa

Masa Popcorn adalah penyelesaian nombor satu anda untuk memuat turun torrents untuk filem / rancangan TV sambil membenarkan pengguna menstrimkan kandungan secara serentak. Ia adalah perisian multi-platform, BitTorrent perisian percuma, yang menggunakan pemain media untuk menjalankan kandungan beberapa laman web torrent. Antara muka platform sangat bersih dan bersih. Filem dan rancangan TV diletakkan dalam lakaran kecil dan tajuk filem dengan cara yang sama dengan Netflix.

masa popcorn

5. Torrents Lime

LimeTorrents adalah satu lagi laman web torrent yang membuat ombak dalam domain mengerikan baru-baru ini. Menurut beberapa pengkritik, ia kelihatan seperti salinan LimeWire namun ia menyediakan antara muka pengguna yang menarik & navigasi laman web. Torrents mempunyai statistik yang betul yang menawarkan benih, rakan sebaya, kesihatan dan statistik muat turun dalam masa nyata.

Lime Torrents mengikuti antara muka yang sama dengan KickAssTorrents termasuk carian dikategorikan, menu imbas pantas dan senarai aliran kilat yang sangat biasa di halaman utama seperti KAT. Laman web ini juga menawarkan halaman tren yang berdedikasi, FAQ yang cemerlang, berita terkini berita terkini, ciri awan carian dan bahagian eksklusif untuk pelanggan torrent.

kuantiti kapur

6. EZTV

Sekiranya anda benar musim menunjukkan fanatik maka EZTV adalah tempat untuk anda. EZTV adalah tambahan kepada laman web yang merosakkan menawarkan perpustakaan besar rancangan TV yang membolehkan anda menemui rancangan TV kegemaran setiap hari. Laman web bukan sahaja menyediakan torrents berkualiti tinggi dengan biji yang banyak tetapi juga mengesyorkan menggunakan alat privasi untuk mengelakkan notis pelanggaran & tindakan undang-undang.

eztv

EZTV juga menawarkan ahli senarai kategori pertunjukan musim, forum khusus, FAQ yang dipelihara dan komuniti besar penyebaran torrent & leechers. Ketersediaan torrents adalah sangat baik, dengan banyak benih yang tersedia untuk kebanyakan pertunjukan serta torrents sentiasa dengan kesihatan yang hebat.

7. Reaktor Torrent

Tidak ada setanding sekarang bahawa KickAssTorrents, ExtraTorrent, dan TPB semuanya diharamkan. Torrent Reactor adalah tempat yang ideal untuk mencari torrents terkini dan paling cerah dengan kesihatan yang baik. Torrent Reactor adalah sumber yang hebat untuk memuat turun filem dan rancangan TV tetapi berhati-hati terhadap adware & spyware.

  Opera VPN alternatívák - 5 kiváló Opera VPN helyettesítő | BestVPN.co

8. Projek Torrent

projek torrent

Projek Torrent adalah perkhidmatan mengindeks yang agak baru, tetapi newbie ini tidak berada di sini untuk menyelesaikan liga kecil. Dikuasakan oleh perpustakaan besar sebanyak 9.8 juta torrents, Projek Torrent telah cepat menjadi iri terhadap troll hak cipta. TorrentProject tidak menganjurkan torrents dari pelayan sendiri, sebaliknya bertindak seperti enjin carian yang menimbulkan hasil dari perkhidmatan pengindeksan torrent lain seperti TPB, KAT, SumoTorrents, Torrent Reactor, dan lain-lain. Kedudukan nombor 8 dalam senarai alternatif torrent terbaik kami.

Pirate Bay Mirror / Alternatives

cermin teluk bajak laut

Jika tapak web TPB.org utama turun, anda sentiasa boleh bergantung pada domain klon untuk memuat turun torrents. Walaupun sesetengah mungkin memberi sedikit masalah dan beban yang amat perlahan, kebanyakannya menawarkan tahap keserasian dan fungsi yang sama seperti tapak asal. Jika anda ingin memulakan P2P / Torrenting dengan serta-merta, maka di sini adalah senarai klon Pirate Bay terbaik dan laman web cermin:

 1. ThePirateBayOnline
 2. Thepiratebay.asia
 3. Thepiratebay.fun
 4. Thepiraybay.co.in
 5. Thepiratebay.wtf
 6. Thepiratebay.pet
 7. Thepiratebay.rocks

Alternatif KickassTorrents

Berikut adalah beberapa laman web alternatif untuk KAT:

 1. Kickasstorrent.to
 2. Tor-cr.org
 3. kat.am
 4. Kat.li (aka Kat.how)
 5. katcr.co
 6. kickass.cd

Alternatif ExtraTorrent yang terbaik

 1. ISOhunt
 2. Rarbg
 3. 1337x
 4. YTS (Muat turun torrents dalam 720p dan 1080p sahaja)
 5. Zooqle
 6. EZTV
 7. Reaktor Torrent
 8. Projek Torrent
 9. The Pirate Bay

Alternatif TorrentHound Terbaik

 • Masa PopCorn
 • TorLock
 • Seedpeer
 • Torrents.Me
 • Nyaa.Si
 • LimeTorrents
 • RuTracker
 • Torrentz2
 • Zooqle
 • isoHunts

Alternatif NYAA Terbaik untuk Menonton Anime

Laman web torrents NYAA yang legenda diturunkan pada 1 Mei 2023 selepas meletakkan perjuangan selama 7 tahun dengan troli hak cipta Jepun. NYAA adalah pusat BitTorrent pusat untuk hiburan Asia Tenggara, terutamanya Anime & Filem Korea Selatan

Senarai Alternatif NYAA Terbaik

 1. Horriblesubs.info
 2. Pantsu NYAA
 3. Shanaproject.com
 4. TheHylia.com
 5. RUTracker
 6. Anime-Sharing
 7. Tokyo Toshokan

Tapak Permainan Torrent Terbaik

Miss muat permainan percuma dari laman torrent kegemaran anda? Walaupun anda mungkin perlu melalui sedikit kerumitan dengan “pemasangan”, kerana anda akan menjadi lanun dan bukannya membeli, usaha tambahan adalah bernilai pada akhirnya. Oleh itu, tanpa masalah lanjut, di sini adalah senarai Situs Torrent Terbaik:

 1. GazelleGames
 2. Muat Turun Permainan Torrents
 3. Pemburu ISO
 4. SeedPeer
 5. PCGames-Download
 6. TorrentsGames
 7. TorrentBees
 8. CroTorrents
 9. Permainan Torrents
 10. Permainan TorrentSnack
 11. Lautan permainan
 12. Reputasi FitGirl

Kepentingan Menggunakan VPN Online

Bagi anda yang meneka bagaimana FBI boleh mendapatkan tangan mereka pada salah satu orang yang paling dikehendaki dan rahsia di planet ini, anda mungkin mendapati ini menarik. Artem Vaulin, pemilik dan pentadbir KickassTorrents, membuat KESALAHAN MANUSIA yang mudah! Dia membuat pembelian kecil di Apple iTunes dengan alamat IP yang digunakan untuk menguruskan laman webnya dan telah disenaraikan di Facebook.

  NordVPN oskarżony o szantaż, zostaje pozwany przez TorGuard

Sedikit yang dia tahu, kesilapan ini akan berakhir menghancurkan seluruh hidupnya, kerana ISP dan Facebook terus mengesahkan butiran peribadi yang dikaitkan dengan alamat IP dengan FBI. Tidak lama kemudian, dia didakwa dengan empat pertuduhan dakwaan jenayah A.S. untuk pengubahan wang haram dan mengedarkan filem dan muzik secara haram bernilai $ 1 bilion, yang tidak mengira berpuluh-puluh dan berjuta-juta hasil daripada pendapatan iklan.

Walaupun Vaulin berada di luar penjara pada masa ini, selepas beberapa tahun yang sukar (dibebaskan pada jaminan $ 108,000), dia tidak dapat meninggalkan negara itu. Semua ini boleh dielakkan jika hanya Vaulin memikirkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk menutup alamat IPnya dan menghilangkan suspek penyiasat FBI. Jika ini tidak membuktikan betapa pentingnya VPN adalah untuk mengurai, maka kita tidak tahu apa yang akan berlaku!

Banyak tapak torrent yang disenaraikan dalam panduan ini atau di tempat lain akan disekat di rantau anda. Untuk mendapatkan akses ke tapak torrent tersebut, Surfshark VPN berguna dengan sambungan yang tidak terhad, kebocoran DNS Swasta, Kill switch feature hanya pada $ 1.99 / mo.Visit Surfshark30 Days Money Back Guarantee

Kesimpulan:

Torrenting membolehkan anda mengakses fail media yang diperlukan untuk memenuhi hampir semua genre dari filem ke permainan dan dari perisian ke muzik, jadi’pentingnya bukannya mengelakkan aktiviti ini sama sekali disebabkan oleh penutupan beberapa tapak Torrenting yang berharga seperti Torrenthound, anda tahu lebih lanjut mengenai alternatif yang terbaik untuk laman-laman ini untuk memastikan permainan Torrenting anda lebih kuat dari sebelumnya!

Panduan ini adalah tentang alternatif Torrenthound yang terbaik dan terdiri daripada apa yang terbaik di antara ratusan yang wujud di sana. Walau bagaimanapun, menyimpan dua perkara di dalam fikiran di sini, pertama sekali bahawa anda pasti memerlukan VPN yang berdedikasi untuk menjamin anda semasa Torrenting dan kedua Torrenting sedikit berbeza pada setiap peranti dan anda dapat melihat ini dengan jelas dalam Torrents kami pada panduan iOS, jadi cuba lebih banyak platform khusus untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Jika anda mempunyai masalah dengan mana-mana alternatif yang disenaraikan di sini, nyatakannya di dalam thread komen di bawah ini, saya akan lebih gembira untuk memaksa dalam mengubah panduan selepas memeriksa kesahihan masalah. Biarkan’s berusaha untuk membina dunia yang lebih kuat, selamat, dipercayai dan sah Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me