Οι καλύτερες τοποθεσίες Torrent και 100% εναλλακτικές λύσεις εργασίας από κατεστραμμένες τοποθεσίες

Με τους νόμους του Διαδικτύου να γίνονται αυστηρότεροι καθημερινά, υπήρξε μια σοβαρή καταστολή σε σχέση με τους ιστότοπους P2P / Torrenting. Οι κυνηγοί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων προσπαθούν να βρουν το καλύτερο επίπεδο για να κλείσουν δημοφιλείς τοποθεσίες όπως το “KickassTorrents” και TPB. Η πλειονότητα των διάσημων τοποθεσιών για torrents έχουν κλείσει. Ο ΚΑΤ, όμως, όπως και το όνομά του, ο ιστότοπος εξακολουθεί να κλοτσιάζει το αλαζονικό του, επανεμφανιζόμενο σε νέους τομείς - κάθε φορά που κάποιος παίρνει κάτω!

Η εταιρεία KAT Torrents έκλεισε αφού η Apple Inc. υπέβαλε καταγγελία εναντίον του ιδιοκτήτη Artem Vaulin. Κατηγορήθηκε ότι διανέμει πειρατικό περιεχόμενο αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, μέσω διακομιστή που βασίζεται στο Σικάγο. Η Apple ζήτησε από τον Artem Vaulin’s καναδικό ISP (που φιλοξένησε τον KAT’s του Σικάγου) να παραδώσει τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη που κατέβασε ένα μουσικό άλμπουμ του iTunes. Από τότε, πολλές “κλώνος” ιστοσελίδες έχουν αναλάβει το διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτές οι τοποθεσίες έχουν περιοριστεί σε σημαντικά μέρη του κόσμου, οι οποίες ενδέχεται να απαιτούν σύνδεση μέσω ενός VPN εργασίας για τη λήψη torrents.

Πολλές τοποθεσίες torrent που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό ή αλλού θα αποκλειστούν στην περιοχή σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ιστοσελίδες torrent, το Surfshark VPN έρχεται σε χρήση με απεριόριστες συνδέσεις πολλαπλών συνδέσεων, Private DNS διαρροή, Kill διακόπτη χαρακτηριστικό μόνο σε $ 1.99 / mo.Visit Surfshark30 Ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες περιοχές torrent

1.      Επιπλέον Χείμαρος

Οι ιστότοποι Torrent συχνά πέφτουν θύμα ερεθιστικών νόμων περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα την παρεμπόδιση πλατφορμών χτυπήματος όπως το ExtraTorrent. Ωστόσο, ακόμα και μετά το κλείσιμο του, η εναλλακτική λύση Torrentz ξεκίνησε γρήγορα σε έναν άλλο τομέα. Πριν κάποιος μπορούσε να μαντέψει, ο ιστότοπος δημιούργησε ήδη μια σταθερή βάση χρηστών με πολλές φορές να κατεβάζει ή να μοιράζεται torrenting. Είναι το σπίτι των δημοφιλών ομάδων απελευθέρωσης ETTV και ETRG, που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για παρακολούθηση ταινιών HD και τηλεοπτικών εκπομπών οποιαδήποτε στιγμή, μαζί με προγράμματα λήψης, μουσικής, εγγράφων, anime, κ.λπ..

επιπλέον χείμαρρο

2. RARBG

Ξεκίνησε το 2008 ως ιστότοπος βουλγαρικής ιχνηλάτησης, το RARBG αποτελεί σήμερα μια ισχυρή εναλλακτική λύση Torrent που κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράστια βάση ανεμιστήρων παγκοσμίως. Έκανε επίσης την εμφάνισή της στις πρώτες δέκα τοποθεσίες του 2015 με πολλούς χρήστες να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα P2P / Torrenting για ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου. Αν οι παραπάνω λύσεις κλείσουν, το RARBG είναι μια καλή επιλογή για να κατεβάσετε τα πάντα από βιβλία, κόμικς, τηλεοπτικές εκπομπές, λογισμικό, παιχνίδια, ταινίες και μουσική. Μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε και να γίνετε μέλος της κοινότητας RARBG.

rarbg

3. 1337Χ

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στις διαθέσιμες επιλογές για εναλλακτικές λύσεις Torrent. Το 1337x είναι ένα άλλο παράδειγμα ιστότοπου χτυπημάτων που συνεχίζει να επιστρέφει στο διαδίκτυο, παρά το γεγονός ότι έχει αποκλειστεί από τις μηχανές αναζήτησης. Ο ιστότοπος τρέχει τώρα σε ένα νέο τομέα για τους χρήστες να απολαμβάνουν τη λήψη / κοινή χρήση torrents. Χάρη στον εύκολο στη χρήση και απλό σχεδιασμό σελίδας, η αναζήτηση για torrents είναι ένα κομμάτι κέικ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ιστότοπος να κερδίζει αρκετά τη δημοτικότητα ανάμεσα στους λάτρεις των torrent.

1337χ

4. Ποπ κορν χρόνος

Το Popcorn Time είναι η νούμερο ένα λύση για τη λήψη torrents για ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές επιτρέποντας συγχρόνως στους χρήστες να μεταδίδουν το περιεχόμενο ταυτόχρονα. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πολλαπλών πλατφορμών, δωρεάν λογισμικό BitTorrent πελάτη, το οποίο χρησιμοποιεί μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων για την εκτέλεση περιεχομένου διαφόρων ιστοσελίδων torrent. Η διεπαφή της πλατφόρμας είναι εξαιρετικά τακτοποιημένη και καθαρή. Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζονται σε μικρογραφίες και τίτλους ταινιών με παρόμοιο τρόπο με το Netflix.

ώρα ποπ κορν

5. Torrents Lime

Το LimeTorrents είναι ένας ακόμη ιστοχώρος torrent που κάνει κύματα στον τομέα του torrenting πρόσφατα. Σύμφωνα με πολλούς επικριτές, μοιάζει με το αντίγραφο του LimeWire, ωστόσο παρέχει ένα απλούστερο ελκυστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη & πλοήγηση ιστοτόπου. Τα torrents έχουν τα κατάλληλα στατιστικά στοιχεία που προσφέρουν σπόρους, συνομηλίκους, υγεία και στατιστικά στοιχεία λήψης σε πραγματικό χρόνο.

Το Lime Torrents ακολουθεί μια παρόμοια διεπαφή με εκείνη των KickAssTorrents, συμπεριλαμβανομένης μιας κατηγοριοποιημένης αναζήτησης, γρήγορης αναζήτησης μενού και μια πολύ γνωστή σειρά τωρινών torrents στην αρχική σελίδα όπως το KAT. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια αφιερωμένη σελίδα, μια λαμπρή Συχνές Ερωτήσεις, τις τελευταίες ειδήσεις torrent, μια λειτουργία cloud αναζήτησης και ένα αποκλειστικό τμήμα για τους πελάτες torrent.

άσβεστος χείμαρροι

6. EZTV

Εάν είστε μια αληθινή εποχή δείχνει fanatic έπειτα EZTV είναι ο τόπος για σας. Το EZTV είναι μια πρόσφατη προσθήκη σε διαδικτυακές ιστοσελίδες που προσφέρουν μια τεράστια βιβλιοθήκη τηλεοπτικών εκπομπών που σας επιτρέπουν να ανακαλύπτετε αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές σε καθημερινή βάση. Ο ιστότοπος δεν παρέχει μόνο χείμαρρους υψηλής ποιότητας με σημαντικούς σπόρους, αλλά συνιστά επίσης τη χρήση εργαλείων απορρήτου για την αποφυγή ανακοινώσεων παραβίασης & νόμιμη ενέργεια.

eztv

Η EZTV προσφέρει επίσης στα μέλη ένα κατάλογο με καταλόγους εποχών, ένα αφιερωμένο φόρουμ, καλά συντηρημένα FAQ και μια τεράστια κοινότητα σπαρτών torrent & leechers. Η διαθεσιμότητα torrents είναι πολύ καλή, με πολλά σπέρματα διαθέσιμα για τα περισσότερα shows και torrents είναι πάντα με μεγάλη υγεία.

7. Αντιδραστήρας Torrent

Δεν υπάρχει συγκρίσιμο τώρα ότι όλα τα KickAssTorrents, ExtraTorrent και TPB είναι όλα απαγορευμένα. Το Torrent Reactor είναι ένα ιδανικό μέρος για να βρείτε τα τελευταία και πιο δημοφιλή torrents με καλή υγεία. Το Torrent Reactor είναι μια λαμπρή πηγή για να κατεβάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά προσέξτε για adware & spyware.

8. Το έργο Torrent

torrent project

Το Torrent Project είναι μια αρκετά νέα υπηρεσία ευρετηρίασης, αλλά αυτός ο newbie δεν είναι εδώ για να εγκατασταθεί στα μικρά πρωταθλήματα. Με τη βοήθεια μιας τεράστιας βιβλιοθήκης 9,8 εκατομμυρίων torrents, το Torrent Project έχει γίνει γρήγορα το φθόνο των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων. Το TorrentProject δεν φιλοξενεί torrents από τους δικούς του διακομιστές, μάλλον ενεργεί σαν μηχανή αναζήτησης που αναζητά αποτελέσματα από άλλες υπηρεσίες καταλόγου torrent όπως TPB, KAT, SumoTorrents, Torrent Reactor και άλλα. Βαθμολογήσατε τον αριθμό 8 στη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις torrent.

Pirate Bay Mirrors / Εναλλακτικές λύσεις

πειρατικό κάτοπτρο

Εάν ο κύριος ιστότοπος TPB.org είναι εκτός λειτουργίας, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε τομείς κλώνωσης για τη λήψη torrents. Αν και μερικοί μπορεί να δώσουν λίγο πρόβλημα και να φορτώσουν απίστευτα αργό, οι περισσότεροι προσφέρουν το ίδιο επίπεδο συμβατότητας και λειτουργικότητας με τον αρχικό ιστότοπο. Αν θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως με το P2P / Torrenting αμέσως, τότε εδώ είναι μια λίστα με τους καλύτερους κλώνους Pirate Bay και ιστοσελίδες με καθρέφτες:

 1. ΤοPirateBayOnline
 2. Thepiratebay.asia
 3. Thepiratebay.fun
 4. Thepiraybay.co.in
 5. Thepiratebay.wtf
 6. Thepiratebay.pet
 7. Thepiratebay.rocks

KickassTorrents Εναλλακτικές λύσεις

εδώ υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές τοποθεσίες στο KAT:

 1. Kickasstorrent.to
 2. Tor-cr.org
 3. kat.am
 4. Kat.li (γνωστός και ως Kat.how)
 5. katcr.co
 6. kickass.cd

Καλύτερες εναλλακτικές για το ExtraTorrent

 1. ISOhunt
 2. Rarbg
 3. 1337χ
 4. YTS (λήψη torrents σε 720p και 1080p μόνο)
 5. Zooqle
 6. EZTV
 7. Torrent Reactor
 8. Torrent Project
 9. Ο Πειρατικός κόλπος

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TorrentHound

 • Χρόνος PopCorn
 • TorLock
 • Seedpeer
 • Torrents.Me
 • Nyaa.Si
 • LimeTorrents
 • RuTracker
 • Torrentz2
 • Zooqle
 • isoHunts

Καλύτερες εναλλακτικές της NYAA για να παρακολουθήσετε το Anime

Ο θρυλικός ιστότοπος των torrents της Νέας Υόρκης αφαιρέθηκε από την 1η Μαΐου 2017 μετά από μια επταετή πάλη με τους ιαπωνικούς συγγραφείς πνευματικών δικαιωμάτων. Η NYAA ήταν ένας κεντρικός κόμβος BitTorrent για ψυχαγωγία της Νοτιοανατολικής Ασίας, κυρίως η Anime & Ταινίες της Νότιας Κορέας

Καλύτερη λίστα εναλλακτικών της Νέας Υόρκης

 1. Horriblesubs.info
 2. Pantsu NYAA
 3. Shanaproject.com
 4. TheHylia.com
 5. RUTracker
 6. Κοινή χρήση anime
 7. Tokyo Toshokan

Καλύτερες τοποθεσίες παιχνιδιών Torrent

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν παιχνίδια από το αγαπημένο σας torrent site; Αν και μπορεί να χρειαστεί να περάσετε μια μικρή ταλαιπωρία με το “εγκατάσταση”, δεδομένου ότι πρόκειται για πειρατές και όχι για αγορές, η πρόσθετη προσπάθεια αξίζει στο τέλος. Έτσι, χωρίς περαιτέρω παραβίαση, εδώ είναι μια λίστα με τις καλύτερες τοποθεσίες torrent παιχνιδιών:

 1. GazelleGames
 2. Λήψη παιχνιδιών Torrents
 3. ISO Hunt
 4. SeedPeer
 5. PCGames-Λήψη
 6. TorrentsGames
 7. TorrentBees
 8. CroTorrents
 9. Παιχνίδια Torrents
 10. Παιχνίδια TorrentSnack
 11. Ωκεανός των Αγώνων
 12. FitGirl Repacks

Η σημασία της χρήσης VPN Online

Για όσους από εσάς υποθέσετε πώς το FBI κατάφερε να πάρει τα χέρια του σε έναν από τους πιο επιθυμητούς και μυστικούς ανθρώπους στον πλανήτη, ίσως να το βρείτε ενδιαφέρον. Ο Artem Vaulin, ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής του KickassTorrents, έκανε απλό ανθρώπινο σφάλμα! Έκανε μια μικρή αγορά στο iTunes της Apple με μια διεύθυνση IP που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της ιστοσελίδας του και είχε καταχωρηθεί στο Facebook.

Λίγα δεν γνώριζε ότι αυτό το ένα λάθος θα κατέληγε στη ζωή του, καθώς οι ISP και Facebook συνέχισαν να επιβεβαιώνουν τα προσωπικά στοιχεία που σχετίζονται με τη διεύθυνση IP με το FBI. Πολύ σύντομα, κατηγορήθηκε για ποινική δίωξη τεσσάρων καταγγελιών για το ξέπλυμα χρήματος και την παράνομη διανομή ταινιών και μουσικής αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, η οποία δεν υπολογίζει τις δεκάδες και τα εκατομμύρια που προέρχονται από έσοδα από διαφημίσεις.

Παρόλο που ο Vaulin βρίσκεται εκτός φυλακής επί του παρόντος, μετά από μερικά σκληρά χρόνια (απελευθερώνεται με εγγύηση 108.000 δολαρίων), δεν είναι σε θέση να εγκαταλείψει τη χώρα ποτέ. Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν μόνο ο Vaulin είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία VPN για να αποκρύψει τη διεύθυνση IP του και να απαλλαγεί από ύποπτους ερευνητές του FBI. Εάν αυτό δεν αποδεικνύει πόσο σημαντικά VPN είναι για torrenting, τότε δεν ξέρουμε τι θα κάνει!

Πολλές τοποθεσίες torrent που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό ή αλλού θα αποκλειστούν στην περιοχή σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ιστοσελίδες torrent, το Surfshark VPN έρχεται σε χρήση με απεριόριστες συνδέσεις πολλαπλών συνδέσεων, Private DNS διαρροή, Kill switch χαρακτηριστικό μόνο σε $ 1.99 / mo.Visit Surfshark30 Ημέρα εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Συμπέρασμα:

Το Torrenting σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα απαιτούμενα αρχεία πολυμέσων σας, καλύπτοντας σχεδόν όλα τα είδη που κυμαίνονται από ταινίες έως παιχνίδια και από λογισμικό μέχρι μουσική, έτσι’με την επιβολή της υποχρέωσης ότι αντί να αποφεύγετε αυτή τη δραστηριότητα εντελώς λόγω του κλεισίματος κάποιων πολύτιμων περιοχών Torrenting όπως το Torrenthound, ξέρετε περισσότερα για τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις σε αυτούς τους ιστότοπους, προκειμένου να διατηρήσετε το παιχνίδι Torrenting πιο ισχυρό από ποτέ!

Αυτός ο οδηγός ήταν για τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Torrenthound και συνίστατο σε ποιες είναι οι καλύτερες μεταξύ των εκατοντάδων που υπάρχουν εκεί. Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας δύο θέματα, πρώτα ότι χρειάζεστε σίγουρα το αποκλειστικό VPN για να σας εξασφαλίσουμε ενώ Torrenting και δεύτερον ότι το Torrenting είναι λίγο διαφορετικό σε κάθε συσκευή και μπορείτε να δείτε αυτό προφανώς στα torrents μας στον οδηγό iOS, πιο συγκεκριμένη για την πλατφόρμα, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εάν είχατε προβλήματα με κάποια από τις εναλλακτικές λύσεις που αναφέρονται εδώ, αναφέρατε το στο νήμα σχολίου παρακάτω, θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος που θα έπρεπε να αλλάξω τον οδηγό μετά τον έλεγχο της εγκυρότητας του προβλήματος. Αφήνω’προσπαθούμε να οικοδομήσουμε έναν ισχυρότερο, ασφαλέστερο, πιο αξιόπιστο και νόμιμο κόσμο του Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me