NordVPN UK – 545 szerver az Egyesült Királyság számára, csupán 3,49 dollár / hó

Mivel a NordVPN az online adatvédelem iránti igényt tömörítő felhasználók számára a legfontosabb választás, ez általában az első lehetőség a szolgáltatások feloldása, a NordVPN torrent és a kalóz tartalom online streamingje. Ez különösen igaz az Egyesült Királyságban élő felhasználókra, akik cenzúrázás vagy nyomon követés nélkül akarják élvezni az internetet, és megóvják személyazonosságukat a hackerektől. Megpróbálja kitalálni, hogy jó-ea NordVPN UK használata? Folytassa az útmutató olvasását a régióspecifikus információkkal kapcsolatban. A szolgáltató teljes áttekintése érdekében tekintse meg ezt a NordVPN áttekintést!


NordVPN UK Review

Az internetes cenzúra az Egyesült Királyságban egyre növekvő problémává válik, amikor a kormány különféle törvényeket vezet be, amelyek kriminalizálják bizonyos típusú anyagok közzétételét vagy birtoklását. Ide tartoznak a gyermekpornográfia, a terrorista tevékenységek felbujtása, a szerzői jogi törvények vagy az angol rágalmazási törvény megsértése. Mint ilyen, a kormány kötelezővé teszi a polgárok megfigyelésének elvégzését.

Ez azt jelenti, hogy mindent, amit online tesz, nyilvántartásba veszi / naplózza és ellenőrzi rendszeresen a kormányhivatalok és a szerzői jogok megsértésének vadászai. Csak az olyan szolgáltatás használata, mint például a NordVPN, nyújthat teljes védelmet az információgyűjtő vállalatok, valamint a helyi internetszolgáltatók érdeklődő szemei ​​ellen. A szolgáltató több mint 545 brit szervert kínál az országban, a 62 országban található 5150+ szerver óriási listájából.

NordVPN UK

Ez nem csupán segít a felhasználók névtelenségének fenntartásában az Egyesült Királyságban nyújtott szolgáltatások igénybevételekor, hanem az országon kívüli felhasználók számára is lehetővé teszi a régióspecifikus szolgáltatások feloldását, például az Amazon Instant Video, a BBC iPlayer, az ITV Hub, a TVCatchup, a Channel 4oD, az All4, Channel5, Now TV, STV Player, UKTV Play, Sky Go, BT Sports, Premier Play, Sky Sports, TuneIn, Absolute Radio és Eurosport Player.

A legjobb rész: a szolgáltató ajánlott szerver oldalt kínál az Egyesült Királyság felhasználói számára is. A link lefelé görgetésekor egy “Állítsa be a Kiszolgáló beállításait” menü. Egyszerűen válassza ki az Egyesült Királyságot, majd válassza a szerver típusát. Két lehetősége van: DoubleVPN, Standard VPN, Dedicated IP, Obfusposed és P2P. A harmadik menü lehetővé teszi a VPN-protokollok konfigurálását. Választási lehetőségek: OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2 / IPSec, HTTP Proxy (SSL), HTTP CyberSec Proxy (SSL), PPTP és L2TP / IPSec.

NordVPN UK Review

A NordVPN használatának okai az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyság kormányzati felügyeletének elkerülése mellett a NordVPN használatának számos egyéb oka is van. Ez a VPN-k legfontosabb listáján helyezkedik el, amely tökéletes megoldás a szórakozás kihasználására a világ bármely pontján, levonva a tartalmi korlátozások nehézségeit. Ugyanakkor távol tartja Önt a jogi zavaroktól az olyan tevékenységek iránti igénytől, amelyek ellentétesek lehetnek az Egyesült Királyság internetes politikáival. Az Egyesült Királyságban a NordVPN használatának további okai a következők:

  1. Az internetes cenzúra megkerülése - Ha az Egyesült Királyság területén kívül helyezkedik el, de egy adott országos TV-műsorot / filmet / sporteseményt kell nézni, akkor földrajzi korlátozásokkal kell szembenéznie. Ezek megakadályozzák, hogy hozzáférjen a weboldalhoz vagy meghatározott tartalomhoz. A NordVPN használatával és az Egyesült Királyságbeli szerverhez való csatlakozással könnyen megkerülheti az internetes cenzúrát és a földrajzi korlátozásokat.
  2. Legyen biztonságos bárhol is - Az Egyesült Királyságban bárhol megtalálhatja a jó bárokat, éttermeket és kávézókat, ahol pihenhet, miközben munkáját végzi, vagy egyszerűen a Facebook-on böngészhet. Noha a nyilvános Wi-Fi használata nem árt, az adathalászat, a személyazonosság-lopás, az internetes meghallgatás és más fenyegetések veszélyét rejti magával. A VPN-k mindig az Ön személyazonosságát rejtették és az IP-t elrejtették.
  3. Biztonságos több eszköz - A NordVPN a felhasználók számára lehetőséget kínál arra, hogy egy előfizetést öt különféle eszközön használhassanak, hogy személyazonossága bárhol is maradjon. A szolgáltató olyan testreszabott Flash útválasztókat is kínál, amelyek rendelkeznek saját NordVPN alkalmazással. Megszerezheti őket, hogy erős VPN kapcsolatot létesítsenek háztartásában. A kiszolgálók megváltoztathatók az útválasztó menüből.
  4. A nagy fájlok biztonságos megosztása - A legtöbb ember nem tudja, hogy a VPN valójában a virtuális magánhálózatokat képviseli. Ez azt jelenti, hogy valóban felhasználhatja azokat a dedikált hálózatokat, amelyek csak az Ön rendelkezésére állnak, vagy jóváhagyott személyek listáját. Ez lehetővé teszi az információk könnyű megosztását / továbbítását oly módon, hogy minden adatot mindenkor magántulajdonban és biztonságban tartson.

NordVPN UK - 545 szerver az Egyesült Királyság számára, csupán 3,49 dollár / hó

NordVPN UK ár

A NordVPN felhasználóknak csak 11,95 dollárt kell fizetniük havonta, ami meglehetősen drága. Mindig is megengedheti magának a jobb értéket képviselő terveket. A legjobb érték elérése érdekében akár az egyéves tervet is választhatja, amely hatalmas 41% -os kedvezményt nyújt.

A NordVPN még kuponkódokat is kínál, amelyek lehetővé teszik a kilátások számára, hogy még jobb ajánlatokat vegyenek igénybe, amikor feliratkoznak a szolgáltatóra.

Ez csökkenti a költségeket 3,49 dollárra havonta. ami 36 havonta összesen 125,64 dollár! Röviden: Panamában (a világ egyik legbiztonságosabb helyén) található híres szolgáltatás révén a piacon az egyik legolcsóbb VPN-díjhoz juthat 2 egész jó évig. Csak annyit kell tennie, hogy belépsz “2ysecurity” feliratkozáskor, vagy egyszerűen kattintson a “Kupon beváltása” gomb piros.

NordVPN UK ár

NordVPN UK szerverek

Mint korábban említettük, a NordVPN hatalmas adatbázist kínál 530 szerverről az Egyesült Királyságban. Ezek a számok összehasonlíthatók néhány szolgáltató, például a Surfshark, a VyprVPN és az Ivacy teljes VPN hálózatával. Mint ilyen, nem kell aggódnia a szerver betöltése miatt. Valójában akár dedikált IP-t is megvásárolhat a NordVPN-től, ha teljesen anonimnak akar maradni a VoD-szolgáltatások feloldása érdekében. A biztonságot illetően nem volt nyilvános vagy WebRTC szivárgás a tesztben a Browser Leaks segítségével.

NordVPN UK szerverek

Ezenkívül elvégeztük a DNS tökéletes szivárgáspróbáját a tökéletes magánéletről is annak ellenőrzésére, hogy van-e esetleges információ-hozzáférhetőségünk a helyi internetszolgáltatókhoz vagy elérhető-e ezekkel. Amint az alábbi eredményekből kitűnik, nincs utalás arra, hogy hivatalos székhelyünket az USA-ban Charlotte-ban, Észak-Karolinában találjuk. A DNS-teszt azt mutatta, hogy az M247 LTD London Infrastruktúrán keresztül egyetlen IP-hez kapcsolódtunk!

Hogyan leiratkozhatok a NordVPN-ről

Azoknak a felhasználóknak, akik továbbra sem biztosak az Egyesült Királyságban a NordVPN használatában, arra törekszünk, hogy minden kétséget eloszlatjunk az IPLeak.net teljes adatvédelmi elemzésével. Mint alább láthatja, az Egyesült Királyságbeli szerverhez kapcsolódtunk, és a teszt elvégzése után a VPN sikeresen elrejtette valódi amerikai helyünket. A nyilvános IP az Egyesült Királyságból származik, az IPv4 és a DNS címmel együtt, amelyek azt jelzik, hogy egyetlen szerverhez kapcsolódunk az Egyesült Királyságban.

Milyen portot használ az NordVPN?

NordVPN UK - 545 szerver az Egyesült Királyság számára, csupán 3,49 dollár / hó

NordVPN UK ingyenes próbaverzió

A NordVPN azon kevésike között szerepel a piacon, amelyek mindkettőt kínálnak: pénzvisszafizetési garanciát és ingyenes próbaverziót. Az előbbi 30 napig tart, az utóbbi pedig 7 napig tart, amelynek során hozzáférést kap a NordVPN teljes szolgáltatásaihoz, amelyek magukban foglalják az összes eszköz / platform natív alkalmazásaihoz való hozzáférést, az 5150 szervert 62+ országban, más eszközökkel, például DoubleVPN, DNS szivárgásvédelem, osztott alagút, gyilkos kapcsoló és így tovább.

NordVPN UK ingyenes próbaverzió

NordVPN UK Netflix

  1. Iratkozzon fel egy megfelelő tervre, költségvetési igényei és adatvédelmi követelményei alapján.
  2. Az induláshoz töltse le eszközéhez / platformjához a megfelelő NordVPN Netflix alkalmazást.
  3. Telepítse a szoftvert, és írja be felhasználónevét és jelszavát NordVPN-fiókjához.
  4. Indítsa el a NordVPN alkalmazást, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban a Netflix eléréséhez.
  5. Válassza a Dedikált IP lehetőséget, ha statikát vásárolt a Netflix UK számára.
  6. Élvezze a 442 TV-show és 1586 filmcím hatalmas listájának streamingjét!

NordVPN UK Netflix

NordVPN UK - 545 szerver az Egyesült Királyság számára, csupán 3,49 dollár / hó

NordVPN UK GYIK

Amikor a NordVPN-t használja az Egyesült Királyságban, vagy az ország szolgáltatóját konfigurálják, a felhasználók sok kérdéssel találkozhatnak. Az alábbiakban bemutatunk néhány, a leggyakrabban feltett kérdést:

Hogyan leiratkozhatok a NordVPN-ről?

Jelentkezzen be fiókjába úgy, hogy megadja felhasználónevét és jelszavát a NordVPN webhelyen. Kattintson a “Az én fiókom” lapon, majd a “kifizetések” választási lehetőség. Üsd a “Feliratkozás visszavonása” gombra (a lista alján). Ha kész, válassza ki a törlés okát, majd kattintson a “folytatni” gomb. Végül kattintson a sárga gombra a visszatérő előfizetés lemondásának ellenőrzéséhez!

Milyen portot használ az NordVPN??

A kiszolgálókapcsolathoz kiválasztott NordVPN port a választott protokoll típusától függ. Például, ha az OpenVPN-t választja, mindkettőt használhatja: TCP és UDP portokat. Támogatják az erősebb titkosítási rejtjeleket és algoritmusokat, és a felhasználóknak 24 órás védelmet nyújtanak az AES-256-CBC-n keresztül egy 2048 bites DH-kulcskal. Torrent szeretne, olvassa el a SOCKS5 Proxy útmutatót az ajánlott portokról, a nagyobb sebességről.

A dolgok csomagolása

Végső soron semmiféle bajt nem tapasztaltunk azáltal, hogy a NordVPN UK szervereket használtuk a VoD szolgáltatások feloldásához, vagy akár a P2P / Torrenting alkalmazásba. Még szivárgáspróbák elvégzésekor semmi utalás nem volt az igazi amerikai helyszínre. Az Egyesült Királyságban lévő képviselőink szintén jó áttekintést adtak nekünk az országbeli szolgáltatásról, mondván, hogy képesek voltak feloldni a külföldi szolgáltatásokat, mint például az American Netflix, a NordVPN használatával!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me