NordVPN UK – 545 сървъра за Обединеното кралство само за $ 3,49 / месец

С NordVPN се превръща в основен избор за повечето потребители, които искат да получат поверителност онлайн, обикновено това е първата опция, когато става въпрос за деблокиране на услуги, ангажиране с торентинг на NordVPN и стрийминг на пиратско съдържание онлайн. Това важи особено за потребителите във Обединеното кралство, които искат да изпитват интернет без цензура или проследяване, като пазят самоличността си от хакери. Опитвате ли се да разберете дали използването на NordVPN UK е добър вариант? Продължете да четете това ръководство за специфична за региона информация. За да получите пълен преглед на доставчика, вижте този преглед на NordVPN!

NordVPN UK Review

Цензурата в Интернет се превърна във все по-голям проблем във Великобритания, след като правителството налага различни закони, които криминализират публикуването или притежаването на някои видове материали. Те включват случаи на детска порнография, подстрекаване към терористични дейности, нарушаване на законите за авторското право или английския закон за клевета. Като такова правителството прави задължително да извършва надзор над своите граждани.

Това означава, че всичко, което правите онлайн, се записва / регистрира и проверява редовно от правителствените агенции и ловците за нарушаване на авторски права. Само използването на услуга като NordVPN може да предложи пълна защита от любопитните очи на корпорациите за събиране на информация, заедно с вашите местни доставчици на интернет услуги. Доставчикът предлага над 545 британски сървъра в страната, от огромния си списък от 5150+ сървъра в 62 страни.

NordVPN UK

Това не само помага на потребителите да останат анонимни, когато използват услуги във Великобритания, но също така помага на тези, разположени извън страната, да деблокират специфични за региона услуги, като Amazon Instant Video, BBC iPlayer, ITV Hub, TVCatchup, Channel 4oD, All4, Channel5, Now TV, STV Player, UKTV Play, Sky Go, BT Sports, Premier Play, Sky Sports, TuneIn, Absolute Radio и Eurosport Player.

Най-добрата част от всичко: доставчикът предлага препоръчителна сървърна страница и за потребители във Великобритания. При превъртане на връзката ще забележите “Настройка на предпочитанията на сървъра” меню. Просто изберете Обединеното кралство и след това изберете типа сървър. Ще имате две опции: DoubleVPN, Standard VPN, Специализиран IP, Затъмнен и P2P. Третото меню позволява конфигуриране на VPN протоколите. Изборите включват OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2 / IPSec, HTTP Proxy (SSL), HTTP CyberSec Proxy (SSL), PPTP и L2TP / IPSec.

NordVPN UK Review

Причини за използване на NordVPN във Великобритания

В допълнение към избягването на правителствения надзор в Обединеното кралство, има и много други причини да използвате NordVPN. Той се намира сред най-горния списък на VPN мрежи, което е идеалното решение за използване на развлечения от всяка точка на света, минус излишните ограничения на съдържанието. В същото време, това ви държи далеч от юридически неприятности да се отдадете на дейности, които могат да противоречат на интернет политиките на Обединеното кралство. Други причини за използване на NordVPN във Великобритания включват:

  1. Обход на Интернет цензура - Ако се намирате извън Обединеното кралство, но трябва да гледате конкретно телевизионно шоу / филм / спортно събитие от страната, ще трябва да се сблъскате с географски ограничения. Те ви блокират да получите достъп до уебсайта или конкретно съдържание. Използвайки NordVPN и свързвайки се със сървър във Великобритания, можете лесно да заобиколите интернет цензурата и географските ограничения.
  2. Бъдете сигурни, където и да отидете - Навсякъде, където отивате във Великобритания, винаги можете да намерите добри барове, ресторанти и кафенета, в които да се разхладите, докато вършите работата си или просто разглеждате Facebook. Въпреки че няма никаква вреда при използването на обществен Wi-Fi, вие се излагате на риск от фишинг, кражба на идентичност, киберсталинг и други заплахи. VPN-тата пазят вашата самоличност скрита и IP прикрит по всяко време.
  3. Сигурни няколко устройства - NordVPN предлага на своите потребители възможността да използват един абонамент на пет различни устройства, за да запазят анонимността си, където и да отидете. Доставчикът дори предлага персонализирани Flash рутери, които имат собствено приложение NordVPN. Можете да ги накарате да установят силна VPN връзка в цялото домакинство. Сървърите могат да се променят от менюто на рутера.
  4. Сигурно споделяйте големи файлове - Повечето хора не са наясно, че VPN всъщност са виртуални частни мрежи. Това означава, че всъщност можете да ги използвате, за да създадете специална мрежа, която е достъпна само за вас или одобрен списък от хора. Това позволява лесно споделяне / прехвърляне на информация по начин, който запазва всички данни поверителни и сигурни по всяко време.

NordVPN UK - 545 сървъра за Обединеното кралство само за $ 3,49 / месец

NordVPN UK цена

Потребителите на NordVPN трябва да плащат само $ 11,95 на месец, което се счита за доста скъпо. Въпреки това, винаги можете да отидете за планове с по-добра стойност. За най-добра стойност можете дори да изберете 1-годишен план, който дава масивна 41% отстъпка.

NordVPN дори предлага кодове на купони, които позволяват на потенциалните клиенти да използват още по-добри сделки при регистрация с доставчика.

Това намалява разходите до $ 3,49 / месец. което възлиза на 125,64 долара на всеки 36 месеца! Накратко, вие получавате достъп до една от най-евтините VPN цени на пазара от реномирана услуга, базирана в Панама (едно от най-сигурните места в света) за 2-годишни цели цели години. Всичко, което трябва да направите, е да влезете “2ysecurity” когато се регистрирате или просто кликнете върху “Осребрете купона” бутон в червено.

NordVPN UK цена

NordVPN UK сървъри

Както споменахме по-рано, NordVPN предлага огромна база данни от 530 сървъра във Великобритания. Тези числа са сравними с цялата VPN мрежи на някои доставчици като Surfshark, VyprVPN и Ivacy. Като такъв, не е нужно да се притеснявате от проблеми със зареждането на сървъра. Всъщност можете дори да закупите специален IP от NordVPN, ако искате да останете напълно анонимни за деблокиране на VoD услуги. Що се отнася до сигурността, в теста от Browser Leaks не са открити публични или WebRTC течове.

NordVPN UK сървъри

Също така проведохме тест за изтичане на DNS от Perfect Privacy, за да проверим дали има някаква възможност информацията ви да бъде достъпна или достъпна за местните интернет доставчици. Както можете да видите от резултатите по-долу, няма индикация за нашето официално американско местоположение в Шарлът, Северна Каролина. Тестът DNS показа, че ние сме свързани с един IP от M247 LTD London Infrastructure!

Как да се отпиша от NordVPN

За потребители, които все още не са сигурни в използването на NordVPN във Великобритания, ние се стремим да разбием всичките ви съмнения с пълен анализ на поверителността от IPLeak.net. Както можете да видите по-долу, ние се свързахме със сървър във Великобритания и след провеждането на теста, VPN успя да скрие истинското ни местоположение в САЩ. Публичният IP е, че от Обединеното кралство, заедно с IPv4 и DNS адреса също, които показват, че сме свързани с един сървър във Великобритания.

Какво порт използва NordVPN

NordVPN UK - 545 сървъра за Обединеното кралство само за $ 3,49 / месец

NordVPN UK Free Trial

NordVPN се нарежда сред малкото на пазара, предлагащи и двете: гаранция за връщане на парите и безплатна пробна версия. Първата трае 30 дни, а втората 7 дни, през които ще получите достъп до пълните функции на NordVPN, които включват достъп до родните приложения за всички устройства / платформи, 5150 сървъра в 62+ страни, с други инструменти като DoubleVPN, DNS защита от теч, разделяне на тунели, Kill превключвател и други.

NordVPN UK Free Trial

NordVPN UK Netflix

  1. Абонирайте се за подходящ план въз основа на вашите бюджетни нужди и изисквания за поверителност.
  2. Изтеглете съответното NordVPN Netflix приложение за вашето устройство / платформа, за да започнете.
  3. Инсталирайте софтуера и въведете потребителското име и паролата за вашия NordVPN акаунт.
  4. Стартирайте приложението NordVPN и се свържете със сървър във Великобритания за достъп до Netflix.
  5. Изберете опцията Специализиран IP, ако сте закупили статичен за Netflix UK.
  6. Насладете се на поточно огромен списък от 442 телевизионни предавания и 1586 филмови заглавия!

NordVPN UK Netflix

NordVPN UK - 545 сървъра за Обединеното кралство само за $ 3,49 / месец

Често задавани въпроси за NordVPN UK

Когато става въпрос за използване на NordVPN във Великобритания или конфигуриране на доставчика за страната, потребителите могат да срещнат множество въпроси. По-долу изтъкваме някои от често срещаните, които получаваме:

Как да се отпиша от NordVPN?

Влезте в акаунта си, като въведете потребителското си име и парола на уебсайта NordVPN. Кликнете върху “Моята сметка” и след това върху “Плащания” опция. Удари “Анулиране на абонамента” бутон (в края на списъка). След като сте готови, изберете причина за анулирането и щракнете върху “продължи” бутон. И накрая, за да потвърдите повтарящата се отмяна на абонамента, щракнете върху жълтия бутон!

Какво порт използва NordVPN?

Портът NordVPN избира за връзка със сървъра, зависи от типа на протокола, който сте избрали. Например, ако изберете OpenVPN, можете да използвате и двете: TCP и UDP портове. Те поддържат по-силни криптиращи шифри и алгоритми, осигурявайки на потребителите 24/7 защита чрез AES-256-CBC с 2048-битов DH ключ. Ако искате да имате торент, проверете ръководството за SOCKS5 Proxy за информация относно препоръчаните портове за по-бързи скорости.

Опаковане на нещата

В крайна сметка не се сблъскахме с никакви проблеми при използването на NordVPN UK сървърите за деблокиране на VoD услуги или дори участие в P2P / Torrenting. Дори при извършване на тестове за теч, нямаше индикации за истинското ни местоположение в САЩ. Нашите представители във Великобритания също ни дадоха добри отзиви за услугата в страната, като казаха, че са успели да деблокират чужди услуги като American Netflix, използвайки NordVPN лесно!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me