NordVPN UK – 545 servers voor het Verenigd Koninkrijk in slechts $ 3,49 per maand

Aangezien NordVPN een topkeuze wordt voor de meeste gebruikers die online privacy willen ontvangen, is het meestal de eerste optie als het gaat om het deblokkeren van diensten, het deelnemen aan NordVPN-torrenting en het online streamen van illegale inhoud. Dit geldt met name voor gebruikers in het VK, die het internet willen ervaren zonder censuur of tracking, en hun identiteit beschermen tegen hackers. Probeer je erachter te komen of het gebruik van NordVPN UK een goede optie is? Lees deze handleiding verder voor regiospecifieke informatie. Bekijk deze NordVPN-review voor een volledig overzicht van de provider!

NordVPN UK Review

Internetcensuur is een toenemend probleem geworden in het Verenigd Koninkrijk, waarbij de regering een verscheidenheid aan wetten oplegt die de publicatie of het bezit van bepaalde soorten materiaal strafbaar stellen. Deze omvatten gevallen van kinderpornografie, het aanzetten tot terroristische activiteiten, het overtreden van de auteursrechtwetten of de Engelse lasterwetgeving. Als zodanig stelt de overheid het verplicht toezicht te houden op haar burgers.

Dit betekent dat alles wat u online doet, wordt geregistreerd / vastgelegd en regelmatig wordt gecontroleerd door overheidsinstanties en jagers op inbreuk op auteursrechten. Alleen het gebruik van een service zoals NordVPN kan volledige bescherming bieden tegen nieuwsgierige blikken van bedrijven die informatie verzamelen, samen met uw lokale ISP's. De provider biedt meer dan 545 Britse servers in het land, uit zijn enorme lijst van 5150+ servers in 62 landen.

NordVPN UK

Dit helpt niet alleen gebruikers anoniem te houden bij het gebruik van services in het VK, maar het helpt ook gebruikers buiten het land om regiospecifieke services, zoals Amazon Instant Video, BBC iPlayer, ITV Hub, TVCatchup, Channel 4oD, All4, te deblokkeren. Channel5, Now TV, STV Player, UKTV Play, Sky Go, BT Sports, Premier Play, Sky Sports, TuneIn, Absolute Radio en Eurosport Player.

Het beste van alles: de provider biedt ook een aanbevolen serverpagina voor gebruikers in het VK. Als u naar beneden scrolt, ziet u een “Pas servervoorkeuren aan” menu. Selecteer eenvoudig het Verenigd Koninkrijk en kies vervolgens het servertype. U hebt twee opties: DoubleVPN, Standaard VPN, Dedicated IP, Obfuscated en P2P. In het derde menu kunt u de VPN-protocollen configureren. Keuzes zijn OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2 / IPSec, HTTP Proxy (SSL), HTTP CyberSec Proxy (SSL), PPTP en L2TP / IPSec.

NordVPN UK Review

Redenen om NordVPN in het VK te gebruiken

Naast het vermijden van overheidstoezicht in het VK, zijn er tal van andere redenen om NordVPN te gebruiken. Het behoort tot de toplijst van VPN's, wat de perfecte oplossing is om entertainment overal ter wereld te gebruiken, zonder gedoe met inhoudsbeperkingen. Tegelijkertijd houdt het u uit de buurt van juridische rompslomp met activiteiten die indruisen tegen het internetbeleid van het VK. Andere redenen om NordVPN in het VK te gebruiken zijn:

  1. Omzeil internetcensuur - Als u zich buiten het VK bevindt, maar een specifiek tv-programma / film / sportevenement uit het land moet bekijken, moet u geconfronteerd worden met geografische beperkingen. Deze verhinderen u toegang tot de website of specifieke inhoud. Door NordVPN te gebruiken en verbinding te maken met een Britse server, kunt u internetcensuur en geografische beperkingen eenvoudig omzeilen.
  2. Blijf veilig waar u ook gaat - Overal in het Verenigd Koninkrijk vindt u altijd goede bars, restaurants en coffeeshops om te relaxen, terwijl u uw werk doet of gewoon door Facebook bladert. Hoewel het geen kwaad om openbare wifi te gebruiken, loopt u wel het risico op phishing, identiteitsdiefstal, cyberstalking en andere bedreigingen. VPN's houden uw identiteit verborgen en IP-adres te allen tijde verborgen.
  3. Beveilig meerdere apparaten - NordVPN biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om één abonnement op vijf verschillende apparaten te gebruiken om uw identiteit anoniem te houden waar u ook bent. De provider biedt zelfs aangepaste Flash Routers die hun eigen NordVPN-app hebben. Je kunt ze ertoe brengen een sterke VPN-verbinding in je hele huishouden tot stand te brengen. Servers kunnen worden gewijzigd via het routermenu.
  4. Deel veilig grote bestanden - De meeste mensen weten niet dat VPN's eigenlijk staan ​​voor Virtual Private Networks. Dit betekent dat u ze daadwerkelijk kunt gebruiken om een ​​speciaal netwerk te maken dat alleen voor u beschikbaar is of voor een goedgekeurde lijst met personen. Dit zorgt voor eenvoudig delen / overdragen van informatie op een manier die alle gegevens te allen tijde privé en veilig houdt.

NordVPN UK - 545 servers voor het Verenigd Koninkrijk in slechts $ 3,49 per maand

NordVPN UK Prijs

NordVPN-gebruikers hoeven slechts $ 11,95 per maand te betalen, wat als vrij duur wordt beschouwd. U kunt echter altijd kiezen voor plannen met een betere waarde. Voor de beste waarde kunt u zelfs kiezen voor het 1-jarige abonnement dat een enorme korting van 41% geeft.

NordVPN biedt zelfs couponcodes, waardoor prospects nog betere deals kunnen gebruiken bij het aanmelden bij de provider.

Dit verlaagt de kosten tot $ 3,49 / mnd. die elke 36 maanden uitkomt op $ 125,64! Kortom, u krijgt toegang tot een van de goedkoopste VPN-tarieven op de markt via een gerenommeerde service, gevestigd in Panama (een van de veiligste locaties ter wereld) voor 2-goede-hele-jaren. Het enige dat u hoeft te doen is binnenkomen “2ysecurity” bij het aanmelden of klik eenvoudig op de “coupon inwisselen” knop in het rood.

NordVPN UK Prijs

NordVPN UK-servers

Zoals eerder vermeld, biedt NordVPN een enorme database van 530 servers in het VK. Deze cijfers zijn vergelijkbaar met de volledige VPN-netwerken van sommige providers zoals Surfshark, VyprVPN en Ivacy. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over problemen met de serverbelasting. U kunt zelfs een speciaal IP-adres van NordVPN kopen, als u volledig anoniem wilt blijven voor het deblokkeren van VoD-services. Wat beveiliging betreft, zijn er geen openbare of WebRTC-lekken gevonden in de test van Browser Leaks.

NordVPN UK-servers

We hebben ook een DNS-lektest van Perfect Privacy uitgevoerd om te controleren of uw informatie toegankelijk of bereikbaar is voor lokale internetproviders. Zoals u kunt zien in de onderstaande resultaten, is er geen indicatie voor onze officiële Amerikaanse locatie in Charlotte, North Carolina. De DNS-test toonde aan dat we waren verbonden met een enkel IP-adres van M247 LTD London Infrastructure!

Hoe meld ik me af bij NordVPN

Voor gebruikers die nog steeds onzeker zijn over het gebruik van NordVPN in het VK, willen we al uw twijfels wegnemen met een volledige privacyanalyse van IPLeak.net. Zoals u hieronder kunt zien, hebben we verbinding gemaakt met een server in het Verenigd Koninkrijk en bij het uitvoeren van de test slaagde de VPN erin onze ware Amerikaanse locatie te verbergen. Het openbare IP-adres is dat van het VK, samen met het IPv4- en DNS-adres, wat aangeeft dat we verbonden zijn met een enkele server in het VK.

Welke poort gebruikt NordVPN

NordVPN UK - 545 servers voor het Verenigd Koninkrijk in slechts $ 3,49 per maand

NordVPN UK Gratis proefversie

NordVPN is een van de weinige op de markt die beide biedt: een geld-terug-garantie en een gratis proefperiode. De eerste duurt 30 dagen en de laatste 7 dagen, waarbij u toegang krijgt tot de volledige functies van NordVPN, waaronder toegang tot native apps voor alle apparaten / platforms, 5150 servers in 62+ landen, met andere tools zoals DoubleVPN, DNS Leak Protection, Split Tunneling, Kill Switch en meer.

NordVPN UK Gratis proefversie

NordVPN UK Netflix

  1. Abonneer u op een geschikt plan op basis van uw budgettaire behoeften en privacyvereisten.
  2. Download de relevante NordVPN Netflix-applicatie voor uw apparaat / platform om aan de slag te gaan.
  3. Installeer de software en voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw NordVPN-account in.
  4. Start de NordVPN-app en maak verbinding met een server in het VK voor toegang tot Netflix.
  5. Selecteer de optie Dedicated IP als u een statische voor Netflix UK hebt gekocht.
  6. Geniet van het streamen van een enorme lijst van 442 tv-shows en 1586 filmtitels!

NordVPN UK Netflix

NordVPN UK - 545 servers voor het Verenigd Koninkrijk in slechts $ 3,49 per maand

Veelgestelde vragen over NordVPN UK

Als het gaat om het gebruik van NordVPN in het VK of het configureren van de provider voor het land, kunnen gebruikers veel vragen tegenkomen. Hieronder lichten we enkele veelvoorkomende vragen toe:

Hoe meld ik me af bij NordVPN?

Log in op uw account door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren op de NordVPN-website. Klik op de “Mijn rekening” en vervolgens op de “betalingen” optie. Druk op de “Annuleer abonnement” knop (onderaan de lijst). Selecteer een reden voor de annulering en klik vervolgens op “doorgaan met” knop. Klik ten slotte op de gele knop om uw annulering van een abonnement te verifiëren!

Welke poort gebruikt NordVPN?

De poort die NordVPN selecteert voor serververbinding is afhankelijk van het type protocol dat u kiest. Als u bijvoorbeeld voor OpenVPN kiest, kunt u zowel: TCP- als UDP-poorten gebruiken. Ze ondersteunen sterkere coderingssleutels en algoritmen, waardoor gebruikers 24/7 bescherming krijgen via AES-256-CBC met een 2048-bit DH-sleutel. Als je torrent wilt, kijk dan in de SOCKS5 Proxy-gids voor informatie over aanbevolen poorten, voor hogere snelheden.

Dingen inpakken

Uiteindelijk hebben we geen enkel probleem ondervonden bij het gebruik van de NordVPN UK-servers voor het deblokkeren van VoD-services of zelfs voor P2P / Torrenting. Zelfs bij het uitvoeren van lektests waren er geen aanwijzingen voor onze echte Amerikaanse locatie. Onze vertegenwoordigers in het VK gaven ons ook goede recensies voor de service in het land en zeiden dat ze in staat waren om buitenlandse services zoals American Netflix gemakkelijk te deblokkeren met NordVPN!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me