Το NordVPN UK – 545 Servers για το Ηνωμένο Βασίλειο σε μόλις $ 3.49 / μήνα

Με το NordVPN να αποτελεί κορυφαία επιλογή για τους περισσότερους χρήστες που θέλουν να λαμβάνουν το ιδιωτικό απόρρητο στο διαδίκτυο, είναι συνήθως η πρώτη επιλογή όσον αφορά την απεμπλοκή υπηρεσιών, τη συμμετοχή στο torrenting του NordVPN και τη ροή σε απευθείας σύνδεση πειρατικού περιεχομένου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι επιθυμούν να βιώσουν το διαδίκτυο χωρίς λογοκρισία ή παρακολούθηση, διατηρώντας την ταυτότητά τους ασφαλή από τους χάκερ. Προσπαθείτε να διαπιστώσετε εάν η χρήση του NordVPN UK είναι μια καλή επιλογή; Συνεχίστε να διαβάζετε αυτόν τον οδηγό για πληροφορίες σχετικά με την περιοχή. Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση του παροχέα, ανατρέξτε σε αυτή την αναθεώρηση NordVPN!

NordVPN UK Review

Η λογοκρισία του Διαδικτύου έχει γίνει όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η κυβέρνηση επιβάλλει μια ποικιλία νόμων που ποινικοποιούν τη δημοσίευση ή την κατοχή ορισμένων τύπων υλικού. Αυτές περιλαμβάνουν περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας, υποκίνηση τρομοκρατικών ενεργειών, παραβίαση των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων ή νόμου περί δυσφήμισης της Αγγλίας. Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση καθιστά υποχρεωτική την επιτήρηση των πολιτών της.

Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα κάνετε online εγγράφονται / καταγράφονται και ελέγχονται τακτικά από κυβερνητικούς οργανισμούς και κυνηγούς παραβάσεων πνευματικών δικαιωμάτων. Χρησιμοποιώντας μόνο μια υπηρεσία όπως το NordVPN, μπορεί να προσφέρει πλήρη προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα των εταιρειών συλλογής πληροφοριών, μαζί με τους τοπικούς ISP σας. Ο πάροχος προσφέρει πάνω από 545 κεντρικούς υπολογιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, από την τεράστια λίστα 5150+ εξυπηρετητών σε 62 χώρες.

NordVPN UK

Όχι μόνο αυτό βοηθά τους χρήστες να παραμείνουν ανώνυμοι όταν χρησιμοποιούν υπηρεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά βοηθά επίσης εκείνους που βρίσκονται εκτός της χώρας να ξεμπλοκάρουν συγκεκριμένες υπηρεσίες ανά περιοχή, όπως το Amazon Instant Video, το BBC iPlayer, το ITV Hub, το TVCatchup, το Channel 4oD, Channel5, τώρα τηλεόραση, STV Player, UKTV Play, Sky Go, BT Sports, Premier Play, Sky Sports, TuneIn, Απόλυτο Ραδιόφωνο και Eurosport Player.

Το καλύτερο μέρος όλων: ο πάροχος προσφέρει μια συνιστώμενη σελίδα διακομιστή για χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο επίσης. Κατά την κύλιση κάτω από το σύνδεσμο, θα παρατηρήσετε ένα “Προσαρμογή Προτιμήσεων διακομιστή” μενού. Απλά επιλέξτε το Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια επιλέξτε τον τύπο διακομιστή. Θα έχετε δύο επιλογές: DoubleVPN, Βασικό VPN, Αφιερωμένο IP, Διευκρινισμένο και P2P. Το τρίτο μενού επιτρέπει τη διαμόρφωση των πρωτοκόλλων VPN. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τα OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2 / IPSec, Proxy HTTP (SSL), HTTP CyberSec Proxy (SSL), PPTP και L2TP / IPSec.

NordVPN UK Review

Λόγοι για τη χρήση του NordVPN στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εκτός από την αποφυγή κρατικής επιτήρησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για να χρησιμοποιηθεί το NordVPN. Βρίσκεται ανάμεσα στον κορυφαίο κατάλογο των VPN που αποτελεί την τέλεια λύση για την αξιοποίηση της ψυχαγωγίας από οπουδήποτε στον κόσμο, μείον την ταλαιπωρία των περιορισμών περιεχομένου. Ταυτόχρονα, σας κρατά μακριά από τις νόμιμες παρενοχλήσεις να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που ενδέχεται να παραβιάζουν τις πολιτικές Διαδικτύου του Ηνωμένου Βασιλείου. Άλλοι λόγοι για τη χρήση του NordVPN στο Ηνωμένο Βασίλειο περιλαμβάνουν:

  1. Παράκαμψη της λογοκρισίας στο Διαδίκτυο - Αν βρίσκεστε εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά πρέπει να παρακολουθήσετε μια συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή / ταινία / αθλητική εκδήλωση από τη χώρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε γεωγραφικούς περιορισμούς. Αυτά σας εμποδίζουν να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο ή σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Με τη χρήση του NordVPN και τη σύνδεση με διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε τη λογοκρισία στο διαδίκτυο και τους γεωγραφικούς περιορισμούς.
  2. Μείνετε ασφαλείς οπουδήποτε πηγαίνετε - Παντού που πηγαίνετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε πάντα να βρείτε καλά μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες για να χαλαρώσετε, ενώ κάνετε την δουλειά σας ή απλά περιηγείστε στο Facebook. Παρόλο που δεν υπάρχει καμία ζημιά στη χρήση ενός δημόσιου Wi-Fi, θα θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο phishing, κλοπής ταυτότητας, cyberstalking και άλλες απειλές. Τα VPN διατηρούν την ταυτότητά σας κρυμμένη και το IP cloaked ανά πάσα στιγμή.
  3. Ασφαλείς πολλαπλές συσκευές - Το NordVPN προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μία συνδρομή σε πέντε διαφορετικές συσκευές για να διατηρήσουν την ταυτότητά σας ανώνυμη οπουδήποτε κι αν πάτε. Ο πάροχος προσφέρει ακόμη προσαρμοσμένους δρομολογητές Flash που διαθέτουν τη δική τους εφαρμογή NordVPN. Μπορείτε να τους πάρετε για να δημιουργήσετε μια ισχυρή σύνδεση VPN σε όλο το νοικοκυριό σας. Οι διακομιστές μπορούν να αλλάξουν από το μενού του δρομολογητή.
  4. Ασφαλής κοινή χρήση μεγάλων αρχείων - Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τα δίκτυα VPN στην πραγματικότητα αποτελούν εικονικά ιδιωτικά δίκτυα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πραγματικά να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα ειδικό δίκτυο που είναι διαθέσιμο μόνο σε σας ή σε μια εγκεκριμένη λίστα ατόμων. Αυτό επιτρέπει την εύκολη κοινή χρήση / μεταφορά πληροφοριών με τρόπο που διατηρεί όλα τα δεδομένα ιδιωτικά και ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Το NordVPN UK - 545 Servers για το Ηνωμένο Βασίλειο σε μόλις $ 3.49 / μήνα

Τιμή NordVPN UK

Οι χρήστες του NordVPN πρέπει να πληρώσουν μόνο 11,95 δολάρια το μήνα, κάτι που θεωρείται αρκετά ακριβό. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να πάτε για σχέδια με καλύτερη αξία. Για την καλύτερη τιμή, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε το 1ετές σχέδιο που προσφέρει μια τεράστια έκπτωση 41%.

Το NordVPN προσφέρει ακόμη κωδικούς κουπονιών, οι οποίοι επιτρέπουν στις προοπτικές να αξιοποιούν ακόμα καλύτερες προσφορές κατά την εγγραφή τους στον πάροχο.

Αυτό μειώνει το κόστος σε $ 3,49 / mo. η οποία ανέρχεται σε $ 125,64 κάθε 36 μήνες! Με λίγα λόγια, αποκτάτε πρόσβαση σε ένα από τα φθηνότερα ποσοστά VPN στην αγορά από μια φημισμένη υπηρεσία που εδρεύει στον Παναμά (μία από τις ασφαλέστερες τοποθεσίες στον κόσμο) για 2 ολόκληρα χρόνια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισέλθετε “Ασφάλεια” κατά την εγγραφή ή απλά κάντε κλικ στο “Εξαργύρωση κουπονιού” κόκκινο κουμπί.

Τιμή NordVPN UK

NordVPN UK Servers

Όπως προαναφέρθηκε, το NordVPN προσφέρει μια τεράστια βάση δεδομένων με 530 διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί οι αριθμοί είναι συγκρίσιμοι με ολόκληρα δίκτυα VPN ορισμένων παρόχων όπως το Surfshark, το VyprVPN και το Ivacy. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ζητήματα φόρτωσης διακομιστή. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και μια αποκλειστική IP από το NordVPN, αν θέλετε να παραμείνετε εντελώς ανώνυμοι για την απεμπλοκή των υπηρεσιών VoD. Όσον αφορά την ασφάλεια, δεν προέκυψαν διαρροές από το δημόσιο ή WebRTC από τη διαρροή του προγράμματος περιήγησης.

NordVPN UK Servers

Επίσης, διεξήγαμε μια δοκιμή διαρροής DNS από το Perfect Privacy για να ελέγξουμε αν υπάρχει πιθανότητα η πληροφορία σας να είναι προσβάσιμη ή προσβάσιμη στους τοπικούς ISPs. Όπως μπορείτε να δείτε από τα παρακάτω αποτελέσματα, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την επίσημη θέση μας στο Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας. Η δοκιμή DNS έδειξε ότι είμαστε συνδεδεμένοι σε μια ενιαία IP από την M247 LTD London Infrastructure!

Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή από το NordVPN

Για χρήστες που εξακολουθούν να είναι σίγουροι για τη χρήση του NordVPN στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιδιώκουμε να καταργήσουμε όλες τις αμφιβολίες σας με μια πλήρη ανάλυση απορρήτου από το IPLeak.net. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, συνδεθήκαμε σε ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατά τη διεξαγωγή της δοκιμής, το VPN ήταν επιτυχές στην απόκρυψη της πραγματικής τοποθεσίας μας στις ΗΠΑ. Το δημόσιο IP είναι αυτό από το Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με τη διεύθυνση IPv4 και DNS, οι οποίες υποδεικνύουν ότι είμαστε συνδεδεμένοι με ένα μόνο διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι λιμάνι χρησιμοποιεί το NordVPN

Το NordVPN UK - 545 Servers για το Ηνωμένο Βασίλειο σε μόλις $ 3.49 / μήνα

NordVPN UK Δωρεάν Δοκιμή

Το NordVPN κατατάσσεται μεταξύ των λίγων στην αγορά και προσφέρει τόσο: εγγύηση επιστροφής χρημάτων και δωρεάν δοκιμή. Ο πρώτος διαρκεί 30 ημέρες και ο τελευταίος για 7 ημέρες, κατά τον οποίο θα αποκτήσετε πρόσβαση στα πλήρη χαρακτηριστικά του NordVPN, τα οποία περιλαμβάνουν πρόσβαση σε εγγενείς εφαρμογές για όλες τις συσκευές / πλατφόρμες, 5150 διακομιστές σε 62+ χώρες, με άλλα εργαλεία όπως DoubleVPN, Προστασία Διαρροής DNS, Διαίρεση σήραγγας, Διακόπτης Kill και πολλά άλλα.

NordVPN UK Δωρεάν Δοκιμή

NordVPN UK Netflix

  1. Εγγραφείτε σε ένα κατάλληλο σχέδιο βάσει των δημοσιονομικών αναγκών σας και των απαιτήσεων απορρήτου.
  2. Κάντε λήψη της σχετικής εφαρμογής NordVPN Netflix για τη συσκευή / πλατφόρμα σας για να ξεκινήσετε.
  3. Εγκαταστήστε το λογισμικό και εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας NordVPN.
  4. Εκκινήστε την εφαρμογή NordVPN και συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρόσβαση στο Netflix.
  5. Επιλέξτε την επιλογή Dedicated IP εάν έχετε αγοράσει μια στατική για το Netflix UK.
  6. Απολαύστε τη ροή ενός τεράστιου καταλόγου 442 τηλεοπτικών εκπομπών και 1586 ταινιών τίτλων!

NordVPN UK Netflix

Το NordVPN UK - 545 Servers για το Ηνωμένο Βασίλειο σε μόλις $ 3.49 / μήνα

Συχνές ερωτήσεις του NordVPN UK

Όταν πρόκειται για τη χρήση του NordVPN στο Ηνωμένο Βασίλειο ή για τη διαμόρφωση του παρόχου για τη χώρα, οι χρήστες ενδέχεται να συναντήσουν πολλές ερωτήσεις. Παρακάτω υπογραμμίζουμε μερικά από τα κοινά που μας ζητήθηκαν:

Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή από το NordVPN?

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στον ιστότοπο NordVPN. Κάνε κλικ στο “Ο λογαριασμός μου” καρτέλα και μετά στο “Πληρωμές” επιλογή. Χτύπα το “Ακύρωση συνδρομής” (στο κάτω μέρος της λίστας). Όταν τελειώσετε, επιλέξτε έναν λόγο ακύρωσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “να συνεχίσει” κουμπί. Τέλος, για να επαληθεύσετε την επαναλαμβανόμενη ακύρωση συνδρομής, κάντε κλικ στο κίτρινο κουμπί!

Τι λιμάνι χρησιμοποιεί το NordVPN?

Η θύρα NordVPN που επιλέγει για σύνδεση διακομιστή εξαρτάται από τον τύπο του πρωτοκόλλου που επιλέγετε. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε το OpenVPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο: θύρες TCP και UDP. Υποστηρίζουν ισχυρότερους κρυπτογράφους κρυπτογράφησης και αλγόριθμους, παρέχοντας στους χρήστες προστασία 24/7 μέσω AES-256-CBC με ένα κλειδί DH 2048-bit. Αν θέλετε να κάνετε torrent, ανατρέξτε στον οδηγό SOCKS5 Proxy για πληροφορίες σχετικά με τις προτεινόμενες θύρες, για μεγαλύτερες ταχύτητες.

Τυλίξτε τα πράγματα

Τελικά, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα στη χρήση των servers του NordVPN UK για την απεμπλοκή υπηρεσιών VoD ή ακόμα και την εμπλοκή σε P2P / Torrenting. Ακόμη και όταν πραγματοποιήσαμε δοκιμές διαρροών, δεν υπήρχαν ενδείξεις για την πραγματική τοποθεσία μας στην Αμερική. Οι εκπρόσωποί μας στο Ηνωμένο Βασίλειο μας έδωσαν επίσης καλές κριτικές για την υπηρεσία στη χώρα, λέγοντας ότι ήταν σε θέση να αποκλείσουν ξένες υπηρεσίες όπως η American Netflix χρησιμοποιώντας το NordVPN εύκολα!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me