NordVPN UK – 545 servere til Storbritannien på bare $ 3,49 / måned

Da NordVPN bliver et topvalg for de fleste brugere, der ønsker at modtage online-privatliv, er det som regel den første mulighed, når det kommer til at fjerne blokeringen af ​​tjenester, deltage i NordVPN-torrenting og streame piratkopieret indhold online. Dette gælder især for brugere i England, der ønsker at opleve internettet uden censur eller sporing, hvilket holder deres identitet beskyttet mod hackere. Forsøger du at finde ud af, om det er en god mulighed at bruge NordVPN UK? Fortsæt med at læse denne vejledning for regionsspecifik info. For at få et komplet overblik over udbyderen skal du tjekke denne NordVPN-gennemgang!

NordVPN UK Review

Internetcensur er blevet et stigende problem i Storbritannien, hvor regeringen pålægger en række forskellige love, der kriminaliserer offentliggørelse eller besiddelse af visse typer materiale. Disse inkluderer sager om børnepornografi, tilskyndelse til terroraktiviteter, overtrædelse af lovgivningen om ophavsret eller den engelske ærekrængelseslov. Som sådan gør regeringen det obligatorisk at udføre overvågning af sine borgere.

Dette betyder, at alt, hvad du gør online, registreres / logges og kontrolleres regelmæssigt af regeringsagenturer og jagere af krænkelse af copyright. Kun anvendelse af en service som NordVPN kan tilbyde fuldstændig beskyttelse mod de nysgerrige øjne fra informationsindsamlingsfirmaer sammen med dine lokale internetudbydere. Udbyderen tilbyder over 545 britiske servere i landet ud af sin enorme fortegnelse over 5150+ servere i 62 lande.

NordVPN UK

Ikke kun hjælper dette brugere med at forblive anonyme, når de bruger tjenester i Storbritannien, men det hjælper også dem, der befinder sig uden for landet til at fjerne blokering af regionsspecifikke tjenester, såsom Amazon Instant Video, BBC iPlayer, ITV Hub, TVCatchup, Channel 4oD, All4, Channel5, Now TV, STV Player, UKTV Play, Sky Go, BT Sports, Premier Play, Sky Sports, TuneIn, Absolute Radio og Eurosport Player.

Den bedste del af alt: udbyderen tilbyder en anbefalet serverside for brugere i England også. Når du ruller ned ad linket, vil du bemærke en “Juster serverpræferencer” menu. Vælg blot Storbritannien og vælg derefter servertypen. Du har to muligheder: DoubleVPN, Standard VPN, Dedikeret IP, tilsløret og P2P. Den tredje menu muliggør konfiguration af VPN-protokoller. Valg inkluderer OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2 / IPSec, HTTP Proxy (SSL), HTTP CyberSec Proxy (SSL), PPTP og L2TP / IPSec.

NordVPN UK Review

Årsager til at bruge NordVPN i England

Ud over at undgå regeringsovervågning i Storbritannien er der masser af andre grunde til at bruge NordVPN. Det ligger på den øverste liste over VPN'er, som er den perfekte løsning til at udnytte underholdning overalt i verden minus besværet med indholdsrestriktioner. Samtidig holder det dig væk fra lovlige besvær med at hengive dig til aktiviteter, der kan være i strid med Storbritanniens internetpolitik. Andre grunde til at bruge NordVPN i Storbritannien inkluderer:

  1. Omgå internetcensur - Hvis du er beliggende uden for Storbritannien, men har brug for at se en bestemt tv-show / film / sportsbegivenhed fra landet, bliver du nødt til at stå over for geografiske begrænsninger. Disse forhindrer dig i at få adgang til webstedet eller specifikt indhold. Ved at bruge NordVPN og oprette forbindelse til en britisk server kan du nemt omgå internetcensur og geografiske begrænsninger.
  2. Hold dig sikker, uanset hvor du går - Overalt, hvor du er i Storbritannien, kan du altid finde gode barer, restauranter og kaffebarer, som du kan slappe af, mens du gør dit arbejde eller blot gennemser Facebook. Selvom der ikke er nogen skade i at bruge en offentlig Wi-Fi, risikerer du dig selv at phishing, identitetstyveri, cyberstalking og andre trusler. VPN'er holder din identitet skjult og IP tilsluttet på alle tidspunkter.
  3. Sikre flere enheder - NordVPN tilbyder sine brugere muligheden for at bruge et abonnement på fem forskellige enheder for at holde din identitet anonym, uanset hvor du går. Udbyderen tilbyder endda tilpassede Flash Routers, der har deres egen NordVPN-app. Du kan få dem til at oprette en stærk VPN-forbindelse i hele din husstand. Servere kan ændres fra routermenuen.
  4. Del store filer sikkert - De fleste er ikke opmærksomme på, at VPN'er faktisk står for virtuelle private netværk. Dette betyder, at du faktisk kan bruge dem til at oprette et dedikeret netværk, der kun er tilgængeligt for dig eller en godkendt liste over enkeltpersoner. Dette giver mulighed for nem deling / overførsel af information på en måde, der holder alle data private og sikre på alle tidspunkter.

NordVPN UK - 545 servere til Storbritannien på bare $ 3,49 / måned

NordVPN UK-pris

NordVPN-brugere skal kun betale $ 11,95 pr. Måned, hvilket betragtes som meget dyrt. Du kan dog altid gå efter planer med bedre værdi. For den bedste værdi kan du endda vælge den 1-årige plan, der giver en massiv 41% rabat.

NordVPN tilbyder endda kuponkoder, som gør det muligt for kundeemner at udnytte endnu bedre tilbud, når man tilmelder sig leverandøren.

Dette sænker omkostningerne til $ 3,49 / mo. hvilket beløber sig til $ 125,64 hver 36-måned! Kort sagt får du adgang til en af ​​de billigste VPN-priser på markedet fra en berømt service, der er baseret i Panama (et af de sikreste steder i verden) i 2-gode-helårsperioder. Alt hvad du skal gøre er at gå ind “2ysecurity” når du tilmelder dig eller blot klikke på “Indløs kupon” knap i rødt.

NordVPN UK-pris

NordVPN UK-servere

Som nævnt tidligere tilbyder NordVPN en enorm database med 530 servere i England. Disse tal kan sammenlignes med hele VPN-netværk for nogle udbydere som Surfshark, VyprVPN og Ivacy. Som sådan behøver du ikke bekymre dig om serverbelastningsproblemer. Faktisk kan du endda købe en dedikeret IP fra NordVPN, hvis du vil forblive helt anonym til at fjerne blokering af VoD-tjenester. Hvad sikkerheden angår, var der ingen offentlige eller WebRTC-lækager fundet i testen fra Browser Leaks.

NordVPN UK-servere

Vi udførte også en DNS-lækketest fra Perfect Privacy for at kontrollere, om der er nogen mulighed for, at dine oplysninger er tilgængelige eller kan nås til lokale internetudbydere. Som du kan se fra resultaterne nedenfor, er der ingen indikation for vores officielle amerikanske placering af Charlotte, North Carolina. DNS-testen viste, at vi var forbundet til en enkelt IP fra M247 LTD London Infrastructure!

Hvordan afmelder jeg mig fra NordVPN

For brugere, der stadig er usikre på at bruge NordVPN i Storbritannien, stræber vi efter at makulere al din tvivl med en komplet analyse af privatlivets fred fra IPLeak.net. Som du kan se nedenfor, tilsluttede vi os en server i England, og efter udførelsen af ​​testen lykkedes VPN med at skjule vores ægte amerikanske placering. Den offentlige IP er den fra Storbritannien sammen med IPv4 og DNS-adressen, som angiver, at vi er tilsluttet en enkelt server i Storbritannien.

Hvilken havn bruger NordVPN

NordVPN UK - 545 servere til Storbritannien på bare $ 3,49 / måned

NordVPN UK gratis prøveversion

NordVPN er blandt de få på markedet der tilbyder begge: en pengene-tilbage-garanti og gratis prøveversion. Førstnævnte varer i 30 dage og sidstnævnte i 7 dage, hvor du får adgang til de komplette funktioner i NordVPN, som inkluderer adgang til native apps til alle enheder / platforme, 5150 servere i 62+ lande, med andre værktøjer som DoubleVPN, DNS-lækagebeskyttelse, delt tunneling, Kill Switch og mere.

NordVPN UK gratis prøveversion

NordVPN UK Netflix

  1. Abonner på en passende plan baseret på dine budgetmæssige behov og privatlivskrav.
  2. Download det relevante NordVPN Netflix-program til din enhed / platform for at komme i gang.
  3. Installer softwaren, og indtast brugernavnet og adgangskoden til din NordVPN-konto.
  4. Start NordVPN-appen, og opret forbindelse til en server i England for at få adgang til Netflix.
  5. Vælg indstillingen Dedikeret IP, hvis du har købt en statisk til Netflix UK.
  6. Nyd streaming af en enorm liste over 442 tv-show og 1586 filmtitler!

NordVPN UK Netflix

NordVPN UK - 545 servere til Storbritannien på bare $ 3,49 / måned

Ofte stillede spørgsmål om NordVPN UK

Når det kommer til at bruge NordVPN i Storbritannien eller konfigurere udbyderen til landet, kan brugere komme på tværs af mange spørgsmål. Nedenfor fremhæver vi nogle af de fælles, vi bliver spurgt:

Hvordan afmelder jeg mig fra NordVPN?

Log ind på din konto ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode på NordVPN-webstedet. Klik på “Min konto” fanen og derefter på “Betalinger” mulighed. Klik på “Annuller abonnement” -knappen (nederst på listen). Når det er gjort, skal du vælge en årsag til aflysningen og derefter klikke på “Blive ved” knap. Til sidst, for at bekræfte din tilbagevendende abonnements annullering, skal du klikke på den gule knap!

Hvilken havn bruger NordVPN?

Porten, som NordVPN vælger til serverforbindelse, afhænger af den type protokol, du vælger. Hvis du for eksempel vælger OpenVPN, kan du bruge begge: TCP- og UDP-porte. De understøtter stærkere krypteringscifre og algoritmer, hvilket giver brugerne 24/7 beskyttelse via AES-256-CBC med en 2048-bit DH-nøgle. Hvis du vil torrent, så tjek SOCKS5 Proxy-guiden for information om anbefalede porte for hurtigere hastigheder.

Indpakning af ting

I sidste ende stod vi overhovedet ikke over for nogen problemer med at bruge NordVPN UK-serverne til at fjerne blokering af VoD-tjenester eller endda engagere sig i P2P / Torrenting. Selv når vi udførte lækktest, var der ingen indikationer på vores ægte amerikanske placering. Vores repræsentanter i England gav os også gode anmeldelser for tjenesten i landet og sagde, at de var i stand til at fjerne blokering af udenlandske tjenester som amerikanske Netflix ved hjælp af NordVPN let!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me