NordVPN UK – 545 Pelayan untuk United Kingdom dalam Hanya $ 3.49 / bulan

Dengan NordVPN menjadi pilihan utama bagi kebanyakan pengguna yang ingin menerima privasi dalam talian, ia biasanya merupakan pilihan pertama yang berkaitan dengan perkhidmatan unblocking, terlibat dalam NordVPN yang mengotorkan, dan kandungan cetak rawak dalam talian. Hal ini terutama berlaku untuk pengguna di UK, yang ingin mengalami internet tanpa penapisan atau pengesanan, menjaga identiti mereka selamat dari penggodam. Adakah anda cuba mencari sama ada menggunakan NordVPN UK adalah pilihan yang baik? Teruskan membaca panduan ini untuk maklumat khusus rantau. Untuk mendapatkan gambaran lengkap mengenai pembekal, lihat kajian NordVPN ini!

Kajian NordVPN UK

Penapisan internet telah menjadi masalah yang semakin meningkat di UK dengan Kerajaan mengenakan pelbagai undang-undang yang menjejaskan penerbitan atau pemilikan jenis bahan tertentu. Ini termasuk kes pornografi kanak-kanak, menghasut aktiviti pengganas, melanggar undang-undang hak cipta, atau undang-undang fitnah Inggeris. Oleh itu, kerajaan membuat mandatori untuk melaksanakan pengawasan terhadap warganya.

Ini bermakna semua yang anda lakukan dalam talian dicatat / dilog dan diperiksa dengan kerap oleh Agensi Kerajaan dan pemburu Hakcipta Pelanggaran. Hanya menggunakan perkhidmatan seperti NordVPN yang boleh menawarkan perlindungan lengkap dari mata pengumpulan maklumat pengumpulan maklumat, bersama dengan ISP tempatan anda. Pembekal menawarkan lebih daripada 545 pelayan UK di negara ini, daripada senarai besar 5150+ pelayan di 62 negara.

NordVPN UK

Bukan sahaja ini membantu para pengguna kekal tanpa nama, apabila menggunakan perkhidmatan di UK tetapi juga membantu mereka yang terletak di luar negara untuk membuka kunci perkhidmatan khusus rantau, seperti Video Instan Amazon, BBC iPlayer, Hub ITV, TVCatchup, Channel 4oD, All4, Channel5, Sekarang TV, Pemain STV, Main UKTV, Sky Go, Sukan BT, Main Premier, Sky Sports, TuneIn, Radio Mutlak, dan Pemain Eurosport.

Bahagian terbaik dari semua: pembekal menawarkan halaman pelayan yang disyorkan untuk pengguna di UK juga. Apabila menatal ke bawah pautan, anda akan melihatnya “Laraskan Pilihan Utama Pelayan” menu. Cuma pilih United Kingdom dan kemudian pilih jenis pelayan. Anda akan mempunyai dua pilihan: DoubleVPN, VPN Standard, IP Dedicated, Obfuscated, dan P2P. Menu ketiga membolehkan untuk mengkonfigurasi protokol VPN. Pilihan termasuk OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2 / IPSec, Proksi HTTP (SSL), Proxy CyberSec HTTP (SSL), PPTP, dan L2TP / IPSec.

Kajian NordVPN UK

Sebab-sebab Penggunaan NordVPN di UK

Di samping mengelakkan pengawasan kerajaan di UK, terdapat banyak alasan lain untuk menggunakan NordVPN. Ia terletak di kalangan senarai teratas VPN yang merupakan penyelesaian yang sempurna untuk memanfaatkan hiburan dari mana saja di dunia, tolak kerumitan sekatan kandungan. Pada masa yang sama, ia menjauhkan diri daripada kerumitan undang-undang yang terlibat dalam aktiviti yang boleh menentang dasar-dasar internet UK. Sebab-sebab lain untuk menggunakan NordVPN di UK termasuk:

  1. Bypass Censorship Internet - Sekiranya anda berada di luar UK, tetapi perlu menonton acara TV / filem / sukan tertentu dari negara, anda perlu menghadapi sekatan geografi. Ini menyekat anda daripada mengakses laman web atau kandungan tertentu. Dengan menggunakan NordVPN dan menyambung ke pelayan UK, anda boleh dengan mudah memintas penapisan internet dan sekatan geografi.
  2. Tinggal selamat di mana sahaja anda pergi - Di mana-mana sahaja anda pergi ke UK, anda boleh mencari bar, restoran dan kedai kopi yang baik, semasa melakukan kerja anda atau hanya melayari Facebook. Walaupun tidak ada kemudaratan menggunakan Wi-Fi awam, anda meletakkan diri anda berisiko memancing, pencurian identiti, cyberstalking dan ancaman lain. VPN menyimpan identiti anda tersembunyi dan IP berlapis sepanjang masa.
  3. Peranti Berbilang Selamat - NordVPN menawarkan penggunanya keupayaan untuk menggunakan satu langganan pada lima peranti yang berbeza untuk memastikan identiti anda tanpa nama di mana sahaja anda pergi. Pembekal juga menawarkan Penyesuai Flash disesuaikan yang mempunyai aplikasi NordVPN mereka sendiri. Anda boleh mendapatkannya untuk mewujudkan sambungan VPN yang kukuh di seluruh isi rumah anda. Pelayan boleh ditukar dari menu penghala.
  4. Berkongsi Fail Besar - Kebanyakan orang tidak menyedari bahawa VPN sebenarnya berdiri untuk Rangkaian Persendirian Maya. Ini bermakna anda boleh menggunakannya untuk membuat rangkaian khusus yang hanya tersedia untuk anda atau senarai individu yang diluluskan. Ini membolehkan memudahkan perkongsian / pemindahan maklumat dengan cara yang menyimpan semua data secara peribadi dan selamat pada setiap masa.

NordVPN UK - 545 Pelayan untuk United Kingdom dalam Hanya $ 3.49 / bulan

Harga NordVPN UK

Pengguna NordVPN hanya perlu membayar $ 11,95 sebulan, yang dianggap agak mahal. Walau bagaimanapun, anda boleh pergi untuk merancang dengan nilai yang lebih baik. Untuk nilai terbaik, anda juga boleh memilih untuk pelan 1 tahun yang memberikan diskaun 41% secara besar-besaran.

NordVPN juga menawarkan kod kupon, yang membolehkan prospek untuk memanfaatkan tawaran yang lebih baik apabila mendaftar dengan pembekal.

Ini mengurangkan kos kepada $ 3.49 / mo. yang berjumlah $ 125,64 setiap 36 bulan! Ringkasnya, anda mendapat akses kepada salah satu kadar VPN termurah di pasaran dari perkhidmatan terkenal, yang berpangkalan di Panama (salah satu lokasi paling selamat di dunia) selama 2 tahun yang baik. Apa yang perlu anda lakukan ialah masuk “2ysecurity” semasa mendaftar atau hanya klik pada “tebus kupon” butang merah.

Harga NordVPN UK

Pelayan NordVPN UK

Seperti yang disebutkan sebelumnya, NordVPN menawarkan database pangkalan data 530 pelayan di UK. Nombor ini dapat dibandingkan dengan keseluruhan rangkaian VPN dari beberapa pembekal seperti Surfshark, VyprVPN, dan Ivacy. Oleh itu, anda tidak perlu bimbang tentang isu beban pelayan. Malah, anda juga boleh membeli IP berdedikasi dari NordVPN, jika anda mahu kekal tanpa nama untuk membuka kunci perkhidmatan VoD. Setakat keselamatan, tidak ada kebocoran awam atau WebRTC yang terdapat dalam ujian dari Leak Browser.

Pelayan NordVPN UK

Kami juga menjalankan Ujian Kecurian DNS dari Privasi Sempurna untuk memeriksa sama ada terdapat kemungkinan maklumat anda dapat diakses atau diakses oleh ISP tempatan. Seperti yang anda dapat lihat dari keputusan di bawah, tidak ada petunjuk untuk lokasi AS rasmi kami Charlotte, North Carolina. Ujian DNS menunjukkan bahawa kami disambungkan ke satu IP dari M247 LTD London Infrastructure!

Bagaimana Saya Berhenti Berlangganan dari NordVPN

Bagi pengguna yang masih tidak pasti mengenai penggunaan NordVPN di UK, kami berhasrat untuk merosakkan semua keraguan anda dengan analisis privasi lengkap dari IPLeak.net. Seperti yang dapat anda lihat di bawah, kami berhubung dengan pelayan di UK dan semasa menjalankan ujian, VPN berjaya menyembunyikan lokasi AS sebenar kami. IP awam ialah dari UK, bersama-sama dengan alamat IPv4 dan DNS juga, yang menunjukkan bahawa kita disambungkan ke pelayan tunggal di UK.

Pelabuhan Apa Penggunaan NordVPN

NordVPN UK - 545 Pelayan untuk United Kingdom dalam Hanya $ 3.49 / bulan

Percubaan Percuma NordVPN UK

NordVPN berada di kalangan beberapa di pasaran yang menawarkan kedua-duanya: jaminan wang balik dan percubaan percuma. Bekas berlangsung selama 30 hari dan yang terakhir selama 7 hari, di mana anda akan mendapat akses kepada ciri lengkap NordVPN, termasuk akses kepada apl asli untuk semua peranti / platform, 5150 pelayan di 62+ negara, dengan alat lain seperti DoubleVPN, Perlindungan Leak DNS, Pemecahan Split, Suis Bunuh dan banyak lagi.

Percubaan Percuma NordVPN UK

NordVPN UK Netflix

  1. Langgan pelan yang sesuai berdasarkan keperluan belanjawan dan keperluan privasi anda.
  2. Muat turun aplikasi NordVPN Netflix yang berkaitan untuk peranti / platform anda untuk bermula.
  3. Pasang perisian dan masukkan nama pengguna dan kata laluan untuk akaun NordVPN anda.
  4. Lancarkan aplikasi NordVPN dan sambungkan ke pelayan di UK untuk mengakses Netflix.
  5. Pilih pilihan IP Dedicated jika anda membeli statik untuk Netflix UK.
  6. Nikmati streaming senarai besar 442 rancangan TV dan 1586 tajuk filem!

NordVPN UK Netflix

NordVPN UK - 545 Pelayan untuk United Kingdom dalam Hanya $ 3.49 / bulan

Soalan Lazim NordVPN UK

Apabila menggunakan NordVPN di UK atau mengkonfigurasi pembekal untuk negara ini, pengguna mungkin mencari banyak soalan. Di bawah ini kita menyerlahkan beberapa perkara yang biasa kita tanyakan:

Bagaimana Saya Berhenti Berlangganan dari NordVPN?

Log masuk ke akaun anda dengan memasukkan nama pengguna dan kata laluan anda di laman web NordVPN. Klik pada “Akaun saya” tab dan kemudian pada “Pembayaran” pilihan. Memukul “Batal Langganan” butang (di bahagian bawah senarai). Setelah selesai, pilih sebab untuk pembatalan, dan kemudian klik pada “teruskan” butang. Terakhir, untuk mengesahkan pembatalan langganan berulang, klik pada butang kuning!

Pelabuhan Apa Penggunaan NordVPN?

Port NordVPN memilih untuk sambungan pelayan bergantung pada jenis protokol yang anda pilih. Contohnya, jika anda memilih OpenVPN, anda boleh menggunakan kedua-dua: TCP dan UDP port. Mereka menyokong ciphers enkripsi dan algoritma yang lebih kuat, memberikan perlindungan 24/7 pengguna melalui AES-256-CBC dengan kunci DH 2048-bit. Jika anda mahu torrent, lihat panduan Proksi SOCKS5 untuk maklumat mengenai port yang disyorkan, untuk kelajuan yang lebih pantas.

Membungkus Perkara

Pada akhirnya, kami tidak menghadapi apa-apa masalah dalam menggunakan pelayan NordVPN UK untuk membuka kunci perkhidmatan VoD atau bahkan terlibat dalam P2P / Torrenting. Walaupun semasa menjalankan ujian kebocoran, tidak ada tanda-tanda ke lokasi AS sebenar kita. Wakil kami di UK, juga memberi kami ulasan yang baik untuk perkhidmatan di negara ini, dengan mengatakan mereka dapat menyekat perkhidmatan asing seperti American Netflix menggunakan NordVPN dengan mudah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me