NordVPN UK – 545 de servere pentru Regatul Unit în doar 3,49 USD / lună

NordVPN devenind o alegere de top pentru majoritatea utilizatorilor care doresc să primească confidențialitate online, este de obicei prima opțiune când vine vorba de deblocarea serviciilor, de implicare în torrenting NordVPN și de streaming de conținut piratat online. Acest lucru este valabil mai ales pentru utilizatorii din Marea Britanie, care doresc să experimenteze internetul fără cenzură sau urmărire, păstrându-și identitatea în siguranță împotriva hackerilor. Încercați să vă dați seama dacă utilizarea NordVPN UK este o opțiune bună? Continuați să citiți acest ghid pentru informații specifice regiunii. Pentru a obține o imagine de ansamblu completă a furnizorului, consultați această revizuire NordVPN!


NordVPN UK Review

Cenzura pe Internet a devenit o problemă din ce în ce mai mare în Marea Britanie, Guvernul impunând o varietate de legi care incriminează publicarea sau deținerea anumitor tipuri de materiale. Acestea includ cazurile de pornografie infantilă, incitarea la activități teroriste, încălcarea legilor privind drepturile de autor sau legea defăimării engleze. Ca atare, guvernul face obligatorie efectuarea supravegherii asupra cetățenilor săi.

Aceasta înseamnă că tot ceea ce faceți online este înregistrat / înregistrat și verificat în mod regulat de către agențiile guvernamentale și vânătorii de încălcări ale drepturilor de autor. Doar folosirea unui serviciu precum NordVPN vă poate oferi o protecție completă împotriva ochilor indurerați ai corporațiilor care colectează informații, împreună cu furnizorii de servicii locale. Furnizorul oferă peste 545 de servere britanice din țară, din lista sa uriașă de 5150+ servere din 62 de țări.

NordVPN Marea Britanie

Acest lucru nu numai că îi ajută pe utilizatori să rămână anonimi, atunci când folosesc servicii în Marea Britanie, dar îi ajută și pe cei aflați în afara țării să deblocheze servicii specifice regiunii, cum ar fi Amazon Instant Video, BBC iPlayer, ITV Hub, TVCatchup, Channel 4oD, All4, Channel5, Now TV, STV Player, UKTV Play, Sky Go, BT Sports, Premier Play, Sky Sports, TuneIn, Absolute Radio și Eurosport Player.

Cea mai bună parte a tuturor: furnizorul oferă o pagină de server recomandată și pentru utilizatorii din Marea Britanie. La derularea link-ului în jos, veți observa un “Ajustați Preferințele serverului” meniul. Pur și simplu selectați Marea Britanie și apoi alegeți tipul de server. Veți avea două opțiuni: DoubleVPN, VPN Standard, IP dedicat, Obfuscated și P2P. Al treilea meniu permite configurarea protocoalelor VPN. Opțiunile includ OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2 / IPSec, Proxy HTTP (SSL), HTTP CyberSec Proxy (SSL), PPTP și L2TP / IPSec.

NordVPN UK Review

Motive pentru utilizarea NordVPN în Marea Britanie

Pe lângă evitarea supravegherii guvernamentale în Marea Britanie, există multe alte motive pentru a utiliza NordVPN. Acesta se află printre lista de top a VPN-urilor, care este soluția perfectă pentru a beneficia de divertisment din orice parte a lumii, cu excepția restricțiilor de conținut. În același timp, vă ține departe de dificultățile legale de a vă dedica activităților care pot merge împotriva politicilor de internet ale Regatului Unit. Alte motive pentru utilizarea NordVPN în Marea Britanie includ:

  1. Bypass Cenzura Internet - Dacă vă aflați în afara Marii Britanii, dar doriți să urmăriți un anumit show TV / film / eveniment sportiv din țară, va trebui să vă confruntați cu restricții geografice. Acestea vă împiedică să accesați site-ul sau conținutul specific. Folosind NordVPN și conectându-vă la un server din Marea Britanie, puteți ocoli cu ușurință cenzura pe internet și restricțiile geografice.
  2. Rămâi în siguranță oriunde te duci - Oriunde plecați în Marea Britanie, puteți găsi întotdeauna baruri, restaurante și cafenele bune la care să vă relaxați, în timp ce vă faceți munca sau pur și simplu răsfoiți prin Facebook. Deși nu există niciun rău în utilizarea unui Wi-Fi public, vă puneți în pericol de phishing, furt de identitate, atacuri informatice și alte amenințări. VPN-urile vă păstrează identitatea ascunsă și IP-ul învelit în permanență.
  3. Secure Multiple Devices - NordVPN oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a utiliza un abonament pe cinci dispozitive diferite pentru a vă păstra identitatea anonimă oriunde ați merge. Furnizorul oferă chiar și routere Flash personalizate care au propria lor aplicație NordVPN. Puteți să-i determinați să stabilească o conexiune VPN puternică în întreaga gospodărie. Serverele pot fi schimbate din meniul routerului.
  4. Partajează în siguranță fișierele mari - Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de faptul că VPN-urile reprezintă de fapt rețele virtuale private. Aceasta înseamnă că le puteți utiliza efectiv pentru a crea o rețea dedicată care vă este disponibilă doar pentru dvs. sau o listă de persoane aprobate. Acest lucru permite partajarea / transferul ușor de informații într-o manieră care păstrează toate datele private și sigure în orice moment.

NordVPN UK - 545 de servere pentru Regatul Unit în doar 3,49 USD / lună

Preț NordVPN Marea Britanie

Utilizatorii NordVPN trebuie să plătească doar 11,95 USD pe lună, ceea ce este considerat destul de scump. Cu toate acestea, puteți merge întotdeauna pentru planuri cu o valoare mai bună. Pentru cea mai bună valoare, puteți opta chiar și pentru planul de 1 an care oferă o reducere masivă de 41%.

NordVPN oferă chiar și coduri cupoane, care permit perspectivei să beneficieze de oferte și mai bune atunci când vă înscrieți cu furnizorul.

Aceasta reduce costurile la 3,49 USD / lună. ceea ce însumează 125,64 USD la fiecare 36 de luni! Pe scurt, obțineți acces la una dintre cele mai ieftine tarife VPN de pe piață de la un serviciu de renume, cu sediul în Panama (una dintre cele mai sigure locații din lume) timp de 2 ani buni. Nu trebuie decât să intri “2ysecurity” când vă înscrieți sau pur și simplu faceți clic pe butonul “Răscumpărați cuponul” buton în roșu.

Preț NordVPN Marea Britanie

Servere NordVPN Marea Britanie

După cum am menționat anterior, NordVPN oferă o bază de date imensă de 530 de servere în Marea Britanie. Aceste numere sunt comparabile cu rețelele VPN complete ale unor furnizori precum Surfshark, VyprVPN și Ivacy. Ca atare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de încărcare a serverului. De fapt, puteți achiziționa chiar și un IP dedicat de la NordVPN, dacă doriți să rămâneți complet anonimi pentru deblocarea serviciilor VoD. În ceea ce privește securitatea, nu au fost găsite scăpări publice sau WebRTC în test de la Browser Leaks.

Servere NordVPN Marea Britanie

De asemenea, am efectuat un test de scurgere DNS de la Perfect Privacy pentru a verifica dacă există posibilitatea ca informațiile dvs. să fie accesibile sau accesibile pentru ISP-urile locale. După cum puteți vedea din rezultatele de mai jos, nu există nicio indicație pentru locația noastră oficială din SUA, Charlotte, Carolina de Nord. Testul DNS a arătat că am fost conectați la un singur IP de la M247 LTD London Infrastructure!

Cum mă dezabonez de la NordVPN

Pentru utilizatorii care încă nu sunt siguri cu privire la utilizarea NordVPN în Marea Britanie, ne propunem să vă sfărâmați toate îndoielile cu o analiză completă de confidențialitate de la IPLeak.net. După cum vedeți mai jos, ne-am conectat la un server din Marea Britanie și la efectuarea testului, VPN a reușit să ascundă adevărata noastră locație din SUA. IP-ul public este cel din Marea Britanie, împreună cu adresele IPv4 și DNS, care indică faptul că suntem conectați la un singur server din Marea Britanie.

Ce port folosește NordVPN

NordVPN UK - 545 de servere pentru Regatul Unit în doar 3,49 USD / lună

NordVPN Marea Britanie Încercare gratuită

NordVPN se află printre puținele de pe piață care oferă atât: o garanție de returnare a banilor, cât și un proces gratuit. Primul durează 30 de zile, iar cel de-al doilea timp de 7 zile, timp în care veți avea acces la caracteristicile complete ale NordVPN, care includ accesul la aplicații native pentru toate dispozitivele / platformele, 5150 servere din 62+ țări, cu alte instrumente precum DoubleVPN, Protecție împotriva scurgerii DNS, Tunel Split, Switch Kill și multe altele.

NordVPN Marea Britanie Încercare gratuită

NordVPN UK Netflix

  1. Abonați-vă la un plan adecvat pe baza nevoilor dvs. bugetare și a cerințelor de confidențialitate.
  2. Descărcați aplicația NordVPN Netflix relevantă pentru dispozitivul / platforma dvs. pentru a începe.
  3. Instalați software-ul și introduceți numele de utilizator și parola pentru contul dvs. NordVPN.
  4. Lansați aplicația NordVPN și conectați-vă la un server din Marea Britanie pentru a accesa Netflix.
  5. Selectați opțiunea IP dedicată dacă ați achiziționat o statică pentru Netflix UK.
  6. Bucurați-vă de streaming o listă uriașă de 442 emisiuni TV și 1586 de titluri de filme!

NordVPN UK Netflix

NordVPN UK - 545 de servere pentru Regatul Unit în doar 3,49 USD / lună

Întrebări frecvente NordVPN Marea Britanie

Când vine vorba de utilizarea NordVPN în Marea Britanie sau de configurarea furnizorului pentru țară, utilizatorii pot întâmpina o multitudine de întrebări. Mai jos evidențiem unele dintre cele comune pe care ni le solicităm:

Cum mă dezabonez de la NordVPN?

Conectați-vă la contul dvs. introducând numele de utilizator și parola pe site-ul web NordVPN. Faceți clic pe butonul “Contul meu” apoi pe fila “plăţile” opțiune. Loveste “Anuleaza abonarea” buton (în partea de jos a listei). După ce ați terminat, selectați un motiv pentru anulare, apoi faceți clic pe butonul “continua” buton. În sfârșit, pentru a verifica anularea recurentă a abonamentului, faceți clic pe butonul galben!

Ce port folosește NordVPN?

Portul NordVPN selectat pentru conexiunea la server depinde de tipul de protocol pe care îl alegeți. De exemplu, dacă optați pentru OpenVPN, puteți utiliza ambele: porturi TCP și UDP. Aceștia acceptă cifre și algoritmi de criptare mai puternici, oferind utilizatorilor protecție 24/7 prin intermediul AES-256-CBC cu o cheie DH de 2048 biți. Dacă doriți să torrent, consultați ghidul proxy SOCKS5 pentru informații despre porturile recomandate, pentru viteze mai rapide.

Înfășurarea lucrurilor

În cele din urmă, nu am întâmpinat probleme în utilizarea serverelor NordVPN UK pentru deblocarea serviciilor VoD sau chiar implicarea în P2P / Torrenting. Chiar și atunci când efectuați teste de scurgere, nu au existat indicii cu privire la adevărata noastră locație din SUA. Reprezentanții noștri din Marea Britanie ne-au oferit și recenzii bune pentru serviciul din țară, spunând că pot debloca servicii străine precum American Netflix folosind NordVPN ușor!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me