Najbolji VPN za zaobilaženje članka 13 / Meme ban u EU

Vlade najčešće pogrešno rade ovih dana, čak i ako pokušavaju učiniti ispravnu stvar. Val realizacije koji je započeo nakon Facebooka skandala Cambridge Analytica došao je do izražaja, mnogi su političari shvatili važnost kibernetičke sigurnosti u današnjem vremenu’s visoko digitalizirani svijet.


To bi trebalo biti dobra stvar i stvari su išle u dobrom smjeru s novim GDPR zakonima i sve, ali kao i uvijek, političari često stvaraju više problema nego što donose olakšanje.

Nedavno je EU donijela Direktivu Europske unije o autorskim pravima na jedinstvenom digitalnom tržištu. Zakon je u osnovi usmjeren na polaganje sadržaja koji se dijeli na Internetu. Možda ne zvuči problematično, ali bliži pogled na njegove dijelove poput članaka 11. i 13. konkretno može vam reći koliko će ovaj zakon utjecati na besplatni internet.

Od internetskih stranica odgovornih za filtriranje bilo kojeg sadržaja zaštićenog autorskim pravima na njihovoj web lokaciji ili plaćanje za njega na taj način učinkovito signalizira kraj stvari kao što su memei kako bi web lokacije za prikupljanje podataka poput Google Newsa bile dužne platiti web stranice s kojih izvori vijest.

Finiji aspekti ovog zakona čak nam govore da bi ova nova Direktiva mogla utjecati i na stvari tako ugodne kao što je objavljivanje slika sportskog meča na društvenim mrežama čak i darovima na tim natjecanjima bez odgovarajućeg odobrenja i plaćanja.

Ako ovaj zakon stupi na snagu, a čini se kao najvjerojatnija mogućnost da se u dvogodišnjem razdoblju pruži članicama EU-a za provođenje zakona, to bi moglo biti katastrofa za sve korisnike interneta koji žive u EU-u.

Nema memesa, nema slika sportskog događaja, nema vijesti, nema ničega! Internet može postati neugodan u sljedeće dvije godine u EU-u, međutim, i dalje možete izbjeći da vas ta direktiva utječe korištenjem VPN-a!

Kao i uvijek, VPN-ovi su savršen alat za zaobilaženje još jednog napada na besplatnom internetu. Korisnik se može samo prijaviti u svoj VPN, odabrati poslužitelj izvan EU-a i raditi o stvarima, kao i obično, neutralizirajući direktive ili njegove zakonitosti da bi ga utjecale na nju / nju..

Kako odabrati VPN za ovu direktivu?

Dok se najbolji VPN-ovi biraju putem postavljenih kriterija, odabir najboljih za ovaj zadatak od vas će zahtijevati da malo prilagodite popis uobičajenih kriterija i učinite ga još većim, da biste to ispravno postavili “EU specifično”.

Evo najvažnijih čimbenika koje ćete morati uzeti u obzir prije odabira meme VPN-a da biste zaobišli utjecaj ove direktive dok živite u EU-u:

Sigurna nadležnost

Nadležnosti VPN-a bitne su više nego ikad na ovom. Obično su nadležnosti u slučaju VPN-a jer ih mnoge države nemaju’nema zakone vezane uz podatke ili ste dio saveza.

Iako ova dva kriterija ostaju stavljena, trećini ovdje treba dodati trećinu. Osim provjere za ove dvije, morate biti sigurni da je vaš VPN’nadležnost nije unutar niti jedne zemlje EU.

Da li nudi poslužitelje izvan EU?

Također ćete morati provjeriti nudi li VPN dovoljno poslužitelja izvan EU-a kako bi se omogućilo učinkovito zaobilaženje postojećih ograničenja.

U VPN industriji većina pružatelja usluga nudi velik dio svojih poslužitelja u Europi i Sjevernoj Americi, jer većina VPN korisnika živi u tim regijama. Međutim, mnogi vrhunski davatelji nude dovoljno poslužitelja izvan ovih regija kako bi vam olakšali odabir.

Brze brzine

VPN-ovi trpe gubitak brzine zbog teške enkripcije i svih onih protokola kroz koje prolazi vaša veza.

Ali gubitak brzine ne bi trebao’neće biti previsoka ili će pokvariti čitavo iskustvo. Korisnici EU-a u ovom će se slučaju povezivati ​​s poslužiteljima dalje od njihove lokacije, tj. Izvan EU, pa će im trebati bolje performanse, najbrže VPN koji će im ponuditi dovoljno dobro iskustvo korištenja Interneta.

Namjenski IP-ovi

To je malo komplicirano za shvatiti, ali je možda najvažnije u ovom kontekstu. Poslužitelji su dobri i mogu se koristiti za zaobilaženje novih ograničenja u skladu s direktivom, ali namjenski IP-ovi poslužitelji su svrha ovdje daleko više. To je zato što je namjenski IP daleko personaliziraniji od poslužitelja kojeg dijele mnogi korisnici.

Konvencionalni VPN poslužitelji često vam dodjeljuju različite IP adrese svaki put kad se povežete s njima, što može stvoriti veliku količinu sukoba s vašim web mjestima na društvenim mrežama, čak i dovodeći do onemogućavanja vaših računa.

Povrh svega, to’s manjom vjerojatnošću da će platforme društvenih medija i druge web stranice otkriti namjenski IP kako bi vam olakšalo nesmetano nastavljanje svojih aktivnosti na mreži.

Ostali su čimbenici važni poput broja aplikacija koje VPN nudi, njegove besplatne probne politike, razdoblja povrata itd., Ali ako davatelj može označiti sve navedene zahtjeve, tada to’savršeno je za one korisnike u EU koji ne’ne želim utjecati na novu direktivu.

Najbolji VPN zaobići EU’s Nova direktiva

Industrija VPN-a preplavljena je VPN-ovima. Stotine njih postoje i većinu vremena svi se osjećaju kao da nude sve iste značajke, performanse i pouzdanost.

Kao VPN recenzenti, znamo da to nije’Točno je da nije svaki VPN isti kao drugi i nije svaki od njih prikladan za svaki zadatak.

Za posebna pitanja ili zahtjeve kao što je slučaj s problemom EU’s Novom direktivom, potrebno je odabrati posebne VPN-ove koji savršeno mogu obaviti posao i ponuditi sve potrebne funkcije.

Evo mog odabira za top 3 VPN-a koji će zaobići EU direktivu / članak 13. Uredbe:

PureVPN

Najbolji VPN za zaobilaženje članka 13 / Meme ban u EUOvaj VPN sa sjedištem u Hong Kongu i nudi više od 2000 poslužitelja možda je najbolji izbor davatelja koji se odluči za ovaj slučaj.

Nudi namjenske IP adrese na 8 različitih lokacija, a većina ih je izvan EU-a, omogućavajući korisnicima da lako zaobiđu ograničenja na temelju direktive s bilo kojeg mjesta u regiji s velikim, stalnim brzinama.

PureVPN također nudi široku kolekciju aplikacija, tako da ako želite gledati YouTube na svom Android telefonu ili poslati neke meme na Facebooku putem svog Windows uređaja, namjenska aplikacija od pružatelja usluga služi i dostupna je na svim popularnim, pa čak i nekim nišnim platformama.

Čvrsta sigurnost u obliku vojnog šifriranja, podrška za protokol OpenVPN, prekidač za ubijanje i nula IP propuštanja, korisnika čini anonimnim, štiteći ga od svake invazije ili špijuniranja na vezi. Apsolutna nužnost u ovom slučaju, u kojem će zemlje članice EU-a pokušati nadzirati i ograničavati mnoge vaše poteze na internetu.

Podrška za chat također je dobra što vam omogućava da lagano prođete kroz postupak postavljanja i instalacije aplikacija ili čak IP adrese.

Jedina mana mu je ta što je njegov namjenski IP dostupan samo kao dodatak uz uobičajene cjenovne planove za dodatnih 1,99 USD mjesečno. Ali obično, PureVPN’Planovi cijena su prilično pristupačni i čak imaju i više posla tijekom godine, tako da ne bi trebalo’Korisnicima neće biti problem.

prozodija

 1. Namjenski IP dostupan na lokacijama izvan EU
 2. Sa sjedištem u Hong Kongu
 3. Više klijentskih aplikacija
 4. Veliki broj poslužitelja izvan EU
 5. Nulta pravila dnevnika, podrška za chat i stabilna brzina

kontra

 1. Namjenski IP-ovi dostupni su samo kao dodatak s uobičajenim cjenovnim planovima, a ne zasebno

Surfshark

Najbolji VPN za zaobilaženje članka 13 / Meme ban u EUIako nije imao posvećene IP adrese, ovaj je pružatelj još uvijek jedna od najboljih opcija za vas kao VPN za zaobilaženje problema sa EU direktivama.

Surfshark je smješten na Britanskim Djevičanskim otocima, nevjerojatno sigurno mjesto bez glavnih zakona o zadržavanju podataka. Moglo bi zvučati da je ovo mjesto pod djelovanjem britanskih zakona, a time i zakona EU, ali BVI ne’Ne djelujte po tim zakonima iako ste bili uprava carstva.

Njegov park poslužitelja, iako je ograničen na 800 poslužitelja, što je mnogo manje nego kod nekih drugih pružatelja usluga, ima dovoljno poslužitelja izvan Europe kako bi se osiguralo da se bez ikakvih briga uvijek možete povezati s IP izvan EU-a..

Najbolji dio Surfsharka je koliko je jednostavan za upotrebu. Aplikacije su samo sučelja jednim klikom, gdje je za uspostavljanje veze potreban jednostavan klik. Surfshark je savršen za novorođenče, što je u ovom posebnom broju bit će mnogo.

Nudeći sva vrhunska sigurnosna obilježja poput neraskidivog vojnog prekidača za enkripciju i ubijanje, zajedno s nišnim sigurnosnim značajkama kao što je adblocker, Surfshark je neprobojan, tako da se svakako možete u njega pouzdati kako biste ga zaštitili od vlasti ako zaobiđete EU direktivu i prepustite se ograničene aktivnosti poput sjećanja.

Cijene su vrlo pristupačne, možda i najjeftiniji vpn među najboljim pružateljima usluga ako uzmemo u obzir njegov najbolji plan, tj. Dvogodišnji ugovor. Dogovor će vas koštati samo 1,99 USD mjesečno, što je ozbiljno jeftino s obzirom na značajke i performanse koje ćete dobiti kao što su podrška za chat, Firestick aplikacija, među ostalim.

prozodija

 1. 800 poslužitelja, od kojih su mnogi izvan EU
 2. Sigurna, nulta politika zapisa
 3. Jednostavan za upotrebu i podešavanje
 4. Nudeno više klijentskih aplikacija
 5. Podrška za chat je odgovarajuća
 6. Veće od prosječnih brzina s niskim stopama pinga
 7. Jeftini planovi cijena

kontra

 1. Nije ponuđena namjenska IP adresa za zaobilaženje EU direktive

ExpressVPN

Najbolji VPN za zaobilaženje članka 13 / Meme ban u EUU drugim slučajevima, ovaj VPN bio bi rangiran na vrhu, ali zbog nedostatka IP adrese i zbog visokih cijena,’moj treći najbolji VPN za zaobilaženje EU direktive.

ExpressVPN je najbolji VPN u industriji što se tiče brzina, performansi, pouzdanosti, sigurnosti i integriteta. Njegova politika nulte evidencije do sada je više puta potvrđena, posebno u slučaju koji uključuje ruskog veleposlanika u Turskoj.

Iz njega nikada nije prijavljeno IP propuštanje, a njegove su sigurnosne značajke po najvišim industrijskim standardima.

Ima najrazličitiju knjižnicu za rješavanje problema među svim VPN-ovima, s videozapisima s vodičima i pomaže vodičima po gotovo svim temama vezanim za VPN-ove, od postavljanja VPN-a na usmjerivaču do povećanja brzine, mijenjanjem protokola..

Gubitak brzine je obično manji od 20%, što čini nevjerojatno iskustvo pregledavanja i strujanja.

Smješten u BVI kao Surfshark, ExpressVPN’Nadležnost čini posebno sigurnim za sve one koji žele zaobići novu smirivajuću direktivu donesenu u EU nedavno.

Jedino glavno pitanje koje ona ima je visoka cijena koja je najmanje 3-4 puta vrlo cijenjena u odnosu na ostatak VPN-a na ovom popisu. Njegov najbolji plan koštat će vas 8,32 USD mjesečno.

prozodija

 1. Najbolje skladište podrške u industriji
 2. Najbrže brzine za strelice na velike udaljenosti
 3. doesn’ne čuvajte zapisnike
 4. Nisu zabilježene curenja DNS-a ili WebRTC-a
 5. Sa sjedištem u BVI

kontra

 1. Skupi planovi cijena
 2. Nisu ponuđeni namjenski IP adrese

Pobijedio je samo VPN’• Učinite ako stvarno želite zaobići da na njih utječe EU direktiva

VPN je nesumnjivo potreban da bi se zaobišla EU zabrana jer ste bez prevara IP-a izvan EU-a, pobijedili ste’Neću moći prijeći probleme pojačanog nadzora internetskog prometa koji će pratiti mnoge vaše aktivnosti na internetu, sukladno propisima direktive.

Trebat će vam i korištenje VPN-a za deblokiranje mnogih web lokacija koje će se definitivno blokirati nakon što Direktiva postane zakonski obvezujući zakon poput Google News.

Međutim, postoje i mnoge druge stvari na koje morate biti oprezni ako ozbiljno mislite zaobići zabranu, uživati ​​u besplatnom internetu i ako na to ne utječu zakonski problemi:

 1. Ako nastavite koristiti svoje uobičajene račune na društvenim mrežama, čak i dok koristite VPN, pripast će vam vlasti i web stranice koje pokušavaju raditi stvari koje’nije dopušteno prema direktivi. To je zato što VPN-ovi trebaju sakriti vaš identitet na mreži i ako pristupite svojim stvarnim računima, sami se izlažete svijetu. Ovo je potpuna glupost i to’Zato preporučujem da otvorite nove račune na svim takvim društvenim web lokacijama i nastavite s ograničenim aktivnostima.
 2. Za dodatnu sigurnosnu zaštitu savjetujem vam da upotrebljavate Tor mrežu čak i nakon uključivanja VPN-a. To je izuzetno sigurno i poboljšava vašu privatnost

Zaključak

Možeš’samo magično priželjkujem novu direktivu EU ili bilo koji od njenih podzakonskih akata poput članka 13. Oni će uskoro postati dio zakona i dio stvarnosti, pa umjesto da ih se gnušite, morate naučiti kako zaobići da na njih utječu spajanje na IP adrese izvan EU, tj. putem vjerodostojne VPN usluge.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me