Najboljši VPN za obisk člena 13 / Meme Ban v EU

Vlade te dni najpogosteje napačno razumejo, tudi če poskušajo storiti pravilno. Val spoznanj, ki se je začel po Facebookovem škandalu z Cambridge Analytico, je prišel na vrsto, mnogi politiki so spoznali pomen kibernetske varnosti v današnjem času’je zelo digitaliziran svet.

To naj bi bilo dobro in stvari so se dogajale v pravi smeri z novimi zakoni GDPR in vse, ampak kot vedno, politiki pogosto naredijo več težav, kot jim prinesejo olajšanje.

Nedavno je EU sprejela direktivo Evropske unije o avtorskih pravicah na enotnem digitalnem trgu. Zakonodaja je v bistvu usmerjena na povodec na vsebino, ki se deli v internetu. Morda se ne sliši problematično, vendar natančnejši pogled na njegove dele, na primer člen 11 in 13, lahko pove, koliko bo ta zakon vplival na prosti internet.

Od tega, da so spletna mesta odgovorna, da sami odstranijo kakršno koli avtorsko zaščiteno vsebino na svojem spletnem mestu ali jo plačajo, s čimer učinkovito signalizirajo konec stvari, kot so meme, da spletna mesta, ki zbirajo zbirko, kot so Google News, postanejo dolžna plačati spletna mesta, iz katerih pošiljajo novice.

Natančnejši vidiki tega zakona nam celo povedo, da bi lahko ta nova direktiva vplivala tudi na tako prijetne stvari, kot je objavljanje fotografij športnih tekem na družbenih medijih do gifov na teh tekmovanjih brez ustrezne odobritve in plačila.

Če začne veljati ta zakon, ki se zdi kot najverjetnejša možnost, da se dveletni člani EU zagotovijo uveljavitev zakona, bi to lahko bila velika katastrofa za vse uporabnike interneta, ki živijo v EU.

Brez memov, brez slik športnih dogodkov, nobenih kroženj novic, nič! Internet bo lahko v naslednjih dveh letih v EU postal brezhiben, vendar se lahko še vedno izognete temu, da bi ta direktiva vplivala z uporabo VPN-ja.!

Kot vedno so tudi VPN-ji odlično orodje, s katerim lahko zaobidemo še en napad na brezplačni internet. Uporabnik se lahko samo prijavi v svoj VPN, izbere strežnik zunaj EU in poišče stvari, kot običajno, pri čemer nevtralizira direktive ali njegove zakonitosti, da bi vplivale nanj..

Contents

Kako izbrati VPN za to direktivo?

Medtem ko so najboljši VPN-ji izbrani prek zastavljenih kriterijev, bo izbira najboljših za to nalogo potrebno nekoliko spremeniti seznam običajnih kriterijev in ga narediti več, da ga pravilno postavite “Posebno za EU”.

Tukaj je najpomembnejših dejavnikov, ki jih morate upoštevati, preden izberete meme VPN, če želite obiti, na katero vpliva ta direktiva, medtem ko živite v EU:

Varna pristojnost

Pristojnosti VPN so v tem primeru bolj kot kdajkoli prej pomembne. Običajno so pristojnosti v primeru VPN-jev pomembne, ker jih veliko držav ne’nimam zakonov, prijaznih do podatkov, ali so del zavezništev.

Medtem ko ta dva merila ostajata postavljena, je treba tej mešanici dodati tretjino. Poleg preverjanja teh dveh morate poskrbeti tudi za svoj VPN’s pristojnost ni v nobeni državi EU.

Ali ponuja strežnike zunaj EU?

Prav tako boste morali preveriti, ali VPN ponuja dovolj strežnikov zunaj EU, da lahko učinkovito preseže veljavne omejitve.

  Os 100 melhores complementos Kodi para filmes e programas de TV ao vivo (lista testada e verificada para 2023)

V industriji VPN večina ponudnikov ponuja velik del svojih strežnikov v Evropi in Severni Ameriki, ker večina uporabnikov VPN živi v teh regijah. Vendar pa mnogi vrhunski ponudniki ponujajo dovolj strežnikov zunaj teh regij, da se boste lažje odločili.

Hitro pospeši

VPN-ji trpijo zaradi izgube hitrosti zaradi močne šifriranja in vseh tistih protokolov, skozi katere gre vaša povezava.

Toda izguba hitrosti ne bi smela’ne bo previsoka ali pa bo pokvarila celotno izkušnjo. Uporabniki EU se bodo v tem primeru povezovali s strežniki dlje od lokacije, torej zunaj EU, zato bodo potrebovali bolj učinkovite, najhitrejše VPN, ki jim bodo ponudili dovolj dobro izkušnjo uporabe interneta.

Namenski IP-ji

To je nekoliko zapleteno razumeti, vendar je v tem kontekstu morda najpomembnejše. Strežniki so dobri in jih je mogoče uporabiti za izogibanje novim omejitvam v skladu z direktivo, vendar namenski IP-strežniki namenijo tukaj veliko več. To je zato, ker je namenski IP veliko bolj prilagojen kot strežnik, ki ga deli veliko uporabnikov.

Običajni strežniki VPN vam vedno dodelijo različne naslove IP vsakič, ko se povežete z njimi, kar lahko ustvari veliko konfliktnost z vašimi spletnimi mesti v družabnih medijih, kar celo vodi do onemogočanja vaših računov.

Povrhu vsega’s manjšo verjetnostjo, da bodo platforme družbenih medijev in druga spletna mesta zaznale poseben IP, kar vam bo olajšalo nadaljevanje neobremenjenih dejavnosti v spletu.

Pomembni so tudi drugi dejavniki, kot je število aplikacij, ki jih ponuja VPN, njegova politika brezplačnega preskusnega obdobja, obdobje vračila itd., Če pa ponudnik lahko odkljuka vse omenjene zahteve, potem to’je kot nalašč za tiste uporabnike v EU, ki ne’ne želim vplivati ​​na novo direktivo.

Najboljši VPN za obhod EU’s Nova direktiva

Industrija VPN je preplavljena z VPN-ji. Na stotine jih obstaja in večino časa imajo vsi občutek, kot da vsi ponujajo popolnoma enake lastnosti, zmogljivost in zanesljivost.

Kot recenzenti VPN vemo, da to ni no’t res, ker ni vsak VPN enak kot drugi in ni vsak od njih primeren za vsako nalogo.

Za posebna vprašanja ali zahteve, kakršen je primer, je problem EU’s Novo direktivo je treba izbrati posebne VPN-je, ki lahko odlično opravijo delo in ponudijo vse potrebne funkcije.

Tukaj sem izbran za tri najboljše VPN-je, ki bodo zaobšli direktivo EU / člen 13 uredb:

PureVPN

Najboljši VPN za obisk člena 13 / Meme Ban v EUTa VPN s sedežem v Hong Kongu in ponuja več kot 2000 strežnikov je morda najboljša izbira ponudnika, ki se bo odločil v tem primeru.

Ponuja namenske IP-je na 8 različnih lokacijah, večina jih je zunaj EU, kar uporabnikom omogoča enostavno preseganje omejitev po direktivi iz katerega koli kraja v regiji s hitrimi, stalnimi hitrostmi.

PureVPN ponuja tudi široko vsebino aplikacij, tako da, če želite gledati YouTube na svojem telefonu Android ali pošiljate nekaj spominov na Facebook prek naprave Windows, vam namenska aplikacija ponudnika služi in je na voljo na vseh priljubljenih in celo na nekaterih nišnih platformah.

Trdna varnost v obliki vojaškega šifriranja, podpora protokolu OpenVPN, stikalo za ubijanje in ničelno puščanje IP-ja omogoča uporabnika anonimnega in ga ščiti pred vdorom ali vohunjenjem po povezavi. V tem primeru je nujno potrebno, če bodo države članice EU poskušale spremljati in omejiti številne vaše poteze po internetu.

  Top 3 sieci Pirate Bay VPN w 2023 r. - Pobieraj pliki bez obaw

Podpora za klepet je tudi zelo dobra, saj omogoča, da se pomikate mimo nastavitve in namestitve aplikacij ali celo namenskega IP-ja.

Edina pomanjkljivost pri tem je, da je njegov namenski IP na voljo le kot dodatek s svojimi običajnimi načrti cen za dodatnih 1,99 USD / mesec. Običajno pa PureVPN’S cenovnimi načrti so cenovno zelo ugodni in celo več poslov obravnava v letu, tako da ne bi smelo’ne bo veliko vprašanja za uporabnike.

Prednosti

 1. Namenski IP je na voljo na lokacijah zunaj EU
 2. S sedežem v Hong Kongu
 3. Več aplikacij za stranke
 4. Veliko število strežnikov zunaj EU
 5. Politika ničelnih dnevnikov, podpora klepetu in stabilna hitrost

Slabosti

 1. Namenski IP-ji so na voljo samo kot dodatek z običajnimi cenovnimi načrti, ne pa ločeno

Surfshark

Najboljši VPN za obisk člena 13 / Meme Ban v EUKljub temu, da ni imel namenskih IP-jev, je ta ponudnik še vedno ena najboljših možnosti za vas kot zasebni zasebni zasebni dostop za izogibanje vprašanjem direktiv EU..

Surfshark ima sedež na Britanskih Deviških otokih, neverjetno varne lokacije, brez večjih zakonov o hrambi podatkov. Morda se sliši, da je to mesto v pristojnosti britanskih zakonov in s tem tudi zakonodaje EU, vendar BVI ne’ne delujejo po teh zakonih, čeprav so bili direktorati cesarstva.

Njegov park strežnikov, čeprav je omejen na 800 strežnikov, kar je veliko manj kot pri nekaterih drugih ponudnikih, ima dovolj strežnikov zunaj Evrope, da lahko vedno brez skrbi skrbite za IP izven EU.

Najboljši del Surfsharka je, kako enostaven je za uporabo. Njegove aplikacije so vmesniki z enim klikom, kjer je za vzpostavitev povezave potreben preprost klik. Surfshark je kot nalašč za novorojenčke, kar je v tej konkretni številki, bo veliko.

Ponuja vse vrhunske varnostne funkcije, kot so nepremagljivo vojaško stikalo za šifriranje in ubijanje, skupaj z nišnimi varnostnimi funkcijami, kot je adblocker, je Surfshark neopazen, tako da lahko vsekakor zaupate vanj, če želite zaščititi pred oblastmi, če boste obšli direktivo EU in se prepustite omejene dejavnosti, kot so spominjanje.

Cene so izredno ugodne, morda najcenejši vpn med najboljšimi ponudniki, če upoštevamo njegov najboljši načrt, tj. Dvoletno ponudbo. Ta pogodba vas bo stala le 1,99 USD / mesec, kar je resno poceni glede na lastnosti in zmogljivost, do katerih boste dobili dostop do podpore za klepete, Firestick aplikacije med drugimi.

Prednosti

 1. 800 strežnikov, od katerih jih je veliko zunaj EU
 2. Zaščitna, nična dnevniška politika
 3. Enostaven za uporabo in nastavitev
 4. Na voljo več aplikacij za stranke
 5. Podpora za klepet je ustrezna
 6. Višje od povprečnih hitrosti z nizkimi hitrostmi pinga
 7. Poceni načrti za oblikovanje cen

Slabosti

 1. Za izogibanje direktivi EU ni na voljo nobenega namenskega IP-ja

ExpressVPN

Najboljši VPN za obisk člena 13 / Meme Ban v EUV drugih primerih bi bil ta VPN uvrščen na vrh, vendar zaradi pomanjkanja namenske funkcije IP in zaradi visokih cen to’je moj tretji najboljši VPN za izogibanje direktivi EU.

  Temna plat industrije VPN - Ali je vsem VPN treba zaupati?

ExpressVPN je najboljši VPN v panogi, kar se tiče hitrosti, učinkovitosti, zanesljivosti, varnosti in celovitosti. Politika ničelnih dnevnikov je bila do zdaj že večkrat potrjena, zlasti v primeru ruskega veleposlanika v Turčiji.

Od njega nikoli niso poročali o puščanju IP in vse varnostne značilnosti so v skladu z najvišjimi industrijskimi standardi.

Med vsemi VPN-ji je na voljo najrazličnejša knjižnica za odpravljanje napak, videoposnetki z vadnicami in vodniki po skoraj vseh temah, povezanih z VPN-ji, od nastavitve VPN-ja na usmerjevalniku do povečanja hitrosti s spreminjanjem protokolov.

Izguba hitrosti je običajno manjša od 20%, kar omogoča neverjetno brskanje in pretakanje.

Nahaja se v BVI kot Surfshark, ExpressVPN’S pristojnostjo je še posebej varno pred tistimi, ki želijo zaobiti novo direktivo o zadušitvi, ki je bila nedavno sprejeta v EU.

Edina večja težava je njegova visoka cena, saj je vsaj 3-4-krat visoko cenovna v primerjavi s preostankom VPN-ja na tem seznamu. Njegov najboljši načrt vas bo stal 8,32 USD na mesec.

Prednosti

 1. Najboljše podporno skladišče v industriji
 2. Najhitrejši hitrosti hmelja za strežnike na dolge razdalje
 3. Ne’ne hranite dnevnikov
 4. Ni puščanja DNS ali WebRTC
 5. S sedežem v BVI

Slabosti

 1. Dragi načrti za oblikovanje cen
 2. Ni posebnih IP-jev

Zmagal samo VPN’t Če to resnično želite obiti, da bi jih direktiva EU prizadela

Za preprečitev prepovedi EU je nedvomno potreben VPN, saj ste brez svojega ponarejanja IP-ja izven EU-a zmagali’ne morete mimo problemov povečanega nadzora internetnega prometa, ki bo spremljal številne vaše dejavnosti na internetu, v skladu s predpisi iz direktive.

Uporabiti boste morali tudi VPN za deblokiranje številnih spletnih mest, ki bodo zagotovo blokirana, ko direktiva postane zakonita, zavezujoča zakonodaja, kot je Google News.

Vendar pa morate biti pozorni na številne druge stvari, če boste resno želeli zaobiti prepoved, uživati ​​v brezplačnem internetu in nanje ne vplivati ​​nobena pravna vprašanja:

 1. Če še naprej uporabljate svoje običajne račune v družabnih medijih, tudi ko uporabljate zasebno omrežje, vas bodo oblasti in spletna mesta ujele, da poskušajo narediti stvari, ki’s dovoljenjem ni dovoljeno. To je zato, ker naj bi VPN-ji v spletu skrivali vašo identiteto in če dostopate do svojih resničnih računov, se sami izpostavljate svetu. To je popolna neumnost in to’Zato priporočam, da ustvarite nove račune na vseh takih družabnih spletnih mestih in nadaljujete z omejenimi dejavnostmi.
 2. Za dodatno zaščito svetujem, da uporabite omrežje Tor tudi po vklopu VPN-ja. To je treba biti še posebej prepričan in ohraniti svojo zasebnost izboljšano

Zaključek

Ti lahko’t čarobno zaželite novo direktivo EU ali kateri koli od njenih podzakonskih aktov, kot je člen 13. Kmalu bodo postali del zakona in del resničnosti, zato se morate namesto tega sramotiti, da se boste naučili, kako zaobiti vpliv njih povezovanje z IP-ji zunaj EU, torej prek verodostojne storitve VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me