Najbolje aplikacije Firestick 2020 – prijenos uživo za filmove, emisije, sport i još mnogo toga!

..Od svog predstavljanja Firestick je postao omiljeni korisnik s obzirom da nudi tisuće aplikacija za zabavu. Od streaming aplikacija poput Netflixa, Hulua i Amazon Prime do besplatnih glazbenih aplikacija poput YouTubea i Spotifyja, ovih dana nema ničeg boljeg za napajanje kućne zabave od Firesticka. I što je još više, možete čak i strujati geo-ograničene sadržaje na svim tim aplikacijama ako koristite Najbolji VPN za firestick. Za više informacija o najboljim aplikacijama za Firestick pročitajte ovaj sveobuhvatni vodič za Best Firestick Apps od BestVPN.co!

Najbolje aplikacije Firestick za filmove i emisije u 2018. godini:

Firestick je jedan od najboljih streaming uređaja na tržištu u ovom trenutku, koji je izradio Amazon u svijetu’Najveća tvrtka za e-trgovinu, ovih dana postala je sila s kojom se danas u svijetu treba zabaviti.

Uporaba je jednostavna kao plug and play jer je uređaj kompatibilan s gotovo svim većim televizorima i medijskim uređajima. Ali najbolji dio ovog uređaja je broj aplikacija koje možete pokrenuti na njemu.

Većina ostalih štapova i uređaja kao što su Roku i Chromecast, iako su slični, nemojte’ne nude korisnicima tako širok spektar opcija kada je u pitanju aplikacija onoliko koliko Firestick čini.

A znate li što’Je najveći ulov ovdje? Iako unatoč službenom pokrivanju vlastite appstore aplikacije nevjerojatno lako možete preuzeti i iz Google Play Store-a, omogućujući vam da povećate svoj izbor na mnogo širi spektar.

U ovom ćemo vam vodiču opisati najbolje aplikacije za svaku kategoriju na Firesticku. Pa započnimo s 8 najboljih aplikacija, i plaćenih i besplatnih, za filmove i emisije u 2018. godini na Firesticku:

najbolje aplikacije za firestick

1. Netflix:

To’Zaista ne mislilac Netflix je svijet’Najdominantnija je streaming platforma i već je glava i rame iznad svih ostalih usluga struje u smislu sadržaja koji se nudi. Od antologijske serije Crno ogledalo do povijesne drame The Crown, nema puno sadržaja na Netflixu, tako da je ova aplikacija neophodna za vaš Firestick. Plaćeno je, ali pretplata uopće nije skupa.

Najbolje aplikacije Firestick za filmove i emisije

2. Hulu:

Još jedna od nadolazećih usluga streaminga, Hulu se malo razlikuje od Netflixa po tome što nudi biblioteku za strujanje, ali u svojim paketima usluga nudi i TV kanale uživo. Njegova službena aplikacija dostupna je na Firestick prodavaonici aplikacija i nalazi se na jednoj od najplaćenijih streaming aplikacija na platformi.

aplikacija kodi firestick

3. Kodi:

Slijedi Kodi, koji sam po sebi nije posebno streaming servis, ali korisnicima olakšava mogućnosti streaminga u puno većoj količini od konvencionalnih pružatelja usluga streaminga. Ako nudi stotine dodataka, ova aplikacija može vam omogućiti bilo što, od gledanja filmova do streaminga sporta uživo, Kodi nikada ne razočara. Aplikacija je besplatna, no dodaci trećih strana obično se plaćaju ako želite najbolje iz skupine.

appbox firestick aplikacija

4. Showbox:

Najbolje ocijenjena aplikacija za besplatni streaming za Android uređaje, Showbox nudi sveobuhvatan portfelj sadržaja koji zadovoljava većinu potreba za zabavom korisnika. Kategorije koje pokriva odnose se na filmove i TV emisije. Aplikacija još nije službeno dostupna na Firesticku’s prodavaonicom aplikacija, ali i dalje ga možete preuzeti i instalirati izravno putem APK datoteke ili pomoću metode bočnog preuzimanja kako biste je preuzeli iz Google Play trgovine.

Pluton-TV za firestick

5. Pluton TV:

Besplatni mrežni pružatelji usluga za strujanje televizora don’ne mogu se bolje od Pluton TV-a. Ovo je vrhunska usluga koja nudi nevjerojatnih 100+ kanala kroz svoju platformu i savršena je zamjena ako želite uskoro rezati kabel. Na Pluton TV-u nema ničega izbora kad je riječ o kanalima. Usluga čak planira u bliskoj budućnosti još više diverzificirati svoje kategorije. To’je besplatna aplikacija i službeno je dostupna u Firestick trgovini.

crackle firestick app 2018

6. Crackle:

Jedna od najboljih besplatnih aplikacija za zabavu koja će se ugostiti u eko sustavu aplikacije Firestick, Crackle se pokazao kao siguran pogodak za korisnike uređaja s vremenom. Razvio Sony, Crackle ima vrhunski zabavni sadržaj. To uključuje filmove i TV emisije gotovo svih vrsta žanrova koji korisnicima omogućuju pristup široj bazi sadržaja.

Ima posebnu roditeljsku kontrolu koja vam omogućuje kontrolu nad onim što je dostupno za gledanje u aplikaciji. To ovo čini nevjerojatno sigurnom opcijom za zdravu zabavu.

Njegova je aplikacija službeno predstavljena u FireTV trgovini.

7. SlingTV:

Ako ste žarki rezač kablova, možda ste do sada sigurno naišli na ime SlingTV. Nudeći vrhunske kanale uživo i nekoliko planova za cjenovno prilagođavanje svim vrstama proračuna i potreba, SlingTV je sada učvrstio svoje mjesto kao jedan od najboljih TV pružatelja usluga na mreži. Čak su i UFC borbe lako dostupne na platformi, zajedno s ostalim tako važnim zabavnim događajima.

sling-tv firestick

SlingTV je usluga koja se plaća, a njenu aplikaciju možete lako pronaći u FireTV trgovini.

crunchyroll za aplikacije za firestick

8. CrunchyRoll:

Za sve one ljubitelje animea CrunchyRoll je najbolja usluga na koju se možete prijaviti.

Japanski animirani sadržaj dominira mogućnostima zabave na ovoj izvrsnoj aplikaciji. Ali uvijek imate mogućnost promjene jezika prema vašoj želji. Uz više od 15k + sati dostupnog sadržaja, CrunchyRoll bi definitivno trebao biti instaliran na vaš Firestick.

Ovo je plaćena usluga i dolazi s dvotjednim probnim planom.

Aplikacije Firestick za filmove i TV: Autor’s preporuka:

Iako sam definitivno veliki obožavatelj svih vrsta zabave i zaista se divim svim ovim sjajnim filmskim i TV aplikacijama koje sam gore nabrojao što su mi omogućili da udovoljim želji za stjecanjem dobrog zabavnog iskustva, među njima je i jedna aplikacija koja je na vrhu popis definitivno.

A to je Netflix.

Netflix je trenutno streaming usluga broj jedan, a niti jedna druga aplikacija ili usluga nisu joj ni blizu. Nudeći nevjerojatne emisije poput Orange je New Black, Crown, Black Mirror, Stranger Things i još mnogo toga, kvaliteta sadržaja na ovoj aplikaciji na potpuno je drugoj razini u odnosu na ostala imena spomenuta na ovom popisu.

Ako bih odabrao jedinu aplikaciju za svoj Firestick uređaj, onda bi to nesumnjivo bio Netflix. Čak su i cjenovni planovi ove usluge izuzetno povoljni za korisnike s različitim potrebama za zabavu.

A ako primijenite najbolji VPN za Netflix za deblokiranje američke Netflix knjižnice, tada će vam omogućiti pristup mnogo većoj biblioteci sadržaja na web mjestu nego što možete učiniti drugačije.

* U našem testiranju koristili smo NordVPN da bismo uspješno deblokirali Netflix US 

Najbolje aplikacije Firestick 2020 - prijenos uživo za filmove, emisije, sport i još mnogo toga!

Najbolje aplikacije Firestick za glazbu u 2018. godini:

Glazba zvuči mnogo bolje kada možete gledati videozapis koji prati određeni glazbeni komad na velikom HD zaslonu i to vam Firestick omogućava. IPod generacija odavno je nestala i danas’Svijet, ekran je važan koliko i sam zvuk, pa pokušajte i pristupite potpuno novom načinu zabavljanja glazbom kroz ove nevjerojatne, najbolje Firestick aplikacije za glazbu u 2018. godini:

Najbolje aplikacije Firestick za glazbu

9. YouTube:

Tko ne’Ne znate za YouTube? To će postati apsolutno neophodno ako želite obnavljati videozapise bilo koje vrste i bilo kojeg žanra. Ali ono što većina ljudi ignorira na ovoj platformi je njezina mogućnost da nudi najcjelovitiji skup glazbene biblioteke nego što inače možete pristupiti, i to previše besplatno!

Od Evanesencea do Nelly Furtado i od Michaela Jacksona’s Najveći hitovi do glave koji prate pjesme poput ColdPlay i Linkin Park, YouTube je sve dobio i njegova je aplikacija lako dostupna na Firestick-u besplatno!

Neke pjesme mogu biti geografski ograničene, tako da ako imate VPN za Firestick, nikad se nećete suočiti ni s kakvim ograničenjima na usluzi. Ali ne mogu vam reći kako možete ukloniti sve one neugodne oglase koji se odjednom mogu pojaviti bilo gdje na usluzi u bilo kojem trenutku!

aplikacija za spotify za firestick10. Spotify:

Sigurno ste živjeli pod stijenom zadnjih 5 godina ako još uvijek nemate utočište’Nisam čuo za Spotify! Ovaj sveobuhvatni, nevjerojatno manevriran i zdrav glazbeni program sada je svijet’s glazbenom uslugom broj jedan u 2018. godini!

Njegova je aplikacija lako dostupna na FireTV trgovini. Ali činjenica da vam omogućuje sinkronizaciju svih svojih uređaja ako su na istoj Wi-Fi mreži čini paklom opciju da se odlučite ako ste obožavatelj glazbe.!

Najbolji dio u tome je što se ne čini’Ne mogu vas gnjaviti bilo kakvim oglasima. To ga čini mojom omiljenom aplikacijom za preuzimanje i instaliranje za pristup pjesmama i drugim glazbenim datotekama na mom Firesticku!

Spotify je besplatna usluga, ali zahtijeva da se prijavite i napravite račun.

Najbolje aplikacije Firestick za sport u 2018. godini:

Sportovi svih vrsta religiozno se prate u cijelom svijetu. Od glavnih nogometnih liga do borbe na visokoj razini, ne može se dogoditi ništa što može poboljšati adrenalin i učiniti vaš dan vrijednijim od zakivanog sportskog natjecanja dvaju visoko konkurentnih entiteta. A strujanje vam je omogućilo da nikada ne propustite nijedan omiljeni sportski događaj!

Gledanje sporta na HD zaslonu putem strujanja sada je vaš Amazon Firestick znatno olakšao, ali da biste osigurali najbolji pristup svim glavnim sportskim događajima, morate shvatiti koje će vam aplikacije najbolje služiti. Dakle, evo tri najbolje Firestick aplikacije za Sport u 2018. godini!

Najbolje aplikacije Firestick za sport11. Mobdro:

Ako je ikad postojao zdrav usluga besplatnog streaminga za sport, Mobdro bi to trebao biti. Prenoseći sportske događaje uživo iz cijelog svijeta, Mobdro se eksponencijalno povećava kao vrhunska usluga za zaljubljenike u sport.

Mobdro djeluje na pretpostavci da dosljedno osigurava najbolju akciju iz svijeta sporta. Aplikacija neprekidno traži takve streamove. Nakon što pronađe takav tok, on ga pruža svojim pretplatnicima. A dječak radi taj posao savršenstvom ili što već!

Aplikacija nije dostupna u Firestick trgovini. Morate je preuzeti ili sa svoje web stranice ili je preuzeti preko aplikacije Downloader. Više o tome kako to učiniti pročitajte naš vodič o najboljem VPN-u za Firestick.

Mobdro također nudi premium verziju koja uslugu oglasa čini besplatnom!

ESPN za aplikacije firestick 201812. ESPN:

Jedno od najpoznatijih imena u svijetu sportske zabave, ESPN je najbolje plaćena sportska aplikacija koju možete osigurati na Amazon Firestick-u. Uz posvećene kanale i mogućnosti streaminga za neizmjerno širok spektar sportskih događaja iz cijelog svijeta, ESPN ima vrhunsku uslugu koja i dalje vlada vrhunskim.

I ne samo sportski streaming uživo, ESPN nudi najbolju analizu prije i nakon meča, posebne sportske dokumentarne filmove, intervjue i puno više što ga čini vrlo sveobuhvatnom platformom ako želite gledati više od igre!

ESPN je plaćena usluga koja dolazi s besplatnim probnim planom. Aplikacija je službeno predstavljena u Amazon trgovini i može se preuzeti s nevjerojatnom lakoćom!

13. FuboTV:

Iako je pružatelj IPTV koji se bavi svim žanrovima, FuboTV također nudi nevjerojatno snaženje ekskluzivnih sportskih kanala! To je vrlo pouzdana opcija pružanja cjelovitog TV iskustva na Firestick-u!

fubotv za ufc firestick

FuboTV je posljednjih mjeseci na vrhu svoje igre! Pružatelj je strujao popularne događaje poput UFC 230, Fifa World Cup ‘18 među ostalima.

Ovo je usluga s plaćanjem, a njena službena aplikacija dostupna je na FireTV trgovini!

PlutoTV je u dijelovima svijeta zabranjen. Ako se nalazite u nekoj od tih zemalja, razmislite o upotrebi VPN-a za deblokiranje usluge na vašem FireTV-u.!

Najbolje aplikacije Firestick za sigurnost interneta:

Među mnogim različitim gore spomenutim aplikacijama poput Netflixa, Hulua, FuboTV-a, ESPN-a, pa čak i čitavog niza drugih postoje geo-ograničene mogućnosti, što znači da’t usmjerava njihovu potpunu ili djelomičnu uslugu izvan određenih geografskih granica. Ali postoji način da se zaobiđu ta ograničenja i to putem VPN usluge!

Iako postoje stotine VPN usluga, nije svatko među njima prikladan za funkcioniranje s vašim Amazon Firestick-om, jer za to je potreban određeni skup značajki koje samo nekoliko pružatelja usluga može ponuditi. Da biste saznali više o takvim značajkama i o VPN-ovima prikladnim za ovu platformu, ovdje pročitajte opsežni pregled VPN-a za Firestick.

Ovdje navodim najbolje 3 VPN aplikacije za vaš Amazon Firestick uređaj!

14. PureVPN:

Ako tražite brzu, pouzdanu i što je još važnije, jeftinu VPN uslugu za svoj Firestick, tada je PureVPN savršena usluga kako bi zadovoljili vaše potrebe. Nudeći jednu od najrasprostranjenijih serverskih infrastruktura sa poslužiteljima u više od 160 zemalja širom svijeta, mogućnosti deblokiranja Netflix US i BBC iPlayer, posebne značajke poput podijeljenog tuneliranja i puno više, PureVPN je među top uslugama na tržištu u ovom trenutku.!

Najbolje aplikacije Firestick za sigurnost interneta

Ima posvećenu aplikaciju Firestick za veću korisničku lakoću, a njen najjeftiniji plan dolazi sa samo 1,65 USD mjesečno!

Najbolje aplikacije Firestick 2020 - prijenos uživo za filmove, emisije, sport i još mnogo toga!

15. ExpressVPN:

Trenutačno je dobro prihvaćena VPN usluga u industriji, a VPV je toliko čvrst koliko i dolazi. ExpressVPN ima veliku reputaciju jer nudi najsnažnije karakteristike svih platformi uređaja. Njegove značajke sa zvjezdicama uključuju 2000+ značajki, namjensku aplikaciju za Firestick, ekskluzivni vodiči za instalaciju, podršku za chat uživo i još mnogo toga!

ExpressVPN za Firestick

Njegov najjeftiniji plan sada nudi 49% popusta! Kroz to možete dobiti uslugu za samo 6,67 USD mjesečno u posebnom planu od 15 mjeseci!

Najbolje aplikacije Firestick 2020 - prijenos uživo za filmove, emisije, sport i još mnogo toga!

16. NordVPN:

S preko 5000+ poslužitelja koji se nude širom svijeta i impresivnih mogućnosti deblokiranja, NordVPN ostaje vrhunski VPN servis koji je stekao povjerenje korisnika širom svijeta. NordVPN nudi neke od najimpresivnijih sigurnosnih značajki za svoje korisnike, uključujući Double VPN i Onion over VPN. Stoga je vrlo raznolik davatelj usluga u odnosu na ostale na ovom popisu.

Nordvpn za firestick

Jedina mana ove VPN je ta što se ne čini’još ne nudim namjensku aplikaciju Firestick. Ako ga želite koristiti na svom Firesticku, tada ćete ga morati instalirati metodom bočnog opterećenja.

Njegovi najjeftiniji cjenovni planovi nude uslugu korisniku za samo 3,49 USD mjesečno!

Najbolje aplikacije Firestick 2020 - prijenos uživo za filmove, emisije, sport i još mnogo toga!

Aplikacije Firestick Reddit Recenzije:

Ponekad se iznenadite i ovo je bila samo jedna od tih prilika. Kad sam se prebacio na Reddit kako bih provjerio mišljenja korisnika o najboljim Firestick aplikacijama prema preferencijama korisnika, neobično sam našao stranicu kako šuti o temi.

Sve što sam mogao pronaći o ovoj temi na Redditu bile su neke selektivne teme o temama poput Mobdro alternative. Neki su komentari sažeti iz ovih tema i spomenuti dolje:

Komentar iz rasprave Christian_Lloyd_’komentar iz rasprave "Aplikacije poput Mobdro-a?".

Druga pomalo relativna nit ove teme bila je ona u kojoj su ljudi raspravljali o metodama bočnog opterećenja. Ovdje sam dolje dao nekoliko komentara iz te teme:

Komentar iz rasprave Impulse215’komentar iz rasprave "[Pitanje] Koje aplikacije možete postaviti na Firestick i funkcionalne su?".

Komentar iz rasprave angelboy65’komentar iz rasprave "[Pitanje] Koje aplikacije možete postaviti na Firestick i funkcionalne su?".

Osim ovoga, nisam našao ništa što bi se u potpunosti moglo povezati s temom na Redditu. Pretpostavljam da ćete se morati zadovoljiti analizom u ovom vodiču. S vlastitim prijedlozima o temi također možete pronaći niže u komentarima!

Ne zaboravite provjeriti naš najnoviji vodič Reddit vpn.

Najčešća pitanja o Amazon Firestick aplikacijama:

Koje vrste kanala možete dobiti uz FireStick?

Kroz aplikacije Firestick. možete pristupiti svim vrstama TV programa uživo, filmova i sportskih sadržaja između ostalog

Postoji li mjesečna naknada za Firestick?

Ne, ne postoji mjesečna naknada za Firestick. Trebat ćete samo platiti jednom da kupite uređaj i to je to. Međutim, morat ćete platiti bilo koju pretplatu za uslugu kojoj pristupate putem Amazon Firestick-a

Koje su aplikacije dostupne na Firesticku?

Firestick nudi sve vrste aplikacija u rasponu od sporta do glazbe i od softvera do web mjesta za streaming filmova. Također nudi i TV programe uživo, u besplatnim i plaćenim kategorijama.

Što su Jailbroken firesticks?

Jailbroken Firesticks može prebaciti aplikacije koje nisu predstavljene na FireTV-u’službena trgovina aplikacija! Svi Firestorks i FireTV uređaji mogu biti blokirani ako znate kako to ispravno raditi. Metoda Sideloading je najpoželjnija metoda pouzdanog zatvaranja vatrenih dasaka.

Zaključak:

Amazon Firestick je najbolji uređaj za strujanje bez sumnje! I to’s jer nudi puno više mogućnosti i kompatibilnosti. nego njegovi suvremenici. Od najboljih aplikacija za televizijske kanale uživo do sportskih i glazbenih aplikacija za streaming glazbe, doslovno možete dobiti bilo koju aplikaciju koja se instalira i konfigurira na vaš Firestick omogućavajući vam nevjerojatno povećanje vrijednosti koju zaštitite iz ovog uređaja!

Spomenuti popisi aplikacija samo su najbolje aplikacije za svaki žanr na koje sam se fokusirao na ovom popisu. Ali to’nije tako, jer postoje stotine drugih aplikacija koje nude najrazličitije usluge na Firesticku.

Provjerite ih i ako pronađete nešto zanimljivo što se može naći na našim popisima gore, onda ih navedite u nastavku komentara! Rado ću razgovarati s vama o ovoj temi i izmijeniti svoje popise ako vašu aplikaciju smatram dovoljno relevantnom!

Zapalite Streaming World s Firestick-om počevši od danas!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me