Najboljša mesta za hudournike in 100% delujoče alternative razrušenih mest

Ker so zakoni o internetu postajali iz dneva v dan strožji, je prišlo do resne zagate proti spletnim mestom P2P / Torrenting. Lovci na kršitev avtorskih pravic se trudijo, da bi na najboljši ravni zaustavili priljubljena spletna mesta, kot je “KickassTorrents” in TPB. Večina znanih mest za hudournike je zaprtih. KAT pa, tako kot njegovo ime, spletno mesto nenehno brca njihovo **, se znova pojavlja na novih domenah - vsakič, ko jih kdo premakne!

Krent Torrents je bil zaprt, potem ko se je Apple Inc. pritožil zoper svojega lastnika Artema Vaulina. Obtožen je bil, da je prek čikaškega strežnika distribuiral piratske vsebine v vrednosti več kot milijardo dolarjev. Apple je zahteval Artem Vaulin’s kanadskim ponudnikom internetnih storitev (ki je gostil KAT’s čikaškim strežnikom) za prenos osebnih podatkov uporabnika, ki je prenesel glasbeni album iTunes. Od takrat številni “klon” spletna mesta so prevzela internet. Toda v večjih delih sveta so ta mesta omejena na geo, ki bodo morda potrebovala povezavo prek delujočega VPN-ja za prenos hudournikov.

V vaši regiji bo blokiranih veliko mest hudournikov, navedenih v tem priročniku ali drugje. Za dostop do teh hudourniških mest je Surfshark VPN na voljo z neomejenimi več povezavami, zasebnim puščanjem DNS, funkcijo Kill Switch s samo 1,99 USD / mesec.

Tu je nekaj najboljših strani hudournikov

1.      Dodatno Hudournik

Spletna mesta Torrent pogosto postanejo dražljivi zakoni o kršenju avtorskih pravic, zaradi česar blokirajo hit platforme, kot so ExtraTorrent. Vendar pa je alternativa Torrentz tudi po izklopu hitro začela na drugi domeni. Preden je kdo uganil, je spletno mesto že ustvarilo stalno uporabniško bazo z veliko rednimi prenašanjem / deljenjem hudournikov. V njem so priljubljene skupine za izdajo ETTV in ETRG, kar pomeni, da ga lahko kadar koli uporabljate za gledanje HD filmov in TV oddaj, skupaj s prenosom programov, glasbe, dokumentov, anime itd..

dodatni hudournik

2. RARBG

RARBG, ki je bil predstavljen leta 2008 kot bolgarsko spletno mesto za sledenje, je zdaj močna alternativa Torrent, ki je uspela ustvariti ogromno bazo oboževalcev po vsem svetu. Nastopila je tudi na prvih desetih spletnih mestih leta 2015, saj je veliko uporabljalo spletno mesto za P2P / Torrenting najrazličnejših vsebin. Če zgornje rešitve izklopite, je RARBG dobra izbira za prenos vsega iz knjig, stripov, TV oddaj, programske opreme, iger, filmov in glasbe. Lahko se celo prijavite in postanete del skupnosti RARBG.

rarbg

3. 1337X

Izbira, ki so na voljo za alternative Torrent, nima nobenih omejitev. 1337x je še en primer uspešnega spletnega mesta hudournikov, ki se še naprej vrača po internetu, čeprav je bil blokiran iz iskalnikov. Spletno mesto zdaj deluje na novi domeni, v kateri bodo uporabniki lahko prenašali / delili hudournike. Zahvaljujoč enostavni in preprosti zasnovi strani je iskanje hudournikov kos torte. Zaradi tega je spletna stran pridobila precej priljubljenost med ljubitelji hudournikov.

1337x

4. kokice Čas

Čas Popcorn je vaša rešitev številka ena za nalaganje hudournikov za filme / TV oddaje, hkrati pa uporabnikom omogoča, da hkrati prenašajo vsebino. Gre za večplatno programsko odjemalce BitTorrent, ki uporablja medijski predvajalnik za prikaz vsebine več hudourniških spletnih mest. Vmesnik platforme je izjemno čist in čist. Filmi in TV-oddaje so razporejeni v sličicah in naslovih filmov na podoben način kot Netflix.

čas kokice

5. Lime hudourniki

LimeTorrents je še eno torrent spletno mesto, ki v zadnjem času ustvarja valove v domeni hudourništva. Po mnenju številnih kritikov je videti kot kopija LimeWire, vendar ponuja enostavnejši in privlačnejši uporabniški vmesnik & navigacija po spletni strani. Torrenti imajo ustrezno statistiko, ki ponuja semena, vrstnike, zdravje in prenose statistike v realnem času.

Lime Torrents sledi podobnemu vmesniku kot KickAssTorrents, vključno s kategoriziranim iskanjem, hitrim brskanjem po meniju in zelo dobro seznama trendih hudournikov na domači strani, kot je KAT. Spletno mesto ponuja tudi namensko trending stran, sijajen FAQ, najnovejše novice o torrentih, funkcijo iskalnega oblaka in ekskluziven razdelek za hudourniške stranke.

apnene hudournike

6. EZTV

Če ste pravi, kaže, da je fanatik fanatičen, potem je EZTV pravi kraj za vas. EZTV je nedavni dodatek hudourniškim spletnim mestom, ki ponuja ogromno knjižnice televizijskih oddaj, ki vam omogočajo, da dnevno odkrivate priljubljene TV-oddaje. Spletno mesto ne vsebuje samo kakovostnih hudournikov s številnimi semeni, ampak tudi priporoča uporabo orodij za zasebnost, da se izognete obvestilom o kršitvah & pravni postopek.

eztv

EZTV članom ponuja tudi kategoriziran seznam sezonskih oddaj, namenski forum, dobro vzdrževan FAQ in veliko skupino sejalcev hudournikov & pijavci. Razpoložljivost hudournikov je zelo dobra, veliko semen je na voljo za večino oddaj, hudourniki pa so vedno z odličnim zdravjem.

7. Torrent reaktor

Zdaj ni primerljivega, da so KickAssTorrents, ExtraTorrent in TPB prepovedani. Torrent Reactor je idealen kraj za iskanje najnovejših in najbolj priljubljenih hudournikov z dobrim zdravjem. Torrent Reactor je sijajen vir za prenos filmov in TV oddaj, vendar bodite pozorni na adware & vohunska programska oprema.

8. Torrent Project

hudourniški projekt

Torrent Project je dokaj nova storitev indeksiranja, a ta novinec ni tu, da bi se naselil v malih ligah. Torrent Project, ki ga poganja ogromna knjižnica z 9,8 milijona hudournikov, je hitro postal zavist avtorskih avtorskih pravic. TorrentProject ne gosti hudournikov z lastnih strežnikov, temveč deluje kot iskalnik, ki poizveduje rezultate iz drugih storitev indeksiranja torrentov, kot so TPB, KAT, SumoTorrents, Torrent Reactor in drugi. Številka 8 na našem seznamu najboljših torrentov.

Ogledala / alternative Pirate Bay

gusarsko zrcalo

Če je glavno spletno mesto TPB.org manjkalo, se lahko za prenos hudournikov vedno zanesete na klonske domene. Čeprav lahko nekateri povzročajo malo težav in se nalagajo neverjetno počasi, jih večina ponuja enako raven združljivosti in funkcionalnosti kot originalno spletno mesto. Če želite takoj začeti s P2P / Torrenting, potem je seznam najboljših klonov in ogledalskih spletnih mest Pirate Bay:

 1. ThePirateBayOnline
 2. Thepiratebay.asia
 3. Thepiratebay.fun
 4. Thepiraybay.co.in
 5. Thepiratebay.wtf
 6. Thepiratebay.pet
 7. Thepiratebay.rocks

KickassTorrents alternative

Tu je nekaj alternativnih mest za KAT:

 1. Kickasstorrent.to
 2. Tor-cr.org
 3. kat.am
 4. Kat.li (aka Kat.how)
 5. katcr.co
 6. kickass.cd

Najboljše možnosti ExtraTorrent

 1. ISOhunt
 2. Rarbg
 3. 1337x
 4. YTS (naloži torrente samo v 720p in 1080p)
 5. Zooqle
 6. EZTV
 7. Hudournik reaktor
 8. Torrent Project
 9. Gusarski zaliv

Najboljše TorrentHound alternative

 • Čas PopCorn
 • TorLock
 • Sejalec
 • Hudourniki
 • Nyaa.Si
 • LimeTorrents
 • RuTracker
 • Torrentz2
 • Zooqle
 • izoHunts

Najboljše NYAA alternative za gledanje anime

1. maja 2017 so legendarno spletno mesto hudournikov NYAA odstranili po sedemletnem boju z japonskimi avtorskimi troli. NYAA je bila osrednje BitTorrent središče za zabavo v jugovzhodni Aziji, predvsem Anime & Južnokorejski filmi

Seznam najboljših NYAA alternativ

 1. Horriblesubs.info
 2. Pantsu NYAA
 3. Shanaproject.com
 4. TheHylia.com
 5. RUTracker
 6. Delitev anime
 7. Tokio Toshokan

Najboljše igre Torrent Sites

Ali ste pogrešali prenos brezplačnih iger z vašega najljubšega mesta za hudournike? Čeprav boste morda morali čez nekaj težav z “namestitev”, ker greš gusarstvo namesto v nakup, se na koncu splača vložiti še dodaten napor. Torej, brez nadaljnjih besed, tukaj je seznam najboljših iger za hudournike:

 1. GazelleGames
 2. Prenos iger Torrents
 3. ISO lov
 4. SeedPeer
 5. Prenos PCGames
 6. TorrentsGames
 7. TorrentBees
 8. CroTorrents
 9. Igre Torrents
 10. TorrentSnack igre
 11. Ocean iger
 12. FitGirl Repacks

Pomen uporabe VPN Online

Za tiste, ki uganite, kako je FBI uspel ujeti enega najbolj iskanih in skrivnostnih ljudi na planetu, se vam bo to zdelo zanimivo. Artem Vaulin, lastnik in skrbnik KickassTorrents, je naredil preprosto ČLOVEKOVO NAPAKO! Nakupil je majhen nakup pri Apple iTunes z IP naslovom, ki se uporablja za upravljanje njegovega spletnega mesta in je navedel na Facebooku.

Malokdo je vedel, da bi ta ena napaka končala celo življenje, saj sta ISP in Facebook naprej s FBI-jem potrjevala osebne podatke, povezane s IP-naslovom. Kmalu so ga obtožili štiričlanske ameriške kazenske obtožbe za pranje denarja in nezakonito distribucijo filmov in glasbe v vrednosti 1 milijarde dolarjev, kar ne šteje desetine in milijonov, ustvarjenih iz prihodkov od oglasov.

Čeprav Vaulin trenutno ni iz zapora, po nekaj težkih letih (izpuščen z varščino 108.000 dolarjev) ne more zapustiti države nikoli več. Vsemu temu bi se lahko izognili, če bi le Vaulin razmišljal, da bi uporabil storitev VPN, da bi prikril svoj IP naslov in se znebil suma preiskovalcev FBI-ja. Če s tem ne dokažemo, kako pomembni so VPN-ji za hudournike, potem ne vemo, kaj bo!

V vaši regiji bo blokiranih veliko mest hudournikov, navedenih v tem priročniku ali drugje. Za dostop do teh hudourniških mest je Surfshark VPN na voljo z neomejenimi več povezavami, zasebnim puščanjem DNS, funkcijo Kill Switch s samo 1,99 USD / mesečno. Obiščite Surfshark30 dni garancije vračila denarja

Zaključek:

Torrenting vam omogoča dostop do potrebnih predstavnostnih datotek, ki zagotavljajo skoraj vse zvrsti, od filmov do iger in programske opreme do glasbe, tako da’s nujno, da namesto, da bi to dejavnost povsem prestrašili zaradi zaprtja nekaterih dragocenih mest Torrentinga, kot je Torrenthound, veste več o najboljših alternativah teh spletnih mest, da bo vaša Torrenting igra močnejša kot kdajkoli prej!

Ta priročnik je opisal najboljše alternative Torrenthound in sestavljen iz najboljših med stotinami, ki obstajajo tam. Vendar ne pozabite na to dve stvari, prvič, da zagotovo potrebujete namenjen VPN, da vas zaščitite med Torrentingom in drugič, da je Torrenting na vsaki napravi nekoliko drugačen in to lahko vidite tudi v našem vodniku Torrents v iOS-u, zato poskusite biti bolj specifično za platformo, da bi dosegli najboljše rezultate.

Če bi imeli težave s katero koli od tukaj naštetih drugih možnosti, to omenite v spodnji komentarji, bi se po preverjanju veljavnosti težave več kot z veseljem zavezali k spremembi vodnika. Pustiti’si prizadevamo za izgradnjo močnejšega, varnejšega, zanesljivega in zakonitega sveta Torrentinga.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me