Най-добрите торент сайтове и 100% работещи алтернативи на разбити сайтове

Тъй като законите за интернет стават все по-строги с всеки изминал ден, имаше сериозен замах срещу уеб сайтовете на P2P / Torrenting. Ловците за нарушаване на авторски права се опитват най-добре на ниво да закрият популярни сайтове като “KickassTorrents” и TPB. Повечето от известните сайтове за торенти са затворени. KAT, обаче, точно като името си, сайтът продължава да ги рита ** доста яростно, като се появява отново в нови домейни – всеки път, когато човек бъде свален!

KAT Torrents беше спрян, след като Apple Inc. подаде жалба срещу собственика си Артем Ваулин. Той беше обвинен в разпространение на пиратско съдържание на стойност над 1 милиард долара чрез сървър, базиран в Чикаго. Apple поиска Артем Ваулин’s Канадски ISP (който хоства KAT’s Чикагски сървър) за предаване на личната информация на потребителя, който е изтеглил музикален албум на iTunes. Оттогава многобройни “клонинг” уебсайтове са превзели интернет. Но тези сайтове са ограничени географски в повечето части на света, което може да изисква да се свържете чрез работещ VPN за изтегляне на торенти.

Много торент сайтове, изброени в това ръководство или другаде, ще бъдат блокирани във вашия регион. За да получите достъп до тези торент сайтове, Surfshark VPN е удобен с неограничени мулти-връзки, частни DNS течове, функция за превключване на Kill само $ 1,99 / месец.Посетете Surfshark30 дни Гаранция за връщане на парите

Contents

Ето някои от най-добрите сайтове за торент

1.      екстра порой

Торент сайтовете често стават жертва на дразнещи закони за нарушаване на авторски права, което води до блокиране на хитови платформи като ExtraTorrent. Въпреки това, дори след изключването му, алтернативата Torrentz бързо стартира в друг домейн. Преди някой да се досети, сайтът вече генерира стабилна потребителска база с много редовно изтегляне / споделяне на торент. Той е дом на популярните групи за издаване на ETTV и ETRG, което означава, че можете да го използвате за гледане на HD филми и телевизионни предавания по всяко време, заедно с изтегляне на програми, музика, документи, аниме и т.н..

допълнителен торент

2. RARBG

Създаден през 2008 г. като български сайт за проследяване, RARBG вече е силна алтернатива на Torrent, която успя да генерира огромна фен база в световен мащаб. Той също така се появи в първите десет сайта на 2015 г., като много от тях използват уебсайта за P2P / Torrenting на широк спектър от съдържание. Ако горните решения се изключат, RARBG е добър избор за изтегляне на всичко от книги, комикси, телевизионни предавания, софтуер, игри, филми и музика. Можете дори да се регистрирате и да станете част от RARBG общността.

rarbg

3. 1337X

Няма ограничения в избора, наличен за Torrent алтернативи. 1337x е друг пример за хитов торент уебсайт, който продължава да върне обратно в интернет, въпреки че е блокиран от търсачките. Сега сайтът работи с нов домейн, за да могат потребителите да се наслаждават на изтеглянето / споделянето на торенти. Благодарение на лесния си за използване и прост дизайн на страниците търсенето на торенти е парче торта. Това доведе до това, че уебсайтът придоби доста голяма популярност сред любителите на торентите.

  O lado sombrio do setor de VPN - Todas as VPNs são confiáveis?

1337x

4. Пуканки път

Popcorn Time е вашето решение номер едно за изтегляне на торенти за филми / телевизионни предавания, като същевременно позволява на потребителите да предават едновременно съдържанието. Това е мултиплатформен, безплатен софтуер BitTorrent клиент, който използва медиен плейър за изпълнение на съдържание от няколко торент уебсайтове. Интерфейсът на платформата е изключително чист и чист. Филмите и телевизионните предавания са изложени в миниатюри и филмови заглавия по подобен начин на Netflix.

време за пуканки

5. Тонове на вар

LimeTorrents е поредният торент уебсайт, създаващ вълни в сферата на торентите наскоро. Според редица критици изглежда като копие на LimeWire, но осигурява по-опростен атрактивен потребителски интерфейс & навигация в уебсайта. Торентите имат подходяща статистика, предлагаща семена, връстници, здраве и статистика за изтегляне в реално време.

Lime Torrents следва подобен интерфейс на този на KickAssTorrents, включително категоризирано търсене, меню за бързо преглеждане и много познат списък с тенденции на торентите на началната страница като KAT. Уебсайтът също предлага специална тренд страница, блестящ FAQ, най-новите новини за торент, облак за търсене и изключителен раздел за торент клиенти.

липа порой

6. EZTV

Ако сте истински сезон показва фанатични, тогава EZTV е мястото за вас. EZTV е скорошно допълнение към торент сайтове, предлагащи огромна библиотека от телевизионни предавания, които ви позволяват да откривате любими телевизионни предавания ежедневно. Уебсайтът предлага не само висококачествени торенти със значителни семена, но също така препоръчва да се използват инструменти за поверителност, за да се избегнат известия за нарушения & юридически иск.

EZTV

EZTV предлага на членовете категоризиран списък от сезонни шоу програми, специализиран форум, добре поддържан FAQ и огромна общност от торен сеялки & Лийчъри. Наличието на торенти е много добро, като много семена са достъпни за повечето предавания плюс торентите винаги са с много добро здраве.

7. Торент реактор

Сега няма сравнимо, че всички KickAssTorrents, ExtraTorrent и TPB са забранени. Torrent Reactor е идеално място за намиране на най-новите и тенденциозни торенти с добро здраве. Torrent Reactor е блестящ източник за изтегляне на филми и телевизионни предавания, но се пазете от рекламен софтуер & шпионски софтуер.

  Kupite vrhunske VPN usluge s debitnom karticom

8. Торент проект

торент проект

Torrent Project е доста нова услуга за индексиране, но този новак не е тук, за да се настани в малките лиги. Изпълнен от огромна библиотека от 9,8 милиона торента, Torrent Project бързо се превърна в завистта на троловете за авторски права. TorrentProject не хоства торенти от собствените си сървъри, по-скоро действа като търсачка, която пита резултати от други услуги за индексиране на торенти като TPB, KAT, SumoTorrents, Torrent Reactor и други. Класиран номер 8 в нашия списък с най-добри торенти алтернативи.

Огледала / алтернативи на пиратския залив

огледало за пиратски залив

Ако основният уебсайт на TPB.org не работи, винаги можете да разчитате на клонирани домейни за изтегляне на торенти. Въпреки че някои могат да създадат малко проблеми и да се заредят невероятно бавно, повечето от тях предлагат същото ниво на съвместимост и функционалност като оригиналния сайт. Ако искате да започнете незабавно с P2P / Torrenting, ето списък с най-добрите клонове и огледални сайтове на Pirate Bay:

 1. ThePirateBayOnline
 2. Thepiratebay.asia
 3. Thepiratebay.fun
 4. Thepiraybay.co.in
 5. Thepiratebay.wtf
 6. Thepiratebay.pet
 7. Thepiratebay.rocks

KickassTorrents Алтернативи

ето някои алтернативни сайтове на KAT:

 1. Kickasstorrent.to
 2. Tor-cr.org
 3. kat.am
 4. Kat.li (известен още като Kat.how)
 5. katcr.co
 6. kickass.cd

Най-добрите алтернативи на ExtraTorrent

 1. ISOhunt
 2. Rarbg
 3. 1337x
 4. YTS (Изтеглете торентите само в 720p и 1080p)
 5. Zooqle
 6. EZTV
 7. Торент реактор
 8. Торент проект
 9. Пиратският залив

Най-добрите TorrentHound алтернативи

 • PopCorn Time
 • TorLock
 • Seedpeer
 • Torrents.Me
 • Nyaa.Si
 • LimeTorrents
 • RuTracker
 • Torrentz2
 • Zooqle
 • isoHunts

Най-добрите алтернативи на NYAA за гледане на аниме

Сайтът на легендарните торенти на NYAA беше свален до 1 май 2023 г., след като започна 7-годишна битка с японски тролове за авторски права. NYAA беше централен център на BitTorrent за забавления в Югоизточна Азия, предимно Аниме & Южнокорейски филми

Списък на най-добрите алтернативи на NYAA

 1. Horriblesubs.info
 2. Pantsu NYAA
 3. Shanaproject.com
 4. TheHylia.com
 5. RUTracker
 6. Аниме-Sharing
 7. Токио Тошокан

Най-добрите сайтове за торенти на игри

Мис да изтеглите безплатни игри от любимия си торент сайт? Въпреки че може да се наложи да минете през малко караница с “инсталация”, тъй като вие отивате пират, а не купувате, допълнителните усилия си заслужават в края. Така че, без допълнително обожание, ето списък на най-добрите торент сайтове за игри:

 1. GazelleGames
 2. Изтегляне на торенти на игри
 3. ISO лов
 4. SeedPeer
 5. PCGames-изтегляне
 6. TorrentsGames
 7. TorrentBees
 8. CroTorrents
 9. Торенти за игри
 10. TorrentSnack игри
 11. Океан от игри
 12. FitGirl Repacks

Значението на използването на VPN онлайн

За тези от вас, които се досещате как ФБР успя да се добере до един от най-желаните и потайни хора на планетата, може да ви се стори това интересно. Артем Ваулин, собственик и администратор на KickassTorrents, направи проста ЧОВЕШКА ГРЕШКА! Той направи малка покупка в Apple iTunes с IP адрес, използван за управление на уебсайта му и беше посочен във Facebook.

  IPVanish Membantu Keamanan Dalam Negeri dalam Menangkap Tersangka Pidana!

Малко знаеше, че тази една грешка в крайна сметка ще управлява целия му живот, тъй като ISP и Facebook продължиха да потвърждават личните данни, свързани с IP адреса с ФБР. Скоро той беше обвинен в четиричленно наказателно обвинение за САЩ за пране на пари и незаконно разпространение на филми и музика на стойност 1 милиард долара, което не отчита десетките и милионите, генерирани от приходи от реклама.

Въпреки че в момента Ваулин е извън затвора, след няколко тежки години (освободен срещу гаранция от 108 000 долара), той не е в състояние да напусне страната никога. Всичко това би могло да се избегне, ако само Ваулин се беше замислил да използва VPN услуга, за да маскира IP адреса си и да се отърве от подозренията на следователите от ФБР. Ако това не докаже колко важни VPN са за торент, тогава не знаем какво ще стане!

Много торент сайтове, изброени в това ръководство или другаде, ще бъдат блокирани във вашия регион. За да получите достъп до тези торент сайтове, Surfshark VPN е удобен с неограничени мулти-връзки, частни DNS течове, функция за превключване на Kill само $ 1,99 / месец.Посетете Surfshark30 дни Гаранция за връщане на парите

Заключение:

Torrenting ви позволява да осъществявате достъп до необходимите му медийни файлове, обслужващи почти всички жанрове, вариращи от филми до игри и от софтуер до музика, така че’е наложително, вместо да избягвате напълно тази дейност поради затварянето на някои ценни Torrenting сайтове като Torrenthound, знаете повече за най-добрите алтернативи на тези сайтове, за да поддържате играта си Torrenting по-силна от всякога!

Това ръководство беше за най-добрите алтернативи на Torrenthound и се състои от кои са най-добрите сред стотиците, които съществуват там. Въпреки това, имайте предвид две неща, първо, че определено имате нужда от специализиран VPN, за да ви защити по време на Torrenting и второ, че Torrenting е малко по-различен на всяко устройство и можете да видите това очевидно в нашето ръководство за Torrents на iOS, така че опитайте да бъдете по-конкретна платформа, за да постигнете най-добри резултати.

Ако сте имали проблеми с някоя от алтернативите, изброени тук, не споменавайте това в нишката за коментар по-долу, с удоволствие ще се задължа да промените ръководството, след като проверите валидността на проблема. Позволявам’се стремим да изградим по-мощен, по-сигурен, надежден и легален свят на Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me