Най-добрите приложения за Firestick 2020 – Предаване на живо за филми, предавания, спорт и други!

..От въвеждането си Firestick се превърна в любим на потребителите, тъй като предлага хиляди приложения за забавление, от които да избирате. От поточни приложения като Netflix, Hulu и Amazon Prime до безплатни музикални приложения като YouTube и Spotify, няма нищо по-подходящо за захранване на домашно забавление в наши дни от Firestick. И още нещо е, че можете дори да предавате географско ограничено съдържание във всички тези приложения, ако използвате Best VPN за firestick. За повече информация относно най-добрите приложения за Firestick, прочетете това пълен наръчник за Best Firestick Apps от BestVPN.co!

Най-добрите приложения на Firestick за филми и предавания през 2018 г .:

Firestick е едно от най-добрите поточни устройства на пазара в момента, построено от Amazon, в света’Най-голямата фирма за електронна търговия, днес се превърна в сила да се съобразяваме в света на домашните забавления.

Използването му е толкова лесно, колкото включването и възпроизвеждането, защото устройството е съвместимо с почти всички основни телевизори и медийни устройства. Но най-добрата част за това устройство е броят на приложенията, които можете да стартирате на него.

Повечето други стрийминг пръчки и устройства като Roku и Chromecast, въпреки че са подобни, не’не предлагам на потребителите с толкова широк набор от възможности, когато става въпрос за приложения, колкото Firestick.

И знаете ли какво’е най-голямата уловка тук? Въпреки че сте официално обхванати от собствения си appstore, можете също така лесно да изтегляте приложения от Google Play Store с невероятна лекота, което ви позволява да увеличите обхвата си на избор до много по-широк спектър.

В това ръководство ще ви предам най-добрите приложения за всяка категория на Firestick. Затова нека започнем с 8-те най-добри приложения, платени и безплатни, за филми и шоута през 2018 г. на Firestick:

най-добрите приложения за firestick

1. Netflix:

То’s наистина не brainer. Netflix е светът’s най-доминиращата стрийминг платформа и вече е глава и рамене над всички други стрийминг услуги по отношение на предлаганото съдържание. От антологичната поредица Черно огледало до историческата драма „Короната“ няма недостиг на съдържание в Netflix, така че това приложение е задължително за вашия Firestick. Платено е, но абонаментът му изобщо не е скъп.

Най-добрите приложения за Firestick за филми и предавания

2. Хулу:

Друга предстояща и идваща стрийминг услуга, Hulu е малко по-различна от Netflix по това, че предлага стрийминг библиотека, но също така предлага телевизионни канали на живо в своите сервизни пакети. Официалното му приложение е достъпно в магазина за приложения Firestick и отговаря на едно от най-високо платените поточни приложения в платформата.

приложението kodi firestick

3. Kodi:

Следва Kodi, който сам по себе си не е особено стрийминг услуга, но улеснява опциите за стрийминг за потребителите в много по-голямо количество от конвенционалните доставчици на стрийминг. Предлагайки стотици добавки, това приложение може да ви позволи да правите всичко - от гледане на филми до стрийминг на живо на живо, Kodi никога не разочарова. Приложението е безплатно, но добавките на трети страни обикновено се заплащат, ако искате най-добрите от партидата.

appbox firestick ап

4. Showbox:

Най-високо оцененото безплатно безплатно стрийминг приложение за устройства с Android, Showbox предлага цялостно портфолио от съдържание, за да задоволи повечето нужди на потребителите за забавление. Категориите, които обхваща са свързани с филми и телевизионни предавания. Приложението все още не е официално достъпно на Firestick’s магазин за приложения, но все пак можете да го изтеглите и инсталирате директно чрез неговия APK файл или да използвате метода на странично зареждане, за да го получите от Google Play Store.

Плутонов телевизор за военен

5. Плутонов телевизор:

Безплатни доставчици на онлайн телевизионни потоци не’няма да се получи по-добре от Pluton TV. Това е водеща услуга, предлагаща огромни 100+ канала през платформата си и е идеалният заместител, ако искате да се режете шнур в скоро време. На телевизия Плутон няма недостиг на избор, когато става дума за канали. Услугата дори планира да разнообрази категориите си още повече в близко бъдеще. То’е безплатно приложение и е официално достъпен в магазина за приложения Firestick.

крак firestick ап 2018

6. Крек:

Едно от най-добрите безплатни приложения за развлечение, които ще бъдат хоствани в екосистемата на приложението Firestick, Crackle се оказа сигурен удар с потребителите на устройството с течение на времето. Разработен от Sony, Crackle се отличава с върхово съдържание на забавното съдържание. Това включва филми и телевизионни предавания на почти всички видове жанрове, позволяващи на потребителите да имат достъп до по-широка база съдържание.

Той има специална функция за родителски контрол, която ви дава контрол върху това, което е на разположение за гледане в приложението. Това прави това невероятно безопасен вариант за пълноценно забавление.

Приложението му е официално представено в магазина за приложения FireTV.

7. SlingTV:

Ако сте пламенен режещ кабел, тогава може би определено сте попаднали на името SlingTV. Предлагайки върха на линията на живо канали и някои страхотни ценови планове, отговарящи на всякакъв вид бюджети и нужди, SlingTV вече заложи мястото си като един от най-добрите онлайн телевизионни доставчици там. Дори UFC боевете са лесно достъпни на платформата, заедно с други такива важни забавни събития.

sling-tv firestick

SlingTV е платена услуга и можете лесно да намерите приложението й в магазина за приложения на FireTV.

crunchyroll за приложения за firestick

8. CrunchyRoll:

За всички тези фенове на анимето, CrunchyRoll е най-добрата услуга, за която можете да се регистрирате.

Японското анимирано съдържание доминира над възможностите за забавление в това страхотно приложение. Но винаги имате възможност да промените езика според предпочитанията си. С повече от 15k + часа налично съдържание, CrunchyRoll определено трябва да бъде инсталиран на вашия Firestick.

Това е платена услуга и се предлага с 2 седмичен пробен план.

Приложения Firestick за филми и телевизия: Автор’s препоръка:

Въпреки че определено съм голям почитател на всички видове забавления и наистина се възхищавам на всички тези страхотни филмови и телевизионни приложения, които изброих по-горе, за да ми позволят да задоволя желанието си за придобиване на пълноценно забавно преживяване, има едно приложение сред тях списъкът определено.

И това е Netflix.

Netflix е поточна услуга номер едно в момента и никое друго приложение или услуга не се приближава дори до нея. Предлагайки невероятни шоута като Orange е Новото черно, Короната, Черното огледало, Незнайковите неща и други, качеството на съдържанието в това приложение е на съвсем друго ниво в сравнение с останалите имена, споменати в този списък.

Ако аз избрах единственото приложение, което да правя на устройството си Firestick, то безспорно това ще е Netflix. Дори ценовите планове на тази услуга са изключително достъпни за потребители с различни нужди за забавление.

И ако разгърнете най-добрия VPN за Netflix, за да деблокирате библиотеката на Netflix в САЩ, тогава това ще ви позволи да получите достъп до много по-голяма библиотека със съдържание на сайта, отколкото можете да направите по друг начин.

* В нашето тестване използвахме NordVPN, за да деблокираме успешно Netflix US 

Най-добрите приложения за Firestick 2020 - Предаване на живо за филми, предавания, спорт и други!

Най-добрите приложения на Firestick за музика през 2018 г .:

Музиката звучи доста по-добре, когато можете да гледате видеоклипа, който придружава определено музикално парче на голям HD екран и това е, което Firestick ви позволява да постигнете. IPod поколението вече е отдавна и днес’свят, екранът е толкова важен, колкото и самият звук, така че опитайте и получите достъп до изцяло нов начин да се забавлявате от музика чрез тези невероятни, най-добрите Firestick приложения за музика през 2018 г.:

Най-добрите приложения за Firestick за музика

9. YouTube:

Кой не’не знам за YouTube? Това става абсолютно необходимо, ако искате да гледате видеоклипове от всякакъв вид и от всеки жанр. Но това, което повечето хора пренебрегват при тази платформа, е способността й да предлага най-пълния набор от музикална библиотека, отколкото можете да получите достъп до друго, и това също безплатно!

От Evanesence до Нели Фуртадо и от Майкъл Джексън’s Най-големи хитове до главата, чукащи песни на групи като ColdPlay и Linkin Park, YouTube има всичко и приложението му е лесно достъпно на Firestick безплатно!

Някои песни могат да бъдат гео ограничени, така че ако имате VPN за Firestick, никога няма да се сблъскате с каквито и да било ограничения за услугата. Но не мога да ви кажа как можете да премахнете всички онези неудобни реклами, които изведнъж могат да се появят навсякъде по услугата по всяко време!

приложение за spotify за firestick10. Spotify:

Сигурно живеете под скала през последните 5 години, ако все още сте го имали’не съм чувал за Spotify! Това всеобхватно, невероятно маневрено и полезно музикално приложение вече е на бял свят’s музикална услуга номер едно през 2018 г.!

Приложението му е лесно достъпно в магазина за приложения на FireTV. Но фактът, че ви позволява да синхронизирате всичките си устройства, ако те са в една и съща Wi-Fi мрежа, прави една адска опция да изберете дали сте почитател на твърдата музика!

Най-добрата част за него е, че не’не ви бъзикам с какви ли не реклами. Това прави моето предпочитано приложение за изтегляне и инсталиране за достъп до песни и други музикални файлове на моя Firestick!

Spotify е безплатна услуга, но изисква от вас да се регистрирате и да направите акаунт.

Най-добрите приложения на Firestick за спорт през 2018 г .:

Спортове от всякакъв вид се следват религиозно в целия свят. От големите футболни лиги до двубоите на високо ниво, няма нищо, което може да даде по-добър адреналинов прилив и да направи деня си по-полезен от състезателни спортни състезания между две силно конкурентни организации. И стриймингът ви позволи да не пропуснете никога нито едно ваше любимо спортно събитие!

Гледането на спорт на HD екран чрез стрийминг вече е направено много по-лесно от вашия Amazon Firestick, но за да гарантирате, че имате най-добрият достъп до всички големи спортни събития, трябва да разберете кои приложения ще ви обслужват най-добре. Така че ето трите най-добри Firestick приложения за Спорт през 2018 година!

Най-добрите Firestick приложения за спорт11. Mobdro:

Ако някога е имало полезна безплатна услуга за стрийминг за спорт, тогава Mobdro трябва да бъде това. Предавайки спортни събития на живо от цял ​​свят, Mobdro се издига експоненциално като най-добрата услуга за любителите на спорта.

Mobdro работи върху предпоставката за осигуряване на най-добрите действия на живо от света на спорта последователно. Приложението продължава непрекъснато да търси такива потоци. След като намери такъв поток, той го обслужва на своите абонати. И момчето го прави тази работа с съвършенство или какво ли още не!

Приложението не е достъпно в магазина за приложения Firestick. Трябва да го изтеглите от уебсайта му или да го заредите чрез приложението Downloader. За повече информация как да направите това, прочетете нашето ръководство за най-добрия VPN за Firestick.

Mobdro предлага и премиум версия, която прави рекламата за услуги безплатна!

ESPN за приложения за firestick 201812. ESPN:

Едно от най-известните имена в света на спортните развлечения, ESPN е най-добре платеното спортно приложение, което можете да защитите на своя Amazon Firestick. Със специални канали и опции за стрийминг за изключително голямо разнообразие от спортни събития от цял ​​свят, ESPN разполага с услуга от най-високо ниво, която продължава да бъде върховна.

И не само спортен стрийминг на живо, ESPN предлага най-добрия анализ преди и след мача, специални спортни документални филми, интервюта и много повече, което го прави изключително изчерпателна платформа, ако искате да гледате повече от играта!

ESPN е платена услуга, която се предлага с безплатен пробен план за седмица. Приложението е представено официално в магазина за приложения на Amazon и може да бъде изтеглено с невероятна лекота!

13. FuboTV:

Въпреки че е доставчик на IPTV, който се грижи за всички жанрове, FuboTV предлага и невероятно усещане за ексклузивни спортни канали! Това е изключително надеждна опция за предоставяне на пълноценно телевизионно изживяване на вашия Firestick!

fubotv за ufc firestick

FuboTV е на върха на своята игра през последните месеци! Доставчикът е предавал популярни събития като UFC 230, Fifa World Cup ‘18 сред другите.

Това е платена услуга и нейното официално приложение е достъпно в магазина за приложения на FireTV!

В някои части на света PlutoTV е ограничен, ако случайно сте в някоя от тези страни, помислете да използвате VPN, за да деблокирате услугата на FireTV!

Най-добри приложения за Firestick за безопасност в Интернет:

Сред многото различни приложения, споменати по-горе като Netflix, Hulu, FuboTV, ESPN и дори цял куп други, са гео-ограничени, което означава, че те’t предава пълното или частичното си обслужване извън определени географски граници. Но има начин да се заобиколят тези ограничения и това е чрез VPN услуга!

И макар да има стотици VPN услуги, не всеки от тях е подходящ да работи с вашия Amazon Firestick, тъй като това изисква определен набор от функции, които само няколко доставчици могат да предложат. За да знаете повече за подобни функции и за VPN, подходящи за тази платформа, прочетете този изчерпателен преглед на VPN за Firestick тук.

Тук изброявам най-добрите 3 VPN приложения за вашето устройство Amazon Firestick!

14. PureVPN:

Ако търсите бърза, надеждна и по-важното, евтина VPN услуга за вашия Firestick, тогава PureVPN е перфектната услуга, за да се погрижите за вашите нужди. Предлагайки една от най-широко разпространените сървърни инфраструктури със сървъри в повече от 160+ страни по света, възможности за отблокиране на Netflix САЩ и BBC iPlayer, специални функции като разделяне на тунели и още много други, PureVPN е сред топ услугите на пазара в момента!

Най-добрите приложения за Firestick за интернет безопасност

Той има специално приложение Firestick за повишена лекота на потребителите и най-евтиният му план идва само от $ 1.65 / месец!

Най-добрите приложения за Firestick 2020 - Предаване на живо за филми, предавания, спорт и други!

15. ExpressVPN:

В момента изключително добре приета VPN услуга в индустрията, ExpressVPN е толкова здрав VPN, колкото идват. ExpressVPN има голяма репутация за това, че предлага най-стабилната характеристика на всички платформи на устройства. Функциите му със звезда включват 2000+ функции, специално приложение за Firestick, ексклузивни ръководства за инсталиране, поддръжка за чат на живо и други!

ExpressVPN за Firestick

Най-евтиният му план сега предлага 49% отстъпка! Чрез това можете да получите услугата за едва 6,67 долара / месец в специален план за 15 месеца!

Най-добрите приложения за Firestick 2020 - Предаване на живо за филми, предавания, спорт и други!

16. NordVPN:

С над 5000+ сървъра, предлагани по целия свят и впечатляващи възможности за деблокиране, NordVPN остава най-високо ниво на VPN услуга, която спечели доверието на потребителите по целия свят. NordVPN предлага някои от най-впечатляващите функции за сигурност за своите потребители, включително Double VPN и Onion over VPN. Следователно, той е много разнообразен доставчик на услуги в сравнение с останалите в този списък.

Nordvpn за военен

Единственият недостатък на тази VPN е, че тя няма’не предлагам все още специално приложение Firestick. Ако искате да го използвате на вашия Firestick, тогава ще трябва да го инсталирате чрез метода на странично зареждане.

Най-евтините му ценови планове предлагат услугата на потребителя само на $ 3,49 / месец!

Най-добрите приложения за Firestick 2020 - Предаване на живо за филми, предавания, спорт и други!

Приложения Firestick Reddit Отзиви:

Понякога се изненадвате силно и това беше само един от тези много поводи. Когато се прехвърлих към Reddit, за да проверя мненията на потребителите за най-добрите Firestick приложения според потребителските предпочитания, странно открих, че сайтът мълчи по темата.

Всичко, което можех да намеря по тази тема в Reddit, бяха някои избирателни теми по теми като Mobdro алтернативи. Някои коментари са събрани от тези теми и споменати по-долу:

Коментар от дискусия Christian_Lloyd_’s коментар от дискусия "Приложения като Mobdro?".

Друга донякъде свързана тема по темата беше тази, в която хората обсъждаха методите за странично зареждане. Тук публикувах някои коментари от тази тема:

Коментар от дискусия Impulse215’s коментар от дискусия "[Въпрос] Кои приложения можете да заредите на Firestick и са функционални?".

Коментар от дискусия angelboy65’s коментар от дискусия "[Въпрос] Кои приложения можете да заредите на Firestick и са функционални?".

Отделно от това, не намерих нищо дори отдалечено свързано с темата за Reddit. Така че предполагам, че ще трябва да се задоволите с анализа, предоставен в това ръководство. Можете също да излезете със собствените си предложения по темата в темата за коментарите по-долу!

Не забравяйте да проверите нашето последно ръководство за Reddit vpn.

Често задавани въпроси за приложенията на Amazon Firestick:

Какъв вид канали можете да получите с FireStick?

Чрез Firestick приложения. имате достъп до всички видове телевизионни, филмови и спортни канали на живо, между другото

Има ли месечна такса за Firestick?

Не, няма месечна такса за Firestick. Просто ще трябва да платите един път, за да купите устройството и това е това. Въпреки това ще трябва да платите за всеки абонамент за услуга, до която имате достъп чрез вашия Amazon Firestick

Какви приложения са налични на Firestick?

Firestick предлага всички видове приложения, вариращи от спорт до музика и от софтуер до сайтове за стрийминг на филми. Той също така предлага приложения за телевизия на живо, в безплатни и платени категории.

Какво представляват Jailbroken Firesticks?

Jailbroken Firesticks може да зарежда приложения, които не са представени на FireTV’Официален магазин за приложения! Всички Firesticks и FireTV устройства могат да бъдат прекъснати, ако знаете как да го направите правилно. Методът за странично зареждане е най-предпочитаният метод за надеждна джейлбрейк Firesticks надеждно.

Заключение:

Amazon Firestick е най-доброто устройство за поточно предаване без съмнение! И това’s, защото предлага много повече функции и съвместимост. отколкото неговите съвременници. От най-добрите приложения за телевизионни канали на живо до приложения за спорт и музика за стрийминг на живо, можете буквално да получите всяко приложение, което да бъде инсталирано и конфигурирано на вашия Firestick, което ви позволява да увеличите невероятно стойността, която защитавате от това устройство!

Гореспоменатите списъци с приложения са само най-добрите приложения за всеки жанр, върху които се фокусирах в този списък. Но това’Не е така, тъй като има стотици други приложения, които предлагат голямо разнообразие от услуги на Firestick.

Проверете ги и ако намерите нещо интересно, което може да бъде включено в нашите списъци по-горе, тогава моля, споменайте ги в темата за коментари по-долу! Ще се радвам да се свържа с вас по тази тема и да променя списъците си, ако намеря приложението ви достатъчно подходящо!

Задайте Streaming World on Fire с Firestick, като започнете от днес!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me