Най-добрият VPN за заобикаляне на член 13 / забрана на мемите в ЕС

Правителствата най-често грешат в наши дни, дори и да се опитват да направят правилно. Вълната на реализация, която започна след скандала, свързан с Facebook Cambridge Analytica, излезе на преден план, накара много политици да осъзнаят важността на киберсигурността в днешния ден’силно дигитализиран свят.

Това трябваше да бъде добро и нещата вървят в правилната посока с новите закони за GDPR и всички, но както винаги политиците често в крайна сметка създават повече проблеми, отколкото носят облекчение.

Наскоро ЕС прие директивата на Европейския съюз за авторското право в единния цифров пазар. Основната цел на законодателството е да постави каишка на съдържанието, което се споделя в интернет. Това може да не звучи проблематично, но по-внимателно разглеждане на неговите части, като член 11 и 13 конкретно, може да ви каже доколко този закон ще засегне безплатния интернет.

От това да накарат интернет сайтове да отговарят сами за филтрирането на съдържанието, защитено с авторски права, или да плаща за него, като по този начин ефективно сигнализира за края на неща като мемове, за да накара сайтове за агрегатори като Google News да платят сайтовете, от които източникът на новината.

По-фините аспекти на този закон дори ни казват, че тази нова директива може също да повлияе на нещата толкова приятни, като публикуването на снимки от спортен мач в социалните медии до дори gifs на тези състезания без подходящо одобрение и заплащане.

Ако този закон влезе в сила, което изглежда като най-вероятната възможност в рамките на 2-годишния период, предоставен на членовете на ЕС за прилагане на закона, това може да бъде катастрофа за всички потребители на интернет, живеещи в ЕС.

Без меми, без снимки на спортни събития, без обръщане на новини, без нищо! В следващите 2 години в ЕС интернет може да стане безхаберен, но все пак можете да избегнете това да бъде засегнато от тази директива чрез използване на VPN!

Както винаги, VPN са идеалният инструмент за заобикаляне на поредната атака на безплатния интернет. Потребителят може просто да влезе в своята VPN, да избере сървър извън ЕС и да разгледа нещата, както обикновено, неутрализира директивите или неговите законности, за да го засегнат..

Contents

Как да изберем VPN за тази директива?

Докато най-добрите VPN се избират чрез зададени критерии, изборът на най-добрите за тази задача ще изисква малко да оправите списъка с обичайните критерии и да го направите повече, за да го направите правилно “Специфични за ЕС”.

Ето най-важните фактори, които ще трябва да вземете предвид, преди да изберете мемен VPN, за да заобиколите влиянието на настоящата директива, докато живеете в ЕС:

Безопасна юрисдикция

Юрисдикциите на VPN имат значение повече от всякога по този въпрос. Обикновено юрисдикциите имат значение в случая с VPN мрежи, тъй като много държави правят това’нямате закони, съобразени с данните или сте част от съюзите.

Докато тези два критерия остават поставени, към сместа тук трябва да се добави една трета. Освен да проверите за тези две, трябва да сте сигурни, че вашият VPN’s юрисдикцията не е вътре в никоя държава от ЕС.

Предлага ли сървъри извън ЕС?

Също така ще трябва да проверите дали VPN предлага достатъчно сървъри извън ЕС, за да позволи ефективно заобикаляне на съществуващите ограничения.

  Die Top 3 Pirate Bay VPN im Jahr 2023 - Downloaden Sie Dateien ohne Angst

В индустрията за VPN повечето доставчици предлагат голяма част от своите сървъри в Европа и Северна Америка, тъй като повечето потребители на VPN живеят в тези региони. Въпреки това много топ доставчици предлагат достатъчно сървъри извън тези региони, за да улеснят вашия избор.

Бързи ускорения

VPN страдат от загуба на скорост поради тежкото криптиране и всички онези протоколи, през които преминава връзката ви.

Но загубата на скорост не бива’не бъдете твърде високи или това ще развали цялото преживяване. Потребителите от ЕС в този случай ще се свързват със сървъри по-далеч от тяхното местоположение, т.е. извън ЕС, така че те ще се нуждаят от по-добре работещи, най-бързи VPN, за да им предложат достатъчно добро изживяване в интернет.

Специализирани IP адреси

Това е малко сложно за разбиране, но е може би най-важното в този контекст. Сървърите са добри и могат да се използват за заобикаляне на новите ограничения съгласно директивата, но специални IP сървъри целта тук е много повече. Това е така, защото специализираният IP е много по-персонализиран от сървъра, който се споделя от много потребители.

Конвенционалните VPN сървъри често ви присвояват различни IP адреси всеки път, когато се свързвате с тях, което може да създаде голям конфликт със сайтовете ви в социалните медии, дори да доведе до деактивиране на вашите акаунти..

На всичкото отгоре’s по-малко вероятно да бъде открит специализиран IP от платформите за социални медии и други сайтове, което ви улеснява да продължите да не работите с дейностите си онлайн.

Други фактори са важни като броя на приложенията, които VPN предлага, неговата безплатна пробна политика, период на възстановяване и т.н., но ако доставчикът може да маркира всички тези горепосочени изисквания, тогава’е идеален за онези потребители в ЕС, които го правят’не искам да се засегна от новата директива.

Най-добрият VPN за заобикаляне на ЕС’s Нова директива

VPN индустрията е наводнена с VPN. Стотици от тях съществуват и през повечето време всички те се чувстват като всички предлагат същите функции, производителност и надеждност.

Като рецензенти на VPN знаем, че това не е’t вярно, тъй като не всеки VPN е същият като другия и не всеки от тях е подходящ за всяка задача.

За специални въпроси или изисквания, какъвто е случаят, е проблемът на ЕС’s Нова директива, трябва да бъдат избрани специфични VPN, които могат да се справят перфектно с работата и да предложат всички необходими функции.

Ето моят избор за топ 3 VPN, които да заобиколят директивата на ЕС / член 13 наредби:

PureVPN

Най-добрият VPN за заобикаляне на член 13 / забрана на мемите в ЕСТози VPN, базиран в Хонконг и предлагащ повече от 2000 сървъра, е може би най-добрият избор като доставчик, който да изберете в този случай.

Той предлага специализирани IP на 8 различни места, като повечето от тях са извън ЕС, което позволява на потребителите лесно да заобиколят ограниченията съгласно директивата от всяко място в региона с бързи и постоянни скорости.

PureVPN също предлага широка материя от приложения, така че ако искате да гледате YouTube на телефона си с Android или да изпращате някои мемове във Facebook чрез вашето устройство с Windows, специално приложение от доставчика се обслужва и е достъпно за всички популярни и дори някои нишови платформи.

Строгата сигурност под формата на военно криптиране, поддръжка на протокол OpenVPN, превключвател за убийства и нулева IP течове, прави потребителя анонимен, предпазвайки го от всяко нахлуване или шпиониране на връзката. Абсолютна необходимост в този случай, когато страните / членки на ЕС ще се опитват да наблюдават и ограничават много от вашите ходове в интернет.

  Online Oyunlarda Gecikmeyi Azaltma

Поддръжката на чат също е доста добра, като ви позволява да преминете през процеса на инсталиране и инсталиране на приложения или дори специалния IP.

Единственият недостатък при него е, че неговият специализиран IP е достъпен само като добавка с обичайните си ценови планове за допълнителни $ 1,99 / месец. Но обикновено PureVPN’Ценовите планове са доста достъпни и дори имат множество сделки през годината, така че не трябва’няма да е голям проблем за потребителите.

Професионалисти

 1. Специализиран IP, наличен на места извън ЕС
 2. Базирано в Хонконг
 3. Множество клиентски приложения
 4. Големият брой сървъри извън ЕС
 5. Политика за нулеви регистрации, поддръжка за чат и стабилни скорости

Против

 1. Специализирани IP адреси се предлагат само като добавка с обичайни ценови планове, а не отделно

Surfshark

Най-добрият VPN за заобикаляне на член 13 / забрана на мемите в ЕСВъпреки че няма специални IP адреси, този доставчик все още е една от най-добрите опции за вас като VPN за заобикаляне на проблемите с директивите на ЕС.

Surfshark е базиран на Британските Вирджински острови, невероятно защитено място без основни закони за запазване на данни. Може да звучи така, че това място е под надзора на британските закони и следователно законите на ЕС, но BVI не’не действа по тези закони, въпреки че е дирекция на империята.

Неговият сървърен парк, въпреки че е ограничен до 800 сървъра, което е много по-малко от някои други доставчици, има достатъчно сървъри извън Европа, за да гарантира, че винаги можете да се свържете с IP извън ЕС без много притеснения.

Най-добрата част за Surfshark е колко лесно се използва. Приложенията му са интерфейси само с едно кликване, където е необходимо просто щракване, за да се стартира връзка. Surfshark е идеален за начинаещи, което е в този конкретен брой, ще бъде много.

Предлагайки всички най-важни функции за сигурност като нечупливо военно ниво за криптиране и превключване на убийства, заедно с нишови функции за сигурност като adblocker, Surfshark е непроницаем, така че определено можете да се доверите на него, за да защитите вашите от властите, ако заобиколите директивата на ЕС и се отдадете на ограничени дейности като запаметяване.

Цените са изключително достъпни, може би най-евтиният vpn сред топ доставчиците, ако вземем предвид най-добрия му план, т.е. сделката за 2 години. Сделката ще ви струва само 1,99 долара на месец, което е сериозно евтино, като се имат предвид функциите и производителността, до които ще получите достъп като поддръжка за чат, приложение Firestick и други.

Професионалисти

 1. 800 сървъра, като много от тях са извън ЕС
 2. Сигурна, нулева политика
 3. Лесен за използване и настройка
 4. Предлагат се множество клиентски приложения
 5. Поддръжката за чат е адекватна
 6. По-високи от средните скорости с ниски скорости на пинг
 7. Евтини ценови планове

Против

 1. Не се предлага специален IP за заобикаляне на директивата на ЕС

ExpressVPN

Най-добрият VPN за заобикаляне на член 13 / забрана на мемите в ЕСВ други случаи този VPN би бил класиран на върха, но поради липсата на специална IP функция и поради високата цена, той’е моята трета най-добра VPN за заобикаляне на директивата на ЕС.

ExpressVPN е най-добрият VPN в индустрията по отношение на скоростта, производителността, надеждността, сигурността и целостта. Политиката на нулевите дневници досега е проверявана многократно, особено в случая с руския посланик в Турция.

  Banka Kartı ile En İyi VPN Hizmetlerini Satın Alın

От него никога не са съобщавани течове на IP и неговите функции за сигурност са съобразени с най-високите индустриални стандарти.

Тя има най-разнообразната библиотека за отстраняване на неизправности сред всички VPN, с видео уроци и помага на ръководства по почти всяка тема, свързана с VPN, вариращи от настройка на VPN на рутер, за да увеличите скоростите си чрез промяна на протоколи.

Загубата на скорост обикновено е по-малка от 20%, което прави невероятно изживяване и сърфиране.

Намира се в BVI като Surfshark, ExpressVPN’s юрисдикцията прави особено безопасно от всички, които искат да заобиколят новата задушаваща директива, приета наскоро в ЕС.

Единственият основен проблем, който той има, е високата цена, тъй като е най-малко 3-4 пъти с висока цена в сравнение с останалата част от VPN в този списък. Най-добрият му план ще ви струва $ 8,32 / месец.

Професионалисти

 1. Най-доброто хранилище за поддръжка в индустрията
 2. Най-бързи скорости за сървъри на далечни сървъри
 3. неотворено’не съхранявайте журнали
 4. Не са записани течове на DNS или WebRTC
 5. Базирано в BVI

Против

 1. Скъпи ценови планове
 2. Не се предлагат специални IP адреси

Спечели само VPN’t Направете, ако наистина искате да заобиколите да бъдете засегнати от директивата на ЕС

VPN несъмнено е необходим, за да заобиколи забраната на ЕС, тъй като без да подправяте своя IP спрямо този извън ЕС, вие спечелихте’не може да премине проблемите на засиленото наблюдение на интернет трафика, което ще проследява много от вашите дейности в интернет, съгласно разпоредбите на директивата.

Ще се изисква също така да използвате VPN, за да деблокирате много сайтове, които определено ще бъдат блокирани, след като директивата стане законна, обвързваща закон като Google News.

Въпреки това има много други неща, за които трябва да внимавате, ако сериозно искате да заобиколите забраната, да се насладите на безплатния интернет и да не бъдете засегнати от правни проблеми, докато го правите:

 1. Ако продължите да използвате обичайните си акаунти в социалните медии, дори докато използвате VPN, ще бъдете хванати от властите и сайтовете, които се опитват да правят неща, които’s не е разрешено съгласно директивата. Това е така, защото се предполага, че VPN-тата крият вашата самоличност онлайн и ако имате достъп до истинските си акаунти, вие сами се излагате на света. Това е пълна глупост и това’и затова ви препоръчвам да създадете нови акаунти на всички подобни социални сайтове и да продължите с ограничените дейности.
 2. За допълнително защитно покритие ви съветвам да използвате мрежата Tor дори след включване на вашата VPN. Това е да бъдете допълнително сигурни и да запазите поверителността си

заключение

Можеш’не трябва по магически начин да пожелаете новата директива на ЕС или някой от подзаконовите й нормативни актове като член 13. Те скоро ще станат част от закона и част от реалността, така че вместо да ги отхвърляте, трябва да научите как да заобиколите влиянието им от тях. свързване към IP адреси извън ЕС, т.е. чрез надеждна VPN услуга.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me